- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
PembeLokum ay evet
Kiz 34,5 ayakkabi nasil biluyosun kendine :)
35ler olmuyomu. Arkadasim 35 ve oyle olmasina ragmen cok zrlaniyor.
MutluBulut_ mesajini aksam okumustum tekrar okuyup crvaplicam sonra,,tam neyaziyodu unuttum cunki
nehirnil111 selam kuzum
@Skosnob selam canim
ilknurrr22 belki siser belki sismez canim,bende bukadar olacagini tahmin etmemstim.
Bugun 41lik ayakkabilari giyidim, pat kut ses cikara cikara yuruyorum
COk komigim ama yapacak bisi yok
duman91 ayy kopecikmi aldiniiz
Canim alosirsin merak etme sonra tum stresini alir senin.
Daha kucuk o yuzden oyle kipir kipir,oynamak istiyor,yurumeni bile oyun zannediyor.
Cinsi ne biliyomusun
Aynen Canm benm bi arkadasm özelde doğum yaptı 8 bin tutmuş kontrolleride orda tbi
Bu akşamdan hazırlayacağım kardeşim gelecek zaten böreği pişirip dolaba kaldıracağım artık yarın akşam ısıtırım olmadı bayatlarsa da bayatlasın vallahinehirnil111 insallah canim
aa hadi ya ah canim.ne diyeyim burdan okurken bile yoruluyoruz hakkaten Seni dusunemiyorum bile
Istende hadi 5 te ciksan yine iyi ama..
Az bucuk bisiler hazirlarsin artik
Cok yorgunum dün misfr vardı bide gezdk dsrda bgn uyanamamsm bile9 gün mü izinlisiniz canım biz Çarşambadan ayrılıyor yani pek programlık gün kalmıyor bize
Nasılsın canım
dımı ya duzen baska oluyor :)Simdi hatirladim
tuzlu evet bende yumurtada,domateste falan alistim ama dedigin gibi diger yemeklerde cok.azalttigim soylenemez.
Hatta yumurta falan daha tatli geliyo boyle simdi.
Yap canim yap, insanin acip acip bakasi geliyor dolaba duzenli olunca.
Enaon baya dagittim,zaten daginik diyip iyiice erseyi firlattim oraya buraya,artii laf duymadan toparlayayim.dedim
son aylarda oluyor canim.o agrilar. Doguma hazirlikmis.
Adet doneminde zaten gerginlik,sinir,garip agrilar oluyodu illa hissettiriyo yani gelemedigini :)
@sumeyra1990 iyi bari ayirmssin canim verilecekleri,ben hic kiyamiyorum ya hep lazim.olur diye tutuyorum herseyi
Bu huyumu hic sevmiyorum,hatira hastasiyim resmen.
Daha ilk okul yillarimdan cogu seyler duruyor defter bilmem ne.
Ama iyi yapmissin,ihtiyaci olanlara verirsin :)
Çiğ köftemi alsam ayrıca yanına marulla falan servis ederdim çok severim de zaten ama bana kilo aldırır ya
Yok damarlarım gayet belli benm ama ben kanı görünce kötü oluyorum
Amin canım ınsallah bana ve tum ısteyenlere :)Çalışıyorum canım ama çok sıkıldım bu ara işten
Allah hayırlı zamanda nasip eder inşallah bebeği
İyi canım hep aynı işte
bayram için program yapmaya çalışıyoruz.
Sana da selam tatlım
otobuse bındın mı 6-7 saate ınıyorsun canımYaa kiyamam cok uzak mi ya gittikleri mesafe kac saat ki?
