- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 198
- 36
Selam kızlaar
Bi özet geçeyim hemen, evliliğe alıştım sayılır, formasyonum bitti hala çalışmıyorum, ücretli öğretmenlik için başvurdum zira şu sıra kpss ile doğuya atanma umudum ve isteğim hiç yok, hala hamile değilim merak edenler içintutkku Ama sanırım istiyorum ya, geçen ay bi 15 gün gecikince adetim epey psikolojisine girmiştim aslında istemiyorum ama sanırım annelik içgüdüsü böyle bişey, çift çizgi çıkmayınca üzülüyor insan
meraba kızlarrr henuzz internetim olmadığı için sizlerden uzak kalıyorum maleseff.. sakın beni unutmayınn hepinizi öpüyorummm
Ben beceremiyorum kuzuya çevirmeyi çünkü salak gbi her seferinde hemen affediyorum
Yok bu sefer affetmicem 2. Kez tartstk duzgnce konsyodk yine bsy buldu sinirlencek konusmicam ya valla benmkide can en iyisi hiç muhattap.olmamakMeraba canim biz de opuyoruz kendini cok ozletme olur mu :)
Canim ben de cabuk affederim bugun biraz uzattim sadece o da iyi olmadi sinirlendi eşim :) en iyisi cabuk affetmek ya bosver hayat kısa dusunsene insanlar eslerini daha 1 aylik 1 yillik evliyken fln kaybediyor yasadigimiz her gun cok kiymetli
Yok bu sefer affetmicem 2. Kez tartstk duzgnce konsyodk yine bsy buldu sinirlencek konusmicam ya valla benmkide can en iyisi hiç muhattap.olmamak
Anladım canım tabi ki sonuçta senin değil altınlar sizin inşallah ileride değerlendireceksiniz onlarıZaten bir kac ceyrek altin bozdurdum ben arabamizin tekeri patladi vs birsuru sey cikti nankorluk yapiyor resmen bana ozur diliyor kedi gibi ama bos yere diliyor bana hak vermiyor ki haklisin sen demiyor ki
Erkekler de genelde hep yorgunAy yok benimki tam bi öküz onun canı skkin olmicak yorgn olmicakta benm dedgmi yapcak anca
Annesini korumuş işte minnaknehirnil111 atti teyzesi atti,hak etti doktor neden bilmem sinirimi bozdu birazcik ,annesine destek cikti
Canım ya eşinde geriliyor borçtan işte ne yapacaksın bazen geriliyor yorulduğunu hissediyor insan uzatmamanız iyi olmuşBu gitti ya evden hemen telefonla aramis duymadim ben evi supuruyodum telefonda epey konustuk ben bozuldugum noktalari anlattim sesi de aglamakli geliyodu zaten aman aglastik durduk oyle iste baristik sanirim
Bende çok üzülüyorum görmemeye çalışıyorumnehirnil111 sevmemmi kedi hastasiyim ozellikle . Sokakta kedi gorsem boyle.miyavlasa gozlerim doluyor
Hayalini tahmin ediyorum sanirim,bende hep.soylerim zengin olsam sunu yaparim diye.
Oyle cok istiyorumki sokak hayvanlarini toplayip,boyle kocaman biyer olsun orda besleyeyim onlari
meraba kızlarrr henuzz internetim olmadığı için sizlerden uzak kalıyorum maleseff.. sakın beni unutmayınn hepinizi öpüyorummm
Evet zengin olamam herhalde bende baştan olacak piyango da bize vurmaznehirnil111 :)
Yillardir istedigim sey,tabi kendi capimda gerceklestirmeye calisiyorum bir sekilde.
Zengin olmayi beklersem ...
Halimize sukur tabi
Sen nasilsin.canim,geldimi misafirin aksam
İse yarıyo Canm akşam ben ondan önce yattm uyumamstm ama uyuyo gbi yaptm sariliyo opuyo smdide ariyoBiraz tavır yap madem bakalım işe yarayacak mı
Sorma hep yorgun dedgn gbiAnladım canım tabi ki sonuçta senin değil altınlar sizin inşallah ileride değerlendireceksiniz onları
Erkekler de genelde hep yorgun
Annesini korumuş işte minnak
Canım ya eşinde geriliyor borçtan işte ne yapacaksın bazen geriliyor yorulduğunu hissediyor insan uzatmamanız iyi olmuş
Bende çok üzülüyorum görmemeye çalışıyorumAynı hayali kuruyoruz
Unutur muyuz hiç canım ya kendine çok dikkat et öpüyorum
Hatasini hemen anliyoda işte tkrarlamasa keske isimde güzel canim erkeğe çok isim yok zatn bende aras koycam daha güzel bi isim bulamazsamAklimdan gecenler topige geliyor cok ilginc
seker000
Ladypurple
Sekerim ozletme kendini gel arada :) dun v aksam gectin aklimdan,etiketlicektim ne oldu ne gitti unuttum :)
Nasil.gdiyor
Meltemiim prensesimiz izin vermedi herhalde yazmayaa
nasilsiniz,minnakimiz nasil masllah buyudunuz siz artik :)
ilknurrr22 Ayaz dusunuyoruz canim.nasipse.
