2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

oh masallah sen bayramda bıle dolusun yanı Allah kolaylık versın

duman91

duman91 golden falan alaydı barı
Ahh ahhh çok dertliyim çokkk tutturdu illa bunu alcam diye.. Golden ne kadar tatlı sevimli oluyorlar değil mi.. Bu hiç öyle değil birde zaten siyah karanlıkta hiç görünmüyor Dün bana ettiklerinden sonra eşim garaja kapattı, nasıl havlıyor dedim havlarsın böyle bidaha gözüme görünme Tövbe YaRabbim o da sonuçta bi canlı ama korkuyorum işte...

evet canım goldenler tatlı gercekten ben yaklasamasam bıle tatlılar :)) esımın en cok sevdıgı cıns mesela ımkanı olsa onu alırdı sadece. dogru tabı oda canlı ama korkunc ıste tıpı bıle saldırgan.. golden olsa aslında esının ıstedıgı gıbı cocukta yaklasabılırdı

Canım hayvan sevgisi tabi ki önemli ben bütün hayvanları seviyorum fare bile dahil yani yılan ve timsahtan korkarım sadece bir de böyle ürkütücü iri köpeklerden bende çocuğuma hayvan sevgisi aşılamak isterim ama bu farklı saldırgan eğitim falan bebekten başlanan bir şeydir bir anda algılamadan bir şey yapabilir hayvan sonuçta canlı da olsa bizim gibi düşünce yapıları yok ki
oh masallah sen bayramda bıle dolusun yanı Allah kolaylık versın

Öyle görünüyor misafirden şikayetçi değilim ama hiç nefes alamadım sanki ya da bana yeni evli olduğum için mi öyle geliyor sizinde böylemiydi normali bu mudur

Ehh birazcik uzakmis canim da hayirlisi olsun bakalim uzulme

Kadınlara dinlenmek zaten yaşama bgn bende çamaşırı utuydu birazda kendime bakım yapmam lazm

Yok canim senin.kadar sik gelmiyordu hatta ilk.zamanlar oldukca seyrekti. Sen mi davet ediyorsun onlar mi cagir diyolar

Ehh birazcik uzakmis canim da hayirlisi olsun bakalim uzulme
Oyle canim hayirlisi

İlk evlendgmzde bnmde misafirim btmyodu Canm normal yani

duman91 evde köpek bakma sevdası nerden cıktı cnm
Dinimizce de evde köpek beslemek mekruhtur aslında
Canım evde nasıl besleyim, ben bahçede bile dayanamıyorum, hatta artık bahçenin dışında kulubesini oraya alcazzz Benim öyle bi sevdam yok da ahh eşim işte ikna edemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…