- 30 Ocak 2015
- 19.851
- 28.555
- 798
- 29
Aynen öyle smdiden dusunyrm cocuk için harcarm herşeyi diye bizim borcumuz yok Canm sukur evimizi esyamizi hep eşimin ailesi aldı bizimkilerde alincaklari aldı hiç bisey almadk biz anlicagnCanım alsanda verirsin korkma sağlıgından bebeğinden önemli değil yaBizde borçta var henüz evlilikten bir şey anlamadık açıkcası az bekleyelim diye o yüzden de istiyoruz hamile kalmaktan itibaren hayatın bebek çocuğun oluyor ona göre gezebiliyorsun yiyebiliyorsun
Çok güzel canım maşallahAynen öyle smdiden dusunyrm cocuk için harcarm herşeyi diye bizim borcumuz yok Canm sukur evimizi esyamizi hep eşimin ailesi aldı bizimkilerde alincaklari aldı hiç bisey almadk biz anlicagn
En iyisi kendin yapmak Canm ya smdi bi borcun var gbi hissediyosn minnet borcun var surekli ben smdi her işlerine gidyrm yardma gtmesem kendimi suçlu hssedyrmÇok güzel canım maşallahBizim oldukça borcumuz var eşya değil de ev olarak eşyaları düğünden bayağı önce alıp ödedik eşimle benim ailemde bana düşeni yaptılar sağolsun çeyiz mutfakları elektriklileri de senelerdir yapıyordum bitirmiştim zaten işte 2-3 seneye ferahlarız inşallah
Bende dün gece doğum yapıyordum ne alakaysa kardeşimde hamile görmüş geçen gün ama imkansız yani hem pko olup hem ilaç kullanıyorum
duman91 koca kiz olmus da anesinimi dinliyo,gelip yardim etse ya. hos kv bile yardim etmeli.
karnin cikmistir rtik baya tahminimce,zor oluyor kesinlikle.
kp 'ere ne olmus,arimi sokmus oylensuratsiz,konusmuyomus.
kuuruma bakma canim cok sinir bozucu bir durumdasin,hamile hamile onlarla ugrasiyosun
nehirnil111 heo soruyorum disardan elini karnima koyanlar benim gibimi.hisseiyo diye ben cok hatirlamiyorum oyle birinina dokunup tekme yiyeyim :)
benimki tekmeden cok balik gibi yuzuyor.
elini koysan avucunun icinden kayip gidiyor biyle cok ilginc :)
hayirdir ruyalar gorulmus
burdan etkileniyosundur canim.belki ama tabi olmaz diye bisi yok :) hayirlisi diyelim :)
ilknurrr22 canim gunduz ia falan yapip yoruluyosan hissetmemen normalgece dinlendigin icin daha cok hossediyosun.
gunduzleri yat biraz sol tarafina hissedeceksin,birde cikolata ye.
Skosnob selam caniim, nasilsin
Kıyafet krizlerndeym ne gotrsem diye btn dolabı koycam nerdeyse bide en sevdgm pantolon skti onu gyemcem
Selam canım ay ne kötü olmuş pire ya, nasıl barı iyice temizleyebildiniz mi birde bu yoğunluğun üstüne?selam kizlar.. gelen giden olmaz gerci ama :)
busabah pirelerle ugrastik..
esim.garaja arabayi almaya gitti, ilaclamistik ama yine varmis.
eve bi geldi heryer pire oldu
saatlrrce dip kose temizlik.yaptik,hali mali yikadik, tabi ayni zamanda okula yetisme cabasindayim.
haftaya carsamba ana okulunda dersim var,der yazip ezberlemem gerek,ccuklarin ogreymenlerin onune cikicam.
sok stres yaptim bugun.
hep kostur kostur
bayram var arada hangi ara yazip ogrencem ben..
