2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Bak ne güzel yapmışsın, ben birde çalışıyorum zaten hafta içi yoruluyorum, insan hafta sonu dinlenmek istiyor ama yok arkadaş işleri bitmiyor.. Belki çok bişey yapmıyorum ama gidip gelmesi bile yoruyor insanı, eee şimdi di kış hazırlığı 2 kişinin yediğiyle 12 kişinin yediği bir değil (geçen sene halasına da yapmıştık) ben evimde yata yata sere serpe yapardım yanii...
Boşver canım benim annemde yapalım dedi, bende kıyamadım anneme, bu kadar sinir olacağımı bilseydim yapardım valla....
Neden öyle adaletsizlik olsun ki olduğu kadar aç kalacak haliniz yok ya varsın olmasın.. Bende hani bebek olacak iyi olur diye yapayım dedim demez olaydım

Aynen canım bende bebek geliyo diye yapmak istedm zaten ben yaptm calstgi halde ona yaptırıp yemiyorum ki öyle olsa haklı derim bayramda yaprağını felan sararm tek basıma koca tencere ama yapanları deglde yapmayanlari el ustunde. Tutuyorlar sagolsunlar daha kaynim küçük onun için bilezkler alıp koymalar şunu yaparm bunu yaparm demelr ay ne gıcık oldm.olmayan eltime

Kız sen benden daha da betermişsin... Bana yaprak konusu dedi, hiç basmayım beraber saralım dolaba atayım diye ama ben oralı olmadım... Ama ben artık susmayacağım yaaa valla sustukça patlıyorum başka yerlerden...
Bari yapıyorsunuz gelinin yanında söylemeyin...

Kızlar akşama ne yemek yapcaksniz her gün dusunyrm valla
Ben çok konuştum hemen hemen belli oldu sanırım bu akşam dünden patlıcan musakka pirinç pilavı cacık var misafirlere zaten biliyorsun
Dünden kalan türlüm var, birde kuru fasulye yapmıştım artık hangisi yenirse :)))
Ayy hiç sorma nasıl acıktım, kaç gündür diyet gibi bişey yapıyorum hani dikkat ediyorum yediklerime pirinç pilavı olsada yesek modundayım (ama yiyemem)

20 kiloda yaprak bastık 10 kilosu gorumcelerime gtcek zatn ben hiç ses cikaramyrm yaa

Pirinç pilavını çok sevmem allahtan bende nhut yapiyim barı

20 kiloda yaprak bastık 10 kilosu gorumcelerime gtcek zatn ben hiç ses cikaramyrm yaa
Pirinç pilavını çok sevmem allahtan bende nhut yapiyim barı
Allah razı olsun yaprakları toplamış getirdi, burda bastı 10 kilo... Ben isyan bayraklarımı çektim artık yaaa...
Canım bende pek sevmiyrdum pirinç pilavını ama şimdi şekerden dolayı dikkat ediyorum ya canım istiyor aksi gibi.. Bende bulgur mu yapsam onda şeker var mıdır ki? Yap yap sende nohut yap

Cnm ya senin bu kvlerden yana cilen bitmeyecek herhalde
Ya bu erkekler de bir seyi tutturdu mu tutturuyo illa onlarin dedigi gibi olacak

Bulguru yesil mercimekle salcasiz yap demir eksikliğin varsa seker yok diye blyrm

Off borc 900 liraymış
Benim maas ztn 1000 lira

Bahsettigin kişi eşin mi cnm?
Bu arada borç 900 liraymış

Doğru dikkatli olmak gerek bende azalttım pirinç pilavı çok yemiyorum ama eşim için yapıyorum mecburen
Ay ben ne yapcam yaa eşim çok yemek seciyo
Eşin sebzeci mi etçi mi canım gerçi yemek seçen insan her halukarda seçiyor eşimde ben yemek seçmem derdi evlenmeden ee şimdi pazara çıktık bir dün bezelye alayım dedim çok yemem dedi bamya sever misin dedim hayatta yemem dedi mantarı zaten ağzına koymuyor ee bize kaldı fasulye patates dolma biber falanEt tavukta ayırmaz Allahtan bir de ben makarna hastasıyım ama o 3.gün yemez aradan bayağı zaman geçtikten sonra anca yer o yüzden sık sık pilav yapıyorum bak bulgur pilavını da yemiyor zorla tıkıyorum ağzına ye diye

Cnm ya senin bu kvlerden yana cilen bitmeyecek herhalde
Ya bu erkekler de bir seyi tutturdu mu tutturuyo illa onlarin dedigi gibi olacak
Yok canım bitmeyecek zaten olaylarımız oldu biliyorsundur o yüzden eşim artık her sözümün altında bişey arıyor... Gitmeyelim etmeyelim de diyemiyorum fazla.. Geçen gece sabah 4'e kadar ağladım sonumuzu düşündüm bebeğimizi düşündüm çıkar yol bulamadım... Saçma sapan nedenlerle de evliliğimi bitirmek istemiyorum... En azından kızım babasız büyümesin diyorum... yoksa işmiş güçmüş vırt zırt şeyler bunlar

Canim o denli kotu mu durumlar neler dusunmussun
O mesele de bi kapanmadi gitti ya

Canim o denli kotu mu durumlar neler dusunmussun
O mesele de bi kapanmadi gitti ya
O olaydan sonra anemi telefon rehberine adı ve soyadıyla kaydetmiş, önceden Ana2 diye kayıtlıydı..
Bende bunun üstüne rehberimde x kardeşim olan kaynımı sadece x diye, y kız kardeşim olan görümcemi sadece y diye, z babam olan kayınbabamı da y kayınbaba olarak kaydettim.. Annesinin zaten telefonu yok, Onu görmüş, üzülmüş falan... Artık iyice geriliyorum şuan bebek de gerildi sanırım nasıl tepikliyor... İnan bebeğim olmasa şimdiye gerçekten biterdi... Şu küçücük meseleyi sevgimizle aşamadık çünkü, demek ki o kadar da büyük sevgimiz yokmuş diyorum..

Off borc 900 liraymış
Benim maas ztn 1000 lira

Bahsettigin kişi eşin mi cnm?
Bu arada borç 900 liraymış
Canım eli boş mu döndü eşin peki para bulmak için gitmişti ama? Şuan çalışmıyor değil mi eşin asgari ücretle bir yere girse bari geçici olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…