2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

PembeLokum canim gec oldu ama cevaplayayim.
Arladasin.sonucta tabi git dugune ,eminim.oda istemezdir boyle olmasini,arada kaliyor bir yanda esi bir yanda onca yillik arkadasi..
Evet esinin yaptigi hic iyi degil,masadan kaldirmasi falan, sonucta buyutecek bir mesrle yok, hadi kendi eski sevgilisi olsa yinr anlarim ama arkadasinin eski sevgilisiymis.
Belki.baska bir karin agrilari var ama bu sekilde arayi sogutmaya calisiyolar.
Dugun bir gecsin,ortalik sakinlessin sonra bir hal caresine bakarsiniz canim.
Uzme sendr kendini,oluyor boyle seyler iste napalim

Oda terbiyeszlik yapmaz heralde ayrıca arkadaşın için susmasi gerekiyo kimse kimseyi sevmk zorunda degl ama eşinin arkadslarisinz bi zahmet saygı duysn

En yakin arkadasimiz evleniyor biz mutlu mesut dugunune gidemiyoruz ya ah bu erkekler neden boyle eşlerini arkadaslarindan koparir da gorusmesine izin vermezler ki..

Iyiyim cnm cok sukue sen nasilsin?
Iyi yapiyosun canim aslinda memeyle uyumalari dogru degil diye biliyorum ben de

En yakin arkadasimiz evleniyor biz mutlu mesut dugunune gidemiyoruz ya ah bu erkekler neden boyle eşlerini arkadaslarindan koparir da gorusmesine izin vermezler ki..
evlenince oyle oluyo malesef benm esimde sevmediği bi kaç arkadasm var zaten cok yakın degiller yakın arkadaslarıma karısmaz ama allahtan

Sagol canim dugunden sonra tamamen gorusmeyi kesecek bizimle herhalde benim zoruma giden de bu bakalim ne yapacak

Ya da bizleri evine davet edip tuanayi cagirmayacak o da benim zoruna gidecek tuana da dilek de kiymetli benim icin ama tuana ile daha uzun zamandir arkadasiz daha yakiniz

evlenince oyle oluyo malesef benm esimde sevmediği bi kaç arkadasm var zaten cok yakın degiller yakın arkadaslarıma karısmaz ama allahtan

Ben esime karismam bu konuda o da bana karismaz ikimiz de koca insanlariz evlenecek yasa gelmisiz kim dogru kim yanlis kendimiz ayirt ederiz ne gerek var boyle mudahelelere anlamiyorum

Ben esime karismam bu konuda o da bana karismaz ikimiz de koca insanlariz evlenecek yasa gelmisiz kim dogru kim yanlis kendimiz ayirt ederiz ne gerek var boyle mudahelelere anlamiyorum
bende karısmam esime hak veriyorum sevmediği arkadaslarım icin ama lisedenn kalmıs bi arkadaslık telefonda felan surekli gorusuruz karısmaz iki arkadasm var cocukluktan onlarada asla bisey demez benm icin kıymetli olanlar onlar zaten

SirriEyvan esmamm hosgeldin

Sikma canini kuzum,ac birakmiyorsun somucta, yavas yavas alissin kendi uyumaya.
Senin icinde daha iyi.
Tabi bende konusuyorum boyle simi ama nasipse bende anneligi tadinca oyle olurum herhalde :)
Emziri ver agzina emzigi oyle uyusun. Ac degilki oyle,uzulme :)

Anladim canim benim
Ne temizligi yapiyosun sen bu arada

PembeLokum evet evine davrt etme seyside var demi.
Bir anlik birseye kapilmis bence onun esi,bir sure sonra gecer bu durum canim.
Arkadasi esini doldurusa getirmis olabilir

ilknurrr22
Oy masallah yesinler
Rabbim saglicakla giydirmeyi nasip eder insallah canim.
Kiz.cinsiyet kesin demi,degismesin sonra :)

doktor yüzde yüz kesin dedi ama ben yinede korkyrm bizde gördk erkek oldgunu insan korkyo yinede

Aynn canim yanilma payi var illa
Bizede her gidisimizde soyledi buzaman kadar ama ben bile korkuyorum.
Herseyi hazir falan :)
Hele sizin daha erken ama bellidir artik ya.
Aman neyse sag saglim.gelsinler hele kizsa mavis giyisin napalim

Aynn canim yanilma payi var illa
Bizede her gidisimizde soyledi buzaman kadar ama ben bile korkuyorum.
Herseyi hazir falan :)
Hele sizin daha erken ama bellidir artik ya.
Aman neyse sag saglim.gelsinler hele kizsa mavis giyisin napalim
Erkek diye mavi yapmicam ya herswyini sevmiyorum ben öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…