- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bende verseydim iyiydi çok kolay mı geldi ne koşuşturuyorum ama kilo alıyorumYa ben ilk evlendigimizde 8 kilo vermstm koşuşturmadan ac gezyodm resmen
Onlarla birlikte yiyosan inan benim otrmaya fırsatım yoktu eşim babasının yanında calsiyodu bende gdyodm yemeklerini felan yapiyodm işçilerin sonra kendime çorba koyuyodm eşimin yemeği.bitince kalkyodm hepsinin ki beni beklyo geldgmde çorba sogumus. İştah mi kalır dokuyodm hc bsyde.yemiyodm eve gelyodk geç saatte yorgn olyodm yatıp uyuyodm ondan zyfladm o kadarBende verseydim iyiydi çok kolay mı geldi ne koşuşturuyorum ama kilo alıyorum
Anladım canım ben bazen oturup onlarla yemesem de onlar gittikten sonra ya da diğer güne kalınca mecburen yiyordumOnlarla birlikte yiyosan inan benim otrmaya fırsatım yoktu eşim babasının yanında calsiyodu bende gdyodm yemeklerini felan yapiyodm işçilerin sonra kendime çorba koyuyodm eşimin yemeği.bitince kalkyodm hepsinin ki beni beklyo geldgmde çorba sogumus. İştah mi kalır dokuyodm hc bsyde.yemiyodm eve gelyodk geç saatte yorgn olyodm yatıp uyuyodm ondan zyfladm o kadar
Ben evlendikten sonra çok.hamur işi yapmamaya başladım geçen kayinbalidemde diyo sen surekli bsyler yapiyodn niye yapmysn artk diye annmgln orda komşular arkadaşlar felan oluyodu yeniliyodu burda tek kndm içinde ugrasp yapmyrm açıkçasıAnladım canım ben bazen oturup onlarla yemesem de onlar gittikten sonra ya da diğer güne kalınca mecburen yiyordumŞimdi annemler falan geldiğinde kaplara koyup onlarla gönderiyorum
Haklısın canım tabi ki yapma sonra kilo aldırıyor bir de çok sağlıklı değil ben hiç yapmasam da hafta da bir kere bazen 2 hafta da bir haftalık poğaça yapıyorum sabah işe gitmeden yiyoruzBen evlendikten sonra çok.hamur işi yapmamaya başladım geçen kayinbalidemde diyo sen surekli bsyler yapiyodn niye yapmysn artk diye annmgln orda komşular arkadaşlar felan oluyodu yeniliyodu burda tek kndm içinde ugrasp yapmyrm açıkçası
Aynen öyle oldu canım... Magnezyum mu ahh zaten vücudumdaki eksiklik hiç bitmiyor... Azcık yağ falan eksik olaydı ne vardı sankiduman91 ruyada gorunce insan tum gun etksinden cikamiyo ya :)
canim kramolar magnezyum/du sanirim/ eksikliginden oluyodu.
kasin anneleri topiginde okuyodum doktor. hap veriyomus.
eger cok sIk oluyosa doktoruna soyle. birde yogurt sut vs. ye.
benim.bacaklarimi gerdirirsem oluyor.
damarllra gelince insallah varis degildir, benimde cok belirgin,baaklarimdali.daha bir garip.
ya benim selulitim cok oldu
canimi cok sIkiyo, normalde kremlerle vs geciriyodum,sporla falan ama simdi bisi yapamiyorum ve kalici olurlarsa diye korkuyorum
ya canim hani olur ya erken dogum olursa gidip.baskasi secsin istemiyorum,simdi iyiyken beraber alalim istiyorum, tadini cikartayim istiorum.
alt komsum demistim 8.ayinda suyu patladi, zar zor hatanede 9.ayina kadar tuttular bebegi,ayindan gun alsin diye.
