- 30 Ocak 2015
- 19.845
- 28.528
- 798
- 29
Makarnayi çok severm esm çok yemez yapmam smdi nohut pilav çorba yapiyim dedm yanına hemen tavukta istedi bamyayi çok sever karnibahari ben çok sevdgm için alstrdm oda bayilarak yiyo smdiDoğru dikkatli olmak gerek bende azalttım pirinç pilavı çok yemiyorum ama eşim için yapıyorum mecburen
Eşin sebzeci mi etçi mi canım gerçi yemek seçen insan her halukarda seçiyor eşimde ben yemek seçmem derdi evlenmeden ee şimdi pazara çıktık bir dün bezelye alayım dedim çok yemem dedi bamya sever misin dedim hayatta yemem dedi mantarı zaten ağzına koymuyor ee bize kaldı fasulye patates dolma biber falanEt tavukta ayırmaz Allahtan bir de ben makarna hastasıyım ama o 3.gün yemez aradan bayağı zaman geçtikten sonra anca yer o yüzden sık sık pilav yapıyorum bak bulgur pilavını da yemiyor zorla tıkıyorum ağzına ye diye
Canm ne borcu ben tam okuyamdm eski msjlariOff borc 900 liraymış
Benim maas ztn 1000 lira
Bahsettigin kişi eşin mi cnm?
Bu arada borç 900 liraymış
Karnıbaharı ağzıma koyamıyorum Allahtan eşimde sevmiyor makarnayı da soslarla alıştırdım ufaktan bakalım ya o bana benzeyecek ya ben ona ama o bana benzeyecek benzemeliMakarnayi çok severm esm çok yemez yapmam smdi nohut pilav çorba yapiyim dedm yanına hemen tavukta istedi bamyayi çok sever karnibahari ben çok sevdgm için alstrdm oda bayilarak yiyo smdi
HahaKarnıbaharı ağzıma koyamıyorum Allahtan eşimde sevmiyor makarnayı da soslarla alıştırdım ufaktan bakalım ya o bana benzeyecek ya ben ona ama o bana benzeyecek benzemeliben daha baskın karekterliyim
Ay okudum smdi Canm inşallah kurtulursnz bi şekilde yaa erkekler öyle arkalarnda babaları oldgnu saniyolar ama yok malesefOff borc 900 liraymış
Benim maas ztn 1000 lira
Bahsettigin kişi eşin mi cnm?
Bu arada borç 900 liraymış
Canım ne yapacaksın ucu size dokunacak sonuçta 1 ay maalesef böyle olacak
O olaydan sonra anemi telefon rehberine adı ve soyadıyla kaydetmiş, önceden Ana2 diye kayıtlıydı..
Bende bunun üstüne rehberimde x kardeşim olan kaynımı sadece x diye, y kız kardeşim olan görümcemi sadece y diye, z babam olan kayınbabamı da y kayınbaba olarak kaydettim.. Annesinin zaten telefonu yok, Onu görmüş, üzülmüş falan... Artık iyice geriliyorum şuan bebek de gerildi sanırım nasıl tepikliyor... İnan bebeğim olmasa şimdiye gerçekten biterdi... Şu küçücük meseleyi sevgimizle aşamadık çünkü, demek ki o kadar da büyük sevgimiz yokmuş diyorum..
Canım eli boş mu döndü eşin peki para bulmak için gitmişti ama? Şuan çalışmıyor değil mi eşin asgari ücretle bir yere girse bari geçici olarak?
Canm ne borcu ben tam okuyamdm eski msjlari
Ay okudum smdi Canm inşallah kurtulursnz bi şekilde yaa erkekler öyle arkalarnda babaları oldgnu saniyolar ama yok malesef
Oyyy hoş bulduk ikimizde teyzesi :) çok sağol :) nasılsın canım :)
Yapı canım değişmiyor insanHahabizim evde baskın karakter eşim malesef herşey ona bağlı
Kontrolden geldik kizlar,cok sukur Rabbime iyi hersey.
Oglum yuzunu sakliyordu eliyle yine.
