selam kızlar beni hatırlayanınız var mı? maşaAllah benle evlenen tüm gelinler bebiş bekliyor
Amin kuzumayy nazar değmesin kuzummbizde evleneli 1,5 sene oldu ama şuan ayrıyız durumlar kötü sanırım boşancaz bizde hayırlısı bakalım eda napıo var mı haber bebiş falan?
ayy nazar değmesin kuzummbizde evleneli 1,5 sene oldu ama şuan ayrıyız durumlar kötü sanırım boşancaz bizde hayırlısı bakalım eda napıo var mı haber bebiş falan?
Sosyal hizmetler ama dondrdm son sınavlar hamileliğimin son zamanına denk gelyoiyi etmişsiniz eheh :) açıktan ne okuyorsun peki?
Selam.canim nickini hatirliyorum ama hangi topicten oturup dusunmek.lazim
Sen nasilsin, yokmu sende bebis
Amin kuzumCanım ne oldu çok üzüldüm ya anlatmak istersen dinlerim özelden de yazabilirsin Henüz yok inşallah yakın zamanda alırız haber
aa cok uzuldum canim :/
Hakkinizda hayirlisi tabi,bebis olunca araniz bozulacagina boylesi daha iyi. Ama insallah yoluna girer hersey,yuvaniz bozulmz insallah
Canım hoşgeldin, çok üzüldüm aranızda yaşananlara, ama herşey daha da kötüye gidicekse bitirmek en iyisi tabi... İkiniz içinde hakkınızda hayırlısı olsun...bende seni hatırlıyorum tutkucum yine böyle bi topikti 2014-2015 gelinleri diye ordaydım bende
bizim problemimiz tekti aslında ama büyü de büyüdü herşey bahane oldu çocuk dedi doktora gittim sorun yok psikolojik dedi istekleri değişti kendi değişti hakaret el kaldırmalar başladı en sonda babasına bana karılık yapmıyor dedi falan 3 gündür ailemdeyim dünde faceden gördüm eski sevgilisiyle görüşüyormuş falan tamamen bitirdi yani 6 yıl sevgilim 1,5 yıl koca dediğim adamı hiç tanımamışım yani kızlar
hayırlısı canım bende çok istedim 30a gircem az kaldı ama beni evlat kokusundan mahrum etti işte.
bizim problemimiz tekti aslında ama büyü de büyüdü herşey bahane oldu çocuk dedi doktora gittim sorun yok psikolojik dedi istekleri değişti kendi değişti hakaret el kaldırmalar başladı en sonda babasına bana karılık yapmıyor dedi falan 3 gündür ailemdeyim dünde faceden gördüm eski sevgilisiyle görüşüyormuş falan tamamen bitirdi yani 6 yıl sevgilim 1,5 yıl koca dediğim adamı hiç tanımamışım yani kızlar
Canimm tanimazmiyiz hosgeldinnn. Olanlara, yasadiklarina cok uzuldum grcekten bi anda nasilda degismis..hakkinda hayirlisi olsun cocuk olmamasi bir bakima iyi olmus tanimis oldun. Yok canim bebek henuz bu arada eda ben :)ayy nazar değmesin kuzummbizde evleneli 1,5 sene oldu ama şuan ayrıyız durumlar kötü sanırım boşancaz bizde hayırlısı bakalım eda napıo var mı haber bebiş falan?
hoşbulduk canım iyiye gitmesi için çok uğraştım ama olmadı buraya kadarmış demekkiCanım hoşgeldin, çok üzüldüm aranızda yaşananlara, ama herşey daha da kötüye gidicekse bitirmek en iyisi tabi... İkiniz içinde hakkınızda hayırlısı olsun...
amin canım aminn Allah kimsenin ağız tadını bozmasınn kuzum ya bunla uğraşmak zor gerçekten ailemde üzülüyor benle beraber onlara belli etmim diye kendimi zorluyorum patlak vermem umarım.Çok üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun inşallahNasıl bir anda değişebiliyor herşey çok üzücü ya eşine de Allah akıl ihsan etsin
aa naber edacım nasıl gidiyor?? sorma ya çok değişti gerçekten bugün baya bi korkuttum o kadının msjlarımı görünce tutuştu ben aldatmadım seni derdimi anlatacak adam aradım ne derdi varsa ama sonra dedim boşver kızım ya ne hali varsa görsün aradı açmadım sesi uzak olunca daha huzurluyum onu farkettim.Canimm tanimazmiyiz hosgeldinnn. Olanlara, yasadiklarina cok uzuldum grcekten bi anda nasilda degismis..hakkinda hayirlisi olsun cocuk olmamasi bir bakima iyi olmus tanimis oldun. Yok canim bebek henuz bu arada eda ben :)
Iyiyim cok sukur canim :) insallah bundan sonrada daha mutlu olursun canim. Bi insani tanimak icin uzun zamanda yeterli degil.iste malesef bundan sonra Allah iyilerle karsilasrirsin umarim cok.fazla yipranmadan atlatirsin bu surecihoşbulduk canım iyiye gitmesi için çok uğraştım ama olmadı buraya kadarmış demekki
amin canım aminn Allah kimsenin ağız tadını bozmasınn kuzum ya bunla uğraşmak zor gerçekten ailemde üzülüyor benle beraber onlara belli etmim diye kendimi zorluyorum patlak vermem umarım.
aa naber edacım nasıl gidiyor?? sorma ya çok değişti gerçekten bugün baya bi korkuttum o kadının msjlarımı görünce tutuştu ben aldatmadım seni derdimi anlatacak adam aradım ne derdi varsa ama sonra dedim boşver kızım ya ne hali varsa görsün aradı açmadım sesi uzak olunca daha huzurluyum onu farkettim.
selam kızlar beni hatırlayanınız var mı? maşaAllah benle evlenen tüm gelinler bebiş bekliyor
27 yaşındayım
ayy nazar değmesin kuzummbizde evleneli 1,5 sene oldu ama şuan ayrıyız durumlar kötü sanırım boşancaz bizde hayırlısı bakalım eda napıo var mı haber bebiş falan?
