2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Oo

meraba kızlarrr henuzz internetim olmadığı için sizlerden uzak kalıyorum maleseff.. sakın beni unutmayınn hepinizi öpüyorummm

Meraba canim biz de opuyoruz kendini cok ozletme olur mu :)

Ben beceremiyorum kuzuya çevirmeyi çünkü salak gbi her seferinde hemen affediyorum

Canim ben de cabuk affederim bugun biraz uzattim sadece o da iyi olmadi sinirlendi eşim :) en iyisi cabuk affetmek ya bosver hayat kısa dusunsene insanlar eslerini daha 1 aylik 1 yillik evliyken fln kaybediyor yasadigimiz her gun cok kiymetli

Yok bu sefer affetmicem 2. Kez tartstk duzgnce konsyodk yine bsy buldu sinirlencek konusmicam ya valla benmkide can en iyisi hiç muhattap.olmamak

Aklimdan gecenler topige geliyor cok ilginc

seker000
Ladypurple

Sekerim ozletme kendini gel arada :) dun v aksam gectin aklimdan,etiketlicektim ne oldu ne gitti unuttum :)
Nasil.gdiyor

Meltemiim prensesimiz izin vermedi herhalde yazmayaa
nasilsiniz,minnakimiz nasil masllah buyudunuz siz artik :)

ilknurrr22 Ayaz dusunuyoruz canim.nasipse.
Esinle tartismissin, sinirli anina denk gelmistir uzulme. Keske seni uzmese bu haldeyken.
Insallah hatasini anlamistir.

PembeLokum sevindim canim :)
Ha soyle kendinize gelin :)

Zaten bir kac ceyrek altin bozdurdum ben arabamizin tekeri patladi vs birsuru sey cikti nankorluk yapiyor resmen bana ozur diliyor kedi gibi ama bos yere diliyor bana hak vermiyor ki haklisin sen demiyor ki
Anladım canım tabi ki sonuçta senin değil altınlar sizin inşallah ileride değerlendireceksiniz onları
Ay yok benimki tam bi öküz onun canı skkin olmicak yorgn olmicakta benm dedgmi yapcak anca
Erkekler de genelde hep yorgun
nehirnil111 atti teyzesi atti,hak etti doktor neden bilmem sinirimi bozdu birazcik ,annesine destek cikti
Annesini korumuş işte minnak
Bu gitti ya evden hemen telefonla aramis duymadim ben evi supuruyodum telefonda epey konustuk ben bozuldugum noktalari anlattim sesi de aglamakli geliyodu zaten aman aglastik durduk oyle iste baristik sanirim
Canım ya eşinde geriliyor borçtan işte ne yapacaksın bazen geriliyor yorulduğunu hissediyor insan uzatmamanız iyi olmuş
Bende çok üzülüyorum görmemeye çalışıyorumAynı hayali kuruyoruz
meraba kızlarrr henuzz internetim olmadığı için sizlerden uzak kalıyorum maleseff.. sakın beni unutmayınn hepinizi öpüyorummm

Unutur muyuz hiç canım ya kendine çok dikkat et öpüyorum

nehirnil111 :)
Yillardir istedigim sey,tabi kendi capimda gerceklestirmeye calisiyorum bir sekilde.
Zengin olmayi beklersem ...
Halimize sukur tabi

Sen nasilsin.canim,geldimi misafirin aksam

nehirnil111 :)
Yillardir istedigim sey,tabi kendi capimda gerceklestirmeye calisiyorum bir sekilde.
Zengin olmayi beklersem ...
Halimize sukur tabi

Sen nasilsin.canim,geldimi misafirin aksam
Evet zengin olamam herhalde bende baştan olacak piyango da bize vurmazannemlerde hep kedi bakardık hala evimizde var bir oğlumuzGeldi canım çok bir şey yapmasma da çay koy kaldır salatayı al tatlıyı ver derken gittikleri an bayılmışım koltuğabu akşamda diğerleri gelecek pilim bitti

Sorma hep yorgun dedgn gbi

Hatasini hemen anliyoda işte tkrarlamasa keske isimde güzel canim erkeğe çok isim yok zatn bende aras koycam daha güzel bi isim bulamazsam

nehirnil111 yesinler o pisi pisiyi

kiyamam.canim.ya , aynen oyle yatip dinlenmek varken habire bisiler getir gotur yoruyor insani iyice.
Buaksamda sabret artik
Hos bence aasil buaksam yorucu olur ama takma o kadar, isten geliyosun zaten yorgunsun, insallah halden anlayan insanlardir.