Birde tekme atti doktor amcaya ooh :)
Tekme atarken gorduk ultrasonda cok ilgincti :)
Yeni ultrason almis.birde simdi daha iyi bu :)
zzzzynpppp bizde kontroden geldik canim
Evet agirlastik aartik
artik iki haftada bir cagirmaya basladi.
Heyrcan korku tavan yapti
PembeLokum canim.bnim cok uzuldum.
Cok oldumu esin mezun olali, arasa oda atkadaslarini sonucta yalniz o kullanmamistir yani.
Odememek ne demek nasil yuzsuz bu insanlar anlamiyorum
Hakkinizi arayin derim
Canım sonuçta ufak tefek borç için altın bozdurulmaz ki bozulursa sürekli ev araba zamanında ne bozulacak yani eşinde işte sinirle söylemiş sen duymamaya çalışBilmiyorum napcam benim adam bagirdi cagirdi gitti evden deli mi ne ya
Yok canım yazmadım :) hoş buldum canım çok sağol :) 26 yaşındayım, 1.5 yıllık evliyim canım :)Hos geldiniz canim :)
Hayirli olsun bebisin :)
Yas kac, nekadarlik evlsin
Yazmissindir belki ama gecmisi okumadim daha
Kontrolden geldik kizlar,cok sukur Rabbime iyi hersey.
Evet agirlastik aartik
Birbirnizi kirmayin yaa oda biraz alttan alsn suçlu olan o ama üstüne gitme boşver çözülür elbetBilmiyorum napcam benim adam bagirdi cagirdi gitti evden deli mi ne ya
Ahh canim buyudukce buyuyor bu ne olacak boyle bir gun oturup artik her seyi gecmiste birakalim duzelelim diye anlasmaniz lazim hep beraber bayram belki bi vesile olmaz mi buna bebek etkileniyor
Eli bos dondu sayilir babasigil 100 tl gondercekmis o kadar kaldi 800 bize sabahtan beri bana bi destek olmadn altin icinde yuzuyosun diye bagirdi cagirdi evden cikti gitti kafayi yedi ya
Ben de kizdim altin icinde yuzuyosun dedin de hicbirini siz almadiniz snn ailen bana sadece 10 gr 2 bilezik takti sen ne yuzle bana altin icinde yuzuyosun diyosun dedim
Zengin biriyle evleneydin sen beni bosa gitsin dedi cikti gitti evden
Bu projeye cok yogun calisiyordu o nedenle ek is dusunmedik hic bi de birkac ay icinde duzelir isler sabredelim dedik de boyle olmuyor artik bi asgari ucretle de olsa ek is yapmasi lazim
Universite zamaninda kaldiklari ogrenci evinden internet borcu kalmis bu zamana kadar da faiziyle 900 lira olmus
Canım sonuçta ufak tefek borç için altın bozdurulmaz ki bozulursa sürekli ev araba zamanında ne bozulacak yani eşinde işte sinirle söylemiş sen duymamaya çalış
Birbirnizi kirmayin yaa oda biraz alttan alsn suçlu olan o ama üstüne gitme boşver çözülür elbet
Ay yok benimki tam bi öküz onun canı skkin olmicak yorgn olmicakta benm dedgmi yapcak ancaYapı canım değişmiyor insanTabi eşimle ortak alırız kararları illa benim dediğim olacak yapmam
Çok şükür tutkum çok sevindim minnak bir de tekme attı he yesinler ya
Canım malesef öyle oluyo benim ailemde her konuda destek çıkar maddi manevi annesinin babasının göstermediği sevgiyi benm ailem gösterir kendi oğulları gibi ama ne yaptılar ki olur kendi ailelerin yaptığı şey dağ gozukur gozlerineBen bi sekilde bu parayi bulurum ama nolcak degecek mi sonra yine annem babam diyecek akilsiz ya yeminle akilsiz
Ay bzimkide geçen ellerini kafasının yanina getrmsti bakarken benmkide bugn hiç durmyo çok.hareketli tabi seninki kadar hissedemem ama degsk bsyKontrolden geldik kizlar,cok sukur Rabbime iyi hersey.
Evet agirlastik aartik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?