2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

nehirnil111

iyi gecmesine sevindim canim.
baya is yapmissin sende :) aman o camlar zaten. cok cabuk pisleniyo :/
bayramda gelenin gidenin olacak he :) bayramdada tam gaz devam yani,iyi bari. arefe calismayacakmissiniz canim.

bende perdellri yikadim salondakileri, evlendigimden beri yikamamistim
kiyamadim,zar zor attim.makinaya.
utu yapilmayan kusmas ,kirisir diye korktum ve korktugum.basima geldi kirismisti ama tekrar yerine asinca ,kuruyunca gitmis kirsikligi.
camlari sildim oh miss. cok fazla isim.kalmadi cok sukur

Teyzemler dışında gelen olmaz canım bize annemlere gelecekler bende mecburen 1 akşam yemeğe almam gerekecek ee öyle olunca temiz tutmam bir de ağır yemekler yapmam gerekiyor bakalımÜzerinden aldım ve senin gibi kıyamıyorum yıkamadım perdelerimi açıkcası sıcakta üşendim de bayramdan sonra serin havalarda yıkayacağım kışın temiz kalırlar işte

Sende hamile halinde çok iş yapmışsın canım ya kıyamam

nehirnil111 anladim canim,yorucu olur yine snin icin ama artik biraz daha sabir
Kirlenmemistirki canim senin daha, yaza karsi yikasan cok pissinmi dersin
bilmiyorum ya ben benimkileri sIk sIk.yikasam yipranirlar,cok severek aldim kiyamiyorum.
bizim.hem kisin soba yandi,tutedi filan yinede kiyamadim
siz neyle isinacaksiniz sahi canim

Sabrediyorum artık canım yüküm azalıyor ufaktan Pencereler çok açık kaldı cama vurdukça pisti de cam inşaat çalışması çok var bizim orada bu sefer pislendi altta cama vuran kısımları yoksa çok pis görünmüyorlarBizimki basit hemen yıkanıp asılacak ütülemeye gerek yok Merkezi sistem canım alttan ısıtmalı bizim evimizde petek falan yok mesela

cok sukur o meyveden yarim saat sonra duzeldim ya /can ceker soylemeyeyim simdik :/

sende dikkat eet canim,gercekten korkuyor insan. birde kendiligiden ikinma geldi aman dedim noluyoruz.
Ogrendgmden beri kabzlk cekyrm hayatmda ilk defa o kadar zor ki ya
Hayırlı olsn bu arada canm gule güle kullanin

nehirnil111 he anladim canim evet ozaman pislenmistir
Ama tabi utu gerektirmiyosa cok iyi :)
insaat olunca cok kotu ya,yazin cam.acmasan olmuyo,acsan ayri dert..
bizim sadece araba gecmesiyle nekadar toz oluyo,insaatli yeri dusunemiyorum.

oh sicacik isinin canim.insallah, biz ufoya gecmek istiyoruz bu kis bilmiyorum kullanislimi ama deneyelim.bakalim nasipse.

ilknurrr22 canim madem sIk oluyor yediklerine dikkat eet ozaman, karnin.buyudukce daha zorlar.
hergun ye bisiler,bagirsaklari calistiran.
bede hic yoktu,hamileligimde kabizlik ne unuttum.diyebilirim ama demir hapi kullandim bu ay o yapti sanirim.

doktorum ilk aylar kasik agriarim olunca demisti hergun tuvaletini yap diye,yapamazsan hap vereyim demisti.
hakkaten gidemeyince daha cok sIkiyo insani,karni sert oluyo

Açsakta yandık çok sıcak oldu evimiz bir de yol kenarı her türlü pislik içeri de İnşallah sıcak olur da faturalar çok gelmese yeterNormal ısıtıcımı canım ufo bildiğim yandığı sürece ısıtır ama kapattın mı soğuyor hemen

Bende demr ilacı kullanmstm o yaptı ondan sonra geçmedi bide ben normalde 2 3 kere çıkarm smdi bi kere bile.cikamiyorm

nehirnil111 tabi fatura derdi yetiyor insana
evet kapatinca sogur kesin,sobanin yerini aasla tutmaz ama tutmesinden korkuyoruz,bi giruyiduk odaya dumann..
gece bile yanmazken tutuyodu nedenini bulamadik. Allah korusun.nasipse bebisle zor olacak oyle.
tabi elektrik gitme olayi var, gecen kis mesela okadar cok kar yagdiki 3 gun elektrik yoktu,bazi yerlerde 1-2 hafta.
napcaz netcez bilemedik

ilknurrr22 gecmedimi bidaha hadi ya
benimde sonuna kadar devam etmesin boyle .nasipse doktora gidince soylicem zaten ,belki devam ettirmez ilaca tabi demirim yukseldiyse.
soyle dokyoruna canim hap felan verir rahat cikarsin, boyle bebisler zorlaniyo gibime geliyor

Gidince söyleyim diyorm gtcegm zaman ishal oluyorm unutyrm

Canım ufo biraz hasta edebilir sizi gibi geldi özellikle bebekli oda da soba yine gerekecek ama dediğin gibiyse bacasında sorun vardır bir baktırdınız mı ya çıkışı yanlış ya da dolmuş temizliyorsunuzdur sanırım senelik ama yine de bir baktırın derim

iyi gidiyoo annemlere geldikçe giriyorum işte onlar da tatildeydi ondan uzadı ara sen nasılsın ayaz paşa nasıll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…