Canım neden özür diliyorsun ki onlar daha çok şeyi hakediyorda neyse...burayada gece yagmıs bıraz canım ıyı barı serınleyecek
oh ıyı barı sonbahar gelıyo yanı..
ıyıyım canım tabı az once haberlerıde ızleyınce ne kadar ıyı olunursa ıste
annemlerde buldukları ev ıptal oldu ev arıyolar bakalım ne zaman bulacaklarda gıdecekler oda ıcıme sıkıntı verıyo
ya ben artık bebegım olsun ıstıyorum ıcımde hareketlerını hıssetmek ıstıyorumama bız hala beklıyoruz neyı bekledıgımızı bılmeden bu ay sonunu beklıyoruz sankı acılıs torenı var tovbee ınsallah cok bekletmez ama en onemlısı saglıkla gelmesı ne korkuyor ınsan dogur, buyut sonra o.. c.. gelsın kıysınlar
aynen canım son bulsun dıye dua ederek
Aynen... Bizler dayanamıyoruz, Rabbim oradaki polisimizin askerimizin ailelerine sabır versin...Amin inşallahNasılsınız kızlar soru biraz saçma oldu hepimiz iyi olmaya çalışıyoruz tabi
Duadan başka bir şey gelmemesi elimizden çok kötüaynen canım son bulsun dıye dua ederek
Ölüm her yerde ama bile bile gidemiyor insan işte ailesi nasıl göndersin ortalık karışık bazı mahalleler de falan sokağa çıkma yasağı bile var önce can inşallah yine kazanır çok daha yakın bir yerler deAynen... Bizler dayanamıyoruz, Rabbim oradaki polisimizin askerimizin ailelerine sabır versin...
Kuzenim Siirt üniversitesi bilgisayar öğretmenliğini kazandı, ama gidemeyecek sanırım bu olaylardan dolayı...
Evet bile bile göndermek de istemiyorlar... Devlet yurdu çıksaydı yine gidecekti ama o da çıkmayınca başka bir yurda vs. güvenemiyorlar doğal olarak...Ölüm her yerde ama bile bile gidemiyor insan işte ailesi nasıl göndersin ortalık karışık bazı mahalleler de falan sokağa çıkma yasağı bile var önce can inşallah yine kazanır çok daha yakın bir yerler de
Evet bile bile göndermek de istemiyorlar... Devlet yurdu çıksaydı yine gidecekti ama o da çıkmayınca başka bir yurda vs. güvenemiyorlar doğal olarak...
Amin canım İnşAllah...
Çok şükür canım benim biz iyiyiz... Sadece hiçbirşey yapasım yok o kadar..
Canım neden özür diliyorsun ki onlar daha çok şeyi hakediyorda neyse...
Evet sonbahar geldi,..
Canım seni çok iyi anlıyorum için buruk, şaşkınsın nasıl olcak falan diye.. Hani zaten o kadar yakın değildiler ama yine de ayrı bir şehire hemde kilometrelerce uzağa taşınacak olmaları sana sıkıntı vermiştir.. İnşAllah daha güzel şeyler olur...
Neyi bekliyorsunuz hakkaten canım, ee başlayın artık çalışmalara ay sonunda ne olacak ki?
Aynen... Bizler dayanamıyoruz, Rabbim oradaki polisimizin askerimizin ailelerine sabır versin...
Kuzenim Siirt üniversitesi bilgisayar öğretmenliğini kazandı, ama gidemeyecek sanırım bu olaylardan dolayı...
Amin. Ne kadar kotu okumaya bıle gıdemıyor ama ne yapsın aıleesı haklı tabı bu devırde oraya gondermek cok zorDuadan başka bir şey gelmemesi elimizden çok kötü
Evet canım, geçecek elbet böyle sürüp gitmeyecek... Bizler bile sağımıza solumuza daha çok dikkat ediyoruz, Rabbim oradaki MASUM insanlara yardım etsin... Zaten tayini çıkan çoğu polis - asker eşlerini, ailelerini götürmüyordu şimdi hepten beter oldu..Yurdu geçtim etrafa güvenemiyorsun canım belki yatışacak bunlar ama ne zaman artık çok korkmaya başladım çok hayra gitmiyoruzTayini çıkan polis doktorlar bile gitmek istemiyorlar o bölgelere haklı olarak kimse canını oraya göndermek istemiyor
gunaydın canım dogrrugünaydın kızlar..
Rabbim hepsinin yardımcısı olsun hiç bişey gelmiyor elden dua etmekten başka..
Canım hafiften bi tedirginlik panik mi oldu acaba eşinde? Hani beklenen gün geldi çattı ya? Bu arada kaç yaşındaydı eşin?ahh ahh haketmezler ama ıste sıze ayıp dıye
amın canım ınsallah oyle olur
bilmiyorum kı hep konusurken oyle konusuyoduk eylul sonu gıbı denemeye baslasak dıye oyle kaldı esıme sakayla karısık soyluyorum ses yokbende ısrar etmek ıstemıyorum sureklı planlarının ıcınde cocugumuzda oluyo soyle yuaparız boyle yaparız dıye hatta nasıl yemek verırız seklıne bıle degınıyo ama
Amin. Ne kadar kotu okumaya bıle gıdemıyor ama ne yapsın aıleesı haklı tabı bu devırde oraya gondermek cok zor
Malesef cok zor
Evet ne kadar haykırsak da gücümüz yetmiyor maalesefgünaydın kızlar..
Rabbim hepsinin yardımcısı olsun hiç bişey gelmiyor elden dua etmekten başka..
