2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

PembeLokum ay evet
Kiz 34,5 ayakkabi nasil biluyosun kendine :)
35ler olmuyomu. Arkadasim 35 ve oyle olmasina ragmen cok zrlaniyor.

MutluBulut_ mesajini aksam okumustum tekrar okuyup crvaplicam sonra,,tam neyaziyodu unuttum cunki

nehirnil111 selam kuzum

Skosnob selam canim

ilknurrr22 belki siser belki sismez canim,bende bukadar olacagini tahmin etmemstim.
Bugun 41lik ayakkabilari giyidim, pat kut ses cikara cikara yuruyorum
COk komigim ama yapacak bisi yok

duman91 ayy kopecikmi aldiniiz
Canim alosirsin merak etme sonra tum stresini alir senin.
Daha kucuk o yuzden oyle kipir kipir,oynamak istiyor,yurumeni bile oyun zannediyor.
Cinsi ne biliyomusun

Haha tamam canim :))

Tatlıyı gelirken alacakmış ondan yırttım
Oo o zaman iyiymis :)

Simdi hatirladim

tuzlu evet bende yumurtada,domateste falan alistim ama dedigin gibi diger yemeklerde cok.azalttigim soylenemez.
Hatta yumurta falan daha tatli geliyo boyle simdi.

Yap canim yap, insanin acip acip bakasi geliyor dolaba duzenli olunca.
Enaon baya dagittim,zaten daginik diyip iyiice erseyi firlattim oraya buraya,artii laf duymadan toparlayayim.dedim

son aylarda oluyor canim.o agrilar. Doguma hazirlikmis.
Adet doneminde zaten gerginlik,sinir,garip agrilar oluyodu illa hissettiriyo yani gelemedigini :)

@sumeyra1990 iyi bari ayirmssin canim verilecekleri,ben hic kiyamiyorum ya hep lazim.olur diye tutuyorum herseyi
Bu huyumu hic sevmiyorum,hatira hastasiyim resmen.
Daha ilk okul yillarimdan cogu seyler duruyor defter bilmem ne.

Ama iyi yapmissin,ihtiyaci olanlara verirsin :)

nehirnil111 iyiyim nehirim sen.
Kuaforden gelm sabah sabah,yolunmus tavuk gibiyim

Misafirin varmis kolay gelsin yine canim..
Cok bile ugrasiyosun,Allah ne verdiyse onu yesinler

Bende iyiyim kuzum evet ama misafir sayılmaz öyle oturmaya geliyor maç izlemeye falan eşimle zaten yemek yapmasın Nil abla demiş Ağdamı yaptırdın kuzum kıyamam ama insan nasıl hür hissediyor kuş gibi hafiflemiş

He nil abla madem, o zaman sIkinti yok
Benden kucuk gelen misafirlerden sIkilmiyorum ama buyukler sanki nr yapti,ne yemek yapti herseyi inceliyolar gibi geliyor

hakkaten oyle,hafifim,hafifsin,hafif..
ne reklamiydi bu aklima.geldi ama

Ya ilk aylar hic agrimiyodu,homonlar ters etki.etti herhalde ozaman,, ama son 2-3 aydir amann, doguma nasil dayanicaksin tutku diyorum.

Çok ufak değil aslında 2-3 yaş vardır aramızda ama abla diyor saygı icabı herhalde Bende rahatım o yüzden

Sıvıyağ reklamıydı galibaCanım zamanla değişiyor ee artık sonlara geliyorsun gittikçe zorlar arkadaşım son haftalarında çok yoruldu hiç korkma atlatacaksın dün gittik sevdik yine bebişi hemen toparlamış banyo yaptırmışlar tipi bile değişmiş yaSevdiğime bakma annem o gün sordu anannem soruyormuş var mı diye bir gerildim korktum henüz düşünmüyoruz dedim farkettim ben hazır değilim henüz

Yok damarlarım gayet belli benm ama ben kanı görünce kötü oluyorum

Çalışıyorum canım ama çok sıkıldım bu ara işten

Allah hayırlı zamanda nasip eder inşallah bebeği

İyiyim canım çok şükür işe geldik gene Çarşambaya kadar çalışacağız sen nasılsın

Yerim seni inşallah hamilesindir kuzum Nasılsın nasıl gidiyor

İyi canım hep aynı işte
bayram için program yapmaya çalışıyoruz.

Sana da selam tatlım

Aynen siserse mecbur giycez

nehirnil111 oy degismistir ya masallah :)
Hele 40 lansin bak sonra nasil tam isirmalik oluyola
Daha yenisiniz canim, e misafirlikten ve isten evlilikten pek bisi anlamadiniz daha.
Zamanla istemeye baslarsiniz,insallah bekletmez minnak.
Dedigim.gibi nekadrda hazir olsan kafanda bir acaba oluyor.
O acaba istememekten degil, korkuyor insan nasil dogar,nasil.buyuturum,hazirmiydim bilmem ne ama Rabbim yardimcimiz oluyor cok sukur

Yaa kiyamam cok uzak mi ya gittikleri mesafe kac saat ki?

Kasıklarda batmalar saplanmalar olur aslinda belirti olarak

Çok şükür tabi Rabbim aratmasın istediğimizde hayırlı zamanı ne zamansa içimizde o bebek çocuk aşkı var ama korkutuyor işte

Haber geldi şimdi annemden yarın akşam yengemle amcam oturmaya geleceklermiş ev görmeye öyle kısa süre oturup gideceklermiş ama öyle boş oturulmaz gene birşey yapmam gerekecek bu akşamdan off Bitmedi çilem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…