2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Inan canim bende anlam veremiyorum cocuklari cok sakin herhalde yada evde yardimcilari var :))) afedersiniz bazen oyle oluyoki cocukla beraber lavaboya bile girdigim oluyo:)) agladigi zaman katiliyo bir kere bayildi ondan sonra tek birakmamaya calisiyorum o korkuyu bidaha asla yasayamam benim ufaklik cok afacan görenler sakin bi bebek masallah diyo bizimki millet varken sut dokmus kedi hic birseyinden sikayetci degilim büyüdüğünde zaten istemeyecek kucagimi ergenlige girdiginde beni begenmeyecek genelde oyle olur ya hani odasina bile istemeyecek beni o yuzden simdiki zamanlarimizi guzelce gecirellim istiyorum.. Erkek kardesim anneme cok yapardi etrafimdaki herkes ayni seyi yapardi annelere annemin hep kardesime kusmesini isterdim allahim ne kadar farkli biseymis evladin olunca anliyorsun nasil kuserimki ben bu masuma dunyada benim kadar seven yokturki onu:))

Bende dün gece doğum yapıyordum ne alakaysa kardeşimde hamile görmüş geçen gün ama imkansız yani hem pko olup hem ilaç kullanıyorum

duman91 koca kiz olmus da anesinimi dinliyo,gelip yardim etse ya. hos kv bile yardim etmeli.
karnin cikmistir rtik baya tahminimce,zor oluyor kesinlikle.
kp 'ere ne olmus,arimi sokmus oylensuratsiz,konusmuyomus.
kuuruma bakma canim cok sinir bozucu bir durumdasin,hamile hamile onlarla ugrasiyosun

nehirnil111 heo soruyorum disardan elini karnima koyanlar benim gibimi.hisseiyo diye ben cok hatirlamiyorum oyle birinina dokunup tekme yiyeyim :)
benimki tekmeden cok balik gibi yuzuyor.
elini koysan avucunun icinden kayip gidiyor biyle cok ilginc :)

hayirdir ruyalar gorulmus
burdan etkileniyosundur canim.belki ama tabi olmaz diye bisi yok :) hayirlisi diyelim :)

ilknurrr22 canim gunduz ia falan yapip yoruluyosan hissetmemen normalgece dinlendigin icin daha cok hossediyosun.
gunduzleri yat biraz sol tarafina hissedeceksin,birde cikolata ye.

Skosnob selam caniim, nasilsin

bittim.ya
bir makina ddaha utu cikti bebegin, onlari ters cevireyim derken bussuru toz gibi seyler dokuluyo kumastan.
baktim yeniden tozlandi heryer tkrar sil supur
akilsiz kafam. is aciyorum kedime

Evet gündüz isim olmasa bile iş cikaryrm kendime hiç otrmyorm akşama kadar

Ya benm teyzemin gelinin de pko var doktora çocuk dsnyrz diyince başka bi ilaç verms sende soylesene bi
Canım onu veriyorlar doktor bana da söyledi düşündüğün zaman gel olmazsa farklı bir tedaviye geçeriz dedi ama şuanda düşünmüyoruz ki onu bıraktığımda bu hastalıkta belli değil anında da hamile kalabilirim o zaman sürpriz

Ben dusunuyosunuz sandm ne zaman dusunuyosn peki canm

Canım hamile hamile o kadar iş mi yapıyosun
Neyse ki eşin destekçi sana

Şu ailelere gitme işi sıkıntı di mi?
Valla öldüm ya, evet Eşim yardım ediyor hatta ben ona yardım ediyorum denebilir:) ekimi surmeyecektim ama onu oyle cabaladikca gorunce kiyamadim( az biraz kaldı ama akşamı bulur yine de ben dinlenme asamasindayim şuan, evet ailelere gelme isu cidden sıkıntı olabiliyor, yanı kış hazırlığı için gelmemiz sacmaydi, evimiz müstakil bizde evde yapabilirdik yanı neyse olan oldu artık o da anladı seneye evinizde yaparız diyo:))

Canım en az 1 sene sonra falan bakalım borçların duruma göre tabi ki hayırlısı Rabbim ne zaman nasip ederse
Bizde hemen dusunmyodk sonra eşim nolduysa bi cocuk aşkı doğdu korunmayı biraktk ama hemen hamile kalamadm iyukide öyle olms ben biraz tereddutdeydm o istediği için bende de istek oluyodu çünkü tam birinci senemizde hamile kaldığımi öğrenmiş oldm smdi bile korkyrm hazr miyim diye aslında bebeğe çok iyi bakarm eminim ama kendinden feda edysn vücudun mahvoluyo kilo aliysn bende çok.takarm kiloya felan smdi nasl korkyrm çok kilo alcam diye

Canım alsanda verirsin korkma sağlıgından bebeğinden önemli değil ya Bizde borçta var henüz evlilikten bir şey anlamadık açıkcası az bekleyelim diye o yüzden de istiyoruz hamile kalmaktan itibaren hayatın bebek çocuğun oluyor ona göre gezebiliyorsun yiyebiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…