Esinle tartismissin, sinirli anina denk gelmistir uzulme. Keske seni uzmese bu haldeyken.
Insallah hatasini anlamistir.
PembeLokum sevindim canim :)
Ha soyle kendinize gelin :)
Canım kaç kere oturduk konuştuk geçmişte bırakalım diye ama işte hiçkimse içindekileri bir türlü atamadı... Isıtıp ısıtıp gündeme geliyor neyse boşver yaaa.... Dünkü sinirim geçti, hala şunu şunu da yapalım diyor ifrit ediyor beni ama gülüp geçiyorum, heee yap sen birde bu halimle uğraşmayım kocacım zaten sen kıyamazsın bana diyorum:))) Bu arada zaten bu hafta ben nöbetçiyim yani cumartesi pazar burdayız... Birde bizim kalemdekiler pazartesi salıya duruşma koymuşlarBilmiyorum napcam benim adam bagirdi cagirdi gitti evden deli mi ne ya
Ahh canim buyudukce buyuyor bu ne olacak boyle bir gun oturup artik her seyi gecmiste birakalim duzelelim diye anlasmaniz lazim hep beraber bayram belki bi vesile olmaz mi buna bebek etkileniyor
Eli bos dondu sayilir babasigil 100 tl gondercekmis o kadar kaldi 800 bize sabahtan beri bana bi destek olmadn altin icinde yuzuyosun diye bagirdi cagirdi evden cikti gitti kafayi yedi ya
Ben de kizdim altin icinde yuzuyosun dedin de hicbirini siz almadiniz snn ailen bana sadece 10 gr 2 bilezik takti sen ne yuzle bana altin icinde yuzuyosun diyosun dedim
Zengin biriyle evleneydin sen beni bosa gitsin dedi cikti gitti evden
Bu projeye cok yogun calisiyordu o nedenle ek is dusunmedik hic bi de birkac ay icinde duzelir isler sabredelim dedik de boyle olmuyor artik bi asgari ucretle de olsa ek is yapmasi lazim
Universite zamaninda kaldiklari ogrenci evinden internet borcu kalmis bu zamana kadar da faiziyle 900 lira olmus
Canım kontrole gitmişsin sanırım, MaşAllah oğluşuna pek de utangaçmış :)))nehirnil111 yesinler o pisi pisiyi
kiyamam.canim.ya , aynen oyle yatip dinlenmek varken habire bisiler getir gotur yoruyor insani iyice.
Buaksamda sabret artik
Hos bence aasil buaksam yorucu olur ama takma o kadar, isten geliyosun zaten yorgunsun, insallah halden anlayan insanlardir.
ilknurrr22
Aras guzel.canim,dusunmutum ama tanidigimin oglunun aras o yuzden icime.sinmemistim
Evet cok.isim.secenegi yok,kiyafetler gibi.
Mesela kiz kiyafetlerinin arasindan erkek icin olanlari ayird etmek zor.
Bunu yataktan tut arabasina kadar oyle.
Yataklardaki cekmecelerin o tutma yerleri bile cicekli. Cok moralim.bozulmustu ama secenek yok.
Ayrimcilik yapiyolar
Neyse sag hos olsunlar
Aynen canım herşey kızlara gore ama yapcak bsy yoknehirnil111 yesinler o pisi pisiyi
kiyamam.canim.ya , aynen oyle yatip dinlenmek varken habire bisiler getir gotur yoruyor insani iyice.
Buaksamda sabret artik
Hos bence aasil buaksam yorucu olur ama takma o kadar, isten geliyosun zaten yorgunsun, insallah halden anlayan insanlardir.
ilknurrr22
Aras guzel.canim,dusunmutum ama tanidigimin oglunun aras o yuzden icime.sinmemistim
Evet cok.isim.secenegi yok,kiyafetler gibi.
Mesela kiz kiyafetlerinin arasindan erkek icin olanlari ayird etmek zor.
Bunu yataktan tut arabasina kadar oyle.
Yataklardaki cekmecelerin o tutma yerleri bile cicekli. Cok moralim.bozulmustu ama secenek yok.
Ayrimcilik yapiyolar
Neyse sag hos olsunlar
Biz bayanlar zaten kurulu görevliSorma hep yorgun dedgn gbi
nehirnil111 yesinler o pisi pisiyi
Buaksamda sabret artik
Sizi de bunaltıyorum vallahi yaşadıklarımlanehirnil111 iyi bari canim gelsinler, dugun varmis birde.okurken yorgunlugu bana bile.vurdu gercekten. ya sabir diyelim,ne diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?