- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 198
- 36
Selam canlar
Ahtutkku cugummm sorma canim sinir oluyorum su tel e. Kaç seferdir girmeye çalışıyorumdonup kaliyo site..kalp kalbe karşıymış denek kuzum..
Bayağı yoğun geciyo vaktim kızlar..telefonu pek elime almıyorum..ilk zaman kızıma yoğunlaşmak istedim. :) sizleri de özledim.ama siteye gelmeye çalıştığım zamanlarda da giremiyorum.dün aksam da kendi kendine alintilu yazmış birşeyler..
Neyse biz iyiyiz cok sukur.26 günlük olduk :) buyuyoruz :) sizler nasılsınız??
Hmmm anladım canım, hayırlısıyla gelsin bebişin... Ayy bana çekerse de çok uzun boylu olmaz gibime geliyor, gerçi dayısı ve baba tarafının hepsi uzun ama bilemicem:)) şuanda 30,94 cm..duman91 ayda bir ultrason, ayda bir diger kontroller var canim.
Diger kontroller iki haftada bir olacak artik,,nst,tansiyon olcme falan.
Aman nebileyim doktor isinden anlamak zor..dogana kadar 53 fln olur diye tahmin yurutmstu gecenlerde.
Ben 1,60'im zaten bana cekerse yuksek boylu olmaz sanirim. Saglik olsun :)
Yemissindir ssanirim ben yazana kadar saat 2 olmus bile :)
Utuyu bitrdim cok sukur,dun yapamamistim.
Cok yoruldum,iyiki sona birakmamisim.
Battaniyeye sardim,dolaba kaldirdim.
Hayirlisiyla yatagi alsak oraya yerlestirmek istiyorum ama
Ahh canım merhaba... olsun siz iyi olunda, arada böyle güzel haberler almak insanı mutlu ediyor...Selam canlar
Ahtutkku cugummm sorma canim sinir oluyorum su tel e. Kaç seferdir girmeye çalışıyorumdonup kaliyo site..kalp kalbe karşıymış denek kuzum..
Bayağı yoğun geciyo vaktim kızlar..telefonu pek elime almıyorum..ilk zaman kızıma yoğunlaşmak istedim. :) sizleri de özledim.ama siteye gelmeye çalıştığım zamanlarda da giremiyorum.dün aksam da kendi kendine alintilu yazmış birşeyler..
Neyse biz iyiyiz cok sukur.26 günlük olduk :) buyuyoruz :) sizler nasılsınız??
Kaç saattir hastanedeyim daha sıra gelcekO zaman dur demelisin ya da giymediklerini dağıtmalısın birileri giysin canım hem yer kaplıyor hem masraf boşuna ya insan yorulur
Çok mu sıra var herkes doğuruyor bu sene deseneKaç saattir hastanedeyim daha sıra gelcek
Olabilir canım, zaten bugün rüyamda gördüm, ultrasondakine benziyordu ama çok tatlıydı... :))duman91 kizlar babaya ceker derler, bellimi olur uzun boylu olur belki :)
Ye canim.ye,bende yogurdu sevmedigim icin meyvelsine taktim.buaralar onu bari yiyeyim diyorum.
Kesinlikle sona birakma canim,sirt bel agrisi iyice tavan yapiyo.
kiyafetlwri ters cevir,utule,katla baya uzun suruyo cunki.
hayirlisiyla artik almayi dusunuyorum canim coook bile bekledim, daha agustos ayinda almak vardi aklimda.
Hayırlısı olsun canım, çok da artmasını istemiyorum açıkcası
Heee iyi yapmışsınız... Yoksa birer ikişer giderdi...
Evet canım çok şükür şimdilik çok memnunum, inşAllah kışnda öyle olur, ısınma problemi falan yaşamayız...
Ay daha yeni çıktım 3 ssattr sıra bekliyorum oldm valla bayram öncesi ya herkes gelms benmde son anda aklıma geldi hemen geldmÇok mu sıra var herkes doğuruyor bu sene deseneİçim şişti benimde daha işten çıkmama çok var ve bugün geçmek bilmedi halsizim ondan herhalde
Arada tabi 1 haftalık zaman var öncesi ve sonrası çok doludur tabi canımAy daha yeni çıktım 3 ssattr sıra bekliyorum oldm valla bayram öncesi ya herkes gelms benmde son anda aklıma geldi hemen geldm
5 ekime gün verdi ayrıntılı ultrason için nasl acktm ya orda yedim öğle arasında smdi acktm yineArada tabi 1 haftalık zaman var öncesi ve sonrası çok doludur tabi canım
Sonucum vardı Canm sonra aklıma geldi haftaya tatil gidemem diye hemen gttm ama ne sıra vardı 12de gttm smdi geldm dusun ayrıntılı ultrssona gün verdi 3lu tarama sonucunu aldm bideMia- iyidir canim seni sormali :)
masallah pasa ne tatli oyle :) Allahim neyden ne oluyolar :)
ilknurrr22 kontrolunmu vardi canim
Canım hamilesin kilo alman çok normal ben ne yapayım daha bebek yok misafirlere yaptıklarımı yemekten evlendikten sonra rahat 3 ayda 3-4 kilo aldım5 ekime gün verdi ayrıntılı ultrason için nasl acktm ya orda yedim öğle arasında smdi acktm yine2 kilo almsm çok uzgnm
Sonuçlar iyi Canm sukur bisey yok 5 ayda toplam 3 kilo almsm normal ama daha karnmda yokilknurrr22 hmm anladim canim, insallah guzeldir sonuclar :)
canim 2 kilo cok degil, masallah normal zaten hamileligini yariladin .
kilo almayayim diye asla ac kalma, az ye sIk ye bu gercekten kilo aldirmiyor.
tabi istah acidikca cok yiyip sIk yiyoruz malesef
Ya ben ilk evlendigimizde 8 kilo vermstm koşuşturmadan ac gezyodm resmenCanım hamilesin kilo alman çok normal ben ne yapayım daha bebek yok misafirlere yaptıklarımı yemekten evlendikten sonra rahat 3 ayda 3-4 kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?