Biraz uzun suruyor o durum can sikici ama sonra sukur geciyor canim gerci bi.kac ay aliyo. Uygunmus ya orasi istanbuldamisin sen ? Yakinsa eger o haliciyi arayim diye :)) ben sultangazideyim. Salon halisi diye ayrim yapilmiyor aslinda ama canim normal halilar sanirim.makine halisi oluyo ama ben salondaki 2 haliyi kasmirden almistim arada supururken iplikleri.cikiyo dokumadakigecen yil yikamaci bu ozel bilmem ne halisi demisti unuttum ondan 2 tl farkli
Oh ne guzel ama ben yikayamam gibi geliyoeskiden annemle yikardik benim pil hemen biterdi :)) kararsiz kaldim.esimde bizim eski komsulara verelim uyguna yikarlar diyo ama hic bilmedigimiz yerede vermek istemiyorum hele birde taniyo olunca daha ozensiz yikanir sanki
Dimi ya bende kapatayim en azindan salondakinin 1 tanesini kapatabilirim. O zaman yine gece guduz ayni ayarda devam etmeli.yani :) o havasini almayi.nasil.yapicaz peki kolay mi
Günaydın kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun nasılsınız ben yorgun işe geldim
Günaydın canlar, çok yorgunum ama bir o kadar da enerji doluyum
evde degilki kız calısıyo ben gtcem yemek yapcamOo gelin kal bence kayınvaliden bekler bak
Evet tatil istiyoruz biz
Bizim evde sıcak olur gibi yazın yandık ara kat iki yanımız dolu falan bakalım ben merkezi sistem olayından korkuyorum eğer azaltmalı dairelere şeklinde bir bölümü varsa bizimkini azaltırız tabi
selam canım napysn :) benm ttelefon bozldu sık sık giremiyorm laptoptan giriyorm oda zor oluyo smdide ckcam aaksama gelirim :)ilknurrr22 selam.canimcim
MutluBulut_ ustune gorme olmasin canim. olurmu olur.
cunki test yanlis yapilmadikca dogru gosteriyor.
perim nasilmis,o kac aylik acaba baya buyumutur oda :)
amin canım insallah :))Anladim canim iyi sukur bir sey olmamis artik darisi basima
valla bizde salonu kapatmstk bi degsiklik olmadı faturada hatta antrede petek yok benm ora cok soguk oldu salonu geri actık bencede degisen bisey yok ben sey diye duymustum mesela 6 petek varken 2sini kapattıgında bu sefer ısıyı 4 petege dagıtıyo yani o 2 petegnkide kapatınca 4 petege dagılıyo diye blyrmYa su olayi ben cozemedim. Evde toplam 6 petek var gecen sene 1 odam bos oldugundan petegi yandaki dugmeleri cevirip kapattik kapiyida kapattik. Kalan 5 petek calisti. Banada hep dedikleri kapatsanda petegi ayni.para gelecek bosa kapatiyosun oldu. Birde geceleri aslinda ihtiyac olmuyor ama kapat ac daha cok geliyormus dedikleri icin en kisik ayarda kaldi bu dogru mu kapatmamak mi gerekiyor
yok canım ama cok yyakın 5-6 bina var aramızdaMutluBulut_
nehirnil111
bilmiyorum kizlar ya cok garip oldum o an anlatamam.
edam evet nasipse dogumu o yapacak.
biraz sinirliydi sanki gecen, istedigi birseyi getirmemistik boyle hemen tersleniverdi tabi ben iyice tirstim adamdan.
bilmiyorum nasil olcak,doktor degistirmem bu saatten sonra.
Rabbim hayirli dogum.nasip eder insallah
He disim.agriyodu hem soyledim agriyo disciye gitsem diye, aa git problem olmz bilmem ne dedi
cok sasirdim cunki.gidilmiyor artik.
neyse gittim discime kadin sorumluluk almak istemedi,sancin baslar dedi ,bisi surdu ssadece.
dusunun acemi birinin yanina.gitsem belki dolgu felan yapacakti,sonra sancilanirdim.
hic guvenim kalmadi doktora
PembeLokum herkez evlendi canim cok sukur :)
artik gelsin bebisleer,bebis beklenir artik,sonra torun filan vee yaslanip.gitmisiz
ilknurrr22 kiz herkez tam tersini soyler telefondan girmek zor diye
altli ustlumu yasiyodunuz kv deyle yanlismi.hatirliyorum
Mia- yakaladi.grip desene,insallah cabucak gecer canim
etle ugrasmak,el opmek,koye gitmek,akraba gezmekle gecti canim..
eski bayramlarin tadi yokki artik, ramazan yine iyiydi ama bu bayram bisi anlamadim.
