- 30 Ocak 2015
- 19.864
- 28.649
- 798
- 29
Eylülde doğanda ne çok benm esimde 9 eylül 199223 canim başak burcuymuşsun profiline baktim da ben de 1 eylul 1992 dogumluyum basak burcuyum :)
Eylülde doğanda ne çok benm esimde 9 eylül 1992
Evet çok az kaldı diye 20 dedm o çok titiz ve ev surekli düzenli olsn istyo çok erken kalkiyo bide sinir olyrm evde olduğu gn bana uyku yok yemeği yedikten sonra hemen hadi topla diye basliyo daha ben yemedm çok yavaş yiyormdaAa bak eşinle yaşıtmısız demek o da 23 yasında :) ee iki başak burcu nasıl gidiyo anlasiyo musunuz titiz misiniz duzenli misiniz
Bu arada yaa sen 20yim dedin ama 1995 dogumlu dgl misin canim daha 14 eylulde 20 oluyosun bakınız www.kac-yasindayim.com
Evet çok az kaldı diye 20 dedm o çok titiz ve ev surekli düzenli olsn istyo çok erken kalkiyo bide sinir olyrm evde olduğu gn bana uyku yok yemeği yedikten sonra hemen hadi topla diye basliyo daha ben yemedm çok yavaş yiyormdagenelde yediği şeyleri ayağa kalktgi zaman goturur mutfaga
HahaAhah simdi demissindir bu pembelokum da takti yasimiza fln diye di mi
Sana kanim kaynadi herhalde burcdas oldugumuzdano nedenle bu kdr cok soru soruyorum :)
Esin tipik basak burcu erkegiymis yalniz ha :) ben de oyleyimdir evde acayip duzenli tertipliyim hemen her seyi kaldirayim toplayim duzenleym derdindeym esim tam tersi is yapmama izin bile vermiyor o da duzen sevmiyor daginiklik seviyor bazen supurge acmama bile.izin vermiyor benim adam da tuhaf ondan gizli supuruyorum evi
Hahayok sorabilrsn ya nolcak sanki benm esm kendi düzenli olsa neyse de düzenini bana yaptryo orayı topla burayı topla o gelene kadar her yer derli toplu zaten o gelince ustunu çıkarır koyar sonra orayı topla der
Geçen sene haziranin 13u canım sen yeni evlisin sanirimEheh o da iyiymis :)
Ne zaman evlendiniz cnm :)
Geçen sene haziranin 13u canım sen yeni evlisin sanirim
19'uDugun ne zaman? :)
Ben 27 yaşındayım, nişanlım 30 yaşında. 4 ayı geçti sevgiliyiz ama birbirimizi 1 yıla yakındır tanıyoruz.hadi bakalım az kalmıs :)
kendinden bahset bakalım kaç yasındasın napıyosun müstakbel eşin kaç yasında napar
ne zamandır berabersiniz :)
Ben 27 yaşındayım, nişanlım 30 yaşında. 4 ayı geçti sevgiliyiz ama birbirimizi 1 yıla yakındır tanıyoruz.
Ben İngilizce öğretmeniyim, o da diş hekimi.
Onun muayenesinde tanıştık
Yeminle görür görmez vuruldum, sabahlara kadar bin bahane ürettim habire gidip görmek için
İlk nişanlımla ilişkimiz toplamda 12 yıl sürünce cıvıdı, artık sinir krizi geçirdim, ayrıldık sonra.ahaha cok iyiymiş hem de çok kısa sürede evleniyorsunuz maşallah
aşkı bulmuşken kaçırmayalım dediniz herhalde
ben de 23üm eşim 24 5 aydır evliyiz stajyer avukatım memnun oldum :)
İlk nişanlımla ilişkimiz toplamda 12 yıl sürünce cıvıdı, artık sinir krizi geçirdim, ayrıldık sonra.
Bu yüzden bu sefer beyimi nikah masasına silah zoruyla da olsa oturtucam kararlıyım ulen. O İMZALAR ATILACAK
Aynen an itibariyle 11 gün kaldı, bu süre içinde kınası bekarlığa vedası nişanı düğünü yapılacak sıkış tıkış oldu her şey oradan oraya koşturuyorum her gün imdat
Ben de memnun oldum :))
Surekli gidilit desem.yalan soylemis olurum canim birde Rabbim istedigimiz zamanda bebek nasip ederse gidemem bile anca onlar normalde bile yol cekemiyorumİnşallah güzel olacak canım sürekli gidilir gelinir memleketini görmüş olursun bu şekilde herşey bizler için ne yapalım nereye gidiyorlar şuanda
Donmemeleri.daha iyi canim yoksa maddi.konuda buyuk zarar tekrar donmeleri artik kalmalari en mantiklisi tabi onlar bilir ama burdan oraya tasinmakta zor hayatlari tamamen degisiyoCanim beniim, uzuldum acikcasi.
Insallah hayirlisi boylistir.
Sag olsunlar,saglik olsun mesafe elbet en kucuk dert :)
sIkma u guzel canini ..
Peki universite bitince doneceklermi geri nasipse.
Belki kardesin alisinca donerler yokmu oyle ihtimal
Hayirli olsun oglusun caniim
Rabbim saglicakla kucaklarimiza almayi nasip eder insallah.
Topic 3kiz, 3 erkek olarak esit sekilde
nehirnil111 nasisin kuzum
duman91 sen nasilsin guzel anne :)
canım boşu boşuna 10 günle büyük görünecek gerek yok diye düşünüyorum.. Evet aralık doğumlu olup 2015'lilerle giderse küçük kalacak aralarında doğru anlamışsın şekerim:))Ay ben o islerden neden hic anlamiyorum ya, buyuk gorunmesi daha iyi degilmi
2015 yazdirirsan okula 2015lilerlemi gidecek. Onlarla gidincede aralik dogumlu olunca kucuk gorunur anlmida demi. Dogrumu anlamisim acaba
Ya ikisimide koymayin,yada ikisinimde gonlunu yapin canim.
Ama isimler guzel yani,eskimeyen isimler bence
Anladım canım yürekler bir olsun onlar gelir böyle gidecek değil ileri de tekrar birleşirsiniz inşallahSurekli gidilit desem.yalan soylemis olurum canim birde Rabbim istedigimiz zamanda bebek nasip ederse gidemem bile anca onlar normalde bile yol cekemiyorum
Insallah canimAnladım canım yürekler bir olsun onlar gelir böyle gidecek değil ileri de tekrar birleşirsiniz inşallah
Nasılsın canımInsallah canim
Gunaydin.kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?