- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
oh masallah sen bayramda bıle dolusun yanı Allah kolaylık versınÖyle olacak gibiBitmedi bitmedi ben bittim daha bayramda uzaktan teyzemler gelecek annemlere ama yemeğe almam gerekecek bir akşam muhakkak oturmaya gelmek isteyecekler onlara ağır bir menü hazırlamam gerek laf ederler Keşke bir yerlere kaçabilseydik bu bayram
Ahh ahhh çok dertliyim çokkk tutturdu illa bunu alcam diye.. Golden ne kadar tatlı sevimli oluyorlar değil mi.. Bu hiç öyle değil birde zaten siyah karanlıkta hiç görünmüyor
evet canım goldenler tatlı gercekten ben yaklasamasam bıle tatlılar :)) esımın en cok sevdıgı cıns mesela ımkanı olsa onu alırdı sadece. dogru tabı oda canlı ama korkunc ıste tıpı bıle saldırgan.. golden olsa aslında esının ıstedıgı gıbı cocukta yaklasabılırdıAhh ahhh çok dertliyim çokkk tutturdu illa bunu alcam diye.. Golden ne kadar tatlı sevimli oluyorlar değil mi.. Bu hiç öyle değil birde zaten siyah karanlıkta hiç görünmüyorDün bana ettiklerinden sonra eşim garaja kapattı, nasıl havlıyor dedim havlarsın böyle bidaha gözüme görünme Tövbe YaRabbim o da sonuçta bi canlı ama korkuyorum işte...
Canım hayvan sevgisi tabi ki önemli ben bütün hayvanları seviyorum fare bile dahil yani yılan ve timsahtan korkarım sadece bir de böyle ürkütücü iri köpeklerden bende çocuğuma hayvan sevgisi aşılamak isterim ama bu farklı saldırgan eğitim falan bebekten başlanan bir şeydir bir anda algılamadan bir şey yapabilir hayvan sonuçta canlı da olsa bizim gibi düşünce yapıları yok kiYok canım korkutmana gerek yok zaten baya bi korkuyorum... Araştırma da yaptım evet tehlikeli ama birtürlü ikna edemedim eşimi, yok eğitim vercekmiş falan... 2 gündür bişeyler yapıyor ama ne kadar başarılı olur bilemiyorumBizim ev biraz ıssız kalıyor o yüzden aslında aldı, bebek olunca nasıl olcak bilmiyorum alışsın hayvanlara diyor ama bu öyle tatlı şirin bişey değil ki. dün akşam çok korkuttu beni ,Asla yaklaşamam artık..
oh masallah sen bayramda bıle dolusun yanı Allah kolaylık versın
PembeLokum sahi ipli olunca evet belli olmaz ama dedigin gibi topuklular mesele.
Ama cok topuklu giyiyen.biri degilsen cok sorun olmaz:)
dımı ya duzen baska oluyor :)
o sancılar bırakmıyor yanı :)
yarında mısafırın varmısborek ve tatlıyı yarında cıkarırsın bırde yanına ek yap tamamdır canım yarın ıcın
yıne bı derece bılıyomusun o zaman. benı delık desık yapıyorlar yetmıyo etımı sıktılar gecen sefer kan dolsun dıye onca evreden sonra tek duydugum ayyy kız bembeyaz oldu dur canım dınlen bıraz gıbı laflar
Amin canım ınsallah bana ve tum ısteyenlere :)
otobuse bındın mı 6-7 saate ınıyorsun canımben cok sevmem yolu hanı hafta sonu gıdelım gelelım de yapamam
Yok Canm ankarada
Kadınlara dinlenmek zaten yaşamaBizde dün dışarıdaydık misafirliğe gittik bugün yarı misafirim var sonra hazırlık yapacağım yine yarın misafirim var böyle takılıyorum işte hafta sonu da hep işimiz var düğün var bana dinlenmek yasak gibi
