2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

İstanbuldayım canım Anadolu yakası Pendikteyim. Biraz araştır derim canım halının markasından modelinden bakarak. Muhakkak vardır internette bu konuda birşeyler yazan. Çok şükür mutfak ve salon halımda sıkıntı yaşamıyorum sadece oturma odam ve koridorum çok tüy bırakıyor benimde

evde degilki kız calısıyo ben gtcem yemek yapcam

valla bizde salonu kapatmstk bi degsiklik olmadı faturada hatta antrede petek yok benm ora cok soguk oldu salonu geri actık bencede degisen bisey yok ben sey diye duymustum mesela 6 petek varken 2sini kapattıgında bu sefer ısıyı 4 petege dagıtıyo yani o 2 petegnkide kapatınca 4 petege dagılıyo diye blyrm

MutluBulut_
nehirnil111

bilmiyorum kizlar ya cok garip oldum o an anlatamam.
edam evet nasipse dogumu o yapacak.
biraz sinirliydi sanki gecen, istedigi birseyi getirmemistik boyle hemen tersleniverdi tabi ben iyice tirstim adamdan.
bilmiyorum nasil olcak,doktor degistirmem bu saatten sonra.
Rabbim hayirli dogum.nasip eder insallah
He disim.agriyodu hem soyledim agriyo disciye gitsem diye, aa git problem olmz bilmem ne dedi
cok sasirdim cunki.gidilmiyor artik.
neyse gittim discime kadin sorumluluk almak istemedi,sancin baslar dedi ,bisi surdu ssadece.
dusunun acemi birinin yanina.gitsem belki dolgu felan yapacakti,sonra sancilanirdim.
hic guvenim kalmadi doktora

PembeLokum herkez evlendi canim cok sukur :)
artik gelsin bebisleer,bebis beklenir artik,sonra torun filan vee yaslanip.gitmisiz

ilknurrr22 kiz herkez tam tersini soyler telefondan girmek zor diye
altli ustlumu yasiyodunuz kv deyle yanlismi.hatirliyorum

Mia- yakaladi.grip desene,insallah cabucak gecer canim

etle ugrasmak,el opmek,koye gitmek,akraba gezmekle gecti canim..
eski bayramlarin tadi yokki artik, ramazan yine iyiydi ama bu bayram bisi anlamadim.

yok canım ama cok yyakın 5-6 bina var aramızda

evde degilki kız calısıyo ben gtcem yemek yapcam
Hamile halinle kayınvalidene de mi yemek yapıyorsun canım

Bu saatten sonra değiştirmek nasıl olur bilemedim bende canım aklına kötü şeyler getirme Dişçi olayını bilmiyordum bende tabi riske girilmez yani

yok canım ama cok yyakın 5-6 bina var aramızda

anladim canim.
gelince kendi yapsaya.. yorulmuyomusun.artik canim.
hepmi.yapiyorsun

nehirnil111 yok degistirmem kuzum,nasipse sunun.surasinda 5 hafta kalmis.. belkide 1 hafta belkide 1 gun .. Allah bilir artik.

evet disciye 2.trimesterda gitmek.en uygun , ilk.ve son aylar tehlikeli,nette cok.arastirmistim bunu.
disciye gitmeme fisrat kalmamisti,hamis kalmistim.
hos yirmilik disin cikiyor o agri yapiyor dedi ama bilemedim.

daha disimiz yeni cikiyor,anne olmaya cekilmisiz
cocukla beraber dis cikaricaz nasipse

Haklısın canım Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin tabi

Herkeste farklı oluyor işte benim çektirdim de kurtuldum diğerinde bir sorun yok çok şükür ne acı çektim 1 hafta

nasılsın pembelokum

ay senin resimlerine bakarken çok gülüyorum yaa annenin yorumlarına yani en son demiş ya denemediğiniz mutfak kaldı mı kızım

bilgisayardan girince eklerim canim.
hos geldin :)
daha once gelmistin sanki,bende okuyorum okuyorum dedim dejavumu oldu
Rabbim.yuvanizdan huzuru hic eksik etmesin insallah
Teşekkür ederim, cümlemize. Biz de balaıyndan dönüp eve kapandık, daha bugün işe gitmeye çıktık :) akrabalar bozuldu biraz ziyaret beklediler ama napalım biz daha 9 günlük evliyizzz

Ahahah tutkum yaa bebisten toruna nasul atladin hemen
Bebislerimizi beraber buyuturuz okula gonderdigimiz zamanlar gelir insaAllah :)

MutluBulut_ cnm yanlis hatirlamiyorsam sizin perim ile araniz iyiydi kanka gibiydiniz perim neden artik gelmiyor foruma

nasılsın pembelokum

ay senin resimlerine bakarken çok gülüyorum yaa annenin yorumlarına yani en son demiş ya denemediğiniz mutfak kaldı mı kızım

Iyiyim canim sagolasin sen nasilsin?
yaa annemle babam en sıkı takipcilerim hic bir fotomu yorumsuz bırakmıyorlar saģolsunlar

Geçmiş olsun canım, inşallah en kısa sürede bir bebeğiniz olurr, yeni evliymişsiniz elbet olacak :) ne yazdım hatırlamıyorum ama yazmıştım bir şeyler, daha önce biriyle evlilik yoluna girdik de olmadı, bu seferki oldu Allahım şükürler olsun hiç istemiyordum eskiden ama istiyorum şimdi, yaşlarımız geçiyor sonuçta.. doktora gidicez hamile kalmada engel bi durum var mı, hani varsa bilelim çünkü öyle çat diye hamile kalamıyor çoğunluk. istiyoruz bebek onun bebeğini istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…