Çok zor ben de gönderemezdim çok haklılar çokAmin. Ne kadar kotu okumaya bıle gıdemıyor ama ne yapsın aıleesı haklı tabı bu devırde oraya gondermek cok zor
Malesef cok zor
Evet canım, geçecek elbet böyle sürüp gitmeyecek... Bizler bile sağımıza solumuza daha çok dikkat ediyoruz, Rabbim oradaki MASUM insanlara yardım etsin... Zaten tayini çıkan çoğu polis - asker eşlerini, ailelerini götürmüyordu şimdi hepten beter oldu..
burayada gece yagmıs bıraz canım ıyı barı serınleyecek
oh ıyı barı sonbahar gelıyo yanı..
ıyıyım canım tabı az once haberlerıde ızleyınce ne kadar ıyı olunursa ıste
annemlerde buldukları ev ıptal oldu ev arıyolar bakalım ne zaman bulacaklarda gıdecekler oda ıcıme sıkıntı verıyo
ya ben artık bebegım olsun ıstıyorum ıcımde hareketlerını hıssetmek ıstıyorumama bız hala beklıyoruz neyı bekledıgımızı bılmeden bu ay sonunu beklıyoruz sankı acılıs torenı var tovbee ınsallah cok bekletmez ama en onemlısı saglıkla gelmesı ne korkuyor ınsan dogur, buyut sonra o.. c.. gelsın kıysınlar
Canım hafiften bi tedirginlik panik mi oldu acaba eşinde? Hani beklenen gün geldi çattı ya? Bu arada kaç yaşındaydı eşin?
Evet fazla ısrarcı olmamak lazım geri tepebilir, bizde de ben kararsızdım, eşim hiç üstelemedi aradan biraz zaman geçince kendim istemeye başladım bu seferde...
Aynen canım okumaya bile gidemiyor şartlar çok kötü oldu..
Dün eşime baktım, bi an aklıma getirdim... Getirmez olaydım dayanamadım gözyaşlarıma.... Sonra kardeşim geldi aklımaEvet ne kadar haykırsak da gücümüz yetmiyor maalesef
Çok zor ben de gönderemezdim çok haklılar çok
Biz böyle korkarken en çok zoruma giden oradakilerin psikolojileri ne kadar berbattır her an ölüm korkusu aklıma geldikçe çıldıracak gibi oluyorum
Canım nasıl askerlik kalktı? Nasıl bir sistem var peki şimdi orda? Vatanı kim koruyor?Oyle canim gldi cok sukur sonbahar
Hayirlisi kuzum,vardir iptal olmasinda bir hayir :)
Hakkaten doktorami.gidecektin ilk once,gcen ay gidemedin ya.
Bak ymegi bile.nasil yedireceginizi dusunuyosunuz ama aasil asamaya gecmiyosunuz :)
Insallah bekletmeden gelir minnakiniz kuzum,sen ve tum isteyenler hisseder insallah o guzel kipirtiyi
Az bile ettigin kufur.. Dedigin gibi cok korkuyor insan,heleki orasi daha zor. Bizim.burda cok sukur askerlik kalkti,nede olsa burdayken korkuyoruz,oralarda cocuk buyutmek kat kat daha zor.
Rabbim korusun insallah
Oyle canim gldi cok sukur sonbahar
Hayirlisi kuzum,vardir iptal olmasinda bir hayir :)
Hakkaten doktorami.gidecektin ilk once,gcen ay gidemedin ya.
Bak ymegi bile.nasil yedireceginizi dusunuyosunuz ama aasil asamaya gecmiyosunuz :)
Insallah bekletmeden gelir minnakiniz kuzum,sen ve tum isteyenler hisseder insallah o guzel kipirtiyi
Az bile ettigin kufur.. Dedigin gibi cok korkuyor insan,heleki orasi daha zor. Bizim.burda cok sukur askerlik kalkti,nede olsa burdayken korkuyoruz,oralarda cocuk buyutmek kat kat daha zor.
Rabbim korusun insallah
Canım siz başlayın o zaman çalışmalara (karışmak gibi olmasın tabi), bir daha ki aya gidersin böyle böyle erteleniyor....oyle tabı canım mutlaka vardır.
Canım bu ayda sanırım bayram tatılıne denk gelecekbu 3. gun olayı cok kotu
Sorma ya :) oda nasıl oldu gecen eltım 2 yasındakı cocuguna yemek yaptı sonra tabagı bı getırdı püre yapmısınan gorunce ınsanın yıyesı kacıyo bıde cocuk bebekte degıl ee tabı agla bagır et yemedı cocuk :) o gun eve gelınce baya konusmustuk ben ıg de cok takıp edıyorum arada esımede gosterıyorum bak nasıl yıyolar dıye ondan da etkılendık bırde son olarak arkadasımın kızına baktım biz karpuzu elımızle mınık mınık verınce zeytın kadar yedı sonra ıstemedı sonra yere oturttuk verdık elıne karpuzu kucuk dılımler halınde 3 taneyı goturdu masallah hapur hupur hemde demek kı gercekten bebekler ıcınde onemlı Rabbım nasıp ederde olursa bebegımız aslında ıstıyorum kendı kendıne yemesını her yemekte olmasada :) tabi şimdi konusmak kolay olsunda :)
Amin canım :)
hadi ya kalkması ne guzel
Amin
Dün eşime baktım, bi an aklıma getirdim... Getirmez olaydım dayanamadım gözyaşlarıma.... Sonra kardeşim geldi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?