- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Anneme sorayım bakalım müsaitlerse gelsinler çıksın aradan bari gerçi amcamlar 2 dakika uğrayıp gideceklermiş öyle saatlerce oturmayacaklar çay içip kalkarız demişler diğerleri gelirse kalabalık olacağız börek yapmaktan vazgeçtim bir de makarna salatası ve ağlayan pasta vereceğim sadece çalışıyorum biliyorlar ancak o kadar çıktı yanicagır tbı canım cıksınlar aradan :) ıyı onlarda gelınce bıtıyor sayılır o zaman rahata erersın :)
bıde enınde sonunda anlayacak sen haklısın demesede sen konustugunda susacakahh babam ahh aılemde aılem derdı yenı yenı anladı artık laflarını etmıyo
ee bugunde borek yok o zamanAnneme sorayım bakalım müsaitlerse gelsinler çıksın aradan bari gerçi amcamlar 2 dakika uğrayıp gideceklermiş öyle saatlerce oturmayacaklar çay içip kalkarız demişler diğerleri gelirse kalabalık olacağız börek yapmaktan vazgeçtim bir de makarna salatası ve ağlayan pasta vereceğim sadece çalışıyorum biliyorlar ancak o kadar çıktı yani
Bugün yapacağım makarna salatasından vereceğim dondurucuya atacağım şoklayacağım onlar gelene kadar falan işte soğuyunca getirdikleri tatlıyla ikram edeceğimee bugunde borek yok o zamanaman 2 dk denır hep :))
Canım ben börek sarıp buzluga atyrm sonra bi msfr geleceği zaman buzluktan cikarp tepsiye diziyorm fırına atyrm o kadar güzel oluyo ki çıtır çıtırBugün yapacağım makarna salatasından vereceğim dondurucuya atacağım şoklayacağım onlar gelene kadar falan işte soğuyunca getirdikleri tatlıyla ikram edeceğimBörek yoracaktı beni daha toplanacak çamaşırlarım var haftasonu evde olmayacağım yüksek ihtimal yapacak bir şey yok boşver az kendimi düşüneyim Bir tatlı bir makarna salatası yetmez mi
Meraba canım hoşgeldin :))Beni de kabul ederseniz aranıza katılayım kızlar :) hepinize merhaba :)
aynen canım bosverrrr ıyı yapıyosunBugün yapacağım makarna salatasından vereceğim dondurucuya atacağım şoklayacağım onlar gelene kadar falan işte soğuyunca getirdikleri tatlıyla ikram edeceğimBörek yoracaktı beni daha toplanacak çamaşırlarım var haftasonu evde olmayacağım yüksek ihtimal yapacak bir şey yok boşver az kendimi düşüneyim Bir tatlı bir makarna salatası yetmez mi
hosgeldın aramıza :) bebısınde sende :))Beni de kabul ederseniz aranıza katılayım kızlar :) hepinize merhaba :)
@duman91 aa oylemi, evet tehlikeli o kopecikler ama cok tatli geliyolar bNa.
Canim zeynebin dedigi seyi bnde duydum, asil.kedi icin duymustum.
Ama Rabbim korusun yavrularimizi.
Kedimi doyurunca,sevince falan iyice yikiyorum ellerimi iyixe temizlik takintisi oldu hatta.
Ama sen yaklasmayacaksin sonucta sIkma canini,Rabbim buyuk
nehirnil111 oh cok sukur fareyi bile seven biri cikti
Bende cok severim hayvanlari,hepsini hepsinii
ilknurrr22 canim alma yazacaktimki almissin..
Insallah cogalmazlar,bidaha aalma zaten agdayla aaldiysan karnin acimaya baslar ilerki aaylarda alirken.
Dokulecek onlar.
Zaten onumuz kis, kim gelipte bakacak karnina doktordan baska :)
zzzzynpppp sen nasilsin kuzum
Bebis nasil :)
Çok hoş buldum canım, çok çok sağol :) l nasılsın canım, keyifler nasıl :))Meraba canım hoşgeldin :))
Mantıklı ben Ramazan ayında yapmıştım sahurda yemiştik eşimle şimdilerde pek zamanım olmadı yapacak canımCanım ben börek sarıp buzluga atyrm sonra bi msfr geleceği zaman buzluktan cikarp tepsiye diziyorm fırına atyrm o kadar güzel oluyo ki çıtır çıtır
aynen canım bosverrrr ıyı yapıyosunmeyve falanda cıkarırsın
Oyyy hoş bulduk ikimizde teyzesi :) çok sağol :) nasılsın canım :)aynen canım bosverrrr ıyı yapıyosunmeyve falanda cıkarırsın
hosgeldın aramıza :) bebısınde sende :))
İyiyim Canm sen naslsn :))Çok hoş buldum canım, çok çok sağol :) l nasılsın canım, keyifler nasıl :))
Olur kız hatta ekmeğe salça sür o çok güzel oluyor , misafirlerde faydalansın bu güzelliktenMantıklı ben Ramazan ayında yapmıştım sahurda yemiştik eşimle şimdilerde pek zamanım olmadı yapacak canım
Aynen ya ben daha önemliyim misafir bulduğunu yesinMeyve olurmu ki kız masaya mı koymam gerekir sence henüz sehpa almadık biz biliyon mu
Geçen de un kurabiyesi yapıp buzluga atmstm oda güzel oluyoMantıklı ben Ramazan ayında yapmıştım sahurda yemiştik eşimle şimdilerde pek zamanım olmadı yapacak canım
Aynen ya ben daha önemliyim misafir bulduğunu yesinMeyve olurmu ki kız masaya mı koymam gerekir sence henüz sehpa almadık biz biliyon mu
Allah daha iyi etsin canım :) çok şükür bende iyiyim kuzum :))İyiyim Canm sen naslsn :))
Yok artıkOlur kız hatta ekmeğe salça sür o çok güzel oluyor , misafirlerde faydalansın bu güzellikten
Geçen de un kurabiyesi yapıp buzluga atmstm oda güzel oluyobiz annemle hep öyle yapardk annem calstgi için
Ben işi iyice tembelliğe vurdum :) yani benim dediğim yapılmaz yani ooo sonra topa tutabilirler seniYok artık
Aa hiç bilmiyordum çok iyi canım denemeliyim buzlukta genelde çok bir şey tutmuyorum
Öğredn mi cinayetini bazıları erken öğreniyo :))Allah daha iyi etsin canım :) çok şükür bende iyiyim kuzum :))
Onu posetle atmyrm ama bi kaba koyup atyrm ezilmesn diye çok iyi oluyo :))Yok artık
Aa hiç bilmiyordum çok iyi canım denemeliyim buzlukta genelde çok bir şey tutmuyorum
canım meyveyı mac ızlerken cıkarırsın :) kucuk tabaklarda ellerıne ver olmadıMantıklı ben Ramazan ayında yapmıştım sahurda yemiştik eşimle şimdilerde pek zamanım olmadı yapacak canım
iyi canım sagol sen ?Oyyy hoş bulduk ikimizde teyzesi :) çok sağol :) nasılsın canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?