2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

PembeLokum evet evine davrt etme seyside var demi.
Bir anlik birseye kapilmis bence onun esi,bir sure sonra gecer bu durum canim.
Arkadasi esini doldurusa getirmis olabilir

Evet canim arkadasi kenana tuanayi kotulemis şöyle böyle diye kenan da işte oyle biriyle gorusemezsin diye yasaklamis yani kişi kendinden bilir işi misali bu bazi erkekler çok masum ya cok helal sut emmis insanlar ya bnm arkadasimi kotuluyolar artik ne demislerse

Dugune gittik bu arada :)

Günaydın hayırlı haftalar herkese barış içinde bir hafta olsun güzel haberler alalım inşallah

İyiyim Allah a şükür , asıl sen nasılsın, doğuma az kalmış canım :)

Sorma sorma.. Nerelere gdeyim,nereye kacayim
hayirlisiyla atlatsak dogumu insallah

Okulum basladi bugun,koca gobekle biraz zor ama doguma kadar geleyim.diyorum,nasipse sonra gitmem

Selam canlaaar

nehirnil111 amiin kuzum
Nasilsin :)

PembeLokum herkez farkliniste canim napalim
Nasil.gecti dugun,ordada yapmamistir herlade birsey

Ben yine damat beye selam verdim ama tınlamadı :)
Neyse arkadasim mutluydu biz de mutluyduk bol bol foto cekindik :)

Bugun konyaya doktora gidecegim canim bakalim nasil bi yol izleyecegiz tekrar gebe kalmak icin

Günaydın hanımlar
Nasılsın boncuk
nehirnil111 oh masallah marifetli gelin
iyi olmus canim :)

Annem açtı biz kestik kardeşimle bir baklava bir de mantı açmasını bilmem diğer bir şey kurtulmaz elimden ama Duşa kabinin camları kireç tutmuş sürekli duştan sonra silmeden çıkıyorduk ya annem bir şey getirdi yeni gibi oldu bütün hafta sonu temizlikle uğraştım evde resmen

İyiyim canım sen nasılsın :)

PembeLokum aa oylemi hadi insallah guzel haberlerle gel canim

Damadida bosver,eylenmissiniz ya ona bak :)

nehirnil111 onlarda nazar boncugun olsun :KK63:
zamanla alisirsin canim, bir olmaz,iki olmaz ucuncuye sahane olur :)

Cok cabuk.kirecleniyolar hakkaten.
Bende kirece cozum.buldum,yeni gibi olunca insan daha bi hevesle giriyo banyoya hakkaten.
O suyun aktigi yer hemen kirecleniyo,biri saga biri sola akmaya basliyo

Sende sIk sIk silersin canim, o zaman temizlemeside saha kolay

Zerence okuyorum canim daha son yilim.insallah
Ana okulu ogretmeni.. bitirebilirsem tabisii

Evet canım o da eksik kalsınEvet hemen tertemiz oldu bayıldım çözümünü bilmiyordum ben banyoyu silerken onu da hallederim artık fısfıslı süngerin arkasıyla da ovalayıp su tutuyorum bitti

Evet canım o da eksik kalsınEvet hemen tertemiz oldu bayıldım çözümünü bilmiyordum ben banyoyu silerken onu da hallederim artık fısfıslı süngerin arkasıyla da ovalayıp su tutuyorum bitti

Yasasin kirecsiZ banyolar

Ya canim sahi diger topikte hani mrs sahin evlendimi , buaydi dugunu ama gectimi.
Telefondan giriyorum,o topigi bulmam eziyett..

yaaa ne güzel bi bölüm

bitirmelisin
ALLAH zihin açıklığı versin

Yasasin kirecsiZ banyolar

Ya canim sahi diger topikte hani mrs sahin evlendimi , buaydi dugunu ama gectimi.
Telefondan giriyorum,o topigi bulmam eziyett..
Evet canım dün düğünü vardı evlendi çok şükür o da artık bizim kervanımıza katıldı

InsaAllah cnm icin kipir kipir ya istiyorum tekrar gebelik yine cesarete geldim Allahm nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…