2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Bende verseydim iyiydi çok kolay mı geldi ne koşuşturuyorum ama kilo alıyorum
Onlarla birlikte yiyosan inan benim otrmaya fırsatım yoktu eşim babasının yanında calsiyodu bende gdyodm yemeklerini felan yapiyodm işçilerin sonra kendime çorba koyuyodm eşimin yemeği.bitince kalkyodm hepsinin ki beni beklyo geldgmde çorba sogumus. İştah mi kalır dokuyodm hc bsyde.yemiyodm eve gelyodk geç saatte yorgn olyodm yatıp uyuyodm ondan zyfladm o kadar

Anladım canım ben bazen oturup onlarla yemesem de onlar gittikten sonra ya da diğer güne kalınca mecburen yiyordumŞimdi annemler falan geldiğinde kaplara koyup onlarla gönderiyorum

Anladım canım ben bazen oturup onlarla yemesem de onlar gittikten sonra ya da diğer güne kalınca mecburen yiyordumŞimdi annemler falan geldiğinde kaplara koyup onlarla gönderiyorum
Ben evlendikten sonra çok.hamur işi yapmamaya başladım geçen kayinbalidemde diyo sen surekli bsyler yapiyodn niye yapmysn artk diye annmgln orda komşular arkadaşlar felan oluyodu yeniliyodu burda tek kndm içinde ugrasp yapmyrm açıkçası

Haklısın canım tabi ki yapma sonra kilo aldırıyor bir de çok sağlıklı değil ben hiç yapmasam da hafta da bir kere bazen 2 hafta da bir haftalık poğaça yapıyorum sabah işe gitmeden yiyoruz

Aynen öyle oldu canım... Magnezyum mu ahh zaten vücudumdaki eksiklik hiç bitmiyor... Azcık yağ falan eksik olaydı ne vardı sanki
Yoğurt baya baya yemeye başladım bakalım etkisi olacak mı...

İnşAllah canım ama dediğin gibi damarlarım çok belirginleşti artık...
Selülitte çok normal umarım geçer dediğn gibi :))))
Evet canım erken doğum olma ihtimalini de her zaman için düşünmek lazım, Sen eşinin kanına gir ne yap et ikna etmeye bak bakalım bayramdan sonra alırsınız gibime geliyor

Haklısın canım tabi ki yapma sonra kilo aldırıyor bir de çok sağlıklı değil ben hiç yapmasam da hafta da bir kere bazen 2 hafta da bir haftalık poğaça yapıyorum sabah işe gitmeden yiyoruz
Geçen yaptm eşim çok sevmez ben severm ama nasl midem bulandi yiyemedm yagli mayalı felan ya sonradan midemi bulandirdi buzluga attım bende

Ya bu hamilelik beni hep sevdgm şeylerden uzaklaştırdı günde 2 tane çikolata yiyen ben 5 ayda 5 tane yememsmdr
Sağlıksız beslenmene engel oluyor ne güzel keşke bizde sınırlandırabilsek Zaten bebegin içinde onun işine yaracak şeyler yemen gerekiyor daha iyi

Blyrm Canm akşam yemekten sonra çok acikirsam yemek yememek için meyveyle gecstryorm öğlende yoğurt salatalık felan
Canım öyle güçsüz kalırsın kilo almaktan korkuyorsun ondan mı yemiyorsun günlük rutin yemelisin bence tavuk,balık,et özellikle koyu renk yeşil sebzeler falan yumurtanı sütünü eksik etme arkadaşım için araştırmıştım o yüzden hamilelikte beslenmeyi az çok biliyorum Günlük rutin badem ceviz tarzı tüketmen gerek medine hurması çok sağlıklı öneriliyor mesela bir de bol bol su tabi

Hurma rahimde açılma yapiyo Canm son zamanlarında yicem yumurtanın beyazini asla yemem sarisini yerim sadece kırmızı et hiç yemiyorum smdi mecbur haftada 1 yada iki kez biftek yiyorm ceviz badem fındık onlari yiyorm kilo alcam diye degl Canm sabah kahvaltıda çok yiyorm öğlen pek acikmyrm bide geç yapyrm kahvaltıyı tek basıma da olunca öğlen bsy yapasm gelmiyo çorba felan varsa iciyorm ama sabah öyle peynir yiyorm özellikle kaşar peyniri bi kilo kaşar bi ay olmadan bitiyo

Hurma çok faydalı evet son aylarda öneriyorlar kolay doğumu sağlıyormuş inşallah öyle olur canım sağlıklı güzel besleniyorsun zaten maşallah

ilknurrr22 canim normal cunki rahim buyuyo,e bebek kilo aliyo,suyun fazlalasiyor, belli olmasada kollar bacaklar kilo aliyodur ee sonuc olarak normal yani okadar alman :)
hurma yeme canim,zaten dogumu kolaylastidigini biliyomussun. son ayda yerim diyodum ama simdi cesaret edemiyorum,yersem anca 38-39.haftalarda yerim.herlade,cunki sanci yaptiriyor.
havuc icinde oyle bisiler duymustum.

kasar yemekler iyi yapiyosun,bebise kilo aldiriyo :)

Evet onuda arkadasm söyledi ama çok sevdgm için zaten çok yiyodm peynirin her çeşidi severm.aslında bebek için iyi bsy

Kızlar bugn hastanede bi kızla konstm ilk hamilelegnde 50 kiloyla hamile kalms 100 kiloyla dogm yapms ama kzi gorsenz o kadar kiloyu alms demezsnz zayfti baya inanamadm valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…