2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

bakalım ilerde izin verirse calısırm :) zaten cocuguma hep kendm bakmak istemsmdr benm annem calısıyodu gec basladı ama ben 9 yasından beri yalnz büyüdüm hep okuldan gelnce annemi görmek isterdm

bakalım ilerde izin verirse calısırm :) zaten cocuguma hep kendm bakmak istemsmdr benm annem calısıyodu gec basladı ama ben 9 yasından beri yalnz büyüdüm hep okuldan gelnce annemi görmek isterdm
Anne duygusu çok farklı bir şey şahsen bizimde borcumuz olmasa özellikle okula başlama evrelerine kadar bakmak isterdim

Ömür boyu mutlu olursunuz insallah :)

Aminn inşallahh

Evet kuzum böyle daha iyiyim bence

Evet kuzum bol bol aktivitelere katıldık çok keyifli güzel geçti. Daha tatil bitmeden tatil planlarını bile yaptık düşün

Evet kuzum böyle daha iyiyim bence

Evet kuzum bol bol aktivitelere katıldık çok keyifli güzel geçti. Daha tatil bitmeden tatil planlarını bile yaptık düşün
İnsan tatilden hiç bıkmıyor sürekli istiyor değil mi o duyguyu biliyorum fazlasıyla hep gezsek keşke
amin canım :) smdide kahvaltıyı yaptm otruyorm biri beni kaldrsn

Geleyim canım kaldırayım bak bana hep hareketliyim

Çok şükür tabi canım ama işte bu faturalar yok mu ah ahh
Bizim ev yalitimdan dolayi.bir nebzede olsa iyiydi.gecen sene ne yalan soyliyim siki.siki giyinip acmadigimiz zamanlarda oldu :) tabi bu yil kos nasil gecer bilinmez :)

Teşekkür ederim kuzum

Selamlar Herkese

16 günlük tazecik gelin geldi
Hosgeldin :)
Bir omur mutlu olursun insallah

hadi gel kaldır valla yaa daha kayınvalidemgile gitcem
Oo gelin kal bence kayınvaliden bekler bak
Aynen hangi ara bitti tatil diyoruz
Evet tatil istiyoruz biz
Bizim ev yalitimdan dolayi.bir nebzede olsa iyiydi.gecen sene ne yalan soyliyim siki.siki giyinip acmadigimiz zamanlarda oldu :) tabi bu yil kos nasil gecer bilinmez :)

Bizim evde sıcak olur gibi yazın yandık ara kat iki yanımız dolu falan bakalım ben merkezi sistem olayından korkuyorum eğer azaltmalı dairelere şeklinde bir bölümü varsa bizimkini azaltırız tabi

Mrs Sahin oy oy kimler gelmis
Canim benim hayirli olsun,kavustunuz
Rabbim yuvanizdan huzuru hiic eksik etmesin insallah

balayi guzel gecmis ne guzel :) o bal aylari evinizde sursun insallah :)

Kuzum bizim evimizde merkezi sistem. Sizde durum nedir bilmiyorum ama annemlerinde merkezi sistem aynı sitedeyiz zaten biliyosun. Annemler çok çok memnundu. Çok az ödediler. Ama şu şekildeydi herkes ne yaktıysa onu ödedi. Pay ölçer vardı her dairede. Çok daha avantajlı bir sistem

Mrs Sahin oy oy kimler gelmis
Canim benim hayirli olsun,kavustunuz
Rabbim yuvanizdan huzuru hiic eksik etmesin insallah

balayi guzel gecmis ne guzel :) o bal aylari evinizde sursun insallah :)

Teşekkür ederim tutkumm

Amin inşallah.. Çok güzel bir duyguymuş bende yaşıyorum artık

Bal ayları çok çok güzel hep olsun Bal ayına yakışan tam bir bal koca yapmışlar valla

kizlar soylemeden edemiiicim aklima geldikce igreniyorum..
doktor gecen alttan muayene etti :
daha dogrusu bakteri vs. varmi diye onek.bisi aldi.
aman Allahim nasil utandim. esim yan odada bekliyordu onun yerine koydum kendimi..
tamam isini yapiyor ama kadin olsaydi boyle kotu hissetmezdim belki.

ee daha ne olsun balayi bal,koca bal,evlilik bal.. ne balli bisi olmus
Dugun dugun gelip geciyor iste. asil bundan sonrasi onemli

Isı ölçerler takılacakmış canım demek ki ayarlayabiliriz değil mi fazla geldiyse kısabiliriz falan bizde petek falanda yok yerden o yüzden bilemedim

Canım ne yapacaksın sağlık inan herkes yaşıyor o da dikkat etmiyor yeminleri var zaten onlar için hastalıklar önemli tipe bakmıyorlar

Merkezi sistemde herkes esit oduyorsa haksizlik tabi bu canim siz calisan insanlarsoniz cokta bilgim yok gerci ama :)

ilknurrr22 selam.canimcim

MutluBulut_ ustune gorme olmasin canim. olurmu olur.
cunki test yanlis yapilmadikca dogru gosteriyor.

perim nasilmis,o kac aylik acaba baya buyumutur oda :)

Keske ama iste kan testi var canim 0,07 cikti :)
Oda iyi calismaya devam ediyo dumanla ayni haftada :)
Ben bayana gitmistim ama haklisin tabi en kotusu oraya cikip bacaklarini acmak. Ama oyle dusunme zaten doktor bizim gibi bakmiyor olaya kolun neyse oda o yani onlar icin.. Dogumada o mu girecek insallah

ee daha ne olsun balayi bal,koca bal,evlilik bal.. ne balli bisi olmus
Dugun dugun gelip geciyor iste. asil bundan sonrasi onemli

Aynen canım benim Rabbim ağız tadı versin, sağlık versin yeter ki gerisi geliyor

Bizimkilerde petek var kuzum. Sabit bir ısıda açılıyor ancak yönetici değiştirebiliyor ısı ayarını. Ama peteğini açıp kapatabiliyorsun. Sizde petek de yokmuş o zaman zemine döşenmiştir. Zeminden ısıtmalı da memnun kalır mısınız bilmiyorum kuzum ama evler yeni olduğu için zaten mantolamaları yapılıyor bu nedenle memnun kalırsınız diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…