2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Canım evde nasıl besleyim, ben bahçede bile dayanamıyorum, hatta artık bahçenin dışında kulubesini oraya alcazzz Benim öyle bi sevdam yok da ahh eşim işte ikna edemedim..

Kulube bahcedeyse sıkıntı olmaz o zaman cnm ya eşin de hevesini alsın bakalım

Yaa off off ya esimin univ.de kaldigi ev zamanindan internet borcu geldi icra ile geldi 600 lira mi ne

Bunun aptal ev arkadaslari faturayi odememisler internet de esimin uzerine oldugu icin borc bize geldi

O ev arkadaslari da odemiyor ztn okul bitince herkes ayri yere dagildi

Esim bana bi baktı öde demedi ama ben direkt ben ödemem dedim kabul etmiyorum ztn salak ev arkadaslarinin borcu bize kalmis kabul etmiyorum dedim bu da sinirlendi cikti gitti

Sonra geldi ozur diledi benden ama ben affetmedim

Simdi ailesinden ve dayisindan para istiyor gittim dedim ben kurtaj olacagimda ailemde yok gonderemezler diye yardim istemedin icra gelince bak nasil da ailenden istiyosun demek ki ben snn icin o kdr onemli dglm icra gelince tutuştun hemen ailenden para istemeni sagladi ama ben kurtaj olacagımda tutuşup da ailenden yardım istemedin onları aramadın bile yaziklar olsun dedim (ailesini ben ameliyattan ciktiktan sonra aradi)

Haksiz miyim ki bi yol gosterin
Tekrar bebek yapmaktan vazgectim
Kırıldım ben ya

Yok canim senin.kadar sik gelmiyordu hatta ilk.zamanlar oldukca seyrekti. Sen mi davet ediyorsun onlar mi cagir diyolar
Çağırmıyorum canım müsaitse eğer ev görmeye gidelim diyorlar bizim akrabalarda mı bir acayiplik var acep yengem hatta o kadar zaman geçti ayıp oldu diyormuş sanırım hemen haftasına gelmeleri gerekiyorduDaha çağırmadığım bir çok insan var eşimin iş yerindeki bayanlardan tut yakın arkadaşlar davet etmeye korkuyorum ben davet etmeden gelen insanlar yüzünden
Aynen gobegm tuylendi hamilelikte snra dökülür diyolar ama ben alcam sanrm

İlk evlendgmzde bnmde misafirim btmyodu Canm normal yani

Alma canım az birşeydir zaten doğumdan sonra dökülür aldıkça çıkıyor fazlalaşır falan gerek yok benceNormal demek ki bizde yine de bir anormallik var ama çağırmadan geliyorlar gelmek istiyorlar

M mutlubulut çok çok haklısın canım ama biz sevmek için değil bizi koruması için ALMIŞIZ.........
Çocuk olunca ağızlık takacakmış bişey olmazmış o zaman...
nehirnil111 bende tam tersi tavuktan bile korkarım o derece.. Civcivi elime alamam vs... Şuan 5 aylık işte biraz daha küçük olsaydı daha iyi olurdu diyorum.. Hiç de 5 aylık gibi durmuyor gzüme büyük geldi baya İlk geldiğinde sürekli eşimin üstüne atlıyordu, onu bıraktı yapmıyor artık ama çok hareketli yaaa, güya oyun istiyormuşşşşşşşş

Canım lütfen sakin ol fevri davranma borç konusunda haklısın bende olsam uyuz olurum kim bilir nasıl kullandılar ödememişler eşinin üzerine diye vicdansızlar sizin üzerinize kalmış tabi ki ödemek gerekecek mecburen uğraşılmaz sonra artar bir şey olur Allah korusun

Eşin bence o an ailesiyle yüz göz olmak istemedi şuanda icraalık olduğu için can sıkıcı bir durum hemen kapatmak istedi bu sana değer vermediği anlamına gelmez sonuçta senin işinde halleldilmeyecek noktada olsaydı elbet isteyecekti ne zorluklar çektiniz bilmiyorum ama

Hemen yıkma öyle herşeyi bebek yapmaktan da vazgeçme eşinden eminsen geri olaylar her evde yaşanır illa

