- 16 Ocak 2014
- 411
- 187
- 133
Hosbuldum canim:))) yuruyus yapiyoruz ama cok fazla cikamiyoruz disariya sicaktan cok cabuk bunaliyo huysuzluk yapiyo pasam:)) 5 aylik olduk artik buyuduk emekleme cabalarimiz var baba diyoruz mama diyoruz sadece bi kere anne dedi okadar oynarken bile baba baba diyo o baba derken bende anne diyorumki anneye cevirsin:))) evimizin nesesi :)ay canim.benim hosgeldin
canim sezeryanle malesef kilolar yavas veriliyor, uzme canini.cok sukur bbisini aldin bak kucagina.
yuruyuse falan cikmiyosunuz,bebisini gezdirirken yine verilir az bucuk.
siz nasilsiniz,buyudumu oglan
hosgeldin canım sezeryan olunca kilolar biraz gec gidiyo ne zaman dogum yaptn ki cok mu olduAy galiba konuya dan diye girmis olucam kizlar merhaba:) ben nedense hala hamilelik kilolarimi veremedim bir turlu 63 ile hamile kaldim 89-90 la sezeryana girdim suan 78 kiloyum ve artik diyetdiyet diye kafayi yicem yaptigim diyetler hic ise yaramadi yerimde sayiyorum sporada gidemiyorum bebegim kucuk kimsede durmuyor evde yaptigimda bi ise yaramiyo ne yapacagimi sasirdim.. Bu arada ben gebelikte yediklerime dikkat ettigim halde sekerim cikti son 3 haftada 4er 5er kilolar aldim ;(
en iyisi kucukken yaptırmak diyolar ama nasl yaptırcaz ki yaa kucucukkenKizlar bu arada erkek bebege hamile olanlar dogdugunda hemen sunnet yaptirin benim esim kiyamadi yaptiramadik cok istiyordum simdi pipisi yapisiyo ve cisi kanli oluyo ilk gordugumde cok korkmustum allahon izniyle yaptiricaz sunneti doktor erkek bebeklerde bu durumun cok fazla oldugunu soyluyor idrar yolu enfeksiyonunu cok sık geciriyorlarmis
Hosbuldum canim:))) yuruyus yapiyoruz ama cok fazla cikamiyoruz disariya sicaktan cok cabuk bunaliyo huysuzluk yapiyo pasam:)) 5 aylik olduk artik buyuduk emekleme cabalarimiz var baba diyoruz mama diyoruz sadece bi kere anne dedi okadar oynarken bile baba baba diyo o baba derken bende anne diyorumki anneye cevirsin:))) evimizin nesesi :)
hosgeldin canım sezeryan olunca kilolar biraz gec gidiyo ne zaman dogum yaptn ki cok mu oldu
en iyisi kucukken yaptırmak diyolar ama nasl yaptırcaz ki yaa kucucukken
Aksamlari keske cikabilsem ev isi yemek yetistirme derdi olmasa her dk yuruyuse cikarim pasa durmuyoki kanguruyla geziyoruz evde kanguru bebek arabasi aktif kullandiklarim:d bebekler kucukken sunnet olduklarinda daha cabuk iyilesiyormusah masallah size :)
demek ilk baba dedi he :) anneye israr etmen cok.hos
Sag hos olan buyuyor
simdi biraz serinlesin aksamlari cikarainiz canim.yuruyuse, illa faydasi oluyor.
dogdugundami yaptirin dersin sunneti
insan kiyamiyor evet, ama dedigin gibi enfeksiyon kapmaktansa :/
bakalim hayirlisiyla gelsin pasa o zaman bakariz bir caresine
Insallah cabuk toparlar yavrun canim
Anladm Canm ama herkesin bünyesi farklı bide vermek için cabalayinca degl cabalamayinca veriyosn :))Ama etrafimdakileri gordukce kendime kusmeye basladim sezeryan hepside cogu kilo verdi 5 ay once dogum yaptim canim ben
Sünnet olayi cok onemli sadece igne yaptiklarinda cok aciyormus onun disinda sunnet agrisi cekmiyolarmis asi gibi dusunelim allah yardimcimiz olsun tabili cok zor insan evladinin aci cekmesine dayanamiyor ... Ilk asisinda esimle ikimiz tuttuk bacaklarini aglama sesini duyunca ikimizde duzenli bi sekilde bayildikbakslim bunda ne olacak
Canım beyaz leblebi bağırsakları calstryoms bende yarn alıp yicektm ki bugn ishal oldm sukur bide sabah ac karnına ılık su iç salatalık ye kuru kayisi yiyeblrsnkizlar kabizlik icin bisi onerin ne olur
ikinmak istemiyorum,karnim iyice sisti sertlesti
Canım beyaz leblebi bağırsakları calstryoms bende yarn alıp yicektm ki bugn ishal oldm sukur bide sabah ac karnına ılık su iç salatalık ye kuru kayisi yiyeblrsn
Geçen bende o kadar ikindim ki aferdersn sol kasigima bi ağrı girdi yuruyemedm bile bebeğe zararı olur diye korktm ama sen çok ikinma Canm dkkat et son zamanların doğuma sakla bu ikinmalarini :))ay bak evet leblebi iyi geliyodu yiyeyim bari.
zeytinyagi ictim,meyve yedim.uerine ilik.su ictim.
karnimi gorsen nasil yaamuk. bir yere toplaniyo,diger taraf bos kaliyo resmen.
sabahta oyle oldu.
bende diyorum ikinirkenmi zorladim.
cok panigim.bn ya nasil.dogurcam
Geçen bende o kadar ikindim ki aferdersn sol kasigima bi ağrı girdi yuruyemedm bile bebeğe zararı olur diye korktm ama sen çok ikinma Canm dkkat et son zamanların doğuma sakla bu ikinmalarini :))
Aynen canımnehirnil111 iyi yapiyosun canim, kullanisli hediye daha iyi.
sut yok,sicakta cikmayayim simdi markete kadar
eldeki.malzemelerle bisi yapayim bari
Kesin canım o kadar kiloya bir anda verirsen de sarkma olur sporla gerçi toparlar amaAynen canım ama çok çatlağı olmstr kesin o kadar kiloya
selam canlaar :)
biz dun yatak ve arabamizi aldik cok sukur :)
oturma odasini bir guzel temizleyip yerlestirdik, yani hersey hazir hayirlisiyla pasa bekleniyor :)
cok yorucuydu 11de gittik 4 gibi eve geldik,oraya git buraya git.
dugun alisverisi gibi.
arabayi cok zor begendim,boyum 1,60 arabalar 1,50 nerdeyse. onden bakinca bakan gorunmuyorumdur herhalde, cogu buyuktu.
ensonunda kandirdilar beni iyi hos bilm.ne aldik iste
resim.bulursam.eklerim sonra.
Canım hayırlı olsun güle güle hayırlısıyla kullanınİnsan yoruluyor ama değiyor işte içine sinmiştir eminim çok model olunca kafa karışıyor sadece
Amin canım inşallahinsallah kuzum amiin :)
evet cok secenek vardi bir ara heraeyi birakip cikmak istedim, begenemedim.
ama kesinlikle cok guzel.bir duygu,Rabbim tum.isteyenlere nasip eder insallah :)
buarada tatli yapmadim,totomu kaldiramadim dedim.bosver baska zaman
sen nasilsin,dugun vardi galiba haftasonu nasil.gecti :)
MutluBulut_ canim gittimi annenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?