2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

duman91 evet canim.daha mantikli oyle. Yasitlariyla arasinda 2-3 ay bile fark ediyor sonra.

MutluBulut_ bende onu diyecektim hani yolu cekebilen biriysen dert etme diye ama sende sevmiyormussun.
Dedigin.gibi hamis olunca daha zor.
Ama sIkma canini kuzum,onlar gelir. Rabbim.bir kapi acar elbet :)
Ya daha uzak olsaydi diye dusun, yurt disina gelin gidenlr bile var

@huzuronda hos geldin canim
Masallah 1 yili devrmeye az kalmis
Yas kac , calisiyomusun vs.vs. sorulara geceyim :)

Nasılsın canım
Cok sukur canim sen nasilsin

Aaaa ben bu topiği yeni gördüm desem?Bende 11.10.2014 geliniyim neredeyse 1.senem olacak

Hosgeldin aramiza :)

Orasi oyle tabi yine buna sukur. Evet ya 2~3 saat sonra sikilmaya basliyorum 4 saat tam yeterli bana fazlasi olmuyor :)) tabi gidiyorumda iste mesela eskiden gece giderdim ama gece olunca daha kotu gelmeye basladi uyuyamiyorum herkes uyumus oluyo yol bitmiyo :)

Ben açıktan yazdm mecburen evlencegm için bizimkilerde beni çok vazgeçirmeye çalıştı ünv. Bitir öyle evlenin diye çok uğraştılar eşim askerdeydi bide askerden gelince nişan olsn dedi iki tarafta eşim çok ısrar etti ben ona bağlıydı yanı acelesi yoktu ama o çok acele etti ilk izninde söz ikinci izninde nişan yaptık gelncede 4 ay sonra düğün

Iste yolculugu sevmeyince zor.
Arabaniz varmiydi canim sizin, hani daha rahat gidilir ama bosver uzulmemeye calis

Bnde genc evlendim canim, 20nin son aylarina dogru evlenmistik.
Pismanmiyim -hayir. Insallah Rabbim pisman ettirmez hic birimizi.
Bilmiyorum.kac yil ciktiniz ama bizim 6 sene olmustu,beklemek icin birr neden yoktu. Biliyosun uzattikca tadi kaciyor iliskinin.

Hoşbulduk canım.Az kaldı gerçekten zaman kavramı ne çabuk ilerliyormuş belli bir yaştan sonra.27 yaşındayım çalışıyorum ön muh.olarak ve zor şartlar altında

2010dan beri gorusuyodk canım aynen pişman etmez Allah inşallah smdilik bi pişmanlığım yok ama annemi babamı çok ozlyrm tabi haftada bide gorsem yetmiyo :))

iyi etmişsiniz eheh :) açıktan ne okuyorsun peki?

selam kızlar beni hatırlayanınız var mı? maşaAllah benle evlenen tüm gelinler bebiş bekliyor

ayyy canıımm benim naber nasılsın? evlendik barklandın desene hayırlı olsun kuzucum ee anlat bakim nasıl gidiyor?
Evet kuzum teşekkür ederim Rabbim hepimizi mutlu etsinGüzel gidiyor alıştık çok şükür ev iş akrabalar misafirlikler falan yuvarlanıyoruz

Evet kuzum teşekkür ederim Rabbim hepimizi mutlu etsinGüzel gidiyor alıştık çok şükür ev iş akrabalar misafirlikler falan yuvarlanıyoruz
ayy nazar değmesin kuzumm bizde evleneli 1,5 sene oldu ama şuan ayrıyız durumlar kötü sanırım boşancaz bizde hayırlısı bakalım eda napıo var mı haber bebiş falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…