2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

evet canım perim35 in topiğiydi aynen öyle canım olsaydı olurdu demekki Rabbim istemedi senin de bebişin varmış maşaAllah 2 ayın kalmış Rabbim tek avazda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kız mı erkek mi?

Sanki 10 yillik evlisiniz de 10 yildir cocugunuz olmuyor
Hayret bir sey bu kadar kolay mi 6 yildan sonra evlenmissiniz madem oyle daha erken evlenseydi seninle 6 yil bekletmeseydi

Sanki 10 yillik evlisiniz de 10 yildir cocugunuz olmuyor
Hayret bir sey bu kadar kolay mi 6 yildan sonra evlenmissiniz madem oyle daha erken evlenseydi seninle 6 yil bekletmeseydi
ah kuzum ahhh söyleyecek çok şeyim varda neyse diyorum bu da geçecek hayırlısı bu demekki ama bence bahaneydi o belki benim çocuğum olmuyo nolcak beni bırakıp gitcek mi? sıkıldı sanırım benden yani aklıma başka bi neden gelmiyor

Hakkinizda hayirlisi olsun canim

Haklisin.canim, hayirlisi.
Rabbim.hayirli kisiyle,hayirli zamanda sanada nasip.eder insallah.
Amin canim.insallah, erkek geliyor nasipse

ilknurrr22 dusunme canim bukadar,simdi hamisiz ya oda etkiliyor. Bende cok yakin olmama ragmen icim gidiyor orda degilim,napiyolar acaba diye ama hamilelik daha cok bu hale getiriyor bence :)
Cok sukur yuvamizi kurduk, illa.birgun ucacaktik baba evinden :)

aynen oyle canım annem cocuk olunca alısırsın diyo zaten smdi zor gelr yalnz oldgn icin yarn onu dusunmekten kostrmaktan bizi hatırlamazsn bile diyo :)

Canım ya bebegn hareketlerini ne zaman hissettn

Günaydın kızlar, vatanımız ve hepimiz için güzel bir gün olsun İnşAllah...
Nasılsınız bakalım?

Canım ya bebegn hareketlerini ne zaman hissettn

21-22lerden sonra canim,,oda oyle cok degil. Ama buyudukce her hafta fark atiyor.
Harekeyler gucleniyor. Hatta hickirigini bile ayird edebiliyosun cok sukur
28.haftadan sonra onemli asil hareket etmesi,ondan onceleri normal.kabul ediliyor,duznsiz zaten. Balkinhareket eediyolar ama anlamiyoruz.
Ve tabi ilk cocuk olunca hareketleri hissetmek daha zormus,gercektende oyle.
Sen hissettinmi.hic boyle kelebek cirpinir gibi kasiklarin.yaninda :)

Aynen canım, dün yürüyüşe katıldık eşimle yağmur atıştırdı, şuanda da kapalı hava...

burayada gece yagmıs bıraz canım ıyı barı serınleyecek
Selam kizlar

duman91
Imsallah kuzum,iyidir sseni sormali

MutluBulut_ serinledi cok.sukur ya, dun yagdi :)
Sen nasilsim canim
oh ıyı barı sonbahar gelıyo yanı..
ıyıyım canım tabı az once haberlerıde ızleyınce ne kadar ıyı olunursa ıste
annemlerde buldukları ev ıptal oldu ev arıyolar bakalım ne zaman bulacaklarda gıdecekler oda ıcıme sıkıntı verıyo
ya ben artık bebegım olsun ıstıyorum ıcımde hareketlerını hıssetmek ıstıyorum ama bız hala beklıyoruz neyı bekledıgımızı bılmeden bu ay sonunu beklıyoruz sankı acılıs torenı var tovbee ınsallah cok bekletmez ama en onemlısı saglıkla gelmesı ne korkuyor ınsan dogur, buyut sonra o.. c.. gelsın kıysınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…