Ayyy MaşAllah ona demek 2 kilo oldu...duman91
Evet kuzum gittim, 2076kg olmus, biraz fazla bile dedi.
Cok incir yemistim bu aay bebise kilo aldiriyodu zaten,brde zeytinyagi iciyorum unutmadiigim zamanlar.
Amam cok sukur 2 kiloya geldik ya
Ya benim.doktor boyunu soylemiyo sinir eediyo beni. Tam.boyu belli olmuyor diyip duruyolar,dier doktorda oyle demisti. Ultrason dogru olcmuyomus hani duz durmuyolar ya karin icinde.
Ama netten arastirip hesaplama yontemi bulmustum 42 mi ne oyle cikiyodu doktorun verdigi ultrasin kagidina gore.
Iki haftada bir kontrole geleceksin dedi, orda karnimi olcuyolar,nst ye baglarlar artik falan.
Ultrasona ise doguma 20 gun kala falan gel dedi, tirstim yahu
Cikar canim beni hastanedeyken uyarmislardi cikar artik diye.
6.ay gibi cikardim.
Cok kisi kestirerek cikarmis sonra.
Boslukta hissediyorum.kendimi boyle yuzuksuz ,hala aalisamadim takmak istiyorum tekrar.
Imzada cok gec yaziyor yani cikar diye
Dun birz problem olmus galiba canim,uzulme bebisini dusun.
Bosanma vs. Allah korusun.dusunme oyle seyler.
Belliki esin bir guzel doldurusa gelmis,su an ne desen bos.
Insalllah en yakin zamanda anlar hatasini
Bukadar sacma bir mesele.bukadar buyudu diyecek lafim yok, Rabbim buyuk sIkma canini
Ahh canım olur mu öyle şey bizde seninle birlikte atraksiyon yaşıyoruz :)Sizi de bunaltıyorum vallahi yaşadıklarımla
Monotonluğa yer yok ne zaman sıkılmaya başlarım evde acepAhh canım olur mu öyle şey bizde seninle birlikte atraksiyon yaşıyoruz :)
Biz bayanlar zaten kurulu görevli
Normal insanlar çok bakacaklarını sanmıyorum annemde gelecek zaten kız kardeşime de gel dedim bende pek hal kalmadı çünkü daha hafta sonu düğün var epilasyonum var ve 3 gündür askılıktan alamadığım çamaşırlar varMakarna salatasıyla ağlayan pasta yaptım onu ve
Benm smdi o kadar çok boş vaktim var ki bütün dizileri izliyorm daha olsa izlicem yanı merak etmeMonotonluğa yer yok ne zaman sıkılmaya başlarım evde acepDüğünden önce de tempoluydum evlenelim ayaklarımızı uzatıp o film senin bu dizi benim yapıcaz diyorduk ne oldu şimdi
Bu aralar eşlerin kavga etme zamanı heralde herkes bi tartışmada hepsini kapının önüne koyalımAyyy MaşAllah ona demek 2 kilo oldu...Eee annesi iyi bakıyor oğulcuğuna..:)
Bende artık çok dikkat ediyorum yediğime içtiğime, bakalım nasıl olcak bayramdan sonra ki yüklememde.. Canım ultrason kağıdında fl yazıyor ya onu 7 ile çarpınca tahmini boyunu bulabiliyormuşuz sende öyle yapıyorsun sanırım.. Ama tabi kesin sonucu vermeyebilir.. Kendimizi avutuyoruz işte bizde ne yapalım
Evet artık sancılarına bakmak için nst ye bağlarlar :)))
Doğuma 20 gün kala ultrasona çağırmış ya canım o ne için peki?
Bende bayramdan sonra çıkartıcam sanırım... Gündüz bişey yok da akşam oluyor gerçi işten gelince direk çıkartıyorum ama biryere gidince takıyorummm ...
Evet canım hala bazı şeyler oluyor, daha da sevmemi bekliyorlar.. Ama hepsinden nefret ediyorum, eşimde bu tür dayatmada bulunduğu içinde onu haklı bulmuyorum... İnsan yuvası için saçma şeylere sabrediyor işte... Zaten dilleriyle kandırıyorlar benimkisini, yok size şunu yaptık yok böyle falan.. Onlar melek, ben şeytanım eşimin gözündeBoşverdim artık her koyun kendi bacağından asılır kendileri bilir....
