hayırlı olsunn güle güle kullanmayı nasip etsin Rabbim sağlıkla inşallahhnehirnil111 oylemi dersin, of bilemedik hic naapsak
yillik olsa iyi,her ay temizleniyor kisin.
simdi kurmadan once yine yemizlenmesi gerek.
ev olsa belki boyle olmaz ama 6 katli dairedeyiz, sorun bizde degilse bile baskasindadir ve ucu bize dokunuyo. yani baska aciklamasi yoi
Bakalim.ozaman gelsin hele bi caresine bakmali..
seker000 olsun canim,evde net olmayinca boyle oluyor malesef.
biz bildigin gibi devam iste canim :) yatak filan aldik.
hersey hazir pasa bekleniyor :)
nehirnil111 oylemi dersin, of bilemedik hic naapsak
yillik olsa iyi,her ay temizleniyor kisin.
simdi kurmadan once yine yemizlenmesi gerek.
ev olsa belki boyle olmaz ama 6 katli dairedeyiz, sorun bizde degilse bile baskasindadir ve ucu bize dokunuyo. yani baska aciklamasi yoi
Bakalim.ozaman gelsin hele bi caresine bakmali..
hayırlı olsunn güle güle kullanmayı nasip etsin Rabbim sağlıkla inşallahh
Her ay temizlenmesi güzel muhakkak diğerleri de yapıyordur neden tütüyor ki acaba çok tehlikeli ya Allah korusun
dairemiz pis zaten
baca problemi var, basamaklar desen pislik içinde, bodrum katta odunların olduğu yerde pireler oluyor yazın.. vs vss bussuru boyle problemler var.
çok şükür başımızı sokacak evimiz var ama nebileyim ya pişmanız bir yandan.
hamile değilken alt katın yarısına kadar süpürüyodum, şimdi evin ıcını zor supuruyorum oraya hiç izin vermiyo eşim, çıkıpta süpüren yok, çook nadir.
herkez cıkıp kapısının onunu temzlese ama yokki kafadar insan.
ay ne doluymuşum yahu
aminn saol canımcımminşallah canım amin..
daha güzellerini size nasip etsin Rabbim zamanı geldiğinde
dairemiz pis zaten
baca problemi var, basamaklar desen pislik içinde, bodrum katta odunların olduğu yerde pireler oluyor yazın.. vs vss bussuru boyle problemler var.
çok şükür başımızı sokacak evimiz var ama nebileyim ya pişmanız bir yandan.
hamile değilken alt katın yarısına kadar süpürüyodum, şimdi evin ıcını zor supuruyorum oraya hiç izin vermiyo eşim, çıkıpta süpüren yok, çook nadir.
herkez cıkıp kapısının onunu temzlese ama yokki kafadar insan.
ay ne doluymuşum yahu
Kıyamam canım ya tek başına tabi ki olmaz nereye kadar süpürebilirsin kiSiz kirada mısınız canım tam bilmiyorum ama taşınsanız çok mu maliyetli olur sizin için en azından dogalgazlı bir yere sakın soba olayı için söylediğimi sanma bende sobalı bir evde büyüdüm ama sizin bacanızda sorun var tüterse benim sobaya karşı büyük korkularım olmuştur hep
Geçmez tabi burada canım kalabalık iyidir bayramlar daha keyifli geçer öyleYozgat canım her bayram gidiyoruz zaten kalabalık oluyo ben sevyrm burda olunca vakt gecmiyo
yok canım neden yanlış anlayayım, daire bizim, ve şimdilik taşınma gibi imkan olmayacak sanırım.
