2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Allah en kisa zamanda gonlunuze gore hayirlisiyla nasip etsin canim :)
Bizi de haberdar et hamile kaldiginda olur mu:)

nehirnil111 zaten 20lik dis dedimmi direk aklima sn geliyosun gercekten

benimde bu 3.
diger ikisini hic hissetmedim ama bu altta ve hamilelige denk geldi herhalde ondan agri yapiyor.

PembeLokum heh bellimi olur " 2014-2015 gelinlerinin torunlari" diye topic acarlar
hayirlisi hele o gunlere varirmiyizki zaten..

D denizbhrm Rabbim hayirli zamanda nasip eeder insallah canim minnaginizi :)
akrabalar bitecek gbi degilki hangine birine gidecen.
bosver

2014/2015 gelinlerinin torunları

İyi akşamlar kızlar bugün çok yogundum konuşmalarınıza ortak olamadım maalesef ama hazır girmisken kızıma aldığım şeyleri teyzeleri de gorsun istedim. Hastane çıkışını aldik, babası ve halası beyaz elbiseyi çok beğenerek aldılar diğerinin de fiyatı çok uygundu:)) bende firsati kacirmadim:)) nasillar sizce

Gule gule kullan canm hepsi cok guzel :))

yok canm arada bi her zaman degl

Canım içine hangisi siniyorsa öyle yap tabi ki içinin rahat etmesi önemli bu tarz işlerde
Artik buna vericem.canim bi arkadasima.sordum oda bizim oralarda da hep ayni metresi 8 olan bile var dedi aman bilmedigim.yere vermiyim dedim. Yagmurda nasil yagiyor saatlerdir.ordada oyle mi :)) resmen yagmurda cam silcem ama napayim temiz olsun en cok perdeler su 2 ayda cam surekli acik oldugundan resmen perdeler karardi tozdan :))

Veriyorum canim ayni firmaya knsallah yine guzel yikarlar :) halinin markasina bagli sanirim benim koridor angoraydi.neredeyse hic cikmadi gibi azdi, salon kasmir cikti uzun sure ama mutfak padisah aman aman ne cok cikti o yikamayada vermemistim ben surekli supurdum bitmecek sanmistim

Heh iste hep.bunu diyolar birde su oluyo tabi bos odanin kapisi acilinca soguk diger odalarada dagiliyo. Bakalim napicaz bu kis

Aaa disci olmaz tabi kuzum hatta benim icinde konusmustuk ya bebek dusunmeden git demistiniz bana. Zaten benim disci.iyi ki gelmistin.hamilelikte cok cekerdin biseyde yapamazdik demosti. Iyi ki iyi bir disciye denk gelmissin gercekten. Doktor niye oyle yapti ki.. Bu isleri hic bilmiyorum yani ayni.dokyorun takibinde olman gerekiyorsa gideceksin tabi aklina kotu bisey getirme canim insallah saglikla yapacaksin dogumunu

Dogru hatirladin canim :) cok yogun calisiyor o canim eve gelince temizlik yemek derken giremiyor. Bi ara izinliydi girmisti buraya :) onunda oglu olacak :) darisin sen,ben ve tum isteyenlere insallah :)

Oyyy ne guzel seyler almissiniz hele.o gelinlik gibi.elbise cok guzel :)) eksikler tamamlaniyor tabi.zaman azaldi :)
Bu aradaa tutkku bak.nasil unuttum sende besigi.almistin dimi.cekmeceli cok.guzeldi misil misil.uyusun.insallah unuttum bak :)

duman91 ben buu sirineleri yeriim
Hastane cikisina bayildim kuzum.
gule gule giysin insallah minik prenses
nekadar minikler dimi :)

beyaz elbiseyle bir dugun yapar belki :)

diyodubn ya yaza dugun var diye olur herhalde o zaman ona.
nasipse diyelim tabi saglicakla hele bi gelsinler

ilknurrr22 anladim canim
araniz iyiyse kv deyle ne guzel masallah

MutluBulut_
aynen canim iyiki gitmissin benim zamanim kalmamisti.
isin kotu tarafi dogurunca gecen agri degil illa yapulmasi gerek.
doktorun surdugu o sey 4 gundur agriyi kesmisti ama demin yineyine basladi. dayanamadim tuz koydum,eskiler oule yaparmis.
uyusturuyo insallah gecer.

amin canim Rabbim herkeze kolay dogum nasip eder insallah.

heh evet aldik canim besigi falan,amin insallah.
hersey hazir pasa bekleniyor :)
annem bussuru kiyagfet getirmis inlarin yikamasini saymazsak haziriz :)
bazen oyle heves geliyoki iste simdi dogyrsam diyorum,ama bazen ...

inşallah, çok isterim olmasını bence de, hangi birine yetişelim bi de ayağımızın tozuyla, daha anlamadık evliliğimizi çok yeniyiz, niye kapı kapı gezelim ki..zaten tam gaz başladık işe, ama tesellim eve geç gelmemesi

Bi oglumuz daha oluyor demek ne guzel :)

Bu arada hani elektrik faturasini dusurmeye calisiyordum ya canim son iki sefer 42 ve 40 lira gelmisti bu ay 33 geldi başardım

Valla ilk iş buraya yazıcam canım.... ben evliliği külfet sanıyodum doğru kişiyle yapılınca nimetmiş meğer...

Evet öyle doğru kişiyle olunca ev işi yemek fln ağır gelmiyor insana Allah şaşırtmasın

pek iyi bi ev hanımı değilim, yemeği ve ev işlerini ben yapmıyorum sadece kahvaltı hazırlıyorum bekarlık günlerimden emektar bir çerkes abla var, onu bırakmadım yine beraberiz :) çok laf yedim ve yiyorum bu yüzden ama napalım gerçi temizliği beraber yapıyoruz hoşuma gidiyo bekarken üşenirdim şimdi hevesle yapıyorum

Bu arada hani elektrik faturasini dusurmeye calisiyordum ya canim son iki sefer 42 ve 40 lira gelmisti bu ay 33 geldi başardım
benım hep 50 geliyo nasıl yaptın bulasık makınesını kullanmasam mı gündüzlerı evde de yokuz ama cok gelıyo

tutkku , MutluBulut_ , ilknurrr22 çok çok teşekkür ederiz teyzoşları...:) Evet yaza kısmetse düğünümüz var tabi net değil ama en olmadı bayramda giyer inşAllah kuzucuğum:))) Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Eşim daha yeni yeni idrak ediyor birşeyler aldıkça :)

nehirnil111 zaten 20lik dis dedimmi direk aklima sn geliyosun gercekten

benimde bu 3.
diger ikisini hic hissetmedim ama bu altta ve hamilelige denk geldi herhalde ondan agri yapiyor.
Benim 2 tane çıktı ilki duruyor hala normal yerinde diğeri canımdan can aldı mübarekbiri diğerine uymuyor işte canım seninde hamileliğe gelmiş ne yapacaksın çok felaket bir acı biliyorum bana ilaç falan kar etmiyordu kemiğe dayandığı için
Yesinler o cicileri ya çok tatlılar canım sağlıcakla giysin inşallah
Evet canm arada gdyrm evlerini felanda temzlyrm
Anladım canım maşallah senin gibi geline

Burada da bütün akşam yağdı iş çıkışımda da fena yağıyordu şuanda hafiften atıyor ama normal yani ben silmedim perdelerimi yıkadığımda sileceğim perdeler dediğin gibi karardı halıyı da güvendiğin yere ver canım ne yapacaksın bir kaç TL den kaçılmaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…