Ayy yok kız ogrenemedim benim bebiş bacaklarını hiç açmadı ki tahmin bile yürütemedik yani :)) meraktan çatlayacağım zaten :)) nasipse 3 hafta sonra öğreniriz inşallah :)Öğredn mi cinayetini bazıları erken öğreniyo :))
Allah daha da iyi etsin canım, hamd olsun bende iyiyimcanım meyveyı mac ızlerken cıkarırsın :) kucuk tabaklarda ellerıne ver olmadı
iyi canım sagol sen ?
Benimkide göstermedi sağolsun sonunda ogrendk ogrenirsin sendeAyy yok kız ogrenemedim benim bebiş bacaklarını hiç açmadı ki tahmin bile yürütemedik yani :)) meraktan çatlayacağım zaten :)) nasipse 3 hafta sonra öğreniriz inşallah :)
Şuan hamilesin yani :) ay Rabbim sağ salim hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin ❤ cinsiyeti ne canım :))Benimkide göstermedi sağolsun sonunda ogrendk ogrenirsin sende
Evet iyi oluyor bir ara zaman bulunca yapayım bak şimdi kolaylık olurdu yanına bir şey düşünürdümBen işi iyice tembelliğe vurdum :) yani benim dediğim yapılmaz yani ooo sonra topa tutabilirler senio buzluğa koyma işi çok iyi oluyor acayip rahatlık oluyor aniden misafir gelince :)
Güzelmiş canım öğrenmem gereken çok şey var tabiOnu posetle atmyrm ama bi kaba koyup atyrm ezilmesn diye çok iyi oluyo :))
Bu akşamdan bahsetmiyorum kız bu akşamı öyle yapacağım yarın akşamdan bahsediyorum bir makarna salatası bir ağlayan pasta olacak sadece çayla masa da yenir dimicanım meyveyı mac ızlerken cıkarırsın :) kucuk tabaklarda ellerıne ver olmadı
Amin canim insallah seninde sag salim almayi nasip etsin erkek Canm inşallah diyelm :)Şuan hamilesin yani :) ay Rabbim sağ salim hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin ❤ cinsiyeti ne canım :))
Ay hamur işi diye diye canimi cektirdinizEvet iyi oluyor bir ara zaman bulunca yapayım bak şimdi kolaylık olurdu yanına bir şey düşünürdüm
Güzelmiş canım öğrenmem gereken çok şey var tabi
Bu akşamdan bahsetmiyorum kız bu akşamı öyle yapacağım yarın akşamdan bahsediyorum bir makarna salatası bir ağlayan pasta olacak sadece çayla masa da yenir dimi
Amin canim insallah seninde sag salim almayi nasip etsin erkek Canm inşallah diyelm :)
Evet hayirlisiyla gelseydi bi hareketlendi bu aralar bide hareket edyoAmin canım amin Allah razı olsun :) oy hayırlı olsun prensin geliyor demek canım :)
Ay hamur işi diye diye canimi cektirdinizçok yemek istemyrm zaten hamileyken bu aralarda bi istahim açık
Konslcak tabi canımAslında burada ç0k bu konuları konuşmak istemiyorum ama herşey konuşuluyor mecburen
Konslcak tabi canımkendime dur dicem artk napiyim
3 haftadr byle ya ondan önce ac geziyodm resmen bisey yiyemiyodmBenimde herşeyi canım çeker hamile olsam bu kadar olur yani
Malesef öyle oluyo Canm bende kendi anneme yardıma gidemem annem zaten yaptrmaz ama orda yaparm bzde.geçen hafta 40 şişe birlikte yaptk yetmez.dedi tek basıma 35 şişe daha.yaptm ben sonra da 10 şişe gotr burdan annendende alirsin 10 şişe diyo bende snrlendm ben anneme yardıma gtmedm annemden getiremem burdan alırım istedgm kadar dedmYok ya yok bu kocamla kaynana beni deli edecek...
Resmen beynimden ateşler çıkıyor...
Allah'ım şu 9 günün tatil olmasına bile sevinemedim... Asla ve asla istemedim... millet tatil olsun diye sevinir bense tam tersi...
Olay şu kaynanaya her gittiğimizde (45 dakika mesafe ve 2 haftada bir muhakkak gideriz) bir iş bulur bişey bulur, yapar da yapar onun işi hiç bitmez.. Tabi ortaya bakınca hiçbişey yok ama...
