2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

selam kizlar

Mia-
MutluBulut_
duman91

iyidir canlar sizleri sormali :)
nasil.gecti bayram.
Valla benim çok koşuşturmalı geçti... :))) Nasıl geçtiğini anlamadım bile ama çok güzeldi genel olarak tatilim, geçen cuma tatile çıkmadan önce sinir küpüydüm resmen ama beklediğim kadar olmadı Allah'tan gezmeyi seven biriyim o kadar çok gezdik ki bacaklarımda varis oluşmaya başladı bile Güzeldi güzel:))
Senin nasıldı canım?

kiz okadr cokmu gezdinizki varis olustu :)
degisiklik.olmus bari canim. sinir oldugun kadar kotu gecmemesine sevindim :)

biz gezmedik desem yalan olur,buhalde baya gezdik.
sadece esimin biraz uzakta yasayan akrabalarina gidemedik yolu pek.guzel degil dur cekil dur cekil dogururdum herhalde :)
ikinci gun zaten doktor kosturduk,kontrolum vardi,isletimizi.hallettik.
ayak kaslarim.agriyo hala.

annem oraya geldi bayramda 1 haftaligina,anneanneme gitti. ilk defa ayri gecirdik nasil zor geliyor insana.
edami simdi daha iyi anladim

oyle bayram bayram dedik geldi gecti :)

Canım sağol seninde geçmiş bayramın mübarek olsun
Günaydın kızlar nasılsınız ...

Gunaydin kizlar :))

Günaydın kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun nasılsınız ben yorgun işe geldim

Oh tatil guzel gecmis ne guzel canim :))

Benim.normaldi desem yeri var :)) annemler falanda olmayinca bayram gibi degildi.sanki ama esimin izinli olmasi guzeldi keske hep izinli olsa

oyle canim cok iyi anladim.seni
ama napalim sag olsunlar, artik.mesafe bir sekilde asilir

diimi ya ne guzel evde olmasi,zaman yetmiyor sanki.
yeni evli.gibi herseyi izne sigdirmak.istiyosun

Günaydın kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun nasılsınız ben yorgun işe geldim

sagol.nehirim
calis calisabilirsen simdi
sen kat kat yorulmussundur,normalde zaten misafirin oluyodu,simdi...

sagol.nehirim
calis calisabilirsen simdi
sen kat kat yorulmussundur,normalde zaten misafirin oluyodu,simdi...
Yok kuzum bir tek kuzenim geldi bize kalmaya kardeşimle teyzemler gelmediler oturmaya kısa zaman vardı o yüzden özenli falan yemek yapmadımama bütün bayramı hasta geçirdim boğazlarım felaket durumda arada gribe dönderiyor regl oldum ağzımda yara çıktı hep ilaçlarla atlattımaileleri gezdik eltimlerle babanneye gittik biraz uzağa alışveriş yaptık falan kuzenimi bir günde gezdirdim dışarıdaydık bir dün evde dinlendim ama nasıl dinlenme verilen etleri parçaladım kıymaları yerleştirdim hafta içine poğaça yaptım akşam yemeğini hazırladım yine bitti gün Senin nasıl geçti neler yaptın tutkum

Sagol canim seninde olsun napican degmistir yinede :)) bende bu hafta yorucu ise basliyorum buyuk temizlik.var bugun en basit olarak kiyafetleri indirip.dolap temizligi ile baslicam :))

oyle canim cok iyi anladim.seni
ama napalim sag olsunlar, artik.mesafe bir sekilde asilir

diimi ya ne guzel evde olmasi,zaman yetmiyor sanki.
yeni evli.gibi herseyi izne sigdirmak.istiyosun

Haklisin canim ama biraz zor iste.. Sende ust mesajda yazmossin annem gidince anladim diye :) ilk ayri bayramdi tuhafti. Ay sorma esimde dun diyo 1,5 yil ne zaman gecti gitti artik yeni evli degiliz diye ciddi yeni gelin degiliz artik :))

Bide kizlarr soylemeden edemiycem.. Inanilmaz hamilelik belirtileri yasadim sonra dayanamadim test aldi esim yaptim ilk testi.aksam 2. Cizgi cok.silikte olsa vardi perime gondermistim oda gordu sonra sabah bi.test daha yaptim cizgi.yoktu.. Esim illa kan testine gidelim dedi kalktik gittik kesin.gibi.hissetmistim oysa ya kalca agrilari.falan hatta sol tarafimda bi his vardi ayni yerde bicak saplanmalari falan.. Neyse test sonucunu aldik 0,07 zaten bayramin ilk.gunude adet oldum. Artik bu ay insallah olur diyorum.

Evet canım keyifliydi en azındanKolay gelsin sanada şuanda evde olsam bayılırım yatarım herhalde

Olsun kuzum hayırlısı olsun Rabbim aratmadan nasip etsin inşallah

Evet canım keyifliydi en azındanKolay gelsin sanada şuanda evde olsam bayılırım yatarım herhalde

Olsun kuzum hayırlısı olsun Rabbim aratmadan nasip etsin inşallah
Kuzum valla suan bende uzaniyorum 1 haftadir gec kalkmistik hep alismisim.bugun karanlikta uyanmak zor geldi evi toparladim camasir yikadim ama balkona asamadim.yagmur yagacak gibi hava durumuda oyle diyo :) biraz daha uyusuk uyusuk takilayim dolabi oyle temizlerim artik :) zaten yavastan yapicam pazartesi yerlesmek istiyorum hafta sonu kirlenmesin hemen diye
Amin kuzum insallah ama baya moda girmistik ya isim bile bulduk annemde hic bu kadar belli etmezdi giderken surekli benimde torunum olsun vs diyip durdu :) ayy uff cok zordu ayrilmak zaten
Bi yanim 1 ay sonra falan git diyo diger yanim esimi virakip.gidemiyo.. Kucukkende boyleydim ben babami birakip 1~2 haftaligina koye giderdik ben cok.aglardim babami birakmak istemezdim bilmiyorum napicam

Yavaş yavaş zorlama kendini canımİnşallah olacak canım dur bakalım onun bir nasibi var hayırlı zamanda olacak inşallah dualarım seninleanneler hep ister zaten torun torunSabır versin Rabbim ayrılık zor dayanamazsan gider bir kaç gün kalır dönersin ne olacak can sağolsun mesafelerde kısalır

Amin canim insallah sagol :) bakalim ne olacak.
Ay hava cidden.serinledi bugun nelli oluy sanki karanlikta hava :) ama gelsin artik sonbahar ya eylul bitti :)

ben gec duydum canm 9. hftaya gircektik nerdeyse gec döllenme olms bi hafta geriden geliyodu gittm bebek gözkmmyo keese var ama dediler korktm bos kese diye bi hafta snra gittimde gözktü allahtn

nehirnil111 kiyamam.yine yorulmussun. evde olunca daha cok yoruluyor insan bir is bitmiyoki.
benim.iyiydi canim gezmekle,yoruldum iste.
artik agirlastigimi fakrettim. yuruyuse zorla cikiyorum

MutluBulut_ ah canim benim testni yaptin.
o ikinci.cizgi nasil ciktiysa oyle.
adetin gelmeseymis belki degeelerin yukselir dicektim ama gelmis.
hayirlisi kuzum insallah en hayirli zamanda gelir minnaginiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…