Sosyal hizmetler ama dondrdm son sınavlar hamileliğimin son zamanına denk gelyo
bende seni hatırlıyorum tutkucum yine böyle bi topikti 2014-2015 gelinleri diye ordaydım bende
hayırlısı canım bende çok istedim 30a gircem az kaldı ama beni evlat kokusundan mahrum etti işte.
Tabiki de uğraşmışsındır kolay kurulmuyor bir yuva... Ama birşeyler yolunda gitmiyorsa ve düzelmesi grekirken daha da kötüye gidiyorsa noktalamak en iyisi, çabucak atlatırsın inşAllah canım...hoşbulduk canım iyiye gitmesi için çok uğraştım ama olmadı buraya kadarmış demekki
amin canım aminn Allah kimsenin ağız tadını bozmasınn kuzum ya bunla uğraşmak zor gerçekten ailemde üzülüyor benle beraber onlara belli etmim diye kendimi zorluyorum patlak vermem umarım.
aa naber edacım nasıl gidiyor?? sorma ya çok değişti gerçekten bugün baya bi korkuttum o kadının msjlarımı görünce tutuştu ben aldatmadım seni derdimi anlatacak adam aradım ne derdi varsa ama sonra dedim boşver kızım ya ne hali varsa görsün aradı açmadım sesi uzak olunca daha huzurluyum onu farkettim.
Amin canım çok zor bilirim kendini sıkma ama daha kötüamin canım aminn Allah kimsenin ağız tadını bozmasınn kuzum ya bunla uğraşmak zor gerçekten ailemde üzülüyor benle beraber onlara belli etmim diye kendimi zorluyorum patlak vermem umarım.
Iyiyim cok sukur canim :) insallah bundan sonrada daha mutlu olursun canim. Bi insani tanimak icin uzun zamanda yeterli degil.iste malesef bundan sonra Allah iyilerle karsilasrirsin umarim cok.fazla yipranmadan atlatirsin bu sureci
bilmiyorum canım ya belkide hep böyleydi ben görmedimBen hatirliyorum seni hosgeldin
Ben de 23 canim memnun oldum
Anladim cnm iyi etmissin ben de ilahiyata yazildim ama bitiremedim daha umarim btiririm :)
Cok uzuldum ya
Biz de 6 yil sevgililikten sonra evlendik
Nasil bu hale geldiniz 1.5 yilda off
Tabiki de uğraşmışsındır kolay kurulmuyor bir yuva... Ama birşeyler yolunda gitmiyorsa ve düzelmesi grekirken daha da kötüye gidiyorsa noktalamak en iyisi, çabucak atlatırsın inşAllah canım...
Amin canım çok zor bilirim kendini sıkma ama daha kötü
bilmiyorum canım ya belkide hep böyleydi ben görmedim
sağolun kızlar teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı umarım daha da güzel olcak bundan sonrası
Rabbim hayırlı güzel kapılar açsın kuzum inşallahsağolun kızlar teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı umarım daha da güzel olcak bundan sonrası
Canim yaşlarınız kaç?
Kafanda bitirdin mi emin misin boşanmaya kararlı mısın
Bizim problemimiz tekti dedin ya o problem cocuk olup olmamasi problemi miydi?
Rabbim hayırlı güzel kapılar açsın kuzum inşallah
evet canım çocuk olsun diyordu bende istiyordum tabi ama olmadı sende problem var dedi doktora gittik tamamen psikolojik dedi hiç bi rahatsızlık yok dedi doktor ona göre çok beklemişim oyalamışım hep onu 2 hafta olcak gideli doktora dayancak gücü kalmamış falan sabrı tükenmiş ondan sonra gitmişim doktora bahanesi kalmadı bence. o 30 ben 29 yaşlarımız canım
aminn kuzucummm
yok canım uzak degiller ama ben tekım onları cok dsnyrm yalnz kaldılar diyeSelam.canim nickini hatirliyorum ama hangi topicten oturup dusunmek.lazim
Sen nasilsin, yokmu sende bebis
@huzuronda oyle canim zaman geciyor ..
Bende 22 yasindayim,okuyorum daha.
Memnun oldum :)
ilknurrr22 amin canim
Aile ozlenmezmi
Uzaktalarmi,iyi bari yine her hafta gelip gidiliyomus :)
valla bende istyrm ilahiyat bunu btrdkten sonra belki yazılırımBen hatirliyorum seni hosgeldin
Ben de 23 canim memnun oldum
Anladim cnm iyi etmissin ben de ilahiyata yazildim ama bitiremedim daha umarim btiririm :)
Cok uzuldum ya
Biz de 6 yil sevgililikten sonra evlendik
Nasil bu hale geldiniz 1.5 yilda off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?