2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Cok şükür canim evet iyice alistik birbirimize, annelik güzel şeymiş :)) evimize de geldik, iki hafta oldu canim.dikislerim ilk iki gün iyiydi sonra üç gün bayağı sikintiliydi, son üç gunde daha iyiydi..on gün sonra artik oturabikdim iyice..üç gün sıkıntı çektim sadece..ama aklınızda bulunsun kuzum eğer olursa ben her tuvalete çıkışımda batikonla pansuman yaptim ve zeytinyağı surdum.zeytinyağı gerginliği azalttı, yumuşattı, acısını aldı biraz..

Bebisin dönüşü son bir ay kala olmuştu kuzum..son yedi hafta he , Rabbim kolaylıkla atlatmayı nasip etsin kuzum..Nasil rahat geçiyor mu, cok sıkıntım var mi?

Hiç çıkmadan sana da burdan yazayim cancağzım duman91 .. senin nasil gidiyor, var mi sıkıntıların?

Cok kilo aldınız mi kızlar? :))) ben on yedi kiloyla bitirdim hamileliği.doğumdan çıktığımda altı kıloı gitmisti.sonra ilk bir hafta sonunda dört kilo daha gitti..ve iki kilo daha..bende bayagi ödem olmuş ,sonra farkwttim..suan beş kilom kaldı canlar..ama düğün zamanına geri dönmek istiyorum..sekiz kilo hedefimde.inşallah veririm :))

canim benim masallah size
hayirlisiyla tatsak anneligi
evet nasipse 7 hafta Son iki haftayi saymiyorum.
benimki.dondumu donmedimi sastim kaldim..
doktordayken donuktu ama sanki hickirirken donuk degil.. korktum bir ara donmezse diye.

yaa masallah cok vermissin :) aman canim sut olsun diye yeme herseyi.
dogum yapan kuzenlrer ilk zayifti simdi yine kilo aldilar.
benim daha smdiden 17kilo oldu kuzum, 20yle bitecegini sanmiyorum :/
ama odem var, saglik olsun derdim kilo oksun :)

evinize gelmissinizne guzel , yardimci varmi anne kv falan. alismissindir gerci artik, ne kadar yaedimci okadar kafa agrisi

Benim cati ve sirt agrim var iste canim,agirlastim iyice cok cabuj yoruluyorum
boyle iste. olan seyler :)

Yumurta da yiyeblsem keşke onuda artk omlet krep yaparak yiyorm içinde oluyo nasl olsa faydası oluyodur demi

Kızlar bugn hastanede bi kızla konstm ilk hamilelegnde 50 kiloyla hamile kalms 100 kiloyla dogm yapms ama kzi gorsenz o kadar kiloyu alms demezsnz zayfti baya inanamadm valla :)
Canım o şekilde de tüketebilirsin haşlasan daha iyi ama ne yapacaksın ötekiyle de alıyorsun o vitamini az kalorili olarakTam olarak ne kadar kilo alınıyor bilmiyorum ama rahat 15-25 arası kilo alınıyor o kız biraz fazla almış gibi sanki sağlıklı yiyeceklerin dışında çok abur cubur falan mı tüketti acabaÖdemi de çok olmuş olabilir hemen 50 kilo gittiyse başka bir açıklaması olamaz çünkü
Canım iyi olmanıza çok sevindim bizim yerimize de öp bebişiMaşallah bayağı da kilo vermişsin en güzel geri kalanı emzirdikçe verirsin diye düşünüyorum sağlıklı beslendikten sonra geri alma şansında yok

Nasılsın tutkum

nehirnil111 iyiyim nehirim,annemlere geldim, oturuyorum oyle..
sen nasilsin,geldimi yengenler aksam

Mia- hadi ya baya varmis :)
hayirlisi canim,insallah aratmaz Rabbim :)