En azından akşamları az kafa dinlesem yeterBenm smdi o kadar çok boş vaktim var ki bütün dizileri izliyorm daha olsa izlicem yanı merak etme
Canım biraz daha sık dişini zamanla azalıyor gelen giden :))Monotonluğa yer yok ne zaman sıkılmaya başlarım evde acepDüğünden önce de tempoluydum evlenelim ayaklarımızı uzatıp o film senin bu dizi benim yapıcaz diyorduk ne oldu şimdi
Bende gezmeyi sevyrm ama cknca o kadar yoruluyorm ki bide kendime bisey alasim gelmiyo kilo alrsam giyemem doğumdan snra nasıl olcam almayim diye diye almiyorum yanı bakarken bile begenemiyorum artkEn azından akşamları az kafa dinlesem yeterÇok gezmeyi severim yorgunluktan haftasonu evde duralım diyoruz artık
Valla yaaa yüzüne gülüyorum ama içimden neler demiyorum kiBu aralar eşlerin kavga etme zamanı heralde herkes bi tartışmada hepsini kapının önüne koyalım
Bende odaya kapatyrm kendimi ama yinede geliyo tabiValla yaaa yüzüne gülüyorum ama içimden neler demiyorum kiDışarı köpekle oynamaya gönderiyorum ben iyi oluyor kafa dinliyorum
Sanırım öyle olacak kışın rahat oluruz biz bize oluruz artıkCanım biraz daha sık dişini zamanla azalıyor gelen giden :))
Boşver doğumdan sonra alırsın canım şimdilik idare edebilecek hamilelikte giyebileceğin şeylere bakBende gezmeyi sevyrm ama cknca o kadar yoruluyorm ki bide kendime bisey alasim gelmiyo kilo alrsam giyemem doğumdan snra nasıl olcam almayim diye diye almiyorum yanı bakarken bile begenemiyorum artk
Yerim seni
Eşim tatil gununde dinlenmek istiyo valla zar zor cikaryrm dışarı doğuma kadar bsy almicam heralde geçen cktgmdan aldm ama bayramda giyiyim diye esimde kiziyo alıp alıp dolaba kaldrysn gymysn diye orda begenyrm eve gelnce bi begenememezlk oluyo işteSanırım öyle olacak kışın rahat oluruz biz bize oluruz artık
Boşver doğumdan sonra alırsın canım şimdilik idare edebilecek hamilelikte giyebileceğin şeylere bakBen avm gezmekten sıkıldım çok sevgiliyken gezdik şimdi kültürel görmediğim yerleri görmek istiyorum
Yerim seni
Eşim tatil gununde dinlenmek istiyo valla zar zor cikaryrm dışarı doğuma kadar bsy almicam heralde geçen cktgmdan aldm ama bayramda giyiyim diye esimde kiziyo alıp alıp dolaba kaldrysn gymysn diye orda begenyrm eve gelnce bi begenememezlk oluyo işte
Benm dolap doluda işte bi ise yaramiyo aldkcada aliyormBende abartmadan çıkartıyorum dışarıya çok şükür şuanlık bir şey demiyor eşim zamanla bıkabilir tabiDemek ki çok içine sinmiyor canım ben genelde her mağazaya bakarım işte bu dediğimi alırım hep o yüzden abartı kıyafetim yok az
Hmm seni her zaman ultrasona almıyorlar sanırım canım, burda hemen ultrasona bakıyorlar... Allah korusun sen öyle şeyler düşünme ...nehirnil111 aa olurmu oyle sey :)
Ne icin burdayiz
Simdi o misafir senin,bu misafir.benim olmus
duman91 insallah normale donmustir canim sekerin.
Ya aslinda ben ultrasonda bakar saniyodum asip son ayda sIk sIk, hani Allah korusun kordona dolasabilir bebek, icerde yer azaldikca.
Tabi ben onu dinlemeyip 1 ay dolmadan gidiyorum.kontrole.
Evet fl ile hesapliyorum ama bunun fl si mesela 50.83muydu neydi. Boyle iki rakamli olunca dogru cikmiyor.
Diger doktorunki dogru cikmisti.
Ultrasondan ulyrasina fark var herhalde.
Evet canim yatarken bari cikar.
Bosveer hayirlisiyla kiziniz gelsin o zaman anlar bnce herkez yerini.
Aslinda varya kotu gelin olacaksin,susmayacaksin,yardim etmeyeceksin bak nasil el ustunde tutuluyorsun..
O zaman dur demelisin ya da giymediklerini dağıtmalısın birileri giysin canım hem yer kaplıyor hem masraf boşuna ya insan yorulurBenm dolap doluda işte bi ise yaramiyo aldkcada aliyorm
Canım kaç kere oturduk konuştuk geçmişte bırakalım diye ama işte hiçkimse içindekileri bir türlü atamadı... Isıtıp ısıtıp gündeme geliyor neyse boşver yaaa.... Dünkü sinirim geçti, hala şunu şunu da yapalım diyor ifrit ediyor beni ama gülüp geçiyorum, heee yap sen birde bu halimle uğraşmayım kocacım zaten sen kıyamazsın bana diyorum:))) Bu arada zaten bu hafta ben nöbetçiyim yani cumartesi pazar burdayız... Birde bizim kalemdekiler pazartesi salıya duruşma koymuşlarpazartesi gelmem gerekecek, bugünden gitmeyeceğiz çok şükür, birde kardeşim gelecek zaten... Daha sakinim yani...
Canım hemen herşeyde altın bozdurulmaz ki, benim eşimde öyleydi hemen gözünü onlara dikerdi, Allah'tan ev aldık hepsini bozdukduk ta kurtulduk... Hazıra dağ mı dayanır yani... Diğer mesajlarını okudum ne güzel akşam barışmışsınız... İşte böyle bazen atarlanabiliyoruz... ama çok kızdırıyorlar yaaa valla...
Hayırlısı olsun canım, çok da artmasını istemiyorum açıkcasıAnladm cnm inş bu bayram aranizdaki muhabbetin artmasina vesile olur :)
Altınlara dokunmayalm dye bankaya kasaya koyduk zaten öyle bozdurmak yok artık her sıkıştığımızda :)
Evinden memnun musun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?