Neyse kış geliyor dolaba bişeyler koyalım dedim, eşim patlıcan ve biber közlemesi istedi ama kv lerin orda yapcakmışız... kendi evimzde bahçeli ateş yakalım yapalım dedim ikna edemedim.. Menemen yapalım güzel oluyor dedi tamam dedim, ben burdan alayım da annemlerin orda yapalım hem onlarada yaparız dedi.. Geçen sene menemenlik için tam 3 hafta sonumu yediler... Artık 100 şişemi yaptık bilmiyorum... Bu arada tam geçen sene kurban bayramından sonra ekmek yapmaya kalktı (bizim buralarda yufka ekmeği yapılır) biz annemlere bayramlaşmaya gitmiştik, ağlaya zırlaya geldim resmen... Neymiş ben ekmek yapanlara yemek yapacakmışım... 5 saatlik yolu onun için geldik.. 15 yaşında 176 boyundan benden de iri görümcem yapamıyor sanki...
Şimdi eşim aradı, annem ekmek yapacakmış diyor.. Ne zaman dedim pazartesi veya salı diyo... Eee biz hani patlıcan közlicektik, menemen yapacaktık... Sonra zaten bayram geliyor, eee bayramın 1. günü etle uğraşcaklar, 2. günü bayram ziyareti... Ben annemlere ne zaman gitcem (1,5 saat uzaktalar artık)???
Eee be adam beni bana bıraksaydın da ben kendi evimde bunları yapsaydım, tatilimde de gezseydim ne vardı sanki, illa tutsak edecekler... Allah'ım çıldırcam yaaaa
Şimdi eşim birde diyorki " 100 kilo domates almışlar bizim için salça kaynatmışlar kendilerinin varmış aslında ama sizde gidin marketten alın dememiş kv... Ya zaten benim bitmişti gittim marketten aldım, aman böyle diyecekseniz zaten yapmayın yaaaaa.... Eşimde böyle deyip de gözüme sokması varya sinir oluyorum, kendi oğlu için yapmak isterse yapacak tabi neden söylenirse..Malesef öyle oluyo Canm bende kendi anneme yardıma gidemem annem zaten yaptrmaz ama orda yaparm bzde.geçen hafta 40 şişe birlikte yaptk yetmez.dedi tek basıma 35 şişe daha.yaptm ben sonra da 10 şişe gotr burdan annendende alirsin 10 şişe diyo bende snrlendm ben anneme yardıma gtmedm annemden getiremem burdan alırım istedgm kadar dedm
Açıldı demek ki iştahın olsun bir zararı yok abartı yenilmediği sürece hamileliğin güzel yönlerinden biri bahane üretmeden sürekli yiyebilmek3 haftadr byle ya ondan önce ac geziyodm resmen bisey yiyemiyodm
O gün yorgunluktan oldm Canm her işine koşuyorum inanki geçen sene patlicanlarini fasulyelerini tek basıma yaptm kayinvalidem calsiyo bu senede diyorm yine yapilcaklarini yapiyim diye oyle diyince sinirlendim valla annem yapmicak diyorm sana yapsn diyo e benm annemde calsyo niye ben yaptiriyim anneme yazık degl miŞimdi eşim birde diyorki " 100 kilo domates almışlar bizim için salça kaynatmışlar kendilerinin varmış aslında ama sizde gidin marketten alın dememiş kv... Ya zaten benim bitmişti gittim marketten aldım, aman böyle diyecekseniz zaten yapmayın yaaaaa.... Eşimde böyle deyip de gözüme sokması varya sinir oluyorum, kendi oğlu için yapmak isterse yapacak tabi neden söylenirse..
ama sen iyi demişsin... Valla hakediyorlar... Daha birde annenden alırsın diyormuş baksana hay Allah'ımmm
Akşam yatağa yatyrm karnımdan sesler geliyo valla kusura bakma yattm artk önceden acksaydn diyip uyuyormAçıldı demek ki iştahın olsun bir zararı yok abartı yenilmediği sürece hamileliğin güzel yönlerinden biri bahane üretmeden sürekli yiyebilmek
Çiğ köftemi alsam ayrıca yanına marulla falan servis ederdim çok severim de zaten ama bana kilo aldırır ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?