2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Ayyy MaşAllah ona demek 2 kilo oldu... Eee annesi iyi bakıyor oğulcuğuna..:)
Bende artık çok dikkat ediyorum yediğime içtiğime, bakalım nasıl olcak bayramdan sonra ki yüklememde.. Canım ultrason kağıdında fl yazıyor ya onu 7 ile çarpınca tahmini boyunu bulabiliyormuşuz sende öyle yapıyorsun sanırım.. Ama tabi kesin sonucu vermeyebilir.. Kendimizi avutuyoruz işte bizde ne yapalım
Evet artık sancılarına bakmak için nst ye bağlarlar :)))
Doğuma 20 gün kala ultrasona çağırmış ya canım o ne için peki?
Bende bayramdan sonra çıkartıcam sanırım... Gündüz bişey yok da akşam oluyor gerçi işten gelince direk çıkartıyorum ama biryere gidince takıyorummm ...

Evet canım hala bazı şeyler oluyor, daha da sevmemi bekliyorlar.. Ama hepsinden nefret ediyorum, eşimde bu tür dayatmada bulunduğu içinde onu haklı bulmuyorum... İnsan yuvası için saçma şeylere sabrediyor işte... Zaten dilleriyle kandırıyorlar benimkisini, yok size şunu yaptık yok böyle falan.. Onlar melek, ben şeytanım eşimin gözünde Boşverdim artık her koyun kendi bacağından asılır kendileri bilir....

Ahh canım olur mu öyle şey bizde seninle birlikte atraksiyon yaşıyoruz :)
Monotonluğa yer yok ne zaman sıkılmaya başlarım evde acep Düğünden önce de tempoluydum evlenelim ayaklarımızı uzatıp o film senin bu dizi benim yapıcaz diyorduk ne oldu şimdi

Monotonluğa yer yok ne zaman sıkılmaya başlarım evde acep Düğünden önce de tempoluydum evlenelim ayaklarımızı uzatıp o film senin bu dizi benim yapıcaz diyorduk ne oldu şimdi
Benm smdi o kadar çok boş vaktim var ki bütün dizileri izliyorm daha olsa izlicem yanı merak etme

Bu aralar eşlerin kavga etme zamanı heralde herkes bi tartışmada hepsini kapının önüne koyalım

Canım biraz daha sık dişini zamanla azalıyor gelen giden :))

En azından akşamları az kafa dinlesem yeter Çok gezmeyi severim yorgunluktan haftasonu evde duralım diyoruz artık
Bende gezmeyi sevyrm ama cknca o kadar yoruluyorm ki bide kendime bisey alasim gelmiyo kilo alrsam giyemem doğumdan snra nasıl olcam almayim diye diye almiyorum yanı bakarken bile begenemiyorum artk

nehirnil111 aa olurmu oyle sey :)
Ne icin burdayiz

Simdi o misafir senin,bu misafir.benim olmus

duman91 insallah normale donmustir canim sekerin.
Ya aslinda ben ultrasonda bakar saniyodum asip son ayda sIk sIk, hani Allah korusun kordona dolasabilir bebek, icerde yer azaldikca.
Tabi ben onu dinlemeyip 1 ay dolmadan gidiyorum.kontrole.

Evet fl ile hesapliyorum ama bunun fl si mesela 50.83muydu neydi. Boyle iki rakamli olunca dogru cikmiyor.
Diger doktorunki dogru cikmisti.
Ultrasondan ulyrasina fark var herhalde.

Evet canim yatarken bari cikar.

Bosveer hayirlisiyla kiziniz gelsin o zaman anlar bnce herkez yerini.
Aslinda varya kotu gelin olacaksin,susmayacaksin,yardim etmeyeceksin bak nasil el ustunde tutuluyorsun..

Canım biraz daha sık dişini zamanla azalıyor gelen giden :))
Sanırım öyle olacak kışın rahat oluruz biz bize oluruz artık
Bende gezmeyi sevyrm ama cknca o kadar yoruluyorm ki bide kendime bisey alasim gelmiyo kilo alrsam giyemem doğumdan snra nasıl olcam almayim diye diye almiyorum yanı bakarken bile begenemiyorum artk
Boşver doğumdan sonra alırsın canım şimdilik idare edebilecek hamilelikte giyebileceğin şeylere bak Ben avm gezmekten sıkıldım çok sevgiliyken gezdik şimdi kültürel görmediğim yerleri görmek istiyorum
nehirnil111 aa olurmu oyle sey :)
Ne icin burdayiz

Simdi o misafir senin,bu misafir.benim olmus
Yerim seni

Eşim tatil gununde dinlenmek istiyo valla zar zor cikaryrm dışarı doğuma kadar bsy almicam heralde geçen cktgmdan aldm ama bayramda giyiyim diye esimde kiziyo alıp alıp dolaba kaldrysn gymysn diye orda begenyrm eve gelnce bi begenememezlk oluyo işte

Bende abartmadan çıkartıyorum dışarıya çok şükür şuanlık bir şey demiyor eşim zamanla bıkabilir tabi Demek ki çok içine sinmiyor canım ben genelde her mağazaya bakarım işte bu dediğimi alırım hep o yüzden abartı kıyafetim yok az

Benm dolap doluda işte bi ise yaramiyo aldkcada aliyorm

Hmm seni her zaman ultrasona almıyorlar sanırım canım, burda hemen ultrasona bakıyorlar... Allah korusun sen öyle şeyler düşünme ...

Canım 50.83 milimetredir, hani 5,83 olsa santimetre olur gibime geliyor o yüzden neyse sağlıklı olsunlarda :)))

Aynen öyle cadı gelin olmak lazımmış...Aman Rabbim biliyor boşverdim zaten bende artıkk..
Bu arada çok acıktım ben yaaaaaa

Anladm cnm inş bu bayram aranizdaki muhabbetin artmasina vesile olur :)
Altınlara dokunmayalm dye bankaya kasaya koyduk zaten öyle bozdurmak yok artık her sıkıştığımızda :)
Evinden memnun musun:)

Anladm cnm inş bu bayram aranizdaki muhabbetin artmasina vesile olur :)
Altınlara dokunmayalm dye bankaya kasaya koyduk zaten öyle bozdurmak yok artık her sıkıştığımızda :)
Evinden memnun musun:)
Hayırlısı olsun canım, çok da artmasını istemiyorum açıkcası
Heee iyi yapmışsınız... Yoksa birer ikişer giderdi...
Evet canım çok şükür şimdilik çok memnunum, inşAllah kışnda öyle olur, ısınma problemi falan yaşamayız...

duman91 ayda bir ultrason, ayda bir diger kontroller var canim.
Diger kontroller iki haftada bir olacak artik,,nst,tansiyon olcme falan.

Aman nebileyim doktor isinden anlamak zor..dogana kadar 53 fln olur diye tahmin yurutmstu gecenlerde.
Ben 1,60'im zaten bana cekerse yuksek boylu olmaz sanirim. Saglik olsun :)

Yemissindir ssanirim ben yazana kadar saat 2 olmus bile :)
Utuyu bitrdim cok sukur,dun yapamamistim.
Cok yoruldum,iyiki sona birakmamisim.
Battaniyeye sardim,dolaba kaldirdim.
Hayirlisiyla yatagi alsak oraya yerlestirmek istiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…