2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Topuklu ayakkabıyı yaptırıyorum cnm spor ayakkabıda da 36 numaranın iplerini iyice sıkıyorum duruyor ayagımda :)

nehirnil111 insallah canim

aa hadi ya ah canim.ne diyeyim burdan okurken bile yoruluyoruz hakkaten Seni dusunemiyorum bile
Istende hadi 5 te ciksan yine iyi ama..
Az bucuk bisiler hazirlarsin artik

PembeLokum sahi ipli olunca evet belli olmaz ama dedigin gibi topuklular mesele.
Ama cok topuklu giyiyen.biri degilsen cok sorun olmaz:)

nehirnil111 insallah canim

aa hadi ya ah canim.ne diyeyim burdan okurken bile yoruluyoruz hakkaten Seni dusunemiyorum bile
Istende hadi 5 te ciksan yine iyi ama..
Az bucuk bisiler hazirlarsin artik
Bu akşamdan hazırlayacağım kardeşim gelecek zaten böreği pişirip dolaba kaldıracağım artık yarın akşam ısıtırım olmadı bayatlarsa da bayatlasın vallahi makarna salatası bir de tatlıyı da bu akşamdan yaptım mı yeter artık ya

dımı ya duzen baska oluyor :)
o sancılar bırakmıyor yanı :)

Çiğ köftemi alsam ayrıca yanına marulla falan servis ederdim çok severim de zaten ama bana kilo aldırır ya

yarında mısafırın varmıs borek ve tatlıyı yarında cıkarırsın bırde yanına ek yap tamamdır canım yarın ıcın
Yok damarlarım gayet belli benm ama ben kanı görünce kötü oluyorum
yıne bı derece bılıyomusun o zaman. benı delık desık yapıyorlar yetmıyo etımı sıktılar gecen sefer kan dolsun dıye onca evreden sonra tek duydugum ayyy kız bembeyaz oldu dur canım dınlen bıraz gıbı laflar

Amin canım ınsallah bana ve tum ısteyenlere :)

Yaa kiyamam cok uzak mi ya gittikleri mesafe kac saat ki?

Kasıklarda batmalar saplanmalar olur aslinda belirti olarak
otobuse bındın mı 6-7 saate ınıyorsun canım ben cok sevmem yolu hanı hafta sonu gıdelım gelelım de yapamam

Ay damarlarım belirgin allahtan hatta sinirleninince dahada belli oluyo

Bayatmalaz canim ya,bi aksamla.bisi olmaz isitirsin bir guzel.oh mis

Cok bile ugrasiyosun yine.
Misafir iyi guzel,severim ama bazen biktiriyolar hele senin iyice asti kendini misafirler

Azaldı çok şükür misafirlerim ama canım tabi hala çağıracaklarım duruyor hiç gözüm yemiyor az dinlenme molası verdim bu aradaki kaçamakları saymazsak
Canım az dinlen tabi çok yüklendin sanki bu aralar kendine... Yani yine de arada gelen giden eksik olmuyor maşAllah diyelim:)

Cok yorgunum dün misfr vardı bide gezdk dsrda bgn uyanamamsm bile sen naslsn
Bizde dün dışarıdaydık misafirliğe gittik bugün yarı misafirim var sonra hazırlık yapacağım yine yarın misafirim var böyle takılıyorum işte hafta sonu da hep işimiz var düğün var bana dinlenmek yasak gibi
yarında mısafırın varmıs borek ve tatlıyı yarında cıkarırsın bırde yanına ek yap tamamdır canım yarın ıcın

Evet bana dinlenmek yasak kuzu Öyle yapacağım yine akşamdan makarna salatası yapacağım bu akşamda yeriz onlar bizdeyken yarın da veririm başka mezeyle uğraşamayacağım gücüm yok çünkü

Bayatmalaz canim ya,bi aksamla.bisi olmaz isitirsin bir guzel.oh mis

Cok bile ugrasiyosun yine.
Misafir iyi guzel,severim ama bazen biktiriyolar hele senin iyice asti kendini misafirler

Canım az dinlen tabi çok yüklendin sanki bu aralar kendine... Yani yine de arada gelen giden eksik olmuyor maşAllah diyelim:)

Bitmiyorlar ne yapayım davet etmiyorum bile kimseyi bayatlamaz herhalde çokta umrumda değil artık dinlenmeye çalışıyorumDaha 3 aylık gelinim ben ya ne zaman anlayacağım evliliğimi misafir ağırlamaktan kendimize gelemedik

ıyı bak ıste bır tasla ıkı kus olmus olur

ıyı bak ıste bır tasla ıkı kus olmus olur
Öyle olacak gibi Bitmedi bitmedi ben bittim daha bayramda uzaktan teyzemler gelecek annemlere ama yemeğe almam gerekecek bir akşam muhakkak oturmaya gelmek isteyecekler onlara ağır bir menü hazırlamam gerek laf ederler Keşke bir yerlere kaçabilseydik bu bayram

Evet canım eşim köpek getirdi ( arkadaşınınmış ama bakamıyorlarmış zaten tamda istediği cinstendi rottweiller (rotvaydır) canım(( en salyalısındanaynen böyle yaaaaa ama gözleri böyle bakmıyor bu çok masummuş:)))

Tehlikeli bir köpek değil mi bu bebekle nasıl olacak canım ya Bilemedim korktmayayım da seni

Tehlikeli bir köpek değil mi bu bebekle nasıl olacak canım ya Bilemedim korktmayayım da seni
Yok canım korkutmana gerek yok zaten baya bi korkuyorum... Araştırma da yaptım evet tehlikeli ama birtürlü ikna edemedim eşimi, yok eğitim vercekmiş falan... 2 gündür bişeyler yapıyor ama ne kadar başarılı olur bilemiyorum Bizim ev biraz ıssız kalıyor o yüzden aslında aldı, bebek olunca nasıl olcak bilmiyorum alışsın hayvanlara diyor ama bu öyle tatlı şirin bişey değil ki.dün akşam çok korkuttu beni ,Asla yaklaşamam artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…