2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

duman91 hayirlisi.canim rtik alindi nasil olsa :)
kullanayim bakalim.biraz nasipse,bilgilendiririm.seni sonra kullanislimi diye :)
yani o kullanisli belli ama ayri oda olursa kullanisli
hayirlisi artik,daha iyileri sizin olsun insallah canim.

sinirlenme kizini dusun kuzum,bauram tatilinde ordamisiniz,annenlere gideckmisiniz yoksa

ilknurrr22 anladim canim, park daha uygun sana ozaman.
kullanmasi cok kolayy onlarin

aynen canm hayatta almam derken alıyorm görüntü olarak cokhosuma gtmyodu

o kadar işin arasında siz o patlıcanı domatesi biraz zor yaparsnz canım keske hic getrmeseydn
Benim kocam kaftan mi anlıyor, neyse ki ikimiz gectik başına kırmızı biberi hallettikten sayılır temizledikten de birazdan dogruyacak, guya kız kardeşi yardım edecekti yanımıza bile uğramadı, Anlatamadım ki kendi evinizde yapalım dedim ama dinlemedi, yarın patlıcan ve menemenligi hallederiz umarım

Senin esin yardım ediyor ne güzel benmki.hiç elini surmez biz bide herşeyi kaynanamla ikimiz yaparız

Tamam canım sende diğer kızlar gibi çekip gitmeden hepten kalıtım yalnız:)) ama bence kullanışlı biseye benziyor:))
Bayramın ikinci günü akşam anca gidebiliriz bir gün kalır ertesi gün döneriz adaletsiz dünya, koca tatilde anlamda bir gün kalmış olcam ( su kocama uyuz oluyorum kırmızı biber dogruyo simdi, dograsin hakketti o, neyse sinirlenmicem

Senin esin yardım ediyor ne güzel benmki.hiç elini surmez biz bide herşeyi kaynanamla ikimiz yaparız
Yok canım o konuda hakkını yemeyim elinden her iş gelir, biberleri patlattı ben soydum, birlikte çekirdeğini çıkardık şimdide doğruyor:] yanında sabah erken saatte kaldığımız yerden devam:)) ayyy birde dışarda ışıkları da yoktu ne rezil olduk arabanın farini açtık en sonunda:)))

Oh maşallah bitirirsnz sz bu gidişle

Kızlar bebegin hareket etmesi ne kadar değişik bi duygu ya sonunda 1 hftadr hareket ettiğini hissedebliyorm 2 gündurde hiç durmuyoo sipaa

duman91 canim esin belki orda yardim.eder olur diye oraya goturmek istemistir ama bilemedim.
annenlerde az kalacakmissiniz ama olsun canim uzulme.

nasipse girerim diyorum canim ya ama ozaman nasil olur aimdi bilmem :)
eda yalniz birakmaz belki seni
buarada meltemin hikayesini sormssun,sen annenlerdeyen anlatmisti sanirim,mesajlarina bir bak.
okadar gercekci anlatmiski hepimiZ dogurduk.burda
Ladypurple kulakarini cinlatalim azcik :)

ilknurrr22 masallah canim pasaya :)
artik hissettirecek her hareketini canim,buyudukce daha guzel bir duygu oluyor :)

selam kizlar :)

karnim.acayip sekilden sekile giriyor,cok sukur agri yok ama kasilmamidir bu ya
Resmen / su sekil aliyor. bir tarafi hamile degilmisim gii,diger tarafa bir toplaniyo.
dun dizinimi cikartti nPti aman Allahim resmen avuc icime aliyorum.

Ay yok ne yardımı onlar yardım bekliyorlar temizlik vs için. KV kızına yok kızım yardım edemez kaç gundur çok yoruldu yarin da salonun camlarını silecek diyor, dün eşime iyi laf soktum ama, şimdi sabahın korunde kalktı yine ateş yaktı patlicanlari patlatmak için. Sırf buraya erken gelelim burda kalalim diye yaptı, yoksa 9 gün tatilde anneme kaçacağımi biliyordu.. Ben evde başka bi hafta sonu da yapardım yanı sonuçta yine ikimiz yapıyoruz. Düşündükçe deli oluyorum.. Bide kp konusmuyo suratını asiyo oturuyo beni getirip de rezil etti iyice sabah sabah valla patladim...
Oylemi tamam canım bilgisayara geçince ordan okuyayim barı sında telle bulamam:)

Selam kızlar nasılsınız bakalım??
Biz yola çıktık kvlere gidiyoruz daha yeni umarım sorun sıkıntı bisey çıkmaz. Optum hepiciginizi:)))
Hayırlısıyla gidin dönün canım stres sıkıntı yapma sakın bebeğini düşün
Kalabalığı seviyorum bende misafiri de her gün gelse sklmam
Hergün mü Sürekli gelseler böyle demezdin inan ne yemek yapmaktan durabiliyorsun ne temizlikten
nehirnil111 oylemi, gerci hep ayni model seyler var,secenek cok ama tabii begenebilene .

Kızlar bebegin hareket etmesi ne kadar değişik bi duygu ya sonunda 1 hftadr hareket ettiğini hissedebliyorm 2 gündurde hiç durmuyoo sipaa

Çok güzel duygular ya maşallah değişik hareketler falan çok tuhaf ama güzelBen arkadaşımın karnına ellerken tekme atmıştı aman Allahım kalbim yerinden çıkacaktı onun duygularını düşünemiyorum

Canım hamile hamile o kadar iş mi yapıyosun
Neyse ki eşin destekçi sana

Şu ailelere gitme işi sıkıntı di mi?

Hemen buyusede iyice hissetsem

Benimki hep gece hareketleniyo gündüz bisey yok noluyosa

Yerim onu ya çok tatlılar o kadar masumlar ki
Vakit gecmyo yaa 4 aya kadar çok cabk geçti ama smdi daha 1 ay gecms son ay hiç gecmyoms napcaksam öyle rüyamda görüyorum hep erkek gormstm zaten rüyamda çıktı hamile olduğumu da rüyamda gormstm herşeyi goryrm rüyamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…