2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Evet çok az kaldı diye 20 dedm o çok titiz ve ev surekli düzenli olsn istyo çok erken kalkiyo bide sinir olyrm evde olduğu gn bana uyku yok yemeği yedikten sonra hemen hadi topla diye basliyo daha ben yemedm çok yavaş yiyormda genelde yediği şeyleri ayağa kalktgi zaman goturur mutfaga

Ahah simdi demissindir bu pembelokum da takti yasimiza fln diye di mi

Sana kanim kaynadi herhalde burcdas oldugumuzdan o nedenle bu kdr cok soru soruyorum :)

Esin tipik basak burcu erkegiymis yalniz ha :) ben de oyleyimdir evde acayip duzenli tertipliyim hemen her seyi kaldirayim toplayim duzenleym derdindeym esim tam tersi is yapmama izin bile vermiyor o da duzen sevmiyor daginiklik seviyor bazen supurge acmama bile.izin vermiyor benim adam da tuhaf ondan gizli supuruyorum evi

Haha yok sorabilrsn ya nolcak sanki benm esm kendi düzenli olsa neyse de düzenini bana yaptryo orayı topla burayı topla o gelene kadar her yer derli toplu zaten o gelince ustunu çıkarır koyar sonra orayı topla der

Haha yok sorabilrsn ya nolcak sanki benm esm kendi düzenli olsa neyse de düzenini bana yaptryo orayı topla burayı topla o gelene kadar her yer derli toplu zaten o gelince ustunu çıkarır koyar sonra orayı topla der

Eheh o da iyiymis :)
Ne zaman evlendiniz cnm :)

Geçen sene haziranin 13u canım sen yeni evlisin sanirim

masallah genç evli çift genç anne baba adayısınız
ben 2.5.2015te evlendim canım şu an 4 ay 6 günlük evliyim
evlenmeyi çok çok istememe ragmen en erken 22mde evlenebildim yoksa 19 yasımdan beri aileme evlenmek istiyorum diye tutturuyordum 3 yıl sonunda basardım
üniv. bitmeden izin vermediler

Son düzenleme:
hadi bakalım az kalmıs :)
kendinden bahset bakalım kaç yasındasın napıyosun müstakbel eşin kaç yasında napar
ne zamandır berabersiniz :)
Ben 27 yaşındayım, nişanlım 30 yaşında. 4 ayı geçti sevgiliyiz ama birbirimizi 1 yıla yakındır tanıyoruz.
Ben İngilizce öğretmeniyim, o da diş hekimi.
Onun muayenesinde tanıştık
Yeminle görür görmez vuruldum, sabahlara kadar bin bahane ürettim habire gidip görmek için

ahaha cok iyiymiş hem de çok kısa sürede evleniyorsunuz maşallah
aşkı bulmuşken kaçırmayalım dediniz herhalde
ben de 23üm eşim 24 5 aydır evliyiz stajyer avukatım memnun oldum :)

ahaha cok iyiymiş hem de çok kısa sürede evleniyorsunuz maşallah
aşkı bulmuşken kaçırmayalım dediniz herhalde
ben de 23üm eşim 24 5 aydır evliyiz stajyer avukatım memnun oldum :)
İlk nişanlımla ilişkimiz toplamda 12 yıl sürünce cıvıdı, artık sinir krizi geçirdim, ayrıldık sonra.
Bu yüzden bu sefer beyimi nikah masasına silah zoruyla da olsa oturtucam kararlıyım ulen. O İMZALAR ATILACAK
Aynen an itibariyle 11 gün kaldı, bu süre içinde kınası bekarlığa vedası nişanı düğünü yapılacak sıkış tıkış oldu her şey oradan oraya koşturuyorum her gün imdat
Ben de memnun oldum :))

wow 12 yıldan sonra iyi bitirmişsin ve yeniden yolunu çizmişsin tebrik ederim :)
biz de 6 yıl bittikten sonra evlendik 2 şubatta isteme 7 şubatta nişan 2 mayısta da düğün yani 3 ayda oldu hepsi

İnşallah güzel olacak canım sürekli gidilir gelinir memleketini görmüş olursun bu şekilde herşey bizler için ne yapalım nereye gidiyorlar şuanda
Surekli gidilit desem.yalan soylemis olurum canim birde Rabbim istedigimiz zamanda bebek nasip ederse gidemem bile anca onlar normalde bile yol cekemiyorum

Donmemeleri.daha iyi canim yoksa maddi.konuda buyuk zarar tekrar donmeleri artik kalmalari en mantiklisi tabi onlar bilir ama burdan oraya tasinmakta zor hayatlari tamamen degisiyo

canım boşu boşuna 10 günle büyük görünecek gerek yok diye düşünüyorum.. Evet aralık doğumlu olup 2015'lilerle giderse küçük kalacak aralarında doğru anlamışsın şekerim:))

Surekli gidilit desem.yalan soylemis olurum canim birde Rabbim istedigimiz zamanda bebek nasip ederse gidemem bile anca onlar normalde bile yol cekemiyorum
Anladım canım yürekler bir olsun onlar gelir böyle gidecek değil ileri de tekrar birleşirsiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…