Günaydın kızlar nasılsınız ...
Günaydın canlar, çok yorgunum ama bir o kadar da enerji doluyumGunaydin kizlar :))
Oraya bir denizbhrm - 19.09.2015 yazmanızı rica ediciğim ....
Valla benim çok koşuşturmalı geçti... :))) Nasıl geçtiğini anlamadım bile ama çok güzeldi genel olarak tatilim, geçen cuma tatile çıkmadan önce sinir küpüydüm resmen ama beklediğim kadar olmadı
Oh tatil guzel gecmis ne guzel canim :))Günaydın canlar, çok yorgunum ama bir o kadar da enerji doluyum
Benim.normaldi desem yeri var :)) annemler falanda olmayinca bayram gibi degildi.sanki ama esimin izinli olmasi guzeldi keske hep izinli olsa
Valla benim çok koşuşturmalı geçti... :))) Nasıl geçtiğini anlamadım bile ama çok güzeldi genel olarak tatilim, geçen cuma tatile çıkmadan önce sinir küpüydüm resmen ama beklediğim kadar olmadıAllah'tan gezmeyi seven biriyim o kadar çok gezdik ki bacaklarımda varis oluşmaya başladı bile Güzeldi güzel:))
Senin nasıldı canım?
Canım sağol seninde geçmiş bayramın mübarek olsunMutluBulut_
duman91
nehirnil111
ilknurrr22
@PembeLokum
@SirriEyvan
@Ladypurple
Mia-
@CennetiMelegiM
@Mutella
@nazarboncugu05
canlarım Kurban Bayramımız mübarek olsun, nice sağlıklı huzurlu bayramlara inşallah sevdiklerimizle
kimseyi atlamamışımdır inşallah
hepinizi ayrı ayrı çoook seviyorum, öptüüm
Günaydın kızlar nasılsınız ...
Gunaydin kizlar :))
Oh tatil guzel gecmis ne guzel canim :))
Benim.normaldi desem yeri var :)) annemler falanda olmayinca bayram gibi degildi.sanki ama esimin izinli olmasi guzeldi keske hep izinli olsa
Canım sağol seninde geçmiş bayramın mübarek olsun
Günaydın kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun nasılsınız ben yorgun işe geldim
Yok kuzum bir tek kuzenim geldi bize kalmaya kardeşimle teyzemler gelmediler oturmaya kısa zaman vardı o yüzden özenli falan yemek yapmadımsagol.nehirim
calis calisabilirsen simdi
sen kat kat yorulmussundur,normalde zaten misafirin oluyodu,simdi...
Sagol canim seninde olsun napican degmistir yinede :)) bende bu hafta yorucu ise basliyorum buyuk temizlik.varCanım sağol seninde geçmiş bayramın mübarek olsun
Günaydın kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun nasılsınız ben yorgun işe geldim
oyle canim cok iyi anladim.seni
ama napalim sag olsunlar, artik.mesafe bir sekilde asilir
diimi ya ne guzel evde olmasi,zaman yetmiyor sanki.
yeni evli.gibi herseyi izne sigdirmak.istiyosun
Evet canım keyifliydi en azındanSagol canim seninde olsun napican degmistir yinede :)) bende bu hafta yorucu ise basliyorum buyuk temizlik.varbugun en basit olarak kiyafetleri indirip.dolap temizligi ile baslicam :))
Bide kizlarr soylemeden edemiycem.. Inanilmaz hamilelik belirtileri yasadim sonra dayanamadim test aldi esim yaptim ilk testi.aksam 2. Cizgi cok.silikte olsa vardiperime gondermistim oda gordu sonra sabah bi.test daha yaptim cizgi.yoktu.. Esim illa kan testine gidelim dedi kalktik gittik kesin.gibi.hissetmistim oysa ya kalca agrilari.falan hatta sol tarafimda bi his vardi ayni yerde bicak saplanmalari falan.. Neyse test sonucunu aldik 0,07 zaten bayramin ilk.gunude adet oldum. Artik bu ay insallah olur diyorum.
Kuzum valla suan bende uzaniyorum 1 haftadir gec kalkmistik hep alismisim.bugun karanlikta uyanmak zor geldiEvet canım keyifliydi en azındanKolay gelsin sanada şuanda evde olsam bayılırım yatarım herhalde
Olsun kuzum hayırlısı olsun Rabbim aratmadan nasip etsin inşallah
Kuzum valla suan bende uzaniyorum 1 haftadir gec kalkmistik hep alismisim.bugun karanlikta uyanmak zor geldievi toparladim camasir yikadim ama balkona asamadim.yagmur yagacak gibi hava durumuda oyle diyo :) biraz daha uyusuk uyusuk takilayim dolabi oyle temizlerim artik :) zaten yavastan yapicam pazartesi yerlesmek istiyorum hafta sonu kirlenmesin hemen diye
Amin kuzum insallah ama baya moda girmistik yaisim bile bulduk annemde hic bu kadar belli etmezdi giderken surekli benimde torunum olsun vs diyip durdu :) ayy uff cok zordu ayrilmak zaten
Bi yanim 1 ay sonra falan git diyo diger yanim esimi virakip.gidemiyo.. Kucukkende boyleydim ben babami birakip 1~2 haftaligina koye giderdik ben cok.aglardim babami birakmak istemezdimbilmiyorum napicam
Amin canim insallah sagol :) bakalim ne olacak.Yavaş yavaş zorlama kendini canımİnşallah olacak canım dur bakalım onun bir nasibi var hayırlı zamanda olacak inşallah dualarım seninle anneler hep ister zaten torun torun Sabır versin Rabbim ayrılık zor dayanamazsan gider bir kaç gün kalır dönersin ne olacak can sağolsun mesafelerde kısalır
ben gec duydum canm 9. hftaya gircektik nerdeyse gec döllenme olms bi hafta geriden geliyodu gittm bebek gözkmmyo keese var ama dediler korktm bos kese diye bi hafta snra gittimde gözktü allahtnEhehe iyiymiş ben de test yapacagim gunu sabirsizlikla bekliyorum:) daha batıma 11 gün var ama o kadar bekler miyim bilmiyorum7 gün kala yaparım belki test
Sen bebeginin kalp atisini ne zmn duymustun cnm ben kalp atisini duyana kadar rahat edemeyecegim onceki bebegimde kalp atisi duyamamistik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?