Yok canım yazmadım :) hoş buldum canım çok sağol :) 26 yaşındayım, 1.5 yıllık evliyim canım :)
Amin canım amin çok çok sağol :) Rabbim sizinde huzurunuzu daim etsin :) bebiş varmı? Sen kaç yaşındasın, ne kadarlık evlisin :) ay çok soru sordum dimi idare et canım ya :))Masallah canim :)
Rabbim huzurunuzu bozmasin insallah
Barışın barisin böyle şeyler aranizi bozmasn :))Bu gitti ya evden hemen telefonla aramis duymadim ben evi supuruyodum telefonda epey konustuk ben bozuldugum noktalari anlattim sesi de aglamakli geliyodu zaten aman aglastik durduk oyle iste baristik sanirim
Amin canım amin çok çok sağol :) Rabbim sizinde huzurunuzu daim etsin :) bebiş varmı? Sen kaç yaşındasın, ne kadarlık evlisin :) ay çok soru sordum dimi idare et canım ya :))
Yok Canm ben dememstm ay güçlensin yaa çok hoşuma gidiyoilknurrr22 dur annesi.nasipse guclenecek tekmeler..
Snmi demistin erkekler balik.gbi yuzuyor diye, iste o hic anlaatilmaz, elim.hep karnimda.
Nasipse dogurunca baya hareket aricam.galiba karnimda
PembeLokum barisin.canim, aranizi bozmayin para konusu yuzunden.
Barışın barisin böyle şeyler aranizi bozmasn :))
Öyle valla bugn herkesin eşiyle tartsma gnu heralde smdide biz tartstk
Öyle valla bugn herkesin eşiyle tartsma gnu heralde smdide biz tartstk
Yok önemli bisey yok dunde tersti durduk yere bağırdı neyse dedm bunaldi heralde gorumcemin çocukları çok simarik surekli ses aliskin degl bugnde annemgle gdelm dedm yok dedi tamam o zaman yarın gidelm hem kuaforede gitmem lazm dedm sen kavga mi çıkarmak istysn kaç gundur gidelm diyip duruyosn 3 haftadr gtymrz zaten geçen hafta onlar geldi işte bağırdı çağırdı kalbimi kırdı sagolsn ben suçluyum gibi davranyo bideAa ciddi misin ya onemli bi mesele degildir umarim
Yok önemli bisey yok dunde tersti durduk yere bağırdı neyse dedm bunaldi heralde gorumcemin çocukları çok simarik surekli ses aliskin degl bugnde annemgle gdelm dedm yok dedi tamam o zaman yarın gidelm hem kuaforede gitmem lazm dedm sen kavga mi çıkarmak istysn kaç gundur gidelm diyip duruyosn 3 haftadr gtymrz zaten geçen hafta onlar geldi işte bağırdı çağırdı kalbimi kırdı sagolsn ben suçluyum gibi davranyo bide
Ne zaman degilki çok sinirli zaten huyu böyle ufack bsyde tartışma çıkarır sagolsunAman hey heyleri ustunde herhalde
Ne zaman degilki çok sinirli zaten huyu böyle ufack bsyde tartışma çıkarır sagolsun
Ben beceremiyorum kuzuya çevirmeyi çünkü salak gbi her seferinde hemen affediyorumBenim eşim de sinirli bir tiptir ama ben onu kuzuya cevirdim nasil oldu bilmiyorum
Uzulme canım eşini oldugu gibi kabullen yaşımız da genç hem delikanlıyız olur o kadar :)
meraba kızlarrr henuzz internetim olmadığı için sizlerden uzak kalıyorum maleseff.. sakın beni unutmayınn hepinizi öpüyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?