2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Oraya bir denizbhrm - 19.09.2015 yazmanızı rica ediciğim ....

Meraba hosgeldin aramiza kuzenim de 19 eylulde evlendi ama 9 gun tatili balayi olarak kullandilar tamamen:)
Siz tatili kac gun yaptiniz nereye gittiniz:)
2 hafta yapıcaktık balayını ama aksilik oldu 1 hafta baliye gittik döndük :) çok mutluyum, çok telaşlı çok kısa ama tatlı bi serüven oldu, çok severek evlendim allaha şükür :)

2 hafta yapıcaktık balayını ama aksilik oldu 1 hafta baliye gittik döndük :) çok mutluyum, çok telaşlı çok kısa ama tatlı bi serüven oldu, çok severek evlendim allaha şükür :)

Allah mutlulugunu daim etsin canim guzel bi balayi olmus
Ee kendinden bahset biraz yas kac napiyosun esin kac yasinda ne kadar flort ettiniz fln:)

Evet canm smdi hemen yoruluyorm hamilelkten dolayi bide ufack bi iste nefes nefese kaliyorm sanki saatlerce kosms gibi siz nereye gttnz

Ee ayni bedende iki kisi olmak kolay mi
Biz antalyaya tatile gittik :)
Yolda derbiyi izlemek icin durduk derbi bitti halen daha yoldayiz bulantim cok ve batmalarim cok daha 1 hafta anca olmustur bebek olduysa anlamadim neden boyle bulanti bi onceki hamileligimde 6. Hafta baslamisti tee ki zaten 1 haftada olmaz ya bi terslik mi var acaba yine

Yok canm niye kotu dsnysn benmde 10 gun onceden adet belirtilerm gbi baslamsti bide bas donmem oluyodu ve acayip sinirliydim durduk yerde esime kiziyodm gunun gelince test yap hemen haber ver

Yok canm niye kotu dsnysn benmde 10 gun onceden adet belirtilerm gbi baslamsti bide bas donmem oluyodu ve acayip sinirliydim durduk yerde esime kiziyodm gunun gelince test yap hemen haber ver

Ehehe iyiymiş ben de test yapacagim gunu sabirsizlikla bekliyorum:) daha batıma 11 gün var ama o kadar bekler miyim bilmiyorum 7 gün kala yaparım belki test

Sen bebeginin kalp atisini ne zmn duymustun cnm ben kalp atisini duyana kadar rahat edemeyecegim onceki bebegimde kalp atisi duyamamistik

Allah mutlulugunu daim etsin canim guzel bi balayi olmus
Ee kendinden bahset biraz yas kac napiyosun esin kac yasinda ne kadar flort ettiniz fln:)
Ben 27 yaşındayım, eşim 30 yaşında canım. Ben öğretmenim o da dişçi, flört dönemimiz uzun sürmedi yani biz tanışalı da 1 yıl olmadı :) apar topar evlenme kararı aldık, şansımıza eylülün 19'una istediğimiz yerde boş gün bulabildik. (yaşadığımız yerde buralar ölü sezon ve seçtiğimiz yerde düğün çok fazla yapılmıyor)
Öyle işte, evlendik balayına gittik döndük ve artık evlilik hayatım başladı

Kaç haftalık hamilesin canım? :) Allah analı babalı büyütsün, darısı çok geçmeden başımıza olsun

Hatirladim seni daha once de yazmistin buraya:)
Hayirli olsun evliliginiz tekrardan Allah pisman etmesin huzur bereket eksik olmasin:)

Kaç haftalık hamilesin canım? :) Allah analı babalı büyütsün, darısı çok geçmeden başımıza olsun

Daha hamile miyim bilmiyorum canim bir kere gebelik gecirdim evlenir evlenmez hamile kalmıstım ama 10 haftalıkken kaybettim bebeğim gelişmesi kalp atışı olmadı 6. Haftadan 10. Haftaya kadar bekledik ama hiç gelişmedi böyle olunca mecbur kürtaj oluyorsun Temmuzda kürtaj oldum bir müddet bekledik toparlanmak için şimdi tekrar deniyoruz insaAllah olur bu ay :)

Yaklasık 5 aylık evliyim

Siz de hemen dusunuyorsunuz sanirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…