2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Makarnayi çok severm esm çok yemez yapmam smdi nohut pilav çorba yapiyim dedm yanına hemen tavukta istedi bamyayi çok sever karnibahari ben çok sevdgm için alstrdm oda bayilarak yiyo smdi

Makarnayi çok severm esm çok yemez yapmam smdi nohut pilav çorba yapiyim dedm yanına hemen tavukta istedi bamyayi çok sever karnibahari ben çok sevdgm için alstrdm oda bayilarak yiyo smdi
Karnıbaharı ağzıma koyamıyorum Allahtan eşimde sevmiyor makarnayı da soslarla alıştırdım ufaktan bakalım ya o bana benzeyecek ya ben ona ama o bana benzeyecek benzemeli ben daha baskın karekterliyim

Kontrolden geldik kizlar,cok sukur Rabbime iyi hersey.
Oglum yuzunu sakliyordu eliyle yine.
Birde tekme atti doktor amcaya ooh :)
Tekme atarken gorduk ultrasonda cok ilgincti :)
Yeni ultrason almis.birde simdi daha iyi bu :)
zzzzynpppp bizde kontroden geldik canim
Evet agirlastik aartik
artik iki haftada bir cagirmaya basladi.
Heyrcan korku tavan yapti

PembeLokum canim.bnim cok uzuldum.
Cok oldumu esin mezun olali, arasa oda atkadaslarini sonucta yalniz o kullanmamistir yani.
Odememek ne demek nasil yuzsuz bu insanlar anlamiyorum
Hakkinizi arayin derim

Canım ne yapacaksın ucu size dokunacak sonuçta 1 ay maalesef böyle olacak

Bilmiyorum napcam benim adam bagirdi cagirdi gitti evden deli mi ne ya

Ahh canim buyudukce buyuyor bu ne olacak boyle bir gun oturup artik her seyi gecmiste birakalim duzelelim diye anlasmaniz lazim hep beraber bayram belki bi vesile olmaz mi buna bebek etkileniyor

Canım eli boş mu döndü eşin peki para bulmak için gitmişti ama? Şuan çalışmıyor değil mi eşin asgari ücretle bir yere girse bari geçici olarak?

Eli bos dondu sayilir babasigil 100 tl gondercekmis o kadar kaldi 800 bize sabahtan beri bana bi destek olmadn altin icinde yuzuyosun diye bagirdi cagirdi evden cikti gitti kafayi yedi ya
Ben de kizdim altin icinde yuzuyosun dedin de hicbirini siz almadiniz snn ailen bana sadece 10 gr 2 bilezik takti sen ne yuzle bana altin icinde yuzuyosun diyosun dedim
Zengin biriyle evleneydin sen beni bosa gitsin dedi cikti gitti evden
Bu projeye cok yogun calisiyordu o nedenle ek is dusunmedik hic bi de birkac ay icinde duzelir isler sabredelim dedik de boyle olmuyor artik bi asgari ucretle de olsa ek is yapmasi lazim

Canm ne borcu ben tam okuyamdm eski msjlari

Ay okudum smdi Canm inşallah kurtulursnz bi şekilde yaa erkekler öyle arkalarnda babaları oldgnu saniyolar ama yok malesef

Universite zamaninda kaldiklari ogrenci evinden internet borcu kalmis bu zamana kadar da faiziyle 900 lira olmus

Haha bizim evde baskın karakter eşim malesef herşey ona bağlı
Yapı canım değişmiyor insanTabi eşimle ortak alırız kararları illa benim dediğim olacak yapmam

Çok şükür tutkum çok sevindim minnak bir de tekme attı he yesinler ya

PembeLokum canim.bnim cok uzuldum.
Cok oldumu esin mezun olali, arasa oda atkadaslarini sonucta yalniz o kullanmamistir yani.
Odememek ne demek nasil yuzsuz bu insanlar anlamiyorum
Hakkinizi arayin derim

Sagol cnm 3 kisilerdi birisi eroin bagimlisi olmus digerinin de babasiyla konusmus babasi soz vermis verecem dye ama sonra verecekmis de borc 900 lira adamin verecegi miktar 200 lira..

Cok sukur canim cok iyi masallah
Senin oglan utangac olacak herhalde :)

Birbirnizi kirmayin yaa oda biraz alttan alsn suçlu olan o ama üstüne gitme boşver çözülür elbet

Canım sonuçta ufak tefek borç için altın bozdurulmaz ki bozulursa sürekli ev araba zamanında ne bozulacak yani eşinde işte sinirle söylemiş sen duymamaya çalış

Zaten bir kac ceyrek altin bozdurdum ben arabamizin tekeri patladi vs birsuru sey cikti nankorluk yapiyor resmen bana ozur diliyor kedi gibi ama bos yere diliyor bana hak vermiyor ki haklisin sen demiyor ki

Yapı canım değişmiyor insanTabi eşimle ortak alırız kararları illa benim dediğim olacak yapmam

Çok şükür tutkum çok sevindim minnak bir de tekme attı he yesinler ya
Ay yok benimki tam bi öküz onun canı skkin olmicak yorgn olmicakta benm dedgmi yapcak anca

Ben bi sekilde bu parayi bulurum ama nolcak degecek mi sonra yine annem babam diyecek akilsiz ya yeminle akilsiz
Canım malesef öyle oluyo benim ailemde her konuda destek çıkar maddi manevi annesinin babasının göstermediği sevgiyi benm ailem gösterir kendi oğulları gibi ama ne yaptılar ki olur kendi ailelerin yaptığı şey dağ gozukur gozlerine

Ay bzimkide geçen ellerini kafasının yanina getrmsti bakarken benmkide bugn hiç durmyo çok.hareketli tabi seninki kadar hissedemem ama degsk bsy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…