yani olan seyler. o yuzden rahatca almak varken ne diye aceleye getireyim ama bunu anlamiyolar
Geçen yaptm eşim çok sevmez ben severm ama nasl midem bulandi yiyemedm yagli mayalı felan ya sonradan midemi bulandirdi buzluga attım bendeHaklısın canım tabi ki yapma sonra kilo aldırıyor bir de çok sağlıklı değil ben hiç yapmasam da hafta da bir kere bazen 2 hafta da bir haftalık poğaça yapıyorum sabah işe gitmeden yiyoruz
Canım hamilelikte tabi etkilenebilirsin kokuya karşı duyarlıda olabiliyorsunGeçen yaptm eşim çok sevmez ben severm ama nasl midem bulandi yiyemedm yagli mayalı felan ya sonradan midemi bulandirdi buzluga attım bende
Ya bu hamilelik beni hep sevdgm şeylerden uzaklaştırdı günde 2 tane çikolata yiyen ben 5 ayda 5 tane yememsmdrCanım hamilelikte tabi etkilenebilirsin kokuya karşı duyarlıda olabiliyorsun
Sağlıksız beslenmene engel oluyor ne güzel keşke bizde sınırlandırabilsekYa bu hamilelik beni hep sevdgm şeylerden uzaklaştırdı günde 2 tane çikolata yiyen ben 5 ayda 5 tane yememsmdr
Bende nasl saglikli besleniyorm anlatamamSağlıksız beslenmene engel oluyor ne güzel keşke bizde sınırlandırabilsekZaten bebegin içinde onun işine yaracak şeyler yemen gerekiyor daha iyi
Sadece dikkat et günde 1-2 meyveden fazla alma canım seninle konuşmuştuk sanırım şeker oranı çok yüksek çünkü meyve deBende nasl saglikli besleniyorm anlatamammeyve yemeyi cogalttm bi
Blyrm Canm akşam yemekten sonra çok acikirsam yemek yememek için meyveyle gecstryorm öğlende yoğurt salatalık felanSadece dikkat et günde 1-2 meyveden fazla alma canım seninle konuşmuştuk sanırım şeker oranı çok yüksek çünkü meyve de
Canım öyle güçsüz kalırsın kilo almaktan korkuyorsun ondan mı yemiyorsun günlük rutin yemelisin bence tavuk,balık,et özellikle koyu renk yeşil sebzeler falan yumurtanı sütünü eksik etmeBlyrm Canm akşam yemekten sonra çok acikirsam yemek yememek için meyveyle gecstryorm öğlende yoğurt salatalık felan
Hurma rahimde açılma yapiyo Canm son zamanlarında yicem yumurtanın beyazini asla yemem sarisini yerim sadece kırmızı et hiç yemiyorum smdi mecbur haftada 1 yada iki kez biftek yiyorm ceviz badem fındık onlari yiyorm kilo alcam diye degl Canm sabah kahvaltıda çok yiyorm öğlen pek acikmyrm bide geç yapyrm kahvaltıyı tek basıma da olunca öğlen bsy yapasm gelmiyo çorba felan varsa iciyorm ama sabah öyle peynir yiyorm özellikle kaşar peyniri bi kilo kaşar bi ay olmadan bitiyoCanım öyle güçsüz kalırsın kilo almaktan korkuyorsun ondan mı yemiyorsun günlük rutin yemelisin bence tavuk,balık,et özellikle koyu renk yeşil sebzeler falan yumurtanı sütünü eksik etmearkadaşım için araştırmıştım o yüzden hamilelikte beslenmeyi az çok biliyorum Günlük rutin badem ceviz tarzı tüketmen gerek medine hurması çok sağlıklı öneriliyor mesela bir de bol bol su tabi
Hurma çok faydalı evet son aylarda öneriyorlar kolay doğumu sağlıyormuş inşallah öyle olur canım sağlıklı güzel besleniyorsun zaten maşallahHurma rahimde açılma yapiyo Canm son zamanlarında yicem yumurtanın beyazini asla yemem sarisini yerim sadece kırmızı et hiç yemiyorum smdi mecbur haftada 1 yada iki kez biftek yiyorm ceviz badem fındık onlari yiyorm kilo alcam diye degl Canm sabah kahvaltıda çok yiyorm öğlen pek acikmyrm bide geç yapyrm kahvaltıyı tek basıma da olunca öğlen bsy yapasm gelmiyo çorba felan varsa iciyorm ama sabah öyle peynir yiyorm özellikle kaşar peyniri bi kilo kaşar bi ay olmadan bitiyo
Yumurta da yiyeblsem keşke onuda artk omlet krep yaparak yiyorm içinde oluyo nasl olsa faydası oluyodur demiHurma çok faydalı evet son aylarda öneriyorlar kolay doğumu sağlıyormuş inşallah öyle olur canım sağlıklı güzel besleniyorsun zaten maşallah
Evet onuda arkadasm söyledi ama çok sevdgm için zaten çok yiyodmilknurrr22 canim normal cunki rahim buyuyo,e bebek kilo aliyo,suyun fazlalasiyor, belli olmasada kollar bacaklar kilo aliyodur ee sonuc olarak normal yani okadar alman :)
hurma yeme canim,zaten dogumu kolaylastidigini biliyomussun. son ayda yerim diyodum ama simdi cesaret edemiyorum,yersem anca 38-39.haftalarda yerim.herlade,cunki sanci yaptiriyor.
havuc icinde oyle bisiler duymustum.
kasar yemekler iyi yapiyosun,bebise kilo aldiriyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?