Insallah canımhadi ya bu aksamda mı gelıyor ohoo hem daha ne yapacaksın borek, tatlı
Nasılsın tutkumnehirnil111 selam kuzum
Haha tamam canim :))PembeLokum ay evet
Kiz 34,5 ayakkabi nasil biluyosun kendine :)
35ler olmuyomu. Arkadasim 35 ve oyle olmasina ragmen cok zrlaniyor.
MutluBulut_ mesajini aksam okumustum tekrar okuyup crvaplicam sonra,,tam neyaziyodu unuttum cunki
nehirnil111 selam kuzum
Skosnob selam canim
ilknurrr22 belki siser belki sismez canim,bende bukadar olacagini tahmin etmemstim.
Bugun 41lik ayakkabilari giyidim, pat kut ses cikara cikara yuruyorum
COk komigim ama yapacak bisi yok
duman91 ayy kopecikmi aldiniiz
Canim alosirsin merak etme sonra tum stresini alir senin.
Daha kucuk o yuzden oyle kipir kipir,oynamak istiyor,yurumeni bile oyun zannediyor.
Cinsi ne biliyomusun
Oo o zaman iyiymis :)Tatlıyı gelirken alacakmış ondan yırttım
Amin canım cumlemızı ınsallah
valla baktım goremeyınce tekrar okudumama bak cıkıyormus he
ahh kuzummm şu tuzu hayatımda hıc azaltamadımfazladan eklıyorum hep ama bak haslanmıs yumurta ve domates, salatalıkta alıstım bı onlara katmıyorum demek kı ıstese yapar ınsan. ama tuz olmadanda yemek gelmıyor kı ıcımden
ohh ohh masallah benımde toplamam lazım dolabıbayramdan sonraya buyuk temızlege yapayım barı gercı cok dagınık degıl ama bosaltıp temızleyeyım
o agrılar adet olman gereken donem mı oluyor yoksa sureklı mı
Çiğ köftemi alsam ayrıca yanına marulla falan servis ederdim çok severim de zaten ama bana kilo aldırır yaHaha tamam canim :))
Oo o zaman iyiymis :)
Bende iyiyim kuzum evet ama misafir sayılmaz öyle oturmaya geliyor maç izlemeye falan eşimle zaten yemek yapmasın Nil abla demişnehirnil111 iyiyim nehirim sen.
Kuaforden gelm sabah sabah,yolunmus tavuk gibiyim
Misafirin varmis kolay gelsin yine canim..
Cok bile ugrasiyosun,Allah ne verdiyse onu yesinler
Bende iyiyim kuzum evet ama misafir sayılmaz öyle oturmaya geliyor maç izlemeye falan eşimle zaten yemek yapmasın Nil abla demişAğdamı yaptırdın kuzum kıyamam ama insan nasıl hür hissediyor kuş gibi hafiflemiş
He nil abla madem, o zaman sIkinti yok
Benden kucuk gelen misafirlerden sIkilmiyorum ama buyukler sanki nr yapti,ne yemek yapti herseyi inceliyolar gibi geliyor
hakkaten oyle,hafifim,hafifsin,hafif..
ne reklamiydi bu aklima.geldi ama
Ya ilk aylar hic agrimiyodu,homonlar ters etki.etti herhalde ozaman,, ama son 2-3 aydir amann, doguma nasil dayanicaksin tutku diyorum.
Aynen Canm benm bi arkadasm özelde doğum yaptı 8 bin tutmuş kontrolleride orda tbiValla ozel iyi para yiyor
Yok damarlarım gayet belli benm ama ben kanı görünce kötü oluyorumsende mısenınde damar bulunmuyo ondan mı oluyo yoksa hersey normsl ama kanı gorene kadar mı
yok kuzum oyle degul o vakıt bendekı..
