Cok sukur canim sen nasilsinNasılsın canım
Aaaa ben bu topiği yeni gördüm desem?Bende 11.10.2014 geliniyim neredeyse 1.senem olacak
Orasi oyle tabi yine buna sukur. Evet ya 2~3 saat sonra sikilmaya basliyorum 4 saat tam yeterli bana fazlasi olmuyor :)) tabi gidiyorumda iste mesela eskiden gece giderdim ama gece olunca daha kotu gelmeye basladi uyuyamiyorum herkes uyumus oluyo yol bitmiyo :)duman91 evet canim.daha mantikli oyle. Yasitlariyla arasinda 2-3 ay bile fark ediyor sonra.
MutluBulut_ bende onu diyecektim hani yolu cekebilen biriysen dert etme diye ama sende sevmiyormussun.
Dedigin.gibi hamis olunca daha zor.
Ama sIkma canini kuzum,onlar gelir. Rabbim.bir kapi acar elbet :)
Ya daha uzak olsaydi diye dusun, yurt disina gelin gidenlr bile var
@huzuronda hos geldin canim
Masallah 1 yili devrmeye az kalmis
Yas kac , calisiyomusun vs.vs. sorulara geceyim :)
İyi değilim vatanım için korkuyorum her gün gün aymıyor kara bir güne uyanıyoruz yine 12 şehit göz göre göre ölüme gidiyorlarCok sukur canim sen nasilsin
Ben açıktan yazdm mecburen evlencegm için bizimkilerde beni çok vazgeçirmeye çalıştı ünv. Bitir öyle evlenin diye çok uğraştılar eşim askerdeydi bide askerden gelince nişan olsn dedi iki tarafta eşim çok ısrar etti ben ona bağlıydı yanı acelesi yoktu ama o çok acele etti ilk izninde söz ikinci izninde nişan yaptık gelncede 4 ay sonra düğünmasallah genç evli çift genç anne baba adayısınız
ben 2.5.2015te evlendim canım şu an 4 ay 6 günlük evliyim
evlenmeyi çok çok istememe ragmen en erken 22mde evlenebildim yoksa 19 yasımdan beri aileme evlenmek istiyorum diye tutturuyordum 3 yıl sonunda basardım
üniv. bitmeden izin vermediler
Son haberi ig de gordum internette aradim ama yoktu haber az onceİyi değilim vatanım için korkuyorum her gün gün aymıyor kara bir güne uyanıyoruz yine 12 şehit göz göre göre ölüme gidiyorlar
Cok sukur canim sen nasilsin
Hosgeldin aramiza :)
Orasi oyle tabi yine buna sukur. Evet ya 2~3 saat sonra sikilmaya basliyorum 4 saat tam yeterli bana fazlasi olmuyor :)) tabi gidiyorumda iste mesela eskiden gece giderdim ama gece olunca daha kotu gelmeye basladi uyuyamiyorum herkes uyumus oluyo yol bitmiyo :)
Yok canim arabamiz olsa gercekten rahat gidilir hem daha kisa suruyor molasiz falan yada istedigin yerde mola vererekIste yolculugu sevmeyince zor.
Arabaniz varmiydi canim sizin, hani daha rahat gidilir ama bosver uzulmemeye calis
Ben açıktan yazdm mecburen evlencegm için bizimkilerde beni çok vazgeçirmeye çalıştı ünv. Bitir öyle evlenin diye çok uğraştılar eşim askerdeydi bide askerden gelince nişan olsn dedi iki tarafta eşim çok ısrar etti ben ona bağlıydı yanı acelesi yoktu ama o çok acele etti ilk izninde söz ikinci izninde nişan yaptık gelncede 4 ay sonra düğün
Yok canim arabamiz olsa gercekten rahat gidilir hem daha kisa suruyor molasiz falan yada istedigin yerde mola vererek
Canım bütün haber kanallarında var mynet milliyet gibiSon haberi ig de gordum internette aradim ama yoktu haber az once(
Hoşbulduk canım.Az kaldı gerçekten zaman kavramı ne çabuk ilerliyormuş belli bir yaştan sonra.27 yaşındayım çalışıyorum ön muh.olarak ve zor şartlar altındaduman91 evet canim.daha mantikli oyle. Yasitlariyla arasinda 2-3 ay bile fark ediyor sonra.
MutluBulut_ bende onu diyecektim hani yolu cekebilen biriysen dert etme diye ama sende sevmiyormussun.
Dedigin.gibi hamis olunca daha zor.
Ama sIkma canini kuzum,onlar gelir. Rabbim.bir kapi acar elbet :)
Ya daha uzak olsaydi diye dusun, yurt disina gelin gidenlr bile var
@huzuronda hos geldin canim
Masallah 1 yili devrmeye az kalmis
Yas kac , calisiyomusun vs.vs. sorulara geceyim :)
2010dan beri gorusuyodk canım aynen pişman etmez Allah inşallah smdilik bi pişmanlığım yok ama annemi babamı çok ozlyrm tabi haftada bide gorsem yetmiyo :))Bnde genc evlendim canim, 20nin son aylarina dogru evlenmistik.
Pismanmiyim -hayir. Insallah Rabbim pisman ettirmez hic birimizi.
Bilmiyorum.kac yil ciktiniz ama bizim 6 sene olmustu,beklemek icin birr neden yoktu. Biliyosun uzattikca tadi kaciyor iliskinin.
Ben açıktan yazdm mecburen evlencegm için bizimkilerde beni çok vazgeçirmeye çalıştı ünv. Bitir öyle evlenin diye çok uğraştılar eşim askerdeydi bide askerden gelince nişan olsn dedi iki tarafta eşim çok ısrar etti ben ona bağlıydı yanı acelesi yoktu ama o çok acele etti ilk izninde söz ikinci izninde nişan yaptık gelncede 4 ay sonra düğün
Aaaa ben bu topiği yeni gördüm desem?Bende 11.10.2014 geliniyim neredeyse 1.senem olacak
27 yaşındayımhoşgeldin:)
yaş kaç?
Sen hiç unutulur musun kiselam kızlar beni hatırlayanınız var mı? maşaAllah benle evlenen tüm gelinler bebiş bekliyor
ayyy canıımm benimSen hiç unutulur musun ki
Evet kuzum teşekkür ederim Rabbim hepimizi mutlu etsinayyy canıımm benimnaber nasılsın? evlendik barklandın desene hayırlı olsun kuzucum ee anlat bakim nasıl gidiyor?
ayy nazar değmesin kuzummEvet kuzum teşekkür ederim Rabbim hepimizi mutlu etsinGüzel gidiyor alıştık çok şükür ev iş akrabalar misafirlikler falan yuvarlanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?