2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Kızlar bi nesele var zoruma gidiyor anlatsam okur musunuz ki ya anlatayim hatta simdi

Biz ilkokuldan 4 arkadasiz isimleri uyduruyorum ben, dilek, lara ve gülay diyeyim halen daha gorusuyoruz sık sık

Benim bir de kresten beri beraber buyudugum aile dostumuz ailecek surekli bi arada oldugumuz arkadasim var tuana diyeyim onu da bu arkadas grubum icine katmistim bizden 1 yas kucuk sadece ayni ilkokula gittik hepimiz tuanayla beraber hepimiz yillardir gorusuruz

Bir gun tuana, lara, dilek ve gülay bana kahvaltiya geldiler foto cekindik herkese sordum sosyal medyaya atabilir miyim olur dediler attim

Bu dilek nişanli bu akşam dugunu var. Dilek bana dedi ki nisanlim (adı kenan olsun) kenan kiziyo fotoyu kaldirir misin (1 hafta sonra) sebebi de benim kresten beri 20 kusur yillik arkadasim tuanaymış

Kenan dilek'in tuanayla gorusmesini istemiyormus

Ben fotoyu silmedim esimle de paylastim esim diyor ki "elin adami karimin sosyal medya hesabindan foto sildiremez o fotoyu dilek paylasmis olsa silsin pembelokum paylasirken izin almamis olsa silsin fotoda bi absurd durum olsa silsin ama masumane evde cekilmis kiz kiza foto elin adami karima foto sildiremez"

Ben de boyle dusunuyorum ki kenanın arkadasinin eski sevgilisiymis tuana o yuzden onunla gorusmesini istemiyor arkadasi aramis demis dilek ile tuananin beraber fotosu var diye kenan da diyor ki lokuma soyle fotoyu silsin

Sanki fotoda ayip bisey yapiyoruz

Silmem dedim silmedim

Dun kınaya gittik benle tuana dilekin yanina oturduk naber demek icin kenan bizi masadan kaldirdi..

Bugun dugune gidiyoruz ama cok uzuluyorum ailem de gidiyor dugune biz simdi onlara kenan bize boyle yapiyor dugune gelmeyecegiz diyemeyiz ki aileler anlamasin durumu tuananin da ailesi davetli dugune benim ailem de

Ki arkadaslar dilek'in babasi olmadigi icin dilek ile kardesine benim ailem burs verdi univ bitirmeleri icin ve ablasi evlenirken ailem yardim etti yillarca ailem maddi manevi hep yardim etti dilek ve kardeslerine

Bu olanlar benim cok zoruma gidiyor dilek whatsapp grubumuzdan bile cikti ona bile izin vermiyor kenan ve artik dilek arkadas grubumuz icinde yer almayacakmis tuana olursa ben gelemem diyor

Ee ben napayim? Tuana da yillardir arkadasim dilek de oyle ve tuana dan da vazgecemem dilekten de

Hangisine sen gelme oburu gelsin diyeyim?

Aksam dugune gidecez ama.. canimiz cok skkn dileģe de bir sey diyemiyoruz kocası olacak sonucta kocasiyla arasini bizim icin bozsun istemiyoruz

Ama haksizlik ediliyor bana bunca yillik arkadasligimiz var ve ailemin bunca yillik maddi manevi yardimlari var haksizlik ediliyo bana

Siz olsaydiniz napardiniz?

Son düzenleme:
Eşinin sizi masadan kaldırması felan çok yanls düğüne git sen soncta kaç yıllık arkadasn gerisinde arkadasn dusunsun onluk bi durum cnku

Kuzulariimm...
Nasılsınız , ben Geldiiimm :)

Kızıma uyku eğitimi veriyorum..gayet de hızlı ilerliyoruz elhamdülillah ama içim rahat etmedi ya.. sanki onu memeden koparmışim gibi.. uyumadan ve uyandığında emziriyorum elbette ama uykuya memeyle dalardi yavrum..kötü hissettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…