2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

duman91 tekrar ogretmene gorusup dersin konusunu degistirsik. n azindan daha kolay, biraz rahatladim :)
sende rahatla

Simdii totomun ustune oturup yazmam lazimki bayramda ugrasmayyim

ilknurrr22 heh nasipse 1-2 ay sonra dusmeyi.birak sirtindan zor ciarirsin canim :)
baska yerden kilo almasan bile bel kalinlasiyo,simdi karnin olmasa bile sen farketmiyosun demekki madem sIkmaya baslamislar.

canim garajin yaninda kedi kopek var cok buyuk ihtimal onlardan geldi bilmiyorum hayvanciklarin gunahini almayayim.
esim garaja grince pantolonuna atlamislar
kac kez ilacladik,ilaclattik bodrum.katlarimizda oyle.
3.kattayiz hani balkondan gelseler dicem ama..

Kötü olms Canm inşallah gelmez bi daha 3 kilo almsm zaten öyle gözüken bi karnim yokta tabiki bi sislk gbi var gobegmn alt tarafında

Kötü olms Canm inşallah gelmez bi daha 3 kilo almsm zaten öyle gözüken bi karnim yokta tabiki bi sislk gbi var gobegmn alt tarafında

insallah canim

masallah iyi gidiyosun simdilik canim..

hic catlagim.yoktu, bir haftadir aman Alahim nasil tatli kasiniyor anlatamam..
aksm artik dayanamadim kasidim iyice ve sonuc boyle kanar gibi oldu,kirmizi kirmizi
catlakmi acaba onlar,catlak habercisimi acaba

Ben goguslerimi kasiya kasiya catlattim valla öyle böyle kasinmiyo yara yapmsm kasimaktan kabuk baglams

Selam kizlar yazamadim kac gundur :)
Gecmiste alintilar vardi ama kacirdim kusura bakmayin o kadar cok sayfa olmus ki bakamadim sadece tutkku kuzum senin yazidigini gordum gitti annemler cumartesi aksam yolcu ettik

Canım teşekkür ederim senin de bayramın mübarek olsun Tüm arkadaşlarımın da bayramı mübarek olsun
Ben de seni çoook seviyorum

İnşaAllah ben de bu bayram gebe kalırım hayırla, sağlıkla bebişim olur benim de :)

Ee nasıl geçti bakalim bayram tatilleriniz bugün son gun =)

Benim malum yerimde bıçak gibi saplanmalar oluyor hamile miyim acaba =) En erken ne zaman kan testi yaptırsam ki diye düşünüyorum batıma daha 12 gün var erken döllenme mi oldu ki

Ayrıca 10-15 dkda bir wc ye gitmeye basladim esim kesin hamilesin ya diyor

Gerci muhim olan hamileligimle bebisimin olması inş bi onceki gibi olmaz yine

Çok dua ediyorum cokk siz de dua edin olur mu

Son düzenleme:
Ayrıca 10-15 dkda bir wc ye gitmeye basladim esim kesin hamilesin ya diyor

Gerci muhim olan hamileligimle bebisimin olması inş bi onceki gibi olmaz yine

Çok dua ediyorum cokk siz de dua edin olur mu

Canım benim inşallah şu mübarek günlerde allah dualarınızı kabul eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…