- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Sorun değil canım kolay gelsinBen de iyiyim canım bugün evde çamaşır yıkama partisi yapıyorum ondan geç yazdım kusura bakma
Geçmiş olsun canım, inşallah en kısa sürede bir bebeğiniz olurr, yeni evliymişsiniz elbet olacak :) ne yazdım hatırlamıyorum ama yazmıştım bir şeyler, daha önce biriyle evlilik yoluna girdik de olmadı, bu seferki oldu Allahım şükürler olsunhiç istemiyordum eskiden ama istiyorum şimdi, yaşlarımız geçiyor sonuçta.. doktora gidicez hamile kalmada engel bi durum var mı, hani varsa bilelim çünkü öyle çat diye hamile kalamıyor çoğunluk. istiyoruz bebek onun bebeğini istiyorum
nehirnil111 zaten 20lik dis dedimmi direk aklima sn geliyosun gercekten
benimde bu 3.
diger ikisini hic hissetmedim ama bu altta ve hamilelige denk geldi herhalde ondan agri yapiyor.
PembeLokum heh bellimi olur " 2014-2015 gelinlerinin torunlari" diye topic acarlar
hayirlisi hele o gunlere varirmiyizki zaten..
D denizbhrm Rabbim hayirli zamanda nasip eeder insallah canim minnaginizi :)
akrabalar bitecek gbi degilki hangine birine gidecen.
bosver
Evet canm arada gdyrm evlerini felanda temzlyrmHamile halinle kayınvalidene de mi yemek yapıyorsun canım
Bu saatten sonra değiştirmek nasıl olur bilemedim bende canım aklına kötü şeyler getirmeDişçi olayını bilmiyordum bende tabi riske girilmez yani
Gule gule kullan canm hepsi cok guzel :))İyi akşamlar kızlar bugün çok yogundum konuşmalarınıza ortak olamadım maalesef ama hazır girmisken kızıma aldığım şeyleri teyzeleri de gorsun istedim. Hastane çıkışını aldik, babası ve halası beyaz elbiseyi çok beğenerek aldılar diğerinin de fiyatı çok uygundu:)) bende firsati kacirmadim:)) nasillar sizceEki Görüntüle 1641571
yok canm arada bi her zaman deglanladim canim.
gelince kendi yapsaya.. yorulmuyomusun.artik canim.
hepmi.yapiyorsun
nehirnil111 yok degistirmem kuzum,nasipse sunun.surasinda 5 hafta kalmis.. belkide 1 hafta belkide 1 gun .. Allah bilir artik.
evet disciye 2.trimesterda gitmek.en uygun , ilk.ve son aylar tehlikeli,nette cok.arastirmistim bunu.
disciye gitmeme fisrat kalmamisti,hamis kalmistim.
hos yirmilik disin cikiyor o agri yapiyor dedi ama bilemedim.
daha disimiz yeni cikiyor,anne olmaya cekilmisiz
cocukla beraber dis cikaricaz nasipse
Artik buna vericem.canim bi arkadasima.sordum oda bizim oralarda da hep ayni metresi 8 olan bile var dedi aman bilmedigim.yere vermiyim dedim. Yagmurda nasil yagiyor saatlerdir.ordada oyle mi :)) resmen yagmurda cam silcem ama napayim temiz olsun en cok perdeler su 2 ayda cam surekli acik oldugundan resmen perdeler karardi tozdan :))Canım içine hangisi siniyorsa öyle yap tabi ki içinin rahat etmesi önemli bu tarz işlerde
Veriyorum canim ayni firmaya knsallah yine guzel yikarlar :) halinin markasina bagli sanirim benim koridor angoraydi.neredeyse hic cikmadi gibi azdi, salon kasmir cikti uzun sure ama mutfak padisah aman aman ne cok cikti o yikamayada vermemistim ben surekli supurdum bitmecek sanmistim
İstanbuldayım canım Anadolu yakası Pendikteyim. Biraz araştır derim canım halının markasından modelinden bakarak. Muhakkak vardır internette bu konuda birşeyler yazan. Çok şükür mutfak ve salon halımda sıkıntı yaşamıyorum sadece oturma odam ve koridorum çok tüy bırakıyor benimde
Heh iste hep.bunu diyolar birde su oluyo tabi bos odanin kapisi acilinca soguk diger odalarada dagiliyo. Bakalim napicaz bu kisvalla bizde salonu kapatmstk bi degsiklik olmadı faturada hatta antrede petek yok benm ora cok soguk oldu salonu geri actık bencede degisen bisey yok ben sey diye duymustum mesela 6 petek varken 2sini kapattıgında bu sefer ısıyı 4 petege dagıtıyo yani o 2 petegnkide kapatınca 4 petege dagılıyo diye blyrm
MutluBulut_
nehirnil111
bilmiyorum kizlar ya cok garip oldum o an anlatamam.
edam evet nasipse dogumu o yapacak.
biraz sinirliydi sanki gecen, istedigi birseyi getirmemistik boyle hemen tersleniverdi tabi ben iyice tirstim adamdan.
bilmiyorum nasil olcak,doktor degistirmem bu saatten sonra.
Rabbim hayirli dogum.nasip eder insallah
He disim.agriyodu hem soyledim agriyo disciye gitsem diye, aa git problem olmz bilmem ne dedi
cok sasirdim cunki.gidilmiyor artik.
neyse gittim discime kadin sorumluluk almak istemedi,sancin baslar dedi ,bisi surdu ssadece.
dusunun acemi birinin yanina.gitsem belki dolgu felan yapacakti,sonra sancilanirdim.
hic guvenim kalmadi doktora
PembeLokum herkez evlendi canim cok sukur :)
artik gelsin bebisleer,bebis beklenir artik,sonra torun filan vee yaslanip.gitmisiz
ilknurrr22 kiz herkez tam tersini soyler telefondan girmek zor diye
altli ustlumu yasiyodunuz kv deyle yanlismi.hatirliyorum
Mia- yakaladi.grip desene,insallah cabucak gecer canim
etle ugrasmak,el opmek,koye gitmek,akraba gezmekle gecti canim..
eski bayramlarin tadi yokki artik, ramazan yine iyiydi ama bu bayram bisi anlamadim.
Dogru hatirladin canim :) cok yogun calisiyor o canim eve gelince temizlik yemek derken giremiyor. Bi ara izinliydi girmisti buraya :) onunda oglu olacak :) darisin sen,ben ve tum isteyenlere insallah :)Ahahah tutkum yaa bebisten toruna nasul atladin hemen
Bebislerimizi beraber buyuturuz okula gonderdigimiz zamanlar gelir insaAllah :)
MutluBulut_ cnm yanlis hatirlamiyorsam sizin perim ile araniz iyiydi kanka gibiydiniz perim neden artik gelmiyor foruma
Oyyy ne guzel seyler almissiniz hele.o gelinlik gibi.elbise cok guzel :)) eksikler tamamlaniyor tabi.zaman azaldi :)İyi akşamlar kızlar bugün çok yogundum konuşmalarınıza ortak olamadım maalesef ama hazır girmisken kızıma aldığım şeyleri teyzeleri de gorsun istedim. Hastane çıkışını aldik, babası ve halası beyaz elbiseyi çok beğenerek aldılar diğerinin de fiyatı çok uygundu:)) bende firsati kacirmadim:)) nasillar sizceEki Görüntüle 1641571
Valla ilk iş buraya yazıcam canım.... ben evliliği külfet sanıyodum doğru kişiyle yapılınca nimetmiş meğer...Allah en kisa zamanda gonlunuze gore hayirlisiyla nasip etsin canim :)