degısık bısey anlayamadım mesela sabah soylemesı ayıp klozetten kalkarken bırde bıcak saplanır gıbı oldu sol tarafta ama sımdı tam ortada saplanma degıl tam agrıda degıl ama mesela karnımı ıcıme cekerken acıyo normalde de bı hıs var ıste tarıf edemedıgım
kardesım unıv kazandı canım buradan yazmayım desıfre olmayım tekraronunla bır gıdıyorlar suanda gerı donmeyıde dusunmuyolar zaten memleketı kazandı kardesım gece bıle agladım sonra sacmalama dıyorum nıce ınsan var aılesı uzakta olan
demeevet evet bende aynıyım senınle Allah korusun canım ya. ama almasanız olmazmıydı kopek kımse anlamıyor bızı ıste herkese normal gelıyo ama ben anlıyorum senı
Amın. kuzum adetım duzensız oldugundan eger bayramda adet olmazsam bayram sonu yapayım dıyorumadet olursam gerek olmaz tabı kk da göz bebegı buyur, kırpıkler karısır ve kırpıkler kasınır yazıyodu hemen aynaya baktım göz bebeklerım buyumustu dun bı an kendımden korktum kactım sonra baktım yıne normal geldıler. esım ısten gelınce gözlerıme ıyı bak degısım var mı dedım evet goz bebeklerın buyumus neden kı dedı ama sonra yıne baktım yok ya aynı dedım ama boyle boyleymıs fakat kırpık karısması ve kasıntısı esımde var zaten kırpık kasınması nasıl olur kı dıyorum tabi tabi zaten sizden baskasına soylemem olursa yanı ne zaman nasıp olursa olsun 2 aylık olana kadar annemler falan bılmesın dıyorum ya bide esımde farkettı dun sen hep buz gıbı olursun suan atesın var senın yanıyosun dedi off amanın ya eger bunlar benım vucudumun bana oyunuysa varyaa cokta ıyı oyuncuymus dıyorum
oh masallahcalısıyormusun ev hanımı mı
Evet ya bu ay ıstemeye basladık bakalım ne zaman nasıp olacak
oo gunaydın canım
İyiyim canım çok şükür işe geldik gene Çarşambaya kadar çalışacağızsen nasılsın
Yerim seni inşallah hamilesindir kuzumNasılsın nasıl gidiyor
PembeLokum ay evet
MutluBulut_ mesajini aksam okumustum tekrar okuyup crvaplicam sonra,,tam neyaziyodu unuttum cunki
nehirnil111 selam kuzum
Skosnob selam canim
ilknurrr22 belki siser belki sismez canim,bende bukadar olacagini tahmin etmemstim.
Daha kucuk o yuzden oyle kipir kipir,oynamak istiyor,yurumeni bile oyun zannediyor.
Cinsi ne biliyomusun
Günaydın canım :))Günaydın güzellikler
Aynen siserse mecbur giycezPembeLokum ay evet
nehirnil111 selam kuzum
Skosnob selam canim
Cinsi ne biliyomusun
9 gün mü izinlisiniz canım biz Çarşambadan ayrılıyor yani pek programlık gün kalmıyor bizeİyi canım hep aynı işte
bayram için program yapmaya çalışıyoruz.
Nasılsın canımGünaydın canım :))
sende mısenınde damar bulunmuyo ondan mı oluyo yoksa hersey normsl ama kanı gorene kadar mı
yok kuzum oyle degul o vakıt bendekı..
degısık bısey anlayamadım mesela sabah soylemesı ayıp klozetten kalkarken bırde bıcak saplanır gıbı oldu sol tarafta ama sımdı tam ortada saplanma degıl tam agrıda degıl ama mesela karnımı ıcıme cekerken acıyo normalde de bı hıs var ıste tarıf edemedıgım
kardesım unıv kazandı canım buradan yazmayım desıfre olmayım tekraronunla bır gıdıyorlar suanda gerı donmeyıde dusunmuyolar zaten memleketı kazandı kardesım gece bıle agladım sonra sacmalama dıyorum nıce ınsan var aılesı uzakta olan
Çok şükür tabi Rabbim aratmasın istediğimizde hayırlı zamanı ne zamansa içimizde o bebek çocuk aşkı var ama korkutuyor iştenehirnil111 oy degismistir ya masallah :)
Hele 40 lansin bak sonra nasil tam isirmalik oluyola
Daha yenisiniz canim, e misafirlikten ve isten evlilikten pek bisi anlamadiniz daha.
Zamanla istemeye baslarsiniz,insallah bekletmez minnak.
Dedigim.gibi nekadrda hazir olsan kafanda bir acaba oluyor.
O acaba istememekten degil, korkuyor insan nasil dogar,nasil.buyuturum,hazirmiydim bilmem ne ama Rabbim yardimcimiz oluyor cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?