2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Anneme sorayım bakalım müsaitlerse gelsinler çıksın aradan bari gerçi amcamlar 2 dakika uğrayıp gideceklermiş öyle saatlerce oturmayacaklar çay içip kalkarız demişler diğerleri gelirse kalabalık olacağız börek yapmaktan vazgeçtim bir de makarna salatası ve ağlayan pasta vereceğim sadece çalışıyorum biliyorlar ancak o kadar çıktı yani

ee bugunde borek yok o zaman aman 2 dk denır hep :))

ee bugunde borek yok o zaman aman 2 dk denır hep :))
Bugün yapacağım makarna salatasından vereceğim dondurucuya atacağım şoklayacağım onlar gelene kadar falan işte soğuyunca getirdikleri tatlıyla ikram edeceğimBörek yoracaktı beni daha toplanacak çamaşırlarım var haftasonu evde olmayacağım yüksek ihtimal yapacak bir şey yok boşver az kendimi düşüneyimBir tatlı bir makarna salatası yetmez mi

Canım ben börek sarıp buzluga atyrm sonra bi msfr geleceği zaman buzluktan cikarp tepsiye diziyorm fırına atyrm o kadar güzel oluyo ki çıtır çıtır

aynen canım bosverrrr ıyı yapıyosun meyve falanda cıkarırsın

Beni de kabul ederseniz aranıza katılayım kızlar :) hepinize merhaba :)
hosgeldın aramıza :) bebısınde sende :))

İyiyim tutkum Bugün kontrol vardı. Iyiyiz şükür ağırlaştık artık. Dr istirahate devam dedi yatıyoruz bütün gün. Sen nasılsın? :)

Canım ben börek sarıp buzluga atyrm sonra bi msfr geleceği zaman buzluktan cikarp tepsiye diziyorm fırına atyrm o kadar güzel oluyo ki çıtır çıtır
Mantıklı ben Ramazan ayında yapmıştım sahurda yemiştik eşimle şimdilerde pek zamanım olmadı yapacak canım
aynen canım bosverrrr ıyı yapıyosun meyve falanda cıkarırsın

Aynen ya ben daha önemliyim misafir bulduğunu yesinMeyve olurmu ki kız masaya mı koymam gerekir sence henüz sehpa almadık biz biliyon mu

Olur kız hatta ekmeğe salça sür o çok güzel oluyor , misafirlerde faydalansın bu güzellikten

Geçen de un kurabiyesi yapıp buzluga atmstm oda güzel oluyo biz annemle hep öyle yapardk annem calstgi için

Yok artık

Aa hiç bilmiyordum çok iyi canım denemeliyim buzlukta genelde çok bir şey tutmuyorum
Ben işi iyice tembelliğe vurdum :) yani benim dediğim yapılmaz yani ooo sonra topa tutabilirler seni o buzluğa koyma işi çok iyi oluyor acayip rahatlık oluyor aniden misafir gelince :)

canım meyveyı mac ızlerken cıkarırsın :) kucuk tabaklarda ellerıne ver olmadı

Oyyy hoş bulduk ikimizde teyzesi :) çok sağol :) nasılsın canım :)
iyi canım sagol sen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…