- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
günaydın kızlarrr napıyosunuzz :))
Amin canim insallah sagol :) bakalim ne olacak.
Ay hava cidden.serinledi bugun nelli oluy sanki karanlikta hava :) ama gelsin artik sonbahar ya eylul bitti :)
Doktor öneriyorsa zorla da olsa yavaş yavaş yürü canım sana iyi geliyordurnehirnil111 kiyamam.yine yorulmussun. evde olunca daha cok yoruluyor insan bir is bitmiyoki.
benim.iyiydi canim gezmekle,yoruldum iste.
artik agirlastigimi fakrettim. yuruyuse zorla cikiyorum
Gunaydin :)günaydın kızlarrr napıyosunuzz :))
nehirnil111 kiyamam.yine yorulmussun. evde olunca daha cok yoruluyor insan bir is bitmiyoki.
benim.iyiydi canim gezmekle,yoruldum iste.
artik agirlastigimi fakrettim. yuruyuse zorla cikiyorum
MutluBulut_ ah canim benim testni yaptin.
o ikinci.cizgi nasil ciktiysa oyle.
adetin gelmeseymis belki degeelerin yukselir dicektim ama gelmis.
hayirlisi kuzum insallah en hayirli zamanda gelir minnaginiz
Evet ya bayramda ne sicakti oyle :) insan bu havalari.nasil ozledigini farkediyo ee bundan sonra sicaklik gittikce duser herhalde emin olamiyo insan amaİyiyim canım işe geldim işte sen ne yapıyorsun
Evet sağanak yağmur gösteriyor bakalım bayramda yandık resmen
Mrs Sahin kuzum buradayım gel katıl
bende kahvaltı yapcam yataktan kalkablrsemİyiyim canım işe geldim işte sen ne yapıyorsun
napysn canm :)Gunaydin :)
Evet canim ya silikti baya ama vardiesimde perimde yukselir vs dediler bende umutlanir gibi oldum ki gelen geldi.:)Amin canim insallah :) suan beni.boyle sev i izliylrum az once dizideki bebegi gorunce icim gitti :) pekte tatliydi ya :)
Evet hiç ortası yok şimdi de çok soğuk olur donarızEvet ya bayramda ne sicakti oyle :) insan bu havalari.nasil ozledigini farkediyo ee bundan sonra sicaklik gittikce duser herhalde emin olamiyo insan ama
bende kahvaltı yapcam yataktan kalkablrsem
Tembel tembel oturuyorum canim :) bayadir sabah tv acmiyordum acinca kaliyor insan :))napysn canm :)
Cok sogukta olunca dogalgaz faturasi var :) gerci cok sukur isinacak evimiz yiyecek.ekmegimiz varEvet hiç ortası yok şimdi de çok soğuk olur donarız
Yaa bende böyle bir mesaj atmak istiyorum
Çok şükür tabi canım ama işte bu faturalar yok mu ah ahhCok sogukta olunca dogalgaz faturasi var :) gerci cok sukur isinacak evimiz yiyecek.ekmegimiz var
İyiyim canım işe geldim işte sen ne yapıyorsun
En tazemiz
Teşekkür ederim kuzum
Selamlar Herkese
16 günlük tazecik gelin geldi
aynen televizyon bagımlılık yapıyo :)Tembel tembel oturuyorum canim :) bayadir sabah tv acmiyordum acinca kaliyor insan :))
insallah canım :) bende evde otrmak istemyrm calsmak istyrm ama esim istemiyo malesef bazende diyorm rahatlık mı battı otur isteEvet hiç ortası yok şimdi de çok soğuk olur donarız
Yaa bende böyle bir mesaj atmak istiyorum
hosgeldn canım :) nasl gidiyo evlilik
Teşekkür ederim kuzum
Selamlar Herkese
16 günlük tazecik gelin geldi
Canım şahsen yetiyorsa gücünüz senin çalışmana gerek kalmadan şuanda hamilesin doğumdan sonra çalışman sıkıntı olur bir kaç sene sonra çalışırsınız bence bekleyebilirsin şuandainsallah canım :) bende evde otrmak istemyrm calsmak istyrm ama esim istemiyo malesef bazende diyorm rahatlık mı battı otur iste
calısmamı gerektiren bisey yok cok sukur durumumuz iyi borcumuz felanda yok evimizi kayınbabam aldı bende kendi emeklerimizle bi ev almak istiyormCanım şahsen yetiyorsa gücünüz senin çalışmana gerek kalmadan şuanda hamilesin doğumdan sonra çalışman sıkıntı olur bir kaç sene sonra çalışırsınız bence bekleyebilirsin şuanda
En tazemizBronzluğu bile üzerinde gelin Balayı oteliniz nasıldı kuzucum
hosgeldn canım :) nasl gidiyo evlilik
Ömür boyu mutlu olursunuz insallah :)
Aynen kuzum baya yanmışım eşim durup durup kara kız olmuşsun diyorBiraz fazla bronz olmuşumda
Balayı oteli harikaydı kuzum. Yemekler, servis, hizmet tek kelime ile müthişti çok memnun kaldık. Antlayanın denizi malum epey tuzlu olduğundan havuzdan çıkmadık bizdeBol bol eğlendik
Hoş buldum canım
Çok güzel gidiyor evlilik, şükürler olsun 8 yıllık birlikteliğinden ardından evlendik. Rabbime şükürler olsun
Çok şükür canım o zaman ileri de evladınız için birikim yaparsınız ev alırsınız ya da bir yerde yazlık falan Rabbim daha çok versin sen şuanda hamileliğine bebeğinize odaklan biraz büyüyünce çalışırsıncalısmamı gerektiren bisey yok cok sukur durumumuz iyi borcumuz felanda yok evimizi kayınbabam aldı bende kendi emeklerimizle bi ev almak istiyorm
Aynen kuzum baya yanmışım eşim durup durup kara kız olmuşsun diyorBiraz fazla bronz olmuşumda
Balayı oteli harikaydı kuzum. Yemekler, servis, hizmet tek kelime ile müthişti çok memnun kaldık. Antlayanın denizi malum epey tuzlu olduğundan havuzdan çıkmadık bizdeBol bol eğlendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?