2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

günaydın kızlarrr napıyosunuzz :))
Gunaydin :)

Evet canim ya silikti baya ama vardi esimde perimde yukselir vs dediler bende umutlanir gibi oldum ki gelen geldi.:)Amin canim insallah :) suan beni.boyle sev i izliylrum az once dizideki bebegi gorunce icim gitti :) pekte tatliydi ya :)

İyiyim canım işe geldim işte sen ne yapıyorsun

Evet sağanak yağmur gösteriyor bakalım bayramda yandık resmen

Mrs Sahin kuzum buradayım gel katıl
Evet ya bayramda ne sicakti oyle :) insan bu havalari.nasil ozledigini farkediyo ee bundan sonra sicaklik gittikce duser herhalde emin olamiyo insan ama

insallah canım :) bende evde otrmak istemyrm calsmak istyrm ama esim istemiyo malesef bazende diyorm rahatlık mı battı otur iste
Canım şahsen yetiyorsa gücünüz senin çalışmana gerek kalmadan şuanda hamilesin doğumdan sonra çalışman sıkıntı olur bir kaç sene sonra çalışırsınız bence bekleyebilirsin şuanda

Canım şahsen yetiyorsa gücünüz senin çalışmana gerek kalmadan şuanda hamilesin doğumdan sonra çalışman sıkıntı olur bir kaç sene sonra çalışırsınız bence bekleyebilirsin şuanda
calısmamı gerektiren bisey yok cok sukur durumumuz iyi borcumuz felanda yok evimizi kayınbabam aldı bende kendi emeklerimizle bi ev almak istiyorm

En tazemiz Bronzluğu bile üzerinde gelinBalayı oteliniz nasıldı kuzucum

Aynen kuzum baya yanmışım eşim durup durup kara kız olmuşsun diyor Biraz fazla bronz olmuşumda

Balayı oteli harikaydı kuzum. Yemekler, servis, hizmet tek kelime ile müthişti çok memnun kaldık. Antlayanın denizi malum epey tuzlu olduğundan havuzdan çıkmadık bizde Bol bol eğlendik

hosgeldn canım :) nasl gidiyo evlilik

Hoş buldum canım

Çok güzel gidiyor evlilik, şükürler olsun 8 yıllık birlikteliğinden ardından evlendik. Rabbime şükürler olsun

Ömür boyu mutlu olursunuz insallah :)

calısmamı gerektiren bisey yok cok sukur durumumuz iyi borcumuz felanda yok evimizi kayınbabam aldı bende kendi emeklerimizle bi ev almak istiyorm
Çok şükür canım o zaman ileri de evladınız için birikim yaparsınız ev alırsınız ya da bir yerde yazlık falan Rabbim daha çok versin sen şuanda hamileliğine bebeğinize odaklan biraz büyüyünce çalışırsın

Olsun hafif hafif gidecek güzel olmuştur beyaz geçirmeyeceksin kışıÇok güzel bir yere benziyordu zaten keyifli geçmesine sevindim kuzum dediğin gibi deniz çok iyi değil en iyisi havuz zaten o kadar çok şey var ki 1 hafta da ne yapacağını şaşırıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…