2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Selam canlar
Ah tutkku cugummm sorma canim sinir oluyorum su tel e. Kaç seferdir girmeye çalışıyorumdonup kaliyo site..kalp kalbe karşıymış denek kuzum..
Bayağı yoğun geciyo vaktim kızlar..telefonu pek elime almıyorum..ilk zaman kızıma yoğunlaşmak istedim. :) sizleri de özledim.ama siteye gelmeye çalıştığım zamanlarda da giremiyorum.dün aksam da kendi kendine alintilu yazmış birşeyler..
Neyse biz iyiyiz cok sukur.26 günlük olduk :) buyuyoruz :) sizler nasılsınız??

Canim benim masallah size
Buyudunuz hakkaten,zoru atlattiniz sayilir :)
Dondunuzmu evinize, dikislerin gectimi :)

Hazir gelmiskn bebisin ne zaman donmustu kuzum senin sorsam. Gec donmustu diye hatirliyorum.

Bizler bildigin gibi devam.
Az kaldi nasipse,korku sirasi bende :)

Telefon eet bazen problem.yapiyor siteyle alakasi sanirim

Hmmm anladım canım, hayırlısıyla gelsin bebişin... Ayy bana çekerse de çok uzun boylu olmaz gibime geliyor, gerçi dayısı ve baba tarafının hepsi uzun ama bilemicem:)) şuanda 30,94 cm..

Evet canım şükür yedim, çok çabuk acıkıyorum birde arada atıştırmalık birşey de yok, ama aklıma meyveli yoğurt geldi meyveli yoğurt alayımda onu yiyeyim bari :)
Bende sona bırakmayım o zaman, ağırlaşınca insan yapamıyor demek ki... Yatağı da alırsınız artık canım, bayramdan sonra bakarsınız, senin az çok kafanda zaten şekillenmiştir..

Ahh canım merhaba... olsun siz iyi olunda, arada böyle güzel haberler almak insanı mutlu ediyor...
MaşAllah kızına da, ne çabuk geçti ya 26 gün... Tutku zaten bütün soruları sormuş bize de durup beklemek düşer:))) Bende kendi adıma çok şükür iyiyim canım benim...

duman91 kizlar babaya ceker derler, bellimi olur uzun boylu olur belki :)

Ye canim.ye,bende yogurdu sevmedigim icin meyvelsine taktim.buaralar onu bari yiyeyim diyorum.

Kesinlikle sona birakma canim,sirt bel agrisi iyice tavan yapiyo.
kiyafetlwri ters cevir,utule,katla baya uzun suruyo cunki.
hayirlisiyla artik almayi dusunuyorum canim coook bile bekledim, daha agustos ayinda almak vardi aklimda.

Olabilir canım, zaten bugün rüyamda gördüm, ultrasondakine benziyordu ama çok tatlıydı... :))

Aynen çok iyi fikir ama ben normal yoğurt yiyorum çok şükür ki:))

Canım benimde bacağıma kramlar giriyor.. Gece tutulup kalıyorum neden acaba yaaa, birde damarlarım çok fena belirginleşti varis olacak diye korkuyorum
Hee tamam tersinden ütüleyim , bende o yüzden plan yapmıyorum canım şu zaman alırız diye çünkü hiç belli olmaz Ama yinede geç kalmadın ki dert etme olur herşey...

Ben de merak ediyorum bakalim kışın ısınacak mıyız diye baba evim dubleks ev ısınmıyodu bakalm kendi yuvam nasil olacak :)

Çok mu sıra var herkes doğuruyor bu sene desene İçim şişti benimde daha işten çıkmama çok var ve bugün geçmek bilmedi halsizim ondan herhalde
Ay daha yeni çıktım 3 ssattr sıra bekliyorum oldm valla bayram öncesi ya herkes gelms benmde son anda aklıma geldi hemen geldm

duman91 ruyada gorunce insan tum gun etksinden cikamiyo ya :)

canim kramolar magnezyum/du sanirim/ eksikliginden oluyodu.
kasin anneleri topiginde okuyodum doktor. hap veriyomus.
eger cok sIk oluyosa doktoruna soyle. birde yogurt sut vs. ye.
benim.bacaklarimi gerdirirsem oluyor.

damarllra gelince insallah varis degildir, benimde cok belirgin,baaklarimdali.daha bir garip.

ya benim selulitim cok oldu
canimi cok sIkiyo, normalde kremlerle vs geciriyodum,sporla falan ama simdi bisi yapamiyorum ve kalici olurlarsa diye korkuyorum

ya canim hani olur ya erken dogum olursa gidip.baskasi secsin istemiyorum,simdi iyiyken beraber alalim istiyorum, tadini cikartayim istiorum.
alt komsum demistim 8.ayinda suyu patladi, zar zor hatanede 9.ayina kadar tuttular bebegi,ayindan gun alsin diye.
yani olan seyler. o yuzden rahatca almak varken ne diye aceleye getireyim ama bunu anlamiyolar

ilknurrr22 hmm anladim canim, insallah guzeldir sonuclar :)

canim 2 kilo cok degil, masallah normal zaten hamileligini yariladin .
kilo almayayim diye asla ac kalma, az ye sIk ye bu gercekten kilo aldirmiyor.
tabi istah acidikca cok yiyip sIk yiyoruz malesef

5 ekime gün verdi ayrıntılı ultrason için nasl acktm ya orda yedim öğle arasında smdi acktm yine 2 kilo almsm çok uzgnm
Canım hamilesin kilo alman çok normal ben ne yapayım daha bebek yok misafirlere yaptıklarımı yemekten evlendikten sonra rahat 3 ayda 3-4 kilo aldım

Sonuçlar iyi Canm sukur bisey yok 5 ayda toplam 3 kilo almsm normal ama daha karnmda yok nereme aldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…