Ayy canım kıyafet sorunu bende de var, birde kapaliyim evde ne eserse giyiyordum ama şimdi kp karşısinda olmuyor. Birde gobegim iyice fırladı senin o kadar değildir. Yavaş yavaş hamile giyime gecersin artikKıyafet krizlerndeym ne gotrsem diye btn dolabı koycam nerdeyse bide en sevdgm pantolon skti onu gyemcemsenin niye moraln bozk
Gobegm daha yok Canm ama pantolonmn biri skmaya başladı bide dar çok gymek istemyrm kasklarm agryo sonra bende bayramda öyle uygn şeyler gymek zorndaym kp var bende acgm dyrm kapalilara gore daha gzel kıyafetler var vallaAyy canım kıyafet sorunu bende de var, birde kapaliyim evde ne eserse giyiyordum ama şimdi kp karşısinda olmuyor. Birde gobegim iyice fırladı senin o kadar değildir. Yavaş yavaş hamile giyime gecersin artik
Bende öyle alcam artk bi tane hamile pantolonm var ama oda dsyo aslında çok bykde almadm bilerek ben 36 beden gyiyorm 38 aldm dusuyo surekliduman91 of canim oyle boyle dgil cok streslendim.
hic hamie falan gecmiyorki onlara..
25 tane cocuk varmis, 25dk surmesi gerek dersin.
ne yapayim.nerelere kacayim..
pireyi sozde temizledik,lavanta aldim kilim.altlarina felan koyarim.
supurge tuttum, esim direk banyoya girdi, 1,5 saat pirelerle ugrasti icerde..
bende banyoya giderke yerdekileri oldurmeye calistim olmiyolar.. uzerlerini kapattim kitapla haliyi esime verdim yikadi falan..
sicak suyu sevmezlermis.
hemen supurge tuttum aardindan, sulirgeyi yikadik,copunu afedersini.balkondan firlattim o panikle
insallah kalmamistir.. bebegin besigi,arabasi evde .
ilaclatsak nasil olur bilmem. nasol.gireyim ben o ilacli eve sonra.
cok yoruldum.bugun
kisliklar bitmis canim hadi iyi bari.
huzurla yenir insallah :)
ilknurrr22 canim yavastan baslarsin bol bisiler giymeye..
tayt giyiyorsan lastiklerini cikar rahat edersin.
ben 9 aydir kot giymiyorum,beli erken sIkmaya basladi.
hep pantolon tipli taytlarla idare ettim.
Canım atlatirsin sakin ol önce, beni bile panik yaptın burda:)duman91 of canim oyle boyle dgil cok streslendim.
bende banyoya giderke yerdekileri oldurmeye calistim olmiyolar.. uzerlerini kapattim kitapla haliyi esime verdim yikadi falan..
sicak suyu sevmezlermis.
hemen supurge tuttum aardindan, sulirgeyi yikadik,copunu afedersini.balkondan firlattim o panikle
cok yoruldum.bugun
Pire nerdn girmskii canım yaduman91 of canim oyle boyle dgil cok streslendim.
sicak suyu sevmezlermis.
cok yoruldum.bugun
Öyle canım dar giyme artık bebis rahat etsin içerde, valla kapalılara gore güzel şey var da burda iş yaparken bisey bulamiyorum o sıkıntı, göbek de çıktı saklayamiyorum artık:)) neyse aliscaz artık bi sekildeGobegm daha yok Canm ama pantolonmn biri skmaya başladı bide dar çok gymek istemyrm kasklarm agryo sonra bende bayramda öyle uygn şeyler gymek zorndaym kp var bende acgm dyrm kapalilara gore daha gzel kıyafetler var valla
Aynen öyle Canm hamilelkten mi nedir çok çabuk yoruluyorm ya daha ev supurcem sacimi yapcam ama nasl yorldmÖyle canım dar giyme artık bebis rahat etsin içerde, valla kapalılara gore güzel şey var da burda iş yaparken bisey bulamiyorum o sıkıntı, göbek de çıktı saklayamiyorum artık:)) neyse aliscaz artık bi sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?