- 16 Ocak 2014
- 411
- 187
- 133
CennetiMelegiM haklisin canim, cikabilenleri inan anlamiyorum.
yasadigim.yerde yeni soguranlar sabah aaksm disarda. eve gec toplaniyolar,yemegi hangi ara yapiyo bu insanlar anlamiyorum hemde ikinci ccuklari.
insallah verirsin yavas yavs canim dert etme.
oy kucagami alisti minnak evde bile kanguruylaysaniz :)
Sunnet insallah oy gcer canim
Aynen oyle canim ama hamile gibi gorununce mecbur cabaliyosun hala yerimde sayiyorum acaba hormonlarimdami bisi var:))Anladm Canm ama herkesin bünyesi farklı bide vermek için cabalayinca degl cabalamayinca veriyosn :))
Bende dün gece doğum yapıyordum ne alakaysa kardeşimde hamile görmüş geçen gün ama imkansız yani hem pko olup hem ilaç kullanıyorumVakit gecmyo yaa 4 aya kadar çok cabk geçti ama smdi daha 1 ay gecms son ay hiç gecmyoms napcaksam öyle rüyamda görüyorum hep erkek gormstm zaten rüyamda çıktı hamile olduğumu da rüyamda gormstm herşeyi goryrm rüyamda
Olabilir Canm benm metabolizmam çok iyi çalışır hatta kilo aldigimi goruyum kendiligimden zyflarm bakalm smdi nasl olcakAynen oyle canim ama hamile gibi gorununce mecbur cabaliyosun hala yerimde sayiyorum acaba hormonlarimdami bisi var:))
Niye Canm pkolu hamile kalan çok var benm gorumcemsdede var 2 tane çocuğu var biri 8 biri 6 buçuk yasndaBende dün gece doğum yapıyordum ne alakaysa kardeşimde hamile görmüş geçen gün ama imkansız yani hem pko olup hem ilaç kullanıyorum
Var canım tabi olmaz mı sadece bazı insanlarda daha zorlu olabiliyormuş ondan yoksa ilacı bırakıp hemen hamile kalan hastaları da okudumNiye Canm pkolu hamile kalan çok var benm gorumcemsdede var 2 tane çocuğu var biri 8 biri 6 buçuk yasnda
Ne ilacı veriyorlar Canm dogm kontrol hapı miVar canım tabi olmaz mı sadece bazı insanlarda daha zorlu olabiliyormuş ondan yoksa ilacı bırakıp hemen hamile kalan hastaları da okudum
Evet gündüz isim olmasa bile iş cikaryrm kendimeduman91 koca kiz olmus da anesinimi dinliyo,gelip yardim etse ya. hos kv bile yardim etmeli.
karnin cikmistir rtik baya tahminimce,zor oluyor kesinlikle.
kp 'ere ne olmus,arimi sokmus oylensuratsiz,konusmuyomus.
kuuruma bakma canim cok sinir bozucu bir durumdasin,hamile hamile onlarla ugrasiyosun
nehirnil111 heo soruyorum disardan elini karnima koyanlar benim gibimi.hisseiyo diye ben cok hatirlamiyorum oyle birinina dokunup tekme yiyeyim :)
benimki tekmeden cok balik gibi yuzuyor.
elini koysan avucunun icinden kayip gidiyor biyle cok ilginc :)
hayirdir ruyalar gorulmus
burdan etkileniyosundur canim.belki ama tabi olmaz diye bisi yok :) hayirlisi diyelim :)
ilknurrr22 canim gunduz ia falan yapip yoruluyosan hissetmemen normalgece dinlendigin icin daha cok hossediyosun.
gunduzleri yat biraz sol tarafina hissedeceksin,birde cikolata ye.
Skosnob selam caniim, nasilsin
Evet canım senelerdir kullanıyorumNe ilacı veriyorlar Canm dogm kontrol hapı mi
Ya benm teyzemin gelinin de pko var doktora çocuk dsnyrz diyince başka bi ilaç verms sende soylesene biEvet canım senelerdir kullanıyorum
Canım onu veriyorlar doktor bana da söyledi düşündüğün zaman gel olmazsa farklı bir tedaviye geçeriz dedi ama şuanda düşünmüyoruz ki onu bıraktığımda bu hastalıkta belli değil anında da hamile kalabilirim o zaman sürprizYa benm teyzemin gelinin de pko var doktora çocuk dsnyrz diyince başka bi ilaç verms sende soylesene bi
Ben dusunuyosunuz sandm ne zaman dusunuyosn peki canmCanım onu veriyorlar doktor bana da söyledi düşündüğün zaman gel olmazsa farklı bir tedaviye geçeriz dedi ama şuanda düşünmüyoruz ki onu bıraktığımda bu hastalıkta belli değil anında da hamile kalabilirim o zaman sürpriz
Canım en az 1 sene sonra falan bakalım borçların duruma göre tabi ki hayırlısı Rabbim ne zaman nasip ederseBen dusunuyosunuz sandm ne zaman dusunuyosn peki canm
Valla öldüm ya, evet Eşim yardım ediyor hatta ben ona yardım ediyorum denebilir:) ekimi surmeyecektim ama onu oyle cabaladikca gorunce kiyamadimCanım hamile hamile o kadar iş mi yapıyosun
Neyse ki eşin destekçi sana
Şu ailelere gitme işi sıkıntı di mi?
Bizde hemen dusunmyodk sonra eşim nolduysa bi cocuk aşkı doğdu korunmayı biraktk ama hemen hamile kalamadm iyukide öyle olms ben biraz tereddutdeydm o istediği için bende de istek oluyodu çünkü tam birinci senemizde hamile kaldığımi öğrenmiş oldm smdi bile korkyrm hazr miyim diye aslında bebeğe çok iyi bakarm eminim ama kendinden feda edysn vücudun mahvoluyo kilo aliysn bende çok.takarm kiloya felan smdi nasl korkyrm çok kilo alcam diyeCanım en az 1 sene sonra falan bakalım borçların duruma göre tabi ki hayırlısı Rabbim ne zaman nasip ederse
Canım alsanda verirsin korkma sağlıgından bebeğinden önemli değil yaBizde hemen dusunmyodk sonra eşim nolduysa bi cocuk aşkı doğdu korunmayı biraktk ama hemen hamile kalamadm iyukide öyle olms ben biraz tereddutdeydm o istediği için bende de istek oluyodu çünkü tam birinci senemizde hamile kaldığımi öğrenmiş oldm smdi bile korkyrm hazr miyim diye aslında bebeğe çok iyi bakarm eminim ama kendinden feda edysn vücudun mahvoluyo kilo aliysn bende çok.takarm kiloya felan smdi nasl korkyrm çok kilo alcam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?