Bak ne güzel yapmışsın, ben birde çalışıyorum zaten hafta içi yoruluyorum, insan hafta sonu dinlenmek istiyor ama yok arkadaş işleri bitmiyor.. Belki çok bişey yapmıyorum ama gidip gelmesi bile yoruyor insanı, eee şimdi di kış hazırlığı 2 kişinin yediğiyle 12 kişinin yediği bir değil (geçen sene halasına da yapmıştık) ben evimde yata yata sere serpe yapardım yanii...O gün yorgunluktan oldm Canm her işine koşuyorum inanki geçen sene patlicanlarini fasulyelerini tek basıma yaptm kayinvalidem calsiyo bu senede diyorm yine yapilcaklarini yapiyim diye oyle diyince sinirlendim valla annem yapmicak diyorm sana yapsn diyo e benm annemde calsyo niye ben yaptiriyim anneme yazık degl mi
Aynen canım bende bebek geliyo diye yapmak istedm zaten ben yaptm calstgi halde ona yaptırıp yemiyorum ki öyle olsa haklı derim bayramda yaprağını felan sararm tek basıma koca tencere ama yapanları deglde yapmayanlari el ustunde. Tutuyorlar sagolsunlarBak ne güzel yapmışsın, ben birde çalışıyorum zaten hafta içi yoruluyorum, insan hafta sonu dinlenmek istiyor ama yok arkadaş işleri bitmiyor.. Belki çok bişey yapmıyorum ama gidip gelmesi bile yoruyor insanı, eee şimdi di kış hazırlığı 2 kişinin yediğiyle 12 kişinin yediği bir değil (geçen sene halasına da yapmıştık) ben evimde yata yata sere serpe yapardım yanii...
Boşver canım benim annemde yapalım dedi, bende kıyamadım anneme, bu kadar sinir olacağımı bilseydim yapardım valla....
Neden öyle adaletsizlik olsun ki olduğu kadar aç kalacak haliniz yok ya varsın olmasın.. Bende hani bebek olacak iyi olur diye yapayım dedim demez olaydım
Bende çok severim her gün yesem sıkılmam sanırımcigköfteçok severim
Ben çok konuştum hemen hemen belli oldu sanırım bu akşam dünden patlıcan musakka pirinç pilavı cacık var misafirlere zaten biliyorsunKızlar akşama ne yemek yapcaksniz her gün dusunyrm valla
Kız sen benden daha da betermişsin... Bana yaprak konusu dedi, hiç basmayım beraber saralım dolaba atayım diye ama ben oralı olmadım...Aynen canım bende bebek geliyo diye yapmak istedm zaten ben yaptm calstgi halde ona yaptırıp yemiyorum ki öyle olsa haklı derim bayramda yaprağını felan sararm tek basıma koca tencere ama yapanları deglde yapmayanlari el ustunde. Tutuyorlar sagolsunlardaha kaynim küçük onun için bilezkler alıp koymalar şunu yaparm bunu yaparm demelr ay ne gıcık oldm.olmayan eltime
Kızlar akşama ne yemek yapcaksniz her gün dusunyrm valla
Dünden kalan türlüm var, birde kuru fasulye yapmıştım artık hangisi yenirse :)))Ben çok konuştum hemen hemen belli oldu sanırım bu akşam dünden patlıcan musakka pirinç pilavı cacık var misafirlere zaten biliyorsun
Ay ben ne yapcam yaaBen çok konuştum hemen hemen belli oldu sanırım bu akşam dünden patlıcan musakka pirinç pilavı cacık var misafirlere zaten biliyorsun
20 kiloda yaprak bastık 10 kilosu gorumcelerime gtcek zatnKız sen benden daha da betermişsin... Bana yaprak konusu dedi, hiç basmayım beraber saralım dolaba atayım diye ama ben oralı olmadım...Ama ben artık susmayacağım yaaa valla sustukça patlıyorum başka yerlerden...
Bari yapıyorsunuz gelinin yanında söylemeyin...
Pirinç pilavını çok sevmem allahtanDünden kalan türlüm var, birde kuru fasulye yapmıştım artık hangisi yenirse :)))
Ayy hiç sorma nasıl acıktım, kaç gündür diyet gibi bişey yapıyorum hani dikkat ediyorum yediklerime pirinç pilavı olsada yesek modundayım (ama yiyemem)
20 kiloda yaprak bastık 10 kilosu gorumcelerime gtcek zatnben hiç ses cikaramyrm yaa
Allah razı olsun yaprakları toplamış getirdi, burda bastı 10 kilo... Ben isyan bayraklarımı çektim artık yaaa...Pirinç pilavını çok sevmem allahtanbende nhut yapiyim barı
Yok ya yok bu kocamla kaynana beni deli edecek...
Resmen beynimden ateşler çıkıyor...
Allah'ım şu 9 günün tatil olmasına bile sevinemedim... Asla ve asla istemedim... millet tatil olsun diye sevinir bense tam tersi...
Olay şu kaynanaya her gittiğimizde (45 dakika mesafe ve 2 haftada bir muhakkak gideriz) bir iş bulur bişey bulur, yapar da yapar onun işi hiç bitmez.. Tabi ortaya bakınca hiçbişey yok ama...
