2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

ay canim.benim hosgeldin
canim sezeryanle malesef kilolar yavas veriliyor, uzme canini.cok sukur bbisini aldin bak kucagina.
yuruyuse falan cikmiyosunuz,bebisini gezdirirken yine verilir az bucuk.

siz nasilsiniz,buyudumu oglan
Hosbuldum canim:))) yuruyus yapiyoruz ama cok fazla cikamiyoruz disariya sicaktan cok cabuk bunaliyo huysuzluk yapiyo pasam:)) 5 aylik olduk artik buyuduk emekleme cabalarimiz var baba diyoruz mama diyoruz sadece bi kere anne dedi okadar oynarken bile baba baba diyo o baba derken bende anne diyorumki anneye cevirsin:))) evimizin nesesi :)

Kizlar bu arada erkek bebege hamile olanlar dogdugunda hemen sunnet yaptirin benim esim kiyamadi yaptiramadik cok istiyordum simdi pipisi yapisiyo ve cisi kanli oluyo ilk gordugumde cok korkmustum allahon izniyle yaptiricaz sunneti doktor erkek bebeklerde bu durumun cok fazla oldugunu soyluyor idrar yolu enfeksiyonunu cok sık geciriyorlarmis

hosgeldin canım sezeryan olunca kilolar biraz gec gidiyo ne zaman dogum yaptn ki cok mu oldu

en iyisi kucukken yaptırmak diyolar ama nasl yaptırcaz ki yaa kucucukken

ah masallah size :)
demek ilk baba dedi he :) anneye israr etmen cok.hos
Sag hos olan buyuyor

simdi biraz serinlesin aksamlari cikarainiz canim.yuruyuse, illa faydasi oluyor.

dogdugundami yaptirin dersin sunneti
insan kiyamiyor evet, ama dedigin gibi enfeksiyon kapmaktansa :/
bakalim hayirlisiyla gelsin pasa o zaman bakariz bir caresine
Insallah cabuk toparlar yavrun canim

hosgeldin canım sezeryan olunca kilolar biraz gec gidiyo ne zaman dogum yaptn ki cok mu oldu

en iyisi kucukken yaptırmak diyolar ama nasl yaptırcaz ki yaa kucucukken

Ama etrafimdakileri gordukce kendime kusmeye basladim sezeryan hepside cogu kilo verdi 5 ay once dogum yaptim canim ben

Sünnet olayi cok onemli sadece igne yaptiklarinda cok aciyormus onun disinda sunnet agrisi cekmiyolarmis asi gibi dusunelim allah yardimcimiz olsun tabili cok zor insan evladinin aci cekmesine dayanamiyor ... Ilk asisinda esimle ikimiz tuttuk bacaklarini aglama sesini duyunca ikimizde duzenli bi sekilde bayildik bakslim bunda ne olacak

Aksamlari keske cikabilsem ev isi yemek yetistirme derdi olmasa her dk yuruyuse cikarim pasa durmuyoki kanguruyla geziyoruz evde kanguru bebek arabasi aktif kullandiklarim:d bebekler kucukken sunnet olduklarinda daha cabuk iyilesiyormus

Anladm Canm ama herkesin bünyesi farklı bide vermek için cabalayinca degl cabalamayinca veriyosn :))

CennetiMelegiM haklisin canim, cikabilenleri inan anlamiyorum.
yasadigim.yerde yeni soguranlar sabah aaksm disarda. eve gec toplaniyolar,yemegi hangi ara yapiyo bu insanlar anlamiyorum hemde ikinci ccuklari.

insallah verirsin yavas yavs canim dert etme.
oy kucagami alisti minnak evde bile kanguruylaysaniz :)

Sunnet insallah oy gcer canim

kizlar kabizlik icin bisi onerin ne olur
ikinmak istemiyorum,karnim iyice sisti sertlesti

kizlar kabizlik icin bisi onerin ne olur
ikinmak istemiyorum,karnim iyice sisti sertlesti
Canım beyaz leblebi bağırsakları calstryoms bende yarn alıp yicektm ki bugn ishal oldm sukur bide sabah ac karnına ılık su iç salatalık ye kuru kayisi yiyeblrsn

Canım beyaz leblebi bağırsakları calstryoms bende yarn alıp yicektm ki bugn ishal oldm sukur bide sabah ac karnına ılık su iç salatalık ye kuru kayisi yiyeblrsn

ay bak evet leblebi iyi geliyodu yiyeyim bari.
zeytinyagi ictim,meyve yedim.uerine ilik.su ictim.
karnimi gorsen nasil yaamuk. bir yere toplaniyo,diger taraf bos kaliyo resmen.
sabahta oyle oldu.
bende diyorum ikinirkenmi zorladim.
cok panigim.bn ya nasil.dogurcam

Geçen bende o kadar ikindim ki aferdersn sol kasigima bi ağrı girdi yuruyemedm bile bebeğe zararı olur diye korktm ama sen çok ikinma Canm dkkat et son zamanların doğuma sakla bu ikinmalarini :))

Geçen bende o kadar ikindim ki aferdersn sol kasigima bi ağrı girdi yuruyemedm bile bebeğe zararı olur diye korktm ama sen çok ikinma Canm dkkat et son zamanların doğuma sakla bu ikinmalarini :))

cok sukur o meyveden yarim saat sonra duzeldim ya /can ceker soylemeyeyim simdik :/

sende dikkat eet canim,gercekten korkuyor insan. birde kendiligiden ikinma geldi aman dedim noluyoruz.

selam canlaar :)
biz dun yatak ve arabamizi aldik cok sukur :)

oturma odasini bir guzel temizleyip yerlestirdik, yani hersey hazir hayirlisiyla pasa bekleniyor :)

cok yorucuydu 11de gittik 4 gibi eve geldik,oraya git buraya git.
dugun alisverisi gibi.

arabayi cok zor begendim,boyum 1,60 arabalar 1,50 nerdeyse. onden bakinca bakan gorunmuyorumdur herhalde, cogu buyuktu.
ensonunda kandirdilar beni iyi hos bilm.ne aldik iste

resim.bulursam.eklerim sonra.

Canım hayırlı olsun güle güle hayırlısıyla kullanınİnsan yoruluyor ama değiyor işte içine sinmiştir eminim çok model olunca kafa karışıyor sadece

Canım hayırlı olsun güle güle hayırlısıyla kullanınİnsan yoruluyor ama değiyor işte içine sinmiştir eminim çok model olunca kafa karışıyor sadece

insallah kuzum amiin :)
evet cok secenek vardi bir ara heraeyi birakip cikmak istedim, begenemedim.
ama kesinlikle cok guzel.bir duygu,Rabbim tum.isteyenlere nasip eder insallah :)

buarada tatli yapmadim,totomu kaldiramadim dedim.bosver baska zaman

sen nasilsin,dugun vardi galiba haftasonu nasil.gecti :)

MutluBulut_ canim gittimi annenler

Amin canım inşallahBoşver sonuçta istediğinde yaparsın önemli olan keyfinin ne zaman istemesiEvet vardı canım gittik çok şükür güzel yorucu öyle geçti Pazarda salonun camlarının üstünden kardeşimle aldık teyzemler gelecek bayramda pis görünmesin diye çamaşırları yıkadı ütü yaptım falan öyle yarı dinlenmeli yarı yorulmalı geçti işe geldim geri Allahtan arefe çalışmıyoruz evde dinlenirim azıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…