çok uğraşıldı buranın adam olması için,hadi satalık gidelim diyememama okulumun olduğu yerde gelecek var, buralar zamanla yaşakacak yer olmaz sanırım, hani beelki ileriye doğru Rabbim nasip ederse anca..
korkumuz o zaten, hani yakmasak bile tütüyo, Allah korusun gece uyurken turerse, hadi kömür kullanmıyoruz, yani çok nadir kullanıyoruz ama nebileyim ya
aldıklarımız bunlar bu arada..
yatak sadece 3 değil,2 çekmeceli altta.
beyaz daha cok içime sindii nebıleyım, krem rengıyle karısık vardı ama ..
bebek arabası 3ü bir arada olanlardan, çok içime sinmedi ama neyse artık alındı :)
Maşallah canım benim önerilerin aklımızda bulunsun, bizde iyiyiz şimdilik şeker sorunum var benimde, sanırım seninde yüksekti. Biraz daha dikkat ediyorum yediklerime, bende 10 kilo almıştım ama 2 kilosunu geri vermisim dikkat edince ekmeği baya azalttim, tatlida yemiyorum meyve bile. Yoğurt yumurta ve peynire dadandim resmen:))Cok şükür canim evet iyice alistik birbirimize, annelik güzel şeymiş :)) evimize de geldik, iki hafta oldu canim.dikislerim ilk iki gün iyiydi sonra üç gün bayağı sikintiliydi, son üç gunde daha iyiydi..on gün sonra artik oturabikdim iyice..üç gün sıkıntı çektim sadece..ama aklınızda bulunsun kuzum eğer olursa ben her tuvalete çıkışımda batikonla pansuman yaptim ve zeytinyağı surdum.zeytinyağı gerginliği azalttı, yumuşattı, acısını aldı biraz..
Bebisin dönüşü son bir ay kala olmuştu kuzum..son yedi hafta he , Rabbim kolaylıkla atlatmayı nasip etsin kuzum..Nasil rahat geçiyor mu, cok sıkıntım var mi?
Hiç çıkmadan sana da burdan yazayim cancağzımduman91 .. senin nasil gidiyor, var mi sıkıntıların?
Cok kilo aldınız mi kızlar? :))) ben on yedi kiloyla bitirdim hamileliği.doğumdan çıktığımda altı kıloı gitmisti.sonra ilk bir hafta sonunda dört kilo daha gitti..ve iki kilo daha..bende bayagi ödem olmuş ,sonra farkwttim..suan beş kilom kaldı canlar..ama düğün zamanına geri dönmek istiyorum..sekiz kilo hedefimde.inşallah veririm :))
Canım bence beşiği çok hoş güzel güzel uyusun pasan inşallah, arabası pusetli falan mi biz yaza doğru alicaz o yüzden hiç araştırmanın bilmiyorum:)) ay sanki içine sönmemiş gibi konusuyosun canim benmaldıklarımız bunlar bu arada..
bebek arabası 3ü bir arada olanlardan, çok içime sinmedi ama neyse artık alındı :)
Kalabalığı seviyorum bende misafiri de her gün gelse sklmamGeçmez tabi burada canım kalabalık iyidir bayramlar daha keyifli geçer öyle
Anladım canım o zaman yakmamak geriye kalıyor dogalgazda ha diyince olmazAllah korusun aklına kötü şeyler getirme
Çok tatlı minişler ya arkadaşımınkine çok benziyorlar güle güle kullanın sağlıcakla büyüsün bebiş içlerinde
Ben biraz snrlym şuan :)) nerde otryo ki kayinvalidenglSelam kızlar nasılsınız bakalım??
Biz yola çıktık kvlere gidiyoruz daha yeni umarım sorun sıkıntı bisey çıkmaz. Optum hepiciginizi:)))
Ay çok güzelmiş canım güle güle.kullan ben mobilya beşik almicam park beşik alcam odamda yerim yok ordan oraya cekcem malesefaldıklarımız bunlar bu arada..
Canım bize 1 saat uzakta başka sehirdeler, geldik işte temizlik yapiyolarmis, akşama da tatlı yapcakmis KV. Esimde bizim ordan biber patlıcan domates aldı giderken goturduk burada yapacak işte ne kadar saf kocam var, bende şuan çok sinirliyim sanki kendi evimizin şeyi çıktı, gelip de burda yapmaya kalktı... Burda da şimdi iş cokBen biraz snrlym şuan :)) nerde otryo ki kayinvalidengl
Heee olsun canım kullanışlı biseye benziyor öyle düşünme, büyüyen beşik sanırım canım evet önler baya büyüyor bende istiyor dum ama Vazgeçtim normal beşik alcam galiba ama belli olmaz tabi benim düşünce:)) olsun sen olumsuz düşünme gayet güzel bence:))nehirnil111 oylemi, gerci hep ayni model seyler var,secenek cok ama tabii begenebilene .
