2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Aynen öyle smdiden dusunyrm cocuk için harcarm herşeyi diye bizim borcumuz yok Canm sukur evimizi esyamizi hep eşimin ailesi aldı bizimkilerde alincaklari aldı hiç bisey almadk biz anlicagn

Aynen öyle smdiden dusunyrm cocuk için harcarm herşeyi diye bizim borcumuz yok Canm sukur evimizi esyamizi hep eşimin ailesi aldı bizimkilerde alincaklari aldı hiç bisey almadk biz anlicagn
Çok güzel canım maşallahBizim oldukça borcumuz var eşya değil de ev olarak eşyaları düğünden bayağı önce alıp ödedik eşimle benim ailemde bana düşeni yaptılar sağolsun çeyiz mutfakları elektriklileri de senelerdir yapıyordum bitirmiştim zaten işte 2-3 seneye ferahlarız inşallah

En iyisi kendin yapmak Canm ya smdi bi borcun var gbi hissediyosn minnet borcun var surekli ben smdi her işlerine gidyrm yardma gtmesem kendimi suçlu hssedyrm

@sumeyra1990 aman dikkat et canim,hava tam grip havasi

CennetiMelegiM katlaniyomu canim cok zor oyle gercekten
Biraz buyuyunce yavas yvas geciyor ama iste.
dedigin gibi gecirilen her saniye bile degerli canim, cok hizli buyuyorlar gercekten.
yurumeye basladiklarinda bile yaastan uzaklasmaya basliyolar senden :)

Merhaba 2015 gelinleri, neler yapıyorsunuz bakalım bu akşam yemekte.
ben lazanya yaptım, yanına da salata ve fesleğen soslu yoğurt. tatlı olarak da ekmek kadayıflı dondurma almıştım marketten onu servis edicem tabii beyefendi teşrif ederse birazdan

Bende dün gece doğum yapıyordum ne alakaysa kardeşimde hamile görmüş geçen gün ama imkansız yani hem pko olup hem ilaç kullanıyorum

Ben de seni rüyamda gördüm desemmmmm????
Yüzünü görmedim gerçi.Sitede adın pasifti.Neden acaba diye düşünüyodum:)

İyi canım sen nasılsın?

selam kizlar.. gelen giden olmaz gerci ama :)

busabah pirelerle ugrastik..
esim.garaja arabayi almaya gitti, ilaclamistik ama yine varmis.
eve bi geldi heryer pire oldu
saatlrrce dip kose temizlik.yaptik,hali mali yikadik, tabi ayni zamanda okula yetisme cabasindayim.
haftaya carsamba ana okulunda dersim var,der yazip ezberlemem gerek,ccuklarin ogreymenlerin onune cikicam.
sok stres yaptim bugun.
hep kostur kostur
bayram var arada hangi ara yazip ogrencem ben..

Selam canım ay ne kötü olmuş pire ya, nasıl barı iyice temizleyebildiniz mi birde bu yoğunluğun üstüne?
Ah bilmez miyim seni nasıl da panik yapmissindi şimdi öğretmenlerin önüne çıkacaksın diye:)) olur canım idare etsinler artık seni de yaaaa

Kıyafet krizlerndeym ne gotrsem diye btn dolabı koycam nerdeyse bide en sevdgm pantolon skti onu gyemcem senin niye moraln bozk
Ayy canım kıyafet sorunu bende de var, birde kapaliyim evde ne eserse giyiyordum ama şimdi kp karşısinda olmuyor. Birde gobegim iyice fırladı senin o kadar değildir. Yavaş yavaş hamile giyime gecersin artik

Selam kızlar nasılsınız?
Cevap veremediğinden olmuş olabilir kusura bakmayın telden pek yapmıyorum, sonunda kışlık hazirligimizi bitirdikten dün:) ayyy KV ninde pek gonlu yokmuş orda yapmamış ne guldum ne guldum:)))) neyse ki bitti

duman91 of canim oyle boyle dgil cok streslendim.
hic hamie falan gecmiyorki onlara..
25 tane cocuk varmis, 25dk surmesi gerek dersin.
ne yapayim.nerelere kacayim..

pireyi sozde temizledik,lavanta aldim kilim.altlarina felan koyarim.
supurge tuttum, esim direk banyoya girdi, 1,5 saat pirelerle ugrasti icerde..
bende banyoya giderke yerdekileri oldurmeye calistim olmiyolar.. uzerlerini kapattim kitapla haliyi esime verdim yikadi falan..
sicak suyu sevmezlermis.
hemen supurge tuttum aardindan, sulirgeyi yikadik,copunu afedersini.balkondan firlattim o panikle
insallah kalmamistir.. bebegin besigi,arabasi evde .
ilaclatsak nasil olur bilmem. nasol.gireyim ben o ilacli eve sonra.
cok yoruldum.bugun

kisliklar bitmis canim hadi iyi bari.
huzurla yenir insallah :)

ilknurrr22 canim yavastan baslarsin bol bisiler giymeye..
tayt giyiyorsan lastiklerini cikar rahat edersin.
ben 9 aydir kot giymiyorum,beli erken sIkmaya basladi.
hep pantolon tipli taytlarla idare ettim.

Ayy canım kıyafet sorunu bende de var, birde kapaliyim evde ne eserse giyiyordum ama şimdi kp karşısinda olmuyor. Birde gobegim iyice fırladı senin o kadar değildir. Yavaş yavaş hamile giyime gecersin artik
Gobegm daha yok Canm ama pantolonmn biri skmaya başladı bide dar çok gymek istemyrm kasklarm agryo sonra bende bayramda öyle uygn şeyler gymek zorndaym kp var bende acgm dyrm kapalilara gore daha gzel kıyafetler var valla

Bende öyle alcam artk bi tane hamile pantolonm var ama oda dsyo aslında çok bykde almadm bilerek ben 36 beden gyiyorm 38 aldm dusuyo surekli

Canım atlatirsin sakin ol önce, beni bile panik yaptın burda:)
Valla beşik falan da aldin bilemiyorum ki geçmiştir inşallah, pireler hakkında hiç bir bilgim yok inanki, amin canım o kadar emek verdik...

Pire nerdn girmskii canım ya

Gobegm daha yok Canm ama pantolonmn biri skmaya başladı bide dar çok gymek istemyrm kasklarm agryo sonra bende bayramda öyle uygn şeyler gymek zorndaym kp var bende acgm dyrm kapalilara gore daha gzel kıyafetler var valla
Öyle canım dar giyme artık bebis rahat etsin içerde, valla kapalılara gore güzel şey var da burda iş yaparken bisey bulamiyorum o sıkıntı, göbek de çıktı saklayamiyorum artık:)) neyse aliscaz artık bi sekilde

Aynen öyle Canm hamilelkten mi nedir çok çabuk yoruluyorm ya daha ev supurcem sacimi yapcam ama nasl yorldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…