Neyse kış geliyor dolaba bişeyler koyalım dedim, eşim patlıcan ve biber közlemesi istedi ama kv lerin orda yapcakmışız... kendi evimzde bahçeli ateş yakalım yapalım dedim ikna edemedim.. Menemen yapalım güzel oluyor dedi tamam dedim, ben burdan alayım da annemlerin orda yapalım hem onlarada yaparız dedi.. Geçen sene menemenlik için tam 3 hafta sonumu yediler... Artık 100 şişemi yaptık bilmiyorum... Bu arada tam geçen sene kurban bayramından sonra ekmek yapmaya kalktı (bizim buralarda yufka ekmeği yapılır) biz annemlere bayramlaşmaya gitmiştik, ağlaya zırlaya geldim resmen... Neymiş ben ekmek yapanlara yemek yapacakmışım... 5 saatlik yolu onun için geldik.. 15 yaşında 176 boyundan benden de iri görümcem yapamıyor sanki...
Şimdi eşim aradı, annem ekmek yapacakmış diyor.. Ne zaman dedim pazartesi veya salı diyo... Eee biz hani patlıcan közlicektik, menemen yapacaktık... Sonra zaten bayram geliyor, eee bayramın 1. günü etle uğraşcaklar, 2. günü bayram ziyareti... Ben annemlere ne zaman gitcem (1,5 saat uzaktalar artık)???
Eee be adam beni bana bıraksaydın da ben kendi evimde bunları yapsaydım, tatilimde de gezseydim ne vardı sanki, illa tutsak edecekler... Allah'ım çıldırcam yaaaa
Bulguru yesil mercimekle salcasiz yap demir eksikliğin varsa seker yok diye blyrmAllah razı olsun yaprakları toplamış getirdi, burda bastı 10 kilo... Ben isyan bayraklarımı çektim artık yaaa...
Canım bende pek sevmiyrdum pirinç pilavını ama şimdi şekerden dolayı dikkat ediyorum ya canım istiyor aksi gibi.. Bende bulgur mu yapsam onda şeker var mıdır ki? Yap yap sende nohut yap
Sende mi seviyorsun yoksaÇok severim bende özellikle kedilere bayılıyorum çocuğumda sevsin isterim çok benim göbek bağımı ineğin bir şeyine gömmüşler mi ahıra da olabilir o yüzden hayvan sevgisi çok sanırım Çok büyük hayallerim var çok zengin olduğumda
Aileyi korumaya geldiklerinde işte koruyorlar sende görüyorsun ama ne yapacaksın böyle gördükçe anlayacak canım doğruyu inşallah bir yol bulunur kapatılır hemen maaşı bekleseniz çok mu sıkıntı çıkar ki
cagır tbı canım cıksınlar aradan :) ıyı onlarda gelınce bıtıyor sayılır o zaman rahata erersın :)
bıde enınde sonunda anlayacak sen haklısın demesede sen konustugunda susacakahh babam ahh aılemde aılem derdı yenı yenı anladı artık laflarını etmıyo
Doğru dikkatli olmak gerek bende azalttım pirinç pilavı çok yemiyorum ama eşim için yapıyorum mecburenDünden kalan türlüm var, birde kuru fasulye yapmıştım artık hangisi yenirse :)))
Ayy hiç sorma nasıl acıktım, kaç gündür diyet gibi bişey yapıyorum hani dikkat ediyorum yediklerime pirinç pilavı olsada yesek modundayım (ama yiyemem)
Eşin sebzeci mi etçi mi canım gerçi yemek seçen insan her halukarda seçiyor eşimde ben yemek seçmem derdi evlenmeden ee şimdi pazara çıktık bir dün bezelye alayım dedim çok yemem dedi bamya sever misin dedim hayatta yemem dedi mantarı zaten ağzına koymuyor ee bize kaldı fasulye patates dolma biber falanAy ben ne yapcam yaaeşim çok yemek seciyo
Yok canım bitmeyecek zaten olaylarımız oldu biliyorsundur o yüzden eşim artık her sözümün altında bişey arıyor... Gitmeyelim etmeyelim de diyemiyorum fazla.. Geçen gece sabah 4'e kadar ağladım sonumuzu düşündüm bebeğimizi düşündüm çıkar yol bulamadım... Saçma sapan nedenlerle de evliliğimi bitirmek istemiyorum... En azından kızım babasız büyümesin diyorum... yoksa işmiş güçmüş vırt zırt şeyler bunlarCnm ya senin bu kvlerden yana cilen bitmeyecek herhalde
Ya bu erkekler de bir seyi tutturdu mu tutturuyo illa onlarin dedigi gibi olacak
Yok canım bitmeyecek zaten olaylarımız oldu biliyorsundur o yüzden eşim artık her sözümün altında bişey arıyor... Gitmeyelim etmeyelim de diyemiyorum fazla.. Geçen gece sabah 4'e kadar ağladım sonumuzu düşündüm bebeğimizi düşündüm çıkar yol bulamadım... Saçma sapan nedenlerle de evliliğimi bitirmek istemiyorum... En azından kızım babasız büyümesin diyorum... yoksa işmiş güçmüş vırt zırt şeyler bunlar
Canım ne yapacaksın ucu size dokunacak sonuçta 1 ay maalesef böyle olacakOff borc 900 liraymış
Benim maas ztn 1000 lira
O olaydan sonra anemi telefon rehberine adı ve soyadıyla kaydetmiş, önceden Ana2 diye kayıtlıydı..Canim o denli kotu mu durumlar neler dusunmussun
O mesele de bi kapanmadi gitti ya
Canım eli boş mu döndü eşin peki para bulmak için gitmişti ama? Şuan çalışmıyor değil mi eşin asgari ücretle bir yere girse bari geçici olarak?Off borc 900 liraymış
Benim maas ztn 1000 lira
Bahsettigin kişi eşin mi cnm?
Bu arada borç 900 liraymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?