Aldım bile ay kaç gundur almamak için ikna etmeye calsyrm kendimi beceremedm

Çok çabuk büyürler canım tuvalet eğitimi falan var mı arkadaşım zamanında köpekten az çekmedi evdeki bütün halıları kaldırdı tüyü salyası ayrı tuvaletini de yapıyordu çok uğraştırıcı hayvan sürekli bakım istiyor bebek gibi hiç büyümüyorlar ki

Canim benim sagolasin guzel yorumlamissin esimin ben odemeyi kabul etmem dedim diye hemen bana bagirmasi zoruma gitti onun ortakligi bozuldu dugune 3 gun kala hep ben destek oldum moral verdim bi konuda destek olmadim diye hemen beni sattı

Anne babasi icin ama onlar benim ailem napayim diyor ama beni hemen satti zoruma giden de bu oldu iste

Canım sizin için kötü olmuş ama sonuçta icra gelmiş bi şekilde ödenmesi gerekiyor... Sen direk tepkini belli edinde o da ne yapsın arayışlar içine girmiş... Senin kürtajın için gereken parayı da eğer kendi ailenin durumu olmasaydı muhakkak elinden geleni yapardı.. Ama sana bağırması hoş olmamış gerçi o anın vehameti ile olabilir o da zor durumda kalmış baksana senin karşında... Birde düğüne 3 gün kala ortaklığı bozulmuş işleri yolunda gitmemiş onun üzüntüsünün dışa vurumu da olabilir sana yansıtmamak adına... Birbirinizi kırmayın bişekilde ödenir inşAllah canım..

Hiç zannetmiyorum tuvalet eğitimi olduğunu, zaten bahçenin dışında kulubesinde durcak.. Evde değil yani... Ben bahçeye bile tahammül edemiyorken evi hiç düşünemiyorum geceleri uyuyamam heralde:)

Gebelikte köpek kediyle yaşamak toksoplazma riski yaratır cnm dr a danış istersen. Bebeğinden önemli değil köpecik :)

Evet Canm oğlum olcak beni maymuna çevirdi sağolsun
Kız içine mi çekiyorsun... Ayy sonraları başaramaycaksın maalesef:)) Ne kadar saklamak istesek de saklanamayacak.. Gerçi benim dümdüzken birden kocaman oldu, o yüzden aaa kilo almışsın diyen olmadı hamile olduğum anlaşıldı yani:))))
doğumdan sonra dökülür zannımca canım.. Bende böyle iyiydim yaaa diyeceğim sanırım... :))

Ya beyfendi bir tartismamizda bir sey olursa babam var dayim var demisti bana evliligin basinda valla benim kocam cok bos konusuyo ya yok babasi varmis dayisi varmis simdi o 600 lirayi dayisi da veremez babasi da napacak cok merak edi¥orum

Napayim odeyeyim mi ben?
Ama kirildim odemek istemiyorum da eve haciz mi gelsin oyyy

Hem benim tepkim ev arkadaslarinin yaptigi adilik icindi daha once de esime 300 lira borclari var odemediler ev arkadasliklari kavgayla bitti bu meseleler yuzunden

Esimde bekliyor çıksn karnm diye otrnca Minnacık ayağa kaldryo dumdz senin niye karnın yok diyo bana napiyim smdiden kocaman olursa 9. Ayda nolur Allah bilir

Anladım canım bağırmalara bende dayanamam ses yükselmesinden nefret eden bir insanım zoruna gitmesi normal erkekler kendilerini bazen frenleyemiyor maalesef
Ay inşallah :)) ya çok takntliyim bu konuda bide gobegm yeni ckmaya başladı hayatmda hc gobegm olmadı bi garip hssedyrm kendimi içime felan çekmeye calsyrm
Benim göbeğim var o yüzden sanırım sorun olmazdı
Hiç zannetmiyorum tuvalet eğitimi olduğunu, zaten bahçenin dışında kulubesinde durcak.. Evde değil yani... Ben bahçeye bile tahammül edemiyorken evi hiç düşünemiyorum geceleri uyuyamam heralde:)
Bu detayı atlamışım bak ben evde kalacak zannediyordumBahçede çok rahatsız etmez seni bebeğin de yanına yaklaştırmazsın zaten

Evet canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…