duman91 bebek arabasi cok sinmedi canim ya, sinmisti ama eve gekince baskaamodel aklima geldi vee beni yine keskeler sardi ama neyse alindi artik.
iste canim kislik,yazlik ve araba koltuguyla beraber.
hepsini degistirebiliyosun,kisligi cok kullanmam sanirim,digerleri daha kulanisli.
araba koltugu olan mesela annemlere gitsem onunla, ordan indir iceri gotur kucaga almadan.
besik gibi sallaniyor hem.
ayri ayri alsak yine ayni olurdu fiyati asagi yukari.
bu yatagi 8-10 yasina kadar kullanabilecek nasipse, cekmeceler ve o besik cikiyor altindki yatak olarak kaliyor.
biliyosundur gerci ama.
cok buyuk gibi aslinda, biryandan neden boyle aldimki diyorum.
koltuklar yatak oluyo zaten,orda bile yatabilir. nasil olsa odasi olmayacak, simdi bu yatakla iyice doldu oturma odasi
neyse buna sukur alindi ya..artik.bir caresine bakilir
kv delere gidiyomussunuz,pazartesoden izinliain dinlenirsin dicem ama pek munkun degil galiba.
sen yorma kendini canim,tamam yardim edersin ama fazllsini beklemesinler bence.
ilknurrr22 evet canim oda kucuk.olunca malesef insan neyi nereye koyacagini ssasiriyor.
park yatak boyunda var aslinda boyleleri ama gezdiricem diyosan evet park daha mantikli.
boyutu önemli degl canm benm odamda banyo var bi tek onun kapısının önü bos orayıda ben kiler gibi kullanıyorm acık olması lazm önünün orda durur bisey alcagm zaman cekerm diye düsündmnehirnil111 oylemi, gerci hep ayni model seyler var,secenek cok ama tabii begenebilene .
duman91 bebek arabasi cok sinmedi canim ya, sinmisti ama eve gekince baskaamodel aklima geldi vee beni yine keskeler sardi ama neyse alindi artik.
iste canim kislik,yazlik ve araba koltuguyla beraber.
hepsini degistirebiliyosun,kisligi cok kullanmam sanirim,digerleri daha kulanisli.
araba koltugu olan mesela annemlere gitsem onunla, ordan indir iceri gotur kucaga almadan.
besik gibi sallaniyor hem.
ayri ayri alsak yine ayni olurdu fiyati asagi yukari.
bu yatagi 8-10 yasina kadar kullanabilecek nasipse, cekmeceler ve o besik cikiyor altindki yatak olarak kaliyor.
biliyosundur gerci ama.
cok buyuk gibi aslinda, biryandan neden boyle aldimki diyorum.
koltuklar yatak oluyo zaten,orda bile yatabilir. nasil olsa odasi olmayacak, simdi bu yatakla iyice doldu oturma odasi
neyse buna sukur alindi ya..artik.bir caresine bakilir
kv delere gidiyomussunuz,pazartesoden izinliain dinlenirsin dicem ama pek munkun degil galiba.
sen yorma kendini canim,tamam yardim edersin ama fazllsini beklemesinler bence.
ilknurrr22 evet canim oda kucuk.olunca malesef insan neyi nereye koyacagini ssasiriyor.
park yatak boyunda var aslinda boyleleri ama gezdiricem diyosan evet park daha mantikli.
o kadar işin arasında siz o patlıcanı domatesi biraz zor yaparsnz canımCanım bize 1 saat uzakta başka sehirdeler, geldik işte temizlik yapiyolarmis, akşama da tatlı yapcakmis KV. Esimde bizim ordan biber patlıcan domates aldı giderken goturduk burada yapacak işte ne kadar saf kocam var, bende şuan çok sinirliyim sanki kendi evimizin şeyi çıktı, gelip de burda yapmaya kalktı... Burda da şimdi iş cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?