2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Ev sıcak olur ondan şüphem yok kuzu çünkü yazın yandık kavrulduk tam ara kat ortadayız çevremiz kapalı çok rüzgarda esmiyor kışın ideal yazın durulmaz evimizde ama cumartesi kuzenler bayılacaktı az kalsın

O zaman eve klima şart

Bizim evimiz yazın serin baya bir esiyor çünkü düşün ben 3. kattayım evim serin annemin 5. kat rüzgardan balkona çıkılmıyor neredeyse Ama kışında 2 petekle ev hamam gibi 3+1 evde 2 petek açık oluyor hep her girende eviniz çok sıcak ne kadar geliyor faturanız diye sorar hep

Ne güzel kuzum montolaması falan çok iyi o zaman

Geçen sene pay ölçer yokmuş bu sene olacakmış geçen toplantıda söylenmiş canım ama bakalım 2 aya halledilmeli soğuklar başlayacak
Halledilir canim insallah :))

Kizlar temizlige basliyorum demistim ya aradim hali yikamayi gecen sene komsunun tavsiyesiyle yine orda yikatmis ve memnun kalmistim insallah yine temiz yikarlar. Normal halinin metresi 4 tl olmus ama salondaki hali icin 6 tl olmus fiyat tam ne kadar tutar bilmiyorum ama pahali olacagi kesin

Pahalı geldi bana da canım herşeye zam geldi gerçi ne yapalım

Ya su olayi ben cozemedim. Evde toplam 6 petek var gecen sene 1 odam bos oldugundan petegi yandaki dugmeleri cevirip kapattik kapiyida kapattik. Kalan 5 petek calisti. Banada hep dedikleri kapatsanda petegi ayni.para gelecek bosa kapatiyosun oldu. Birde geceleri aslinda ihtiyac olmuyor ama kapat ac daha cok geliyormus dedikleri icin en kisik ayarda kaldi bu dogru mu kapatmamak mi gerekiyor

Ne güzel kuzum montolaması falan çok iyi o zaman

Evet kuzum inşallah sende memnun kalırsın

Bana da bayağı pahalı geldi açıkcası. Bende kısmet olursa bugün vermeyi düşünüyorum halılarımı. Yeni oldukları için çok fazla tüy çıkıyor, süpürmeyi geçtim kıyafetlerimiz hep tüy oldu. Yaklaşık 5-6 senedir annemin verdiği bir yıkamacı var çok güzel yıkıyor ve mis gibi kokuyor halılar. Metresi yanlış hatırlamıyor isem 2,5-3 tl olması lazım. Ayrıca salon yada koridor halısı gibi bir ayrım olmaması lazım Sonuçta metre işi yani ben öyle biliyorum

Napsam ki yarin gelip alacaklar ama annenler kaca veriyorlardi ? Annemlerin yeni.ilde de 4 tl demisler ama uff benim.salondakide amma sorun ya bilsem almazdim
Canım bizim evimiz bahçeliydi babam özel olarak halı yıkama yeri yapmış durumda annem hep orada yıkar halılarını bir kere verdi hiç memnun kalmadı kaçtan verdi bilmiyorum Bende halı yıkamaya vermem sanırım ya balkonumda yıkarım ya da anneme götürüp yıkarım

Evet kuzum inşallah sende memnun kalırsın

Amin inşallah kuzum

Hayır canım yanlış bilgilendirmişler seni. Mantıklı düşünmek gerekirse 5 peteğin çalışma prensibi ile 2 peteğin çalışma prensibi aynı olmaz. Yani fazla olan haliyle daha fazla elektrik, su harcayacak ki petek ısınsın. Petek sayısı arttıkça kombin daha çok çalışır buda faturanın kabarık gelmesi demektir. Kapatıp açmak evet daha zararlı maddi açıdan. Çünkü soğumuş bir evin ısınması daha uzun sürer. Sende çabuk ısınsın diye yüksekte açarsın buda ibrenin daha hızlı atması demektir. Kısık ayarda hiç kapatmaman en ideali. He birde sizlere de söylendi mi bilmiyorum ama peteklerinizi açmadan önce kışa girerken yani peteklerinizdeki havayı alın. Peteğin içindeki hava ısınmamasını sağlar

Biraz uzun suruyor o durum can sikici ama sonra sukur geciyor canim gerci bi.kac ay aliyo. Uygunmus ya orasi istanbuldamisin sen ? Yakinsa eger o haliciyi arayim diye :)) ben sultangazideyim. Salon halisi diye ayrim yapilmiyor aslinda ama canim normal halilar sanirim.makine halisi oluyo ama ben salondaki 2 haliyi kasmirden almistim arada supururken iplikleri.cikiyo dokumadaki gecen yil yikamaci bu ozel bilmem ne halisi demisti unuttum ondan 2 tl farkli

Oh ne guzel ama ben yikayamam gibi geliyo eskiden annemle yikardik benim pil hemen biterdi :)) kararsiz kaldim.esimde bizim eski komsulara verelim uyguna yikarlar diyo ama hic bilmedigimiz yerede vermek istemiyorum hele birde taniyo olunca daha ozensiz yikanir sanki

Dimi ya bende kapatayim en azindan salondakinin 1 tanesini kapatabilirim. O zaman yine gece guduz ayni ayarda devam etmeli.yani :) o havasini almayi.nasil.yapicaz peki kolay mi

Bende tek halledemem gibi zaten annemle kardeşim gelir ya da ben giderimÖzenli de yıayabilirler ama tanıdık sonuçta ucunda rezil olmak var

ben gec duydum canm 9. hftaya gircektik nerdeyse gec döllenme olms bi hafta geriden geliyodu gittm bebek gözkmmyo keese var ama dediler korktm bos kese diye bi hafta snra gittimde gözktü allahtn

Anladim canim iyi sukur bir sey olmamis artik darisi basima

Bende tek halledemem gibi zaten annemle kardeşim gelir ya da ben giderimÖzenli de yıayabilirler ama tanıdık sonuçta ucunda rezil olmak var
Oo iyi o vakit yardimcin olunca daha rahat :)) aman ne bileyim o mahalleden birine yikamada hic guvenmiyorum acikcasi :)sanirim.normal araba yikama yeri.tabi belkide dedigin gibidir diyede bi yanim dusunuyo

Oo iyi o vakit yardimcin olunca daha rahat :)) aman ne bileyim o mahalleden birine yikamada hic guvenmiyorum acikcasi :)sanirim.normal araba yikama yeri.tabi belkide dedigin gibidir diyede bi yanim dusunuyo

Canım içine hangisi siniyorsa öyle yap tabi ki içinin rahat etmesi önemli bu tarz işlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…