ilknurrr22
Aras guzel.canim,dusunmutum ama tanidigimin oglunun aras o yuzden icime.sinmemistim
Evet cok.isim.secenegi yok,kiyafetler gibi.
Mesela kiz kiyafetlerinin arasindan erkek icin olanlari ayird etmek zor.
Bunu yataktan tut arabasina kadar oyle.
Yataklardaki cekmecelerin o tutma yerleri bile cicekli. Cok moralim.bozulmustu ama secenek yok.
Ayrimcilik yapiyolar
Neyse sag hos olsunlar

Canım kaç kere oturduk konuştuk geçmişte bırakalım diye ama işte hiçkimse içindekileri bir türlü atamadı... Isıtıp ısıtıp gündeme geliyor neyse boşver yaaa.... Dünkü sinirim geçti, hala şunu şunu da yapalım diyor ifrit ediyor beni ama gülüp geçiyorum, heee yap sen birde bu halimle uğraşmayım kocacım zaten sen kıyamazsın bana diyorum:))) Bu arada zaten bu hafta ben nöbetçiyim yani cumartesi pazar burdayız... Birde bizim kalemdekiler pazartesi salıya duruşma koymuşlar pazartesi gelmem gerekecek, bugünden gitmeyeceğiz çok şükür, birde kardeşim gelecek zaten... Daha sakinim yani...

Canım hemen herşeyde altın bozdurulmaz ki, benim eşimde öyleydi hemen gözünü onlara dikerdi, Allah'tan ev aldık hepsini bozdukduk ta kurtulduk... Hazıra dağ mı dayanır yani... Diğer mesajlarını okudum ne güzel akşam barışmışsınız... İşte böyle bazen atarlanabiliyoruz... ama çok kızdırıyorlar yaaa valla...

Canım kontrole gitmişsin sanırım, MaşAllah oğluşuna pek de utangaçmış :)))
Boyu kilosu nasılmış peki?
Senin takvimde aynen şöyle yazıyor "Eğer ödem ve şişlik probleminiz varsa 3. trimesterdan itibaren yüzüğünüzü çıkarabilirsiniz." Dün akşam eşime sanki bu yüzük artık sıkmaya başladı çıkaracağım galiba demiştim:)))

Aynen canım herşey kızlara gore ama yapcak bsy yok

Sorma hep yorgun dedgn gbi
Biz bayanlar zaten kurulu görevli

Normal insanlar çok bakacaklarını sanmıyorum annemde gelecek zaten kız kardeşime de gel dedim bende pek hal kalmadı çünkü daha hafta sonu düğün var epilasyonum var ve 3 gündür askılıktan alamadığım çamaşırlar var Makarna salatasıyla ağlayan pasta yaptım onu vereceğim bir tabakta sanırım az olmaz tuhaf durmaz

duman91
Evet kuzum gittim, 2076kg olmus, biraz fazla bile dedi.
Cok incir yemistim bu aay bebise kilo aldiriyodu zaten,brde zeytinyagi iciyorum unutmadiigim zamanlar.
Amam cok sukur 2 kiloya geldik ya
Ya benim.doktor boyunu soylemiyo sinir eediyo beni. Tam.boyu belli olmuyor diyip duruyolar,dier doktorda oyle demisti. Ultrason dogru olcmuyomus hani duz durmuyolar ya karin icinde.
Ama netten arastirip hesaplama yontemi bulmustum 42 mi ne oyle cikiyodu doktorun verdigi ultrasin kagidina gore.

Iki haftada bir kontrole geleceksin dedi, orda karnimi olcuyolar,nst ye baglarlar artik falan.
Ultrasona ise doguma 20 gun kala falan gel dedi, tirstim yahu

Cikar canim beni hastanedeyken uyarmislardi cikar artik diye.
6.ay gibi cikardim.
Cok kisi kestirerek cikarmis sonra.
Boslukta hissediyorum.kendimi boyle yuzuksuz ,hala aalisamadim takmak istiyorum tekrar.
Imzada cok gec yaziyor yani cikar diye

Dun birz problem olmus galiba canim,uzulme bebisini dusun.
Bosanma vs. Allah korusun.dusunme oyle seyler.
Belliki esin bir guzel doldurusa gelmis,su an ne desen bos.
Insalllah en yakin zamanda anlar hatasini
Bukadar sacma bir mesele.bukadar buyudu diyecek lafim yok, Rabbim buyuk sIkma canini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…