Kasıklarda batmalar saplanmalar olur aslinda belirti olarak
Yok Canm ankaradaWoww istanbulda fln mi o arkadasin
Ay damarlarım belirgin allahtan hatta sinirleninince dahada belli oluyodımı ya duzen baska oluyor :)
o sancılar bırakmıyor yanı :)
yarında mısafırın varmısborek ve tatlıyı yarında cıkarırsın bırde yanına ek yap tamamdır canım yarın ıcın
yıne bı derece bılıyomusun o zaman. benı delık desık yapıyorlar yetmıyo etımı sıktılar gecen sefer kan dolsun dıye onca evreden sonra tek duydugum ayyy kız bembeyaz oldu dur canım dınlen bıraz gıbı laflar
Amin canım ınsallah bana ve tum ısteyenlere :)
otobuse bındın mı 6-7 saate ınıyorsun canımben cok sevmem yolu hanı hafta sonu gıdelım gelelım de yapamam
Bu akşamdan hazırlayacağım kardeşim gelecek zaten böreği pişirip dolaba kaldıracağım artık yarın akşam ısıtırım olmadı bayatlarsa da bayatlasın vallahimakarna salatası bir de tatlıyı da bu akşamdan yaptım mı yeter artık ya
Canım az dinlen tabi çok yüklendin sanki bu aralar kendine... Yani yine de arada gelen giden eksik olmuyor maşAllah diyelim:)Azaldı çok şükür misafirlerim ama canım tabi hala çağıracaklarım duruyor hiç gözüm yemiyor az dinlenme molası verdim bu aradaki kaçamakları saymazsak
Bizde dün dışarıdaydık misafirliğe gittik bugün yarı misafirim var sonra hazırlık yapacağım yine yarın misafirim var böyle takılıyorum işte hafta sonu da hep işimiz var düğün var bana dinlenmek yasak gibiCok yorgunum dün misfr vardı bide gezdk dsrda bgn uyanamamsm bilesen naslsn
yarında mısafırın varmısborek ve tatlıyı yarında cıkarırsın bırde yanına ek yap tamamdır canım yarın ıcın
o zaman kan almadan once ıyıce kızdırmalılar senıAy damarlarım belirgin allahtan hatta sinirleninince dahada belli oluyo
Bayatmalaz canim ya,bi aksamla.bisi olmaz isitirsin bir guzel.oh mis
Cok bile ugrasiyosun yine.
Misafir iyi guzel,severim ama bazen biktiriyolar hele senin iyice asti kendini misafirler
Canım az dinlen tabi çok yüklendin sanki bu aralar kendine... Yani yine de arada gelen giden eksik olmuyor maşAllah diyelim:)
ıyı bak ıste bır tasla ıkı kus olmus olurBizde dün dışarıdaydık misafirliğe gittik bugün yarı misafirim var sonra hazırlık yapacağım yine yarın misafirim var böyle takılıyorum işte hafta sonu da hep işimiz var düğün var bana dinlenmek yasak gibi
Evet bana dinlenmek yasak kuzuÖyle yapacağım yine akşamdan makarna salatası yapacağım bu akşamda yeriz onlar bizdeyken yarın da veririm başka mezeyle uğraşamayacağım gücüm yok çünkü
Öyle olacak gibiıyı bak ıste bır tasla ıkı kus olmus olur
Evet canım eşim köpek getirdiPembeLokum ay evet
Kiz 34,5 ayakkabi nasil biluyosun kendine :)
35ler olmuyomu. Arkadasim 35 ve oyle olmasina ragmen cok zrlaniyor.
MutluBulut_ mesajini aksam okumustum tekrar okuyup crvaplicam sonra,,tam neyaziyodu unuttum cunki
nehirnil111 selam kuzum
@Skosnob selam canim
ilknurrr22 belki siser belki sismez canim,bende bukadar olacagini tahmin etmemstim.
Bugun 41lik ayakkabilari giyidim, pat kut ses cikara cikara yuruyorum
COk komigim ama yapacak bisi yok
duman91 ayy kopecikmi aldiniiz
Canim alosirsin merak etme sonra tum stresini alir senin.
Daha kucuk o yuzden oyle kipir kipir,oynamak istiyor,yurumeni bile oyun zannediyor.
Cinsi ne biliyomusun
Tehlikeli bir köpek değil mi bu bebekle nasıl olacak canım yaEvet canım eşim köpek getirdi( arkadaşınınmış ama bakamıyorlarmış zaten tamda istediği cinstendi rottweiller (rotvaydır) canım (( en salyalısından aynen böyle yaaaaa ama gözleri böyle bakmıyor bu çok masummuş:)))Eki Görüntüle 1634358
Yok canım korkutmana gerek yok zaten baya bi korkuyorum... Araştırma da yaptım evet tehlikeli ama birtürlü ikna edemedim eşimi, yok eğitim vercekmiş falan... 2 gündür bişeyler yapıyor ama ne kadar başarılı olur bilemiyorumTehlikeli bir köpek değil mi bu bebekle nasıl olacak canım yaBilemedim korktmayayım da seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?