Evet bana dinlenmek yasak kuzuÖyle yapacağım yine akşamdan makarna salatası yapacağım bu akşamda yeriz onlar bizdeyken yarın da veririm başka mezeyle uğraşamayacağım gücüm yok çünkü
Ellerimdeki bide ayaklarımdaki damarlar çok belirgin canım onun dışında öyle belirgin deglilknurrr22 simdi belliyse daha sinra vay haline
benim.karnim,goguslerim,kollarim harita gibi oldu
Cok belirginlesiyolar
Bakımı geçende halletmiştim Allahtan ütümü de artık pazar evde kalırsam yapacağım çamaşırlarımı da yıkamıştım hafta içiKadınlara dinlenmek zaten yaşamabgn bende çamaşırı utuydu birazda kendime bakım yapmam lazm
Aynen öyle canım ya paranın çoksa git ver ama skscaksan bi anlamı yok açıkçasıEpey tutmus 8bin cok yaw :)
Neyse evlat icin veriliyo iste naparsin
Ben hep erteliyorum ya bi gorsen aman kim yapcak ağdayi sonra alırım diye bacakları öylece biraktm ama artk almam lazmBakımı geçende halletmiştim Allahtan ütümü de artık pazar evde kalırsam yapacağım çamaşırlarımı da yıkamıştım hafta içi
İnsan bekledikçe bekletiyor canım üşeniyoruz sıcakta çekilmiyordu ama gerçekten şimdi serinledi havalar daha iyiBen hep erteliyorum ya bi gorsen aman kim yapcak ağdayi sonra alırım diye bacakları öylece biraktm ama artk almam lazm
Yok canim senin.kadar sik gelmiyordu hatta ilk.zamanlar oldukca seyrekti. Sen mi davet ediyorsun onlar mi cagir diyolarCanım hayvan sevgisi tabi ki önemli ben bütün hayvanları seviyorum fare bile dahil yani yılan ve timsahtan korkarım sadece bir de böyle ürkütücü iri köpeklerden bende çocuğuma hayvan sevgisi aşılamak isterim ama bu farklı saldırgan eğitim falan bebekten başlanan bir şeydir bir anda algılamadan bir şey yapabilir hayvan sonuçta canlı da olsa bizim gibi düşünce yapıları yok ki
Öyle görünüyor misafirden şikayetçi değilim ama hiç nefes alamadım sanki ya da bana yeni evli olduğum için mi öyle geliyor sizinde böylemiydi normali bu mudur
Oyle canim hayirlisiEhh birazcik uzakmis canim da hayirlisi olsun bakalim uzulme
Aynen gobegm tuylendi hamilelikte snra dökülür diyolar ama ben alcam sanrmİnsan bekledikçe bekletiyor canım üşeniyoruz sıcakta çekilmiyordu ama gerçekten şimdi serinledi havalar daha iyi
İlk evlendgmzde bnmde misafirim btmyodu Canm normal yaniCanım hayvan sevgisi tabi ki önemli ben bütün hayvanları seviyorum fare bile dahil yani yılan ve timsahtan korkarım sadece bir de böyle ürkütücü iri köpeklerden bende çocuğuma hayvan sevgisi aşılamak isterim ama bu farklı saldırgan eğitim falan bebekten başlanan bir şeydir bir anda algılamadan bir şey yapabilir hayvan sonuçta canlı da olsa bizim gibi düşünce yapıları yok ki
Öyle görünüyor misafirden şikayetçi değilim ama hiç nefes alamadım sanki ya da bana yeni evli olduğum için mi öyle geliyor sizinde böylemiydi normali bu mudur
Canım evde nasıl besleyim, ben bahçede bile dayanamıyorum, hatta artık bahçenin dışında kulubesini oraya alcazzzduman91 evde köpek bakma sevdası nerden cıktı cnm
Dinimizce de evde köpek beslemek mekruhtur aslında
Aynen öyle canım ya paranın çoksa git ver ama skscaksan bi anlamı yok açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?