Hamile halinle kayınvalidene de mi yemek yapıyorsun canımevde degilki kız calısıyo ben gtcem yemek yapcam
MutluBulut_
nehirnil111
biraz sinirliydi sanki gecen, istedigi birseyi getirmemistik boyle hemen tersleniverdi tabi ben iyice tirstim adamdan.
He disim.agriyodu hem soyledim agriyo disciye gitsem diye, aa git problem olmz bilmem ne dedi
neyse gittim discime kadin sorumluluk almak istemedi,sancin baslar dedi ,bisi surdu ssadece.
dusunun acemi birinin yanina.gitsem belki dolgu felan yapacakti,sonra sancilanirdim.
yok canım ama cok yyakın 5-6 bina var aramızda
nehirnil111 yok degistirmem kuzum,nasipse sunun.surasinda 5 hafta kalmis.. belkide 1 hafta belkide 1 gun .. Allah bilir artik.
evet disciye 2.trimesterda gitmek.en uygun , ilk.ve son aylar tehlikeli,nette cok.arastirmistim bunu.
disciye gitmeme fisrat kalmamisti,hamis kalmistim.
hos yirmilik disin cikiyor o agri yapiyor dedi ama bilemedim.
daha disimiz yeni cikiyor,anne olmaya cekilmisiz
cocukla beraber dis cikaricaz nasipse
nasılsın pembelokumSelamlar kızlar
@Perim35 in topiği 2014/2015 gelini olacaklar topiğinden
İlk gelinimiz @SirriEyvan
Son gelinimizMrs Sahin
Yaa hepimiz evlendik sonunda
Ben cok duygulandim nedense
Hepimiz bir yastikta kocayalım insaAllah dostlugumuz muhabbetimiz bitmesin âmin
Haklısın canım Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin tabi
Herkeste farklı oluyor işte benim çektirdim de kurtuldum diğerinde bir sorun yok çok şükür ne acı çektim 1 hafta
kız hamarat gelin sen napıyosunseni de görüyorum ağlayan pastayı ne çok seviyosun kııız
Teşekkür ederim, cümlemize. Biz de balaıyndan dönüp eve kapandık, daha bugün işe gitmeye çıktık :) akrabalar bozuldu biraz ziyaret beklediler ama napalım biz daha 9 günlük evliyizzzbilgisayardan girince eklerim canim.
hos geldin :)
daha once gelmistin sanki,bende okuyorum okuyorum dedim dejavumu oldu
Rabbim.yuvanizdan huzuru hic eksik etmesin insallah
İyiyim lokumum sen nasılsın
MutluBulut_
nehirnil111
PembeLokum herkez evlendi canim cok sukur :)
artik gelsin bebisleer,bebis beklenir artik,sonra torun filan vee yaslanip.gitmisiz
ilknurrr22 kiz herkez tam tersini soyler telefondan girmek zor diye
altli ustlumu yasiyodunuz kv deyle yanlismi.hatirliyorum
Mia- yakaladi.grip desene,insallah cabucak gecer canim
etle ugrasmak,el opmek,koye gitmek,akraba gezmekle gecti canim..
eski bayramlarin tadi yokki artik, ramazan yine iyiydi ama bu bayram bisi anlamadim.
nasılsın pembelokum
ay senin resimlerine bakarken çok gülüyorum yaa annenin yorumlarına yanien son demiş ya denemediğiniz mutfak kaldı mı kızım
Geçmiş olsun canım, inşallah en kısa sürede bir bebeğiniz olurr, yeni evliymişsiniz elbet olacak :) ne yazdım hatırlamıyorum ama yazmıştım bir şeyler, daha önce biriyle evlilik yoluna girdik de olmadı, bu seferki oldu Allahım şükürler olsunHatirladim seni daha once de yazmistin buraya:)
Hayirli olsun evliliginiz tekrardan Allah pisman etmesin huzur bereket eksik olmasin:)
Daha hamile miyim bilmiyorum canim bir kere gebelik gecirdim evlenir evlenmez hamile kalmıstım ama 10 haftalıkken kaybettim bebeğim gelişmesi kalp atışı olmadı 6. Haftadan 10. Haftaya kadar bekledik ama hiç gelişmedi böyle olunca mecbur kürtaj oluyorsunTemmuzda kürtaj oldum bir müddet bekledik toparlanmak için şimdi tekrar deniyoruz insaAllah olur bu ay :)
Yaklasık 5 aylık evliyim
Siz de hemen dusunuyorsunuz sanirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?