Hatirladim canim perimin topiginden
/Kulaklarini cinlatayim bu arada ozlendin kuzum,iyisinizdir insallah @Perim35 /
Canim yasadiklarina cok uzuldum, onca sene yanindaki insani taniyamamak cok zor.
Cocuk meseleside senin elinde sanki,RAbbim bilir. Her istenen hemen olsaydi vay halimize..
Herseyde hayir var,uzme o guzel.canini.
evet canım çocuk olsun diyordu bende istiyordum tabi ama olmadı sende problem var dedi doktora gittik tamamen psikolojik dedi hiç bi rahatsızlık yok dedi doktor ona göre çok beklemişim oyalamışım hep onu 2 hafta olcak gideli doktora dayancak gücü kalmamış falan sabrı tükenmiş ondan sonra gitmişim doktora bahanesi kalmadı bence. o 30 ben 29 yaşlarımız canım
aminn kuzucummm
ah kuzum ahhh söyleyecek çok şeyim varda neyse diyorum bu da geçecek hayırlısı bu demekki ama bence bahaneydi o belki benim çocuğum olmuyo nolcak beni bırakıp gitcek mi? sıkıldı sanırım benden yani aklıma başka bi neden gelmiyorSanki 10 yillik evlisiniz de 10 yildir cocugunuz olmuyor
Hayret bir sey bu kadar kolay mi 6 yildan sonra evlenmissiniz madem oyle daha erken evlenseydi seninle 6 yil bekletmeseydi
ah kuzum ahhh söyleyecek çok şeyim varda neyse diyorum bu da geçecek hayırlısı bu demekki ama bence bahaneydi o belki benim çocuğum olmuyo nolcak beni bırakıp gitcek mi? sıkıldı sanırım benden yani aklıma başka bi neden gelmiyor
evet canım perim35 in topiğiydiaynen öyle canım olsaydı olurdu demekki Rabbim istemedi senin de bebişin varmış maşaAllah 2 ayın kalmış Rabbim tek avazda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kız mı erkek mi?
aynen oyle canım annem cocuk olunca alısırsın diyo zaten smdi zor gelr yalnz oldgn icin yarn onu dusunmekten kostrmaktan bizi hatırlamazsn bile diyo :)ilknurrr22 dusunme canim bukadar,simdi hamisiz ya oda etkiliyor. Bende cok yakin olmama ragmen icim gidiyor orda degilim,napiyolar acaba diye ama hamilelik daha cok bu hale getiriyor bence :)
Cok sukur yuvamizi kurduk, illa.birgun ucacaktik baba evinden :)
aynen oyle canım annem cocuk olunca alısırsın diyo zaten smdi zor gelr yalnz oldgn icin yarn onu dusunmekten kostrmaktan bizi hatırlamazsn bile diyo :)
Aynen öyle canım doğunca durmazlar vaktimz olmaz :))Heh evet sogru demis annen :)
Aman sag hos olsunlar napalim
Canım ya bebegn hareketlerini ne zaman hissettnilknurrr22 dusunme canim bukadar,simdi hamisiz ya oda etkiliyor. Bende cok yakin olmama ragmen icim gidiyor orda degilim,napiyolar acaba diye ama hamilelik daha cok bu hale getiriyor bence :)
Cok sukur yuvamizi kurduk, illa.birgun ucacaktik baba evinden :)
gunaydın canımGünaydın kızlar, vatanımız ve hepimiz için güzel bir gün olsun İnşAllah...
Nasılsınız bakalım?
Canım ya bebegn hareketlerini ne zaman hissettn
Aynen canım, dün yürüyüşe katıldık eşimle yağmur atıştırdı, şuanda da kapalı hava...gunaydın canım
ahh ınsallah
hava baya karanlık burada oralar nasıl
Çok şükür canım benim biz iyiyiz... Sadece hiçbirşey yapasım yok o kadar..Selam kizlar
duman91
Imsallah kuzum,iyidir sseni sormali
MutluBulut_ serinledi cok.sukur ya, dun yagdi :)
Sen nasilsim canim
Aynen canım, dün yürüyüşe katıldık eşimle yağmur atıştırdı, şuanda da kapalı hava...
oh ıyı barı sonbahar gelıyo yanı..Selam kizlar
duman91
Imsallah kuzum,iyidir sseni sormali
MutluBulut_ serinledi cok.sukur ya, dun yagdi :)
Sen nasilsim canim
Günaydın kızlar, vatanımız ve hepimiz için güzel bir gün olsun İnşAllah...
Nasılsınız bakalım?
gunaydın canım
ahh ınsallah
hava baya karanlık burada oralar nasıl
Selam kizlar
aynen canım son bulsun dıye dua ederekAmin inşallahNasılsınız kızlar soru biraz saçma oldu hepimiz iyi olmaya çalışıyoruz tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?