- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Hoşgeldin aramiza seni görmemistim galiba :)Oda terbiyeszlik yapmaz heralde ayrıca arkadaşın için susmasi gerekiyo kimse kimseyi sevmk zorunda degl ama eşinin arkadslarisinz bi zahmet saygı duysn
Hosbulduk canim bende smdi gordm seni :))Hoşgeldin aramiza seni görmemistim galiba :)
Oda terbiyeszlik yapmaz heralde ayrıca arkadaşın için susmasi gerekiyo kimse kimseyi sevmk zorunda degl ama eşinin arkadslarisinz bi zahmet saygı duysn
Kuzulariimm...
Nasılsınız , ben Geldiiimm :)
Kızıma uyku eğitimi veriyorum..gayet de hızlı ilerliyoruz elhamdülillah ama içim rahat etmedi ya.. sanki onu memeden koparmışim gibi.. uyumadan ve uyandığında emziriyorum elbette ama uykuya memeyle dalardi yavrum..kötü hissettim..
evlenince oyle oluyo malesef benm esimde sevmediği bi kaç arkadasm var zaten cok yakın degiller yakın arkadaslarıma karısmaz ama allahtanEn yakin arkadasimiz evleniyor biz mutlu mesut dugunune gidemiyoruz ya ah bu erkekler neden boyle eşlerini arkadaslarindan koparir da gorusmesine izin vermezler ki..
PembeLokum canim gec oldu ama cevaplayayim.
Arladasin.sonucta tabi git dugune ,eminim.oda istemezdir boyle olmasini,arada kaliyor bir yanda esi bir yanda onca yillik arkadasi..
Evet esinin yaptigi hic iyi degil,masadan kaldirmasi falan, sonucta buyutecek bir mesrle yok, hadi kendi eski sevgilisi olsa yinr anlarim ama arkadasinin eski sevgilisiymis.
Belki.baska bir karin agrilari var ama bu sekilde arayi sogutmaya calisiyolar.
Dugun bir gecsin,ortalik sakinlessin sonra bir hal caresine bakarsiniz canim.
Uzme sendr kendini,oluyor boyle seyler iste napalim
evlenince oyle oluyo malesef benm esimde sevmediği bi kaç arkadasm var zaten cok yakın degiller yakın arkadaslarıma karısmaz ama allahtan
bende karısmam esime hak veriyorum sevmediği arkadaslarım icin ama lisedenn kalmıs bi arkadaslık telefonda felan surekli gorusuruz karısmaz iki arkadasm var cocukluktan onlarada asla bisey demez benm icin kıymetli olanlar onlar zatenBen esime karismam bu konuda o da bana karismaz ikimiz de koca insanlariz evlenecek yasa gelmisiz kim dogru kim yanlis kendimiz ayirt ederiz ne gerek var boyle mudahelelere anlamiyorum
bende karısmam esime hak veriyorum sevmediği arkadaslarım icin ama lisedenn kalmıs bi arkadaslık telefonda felan surekli gorusuruz karısmaz iki arkadasm var cocukluktan onlarada asla bisey demez benm icin kıymetli olanlar onlar zaten
bayram geliyo ya canm mutfak dolaplarını felan temizlyrm pis degil ama yarn karnım cıkınca hıc yapamam diye dusundmAnladim canim benim
Ne temizligi yapiyosun sen bu arada
doktor yüzde yüz kesin dedi ama ben yinede korkyrmilknurrr22
Oy masallah yesinler
Rabbim saglicakla giydirmeyi nasip eder insallah canim.
Kiz.cinsiyet kesin demi,degismesin sonra :)
doktor yüzde yüz kesin dedi ama ben yinede korkyrmbizde gördk erkek oldgunu insan korkyo yinede
Erkek diye mavi yapmicam ya herswyini sevmiyorum ben öyleAynn canim yanilma payi var illa
Bizede her gidisimizde soyledi buzaman kadar ama ben bile korkuyorum.
Herseyi hazir falan :)
Hele sizin daha erken ama bellidir artik ya.
Aman neyse sag saglim.gelsinler hele kizsa mavis giyisin napalim
Erkek diye mavi yapmicam ya herswyini sevmiyorum ben öyle
Aynen ya çok saçma rengarenk giyinsin bebislerBenimde mavi az..
Erkek diye ills mavi,kiz diye illa pembeyi tutturanlari anlamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?