Ödem hiç yokms canım hepsi kiloymus ilk aylarda baslams kilo almaya spora felan gtms öyle verms

nehirnil111 iyiyim nehirim,annemlere geldim, oturuyorum oyle..
sen nasilsin,geldimi yengenler aksam
İyi yapmışsın canımİyiyim bende geldiler evet 9 buçuğa doğru 1 saat falan oturdular ikramımı yaptım gittiler sağolsunlar seramik tencere getirmiş yengemFazla fazla koydum tatlıyı salatayı da doydular sanırım amcam çok beğendi tatlımı yengeme sende yap bundan diyor
Ödem hiç yokms canım hepsi kiloymus ilk aylarda baslams kilo almaya spora felan gtms öyle verms
Herkesin farklı oluyor demek ki tabi sporla anca gider o kadar kilo emzirmeye koşturmayla gitmezdi

nehirnil111
oh oh ne guzel canim begenilmis tatlin :)
tencerenide gule gule kullan. kullanilaak hediye gelince cok seviniyorum.
bana cogunlukla kahve fincani geldi, bende biryere giderken gotururum arik napayim bussuru fincani

tariflerinde varmi canim.bu aglayan pastamiyfi yaptigin. bakayim merak ettim

Evet bende sevindim borcamdan falan fenalık gelmişti bende kuzenime götürmüştüm evine giderken zaten böyle fincan takımları borcam setleri el değiştiriyor hep

Var canım ama bulman zor olur çok öyle tarifim var buraya ekleyeyim en iyisi

• 4 yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı un
  • 4 yemek kaşığı süt (hamura)
  • 1 paket kakao (3 yemek kaşığı kullandım)
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket hazır çikolata sosu ya da evde kendi yaptığımız sos
  • 1 paket kremşanti
  • 1 su bardağı soğuk süt (krem şantinin hazırlanmasına)
  • 1,5-2 su bardağı süt (piştikten sonra kekin üzerine)

Öncelikle kekimizi pişirelim.
Yumurta ve şekerimizi mikser ile çırpalım. Üzerine un,kakao,kabartma tozu ve vanilyayı ekleyip tekrar çırpalım. Sütümüzü de ilave edip son bir kere daha çırpalım.
Kare bir borcama karışımımızı döküp 180 derece fırında kekimizi pişirelim. Kürdan batırıp temiz çıkınca piştiğini anlıyoruz.
Kekimiz piştikten sonra biraz soğumaya bırakalım.
Kekimiz ılındıktan sonra üzerine 1,5 su bardağı sütümüzü dökelim.
İyice soğuduktan sonra Kremşanti ile 1 su bardağı sütümüzü de çırpıp kekimizin üzerine güzelce yayalım.
Buzdolabında en az 3-4 saat bekletelim. çikolatalı sosu tarifine uygun şekilde hazırlayıp kullanacağımız zamana kadar soğutalım…

Çikolata sosumuzu, servis yaparken isterseniz bir bütün olarak krem şantinin üzerine, isterseniz de kare kare kestikten sonra üzerine azar azar dökerek sunuyoruz.

borcrcam daha buralara gelmedi fincana devam
oyle canim hangini birini aacip kullanacaksin.
sanki bilmiyolar bussuru oyle hediye gelecegini ama iste.

sagol kuzum tarif icin, varsa yapayim bari burda. yoksa aartik evde yaparim.
tatli.krizindeyimde azzzcik

Evet ben götürmiyorum vallahi kuzenime öylesine götürdüm yoksa ya küçük eşya alırım ya havlu pike tarzı bir şey daha kullanışlı sonuçta bunlar

Vardır canım evdeki malzemelerden yapılıyor genelde krem şanti çikolata sosu olmayabilir ama

nehirnil111 iyi yapiyosun canim, kullanisli hediye daha iyi.

sut yok,sicakta cikmayayim simdi markete kadar
eldeki.malzemelerle bisi yapayim bari

Aynen canım ama çok çatlağı olmstr kesin o kadar kiloya

Ay galiba konuya dan diye girmis olucam kizlar merhaba:) ben nedense hala hamilelik kilolarimi veremedim bir turlu 63 ile hamile kaldim 89-90 la sezeryana girdim suan 78 kiloyum ve artik diyetdiyet diye kafayi yicem yaptigim diyetler hic ise yaramadi yerimde sayiyorum sporada gidemiyorum bebegim kucuk kimsede durmuyor evde yaptigimda bi ise yaramiyo ne yapacagimi sasirdim.. Bu arada ben gebelikte yediklerime dikkat ettigim halde sekerim cikti son 3 haftada 4er 5er kilolar aldim ;(

ay canim.benim hosgeldin
canim sezeryanle malesef kilolar yavas veriliyor, uzme canini.cok sukur bbisini aldin bak kucagina.
yuruyuse falan cikmiyosunuz,bebisini gezdirirken yine verilir az bucuk.

siz nasilsiniz,buyudumu oglan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…