2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Ay olur olmaz mi yaa en çok su tüy meselesi canımı skyo

Belli bir süre kullanmıyosam veririm ama asla vazgecemıyecegım kıyafetlerde var emanet bıle vermem onları :) Bende de vardır hatıralar karnem medılım dogum kagıdım falan

duman91 o zaman eşin temizliğine dikkat etsin. Senin yiyeceklerine dokunacağında ellerini iyi yıkasın tırnak aralarını vs
Zaten kıyafetleri ayrı afedersin iç çamaşırını bile ayırdım, eve girerken değiştiriyor hepsini... Temizliğine de zaten dikkat ediyor ama yine de ben uyarayım... Teşekkür ederim canımm

dur canım sakın ol..
işte insanogluna guven olmayacagını bır kere daha goruyoruz malesef şimdi esın ben odemıyorum onlarda kullandı dese bıle degısen bırsey olmayacak sen benden daha ıyı bılıyorsun kı Allah korusun odenmezse olan sızın esyalara olur
ama bak aklına senı onemsemedıgını getırme sadece babana guvenmıstır dıye dusunuyorum kendı aılesıne el acmaktansa nasılsa kp oder demıstır vs vs
ama şimdi sen vermem dıyınce ( tavrından bellı kı babamdan ıstersın sanmıs) yapacak baska bırseyı kalmadı vermeselerde ıstemek zorunda yoksa sonunu oda bılıyor.. Babandan ıstememen dogru olan.. ama sakın benı dusunmuyorum cocuk yapmayacgım deme hıc alakası oldugunu sanmıyorum bırak gormus olsun sızın yuvanız oldugunu aılenın reısının kendı oldugunu..bası sıkıstıgı zaman kosacak kayınpederı olmadıgını gorsun en azından bır daha tekrarlamasın tabı bulunur ınsallah

canım kadın kadına gelecek olanlar varsa aslında topluca cagır bır gun aradan cıktın mesela yarın gelecek yengenler ıle bırlıkte baba tarafından gelecek varsa onlarıda cagır cıksın aradan sizede vakıt kalmaz kı boyle. mesela ben calısmıyorum ya bastan berı kendı calısan tanıdıklarımız akrabalar falan bayanlar toplanıp hafta sonu gelmek ıstedıler ben kabul etmedım esım evde dıye daha hala hafta sonu gelmek ısteyen oluyo hafta ıcı musaıtım dıyorum eger bır tamam dersem alıskanlık olur.. zaten bır hafta sonu var beraber gecırecegımız kız bu arada hedıyelerde yogun gelır o zamna sıze

ondan sızı kım koruyacak erkeklerın ınadı bır tuttu mu tutuyor ıste.. bu seferde yarın bır gun bısey olsa sen kopegı gondermesen basımıza gelmezdı der hem belkı bebıs dogunca ya sen alısırsın yada esın gonderır

duman91 aa oylemi, evet tehlikeli o kopecikler ama cok tatli geliyolar bNa.
Canim zeynebin dedigi seyi bnde duydum, asil.kedi icin duymustum.
Ama Rabbim korusun yavrularimizi.
Kedimi doyurunca,sevince falan iyice yikiyorum ellerimi iyixe temizlik takintisi oldu hatta.
Ama sen yaklasmayacaksin sonucta sIkma canini,Rabbim buyuk

nehirnil111 oh cok sukur fareyi bile seven biri cikti
Bende cok severim hayvanlari,hepsini hepsinii

ilknurrr22 canim alma yazacaktimki almissin..
Insallah cogalmazlar,bidaha aalma zaten agdayla aaldiysan karnin acimaya baslar ilerki aaylarda alirken.
Dokulecek onlar.
Zaten onumuz kis, kim gelipte bakacak karnina doktordan baska :)

zzzzynpppp sen nasilsin kuzum
Bebis nasil :)

Dogru diyosun cnm benim su an birden 600 lira verecrk durumum yok ee ben napicam babamdan isticem mecbur benim patronum o

Benim zoruna giden bunun bisey olursa babam var dayim var demesi. Yok iste onlar yok ki. Ha bir sey olursa kayinpederim var diyemez tabi ama babam var dayim var demesin bari

canım aılesı ıste ne yapacaksın.. buyuk ıhtımal oda farkındadır ama aılesı kotu gorunsun ıstemıyodur yınede

İnşallah bu gerginlik geçer hemen canım insan üzülüyor çünkü çok

Değecek ama bunlara onlar da öyle kalmayacak ya canım

Insallah cnm arabaya navigasyon taktirmistik orijinal teybini cikarman gerekiyor biz de cikardik oyle kutuda duruyo onu cikarmis bunu satayim mi diyo bana

Dayima gidiyorum ben diye artislik yapti eli bos döndü iste

Ben de teybi satma dedim git dayinin laptopunu sat dedim

Biri bakcagndan deglde işte kendm rahatsız oluyorum yaa çok kötü duruyo öyle çok belli degl ama güneş alan bi odada bakınca gozume batıyo

İnşallah kalmaz kalırsa da yapcak bsy yok canı sagolsn oğlumun
Yani önemli olan oğlun canım bir şey kalacağını da sanmıyorum

Canım zaten toplu bir arkadaş grubu gelecek eşimin işyerinden 3-4 bayan en az onlar bir olacak mesela yarın akşam gelecek amcamlarla yengemlerin çok görüştükleri yok arabalarında da yer yoktur bazı tanıdıklarla da küsler çok o bölgeden gelen kişi kalmadı zaten bir halamla eşim gelirse öyle olabilir belki dur anneme söyleyeyim onlar da gelecekti söylüyorlardı beraber alıp gelsinler işte Çok aman aman hediye gelmedi gibi yani oldu tabi de

nehirnil111 oh cok sukur fareyi bile seven biri cikti
Bende cok severim hayvanlari,hepsini hepsinii
Sende mi seviyorsun yoksaÇok severim bende özellikle kedilere bayılıyorum çocuğumda sevsin isterim çok benim göbek bağımı ineğin bir şeyine gömmüşler mi ahıra da olabilir o yüzden hayvan sevgisi çok sanırım Çok büyük hayallerim var çok zengin olduğumda

Aileyi korumaya geldiklerinde işte koruyorlar sende görüyorsun ama ne yapacaksın böyle gördükçe anlayacak canım doğruyu inşallah bir yol bulunur kapatılır hemen maaşı bekleseniz çok mu sıkıntı çıkar ki

Yorldm valla

cagır tbı canım cıksınlar aradan :) ıyı onlarda gelınce bıtıyor sayılır o zaman rahata erersın :)
Evet oyle yapiyo cnm annesinin yaptigi bi telefon faturasi odemek vardi 29 lira mi ne onu da odemiyo artik ne birini arayabiliyo ne msj atabiliyo esim halen daha annem babam dayim :)
bıde enınde sonunda anlayacak sen haklısın demesede sen konustugunda susacak ahh babam ahh aılemde aılem derdı yenı yenı anladı artık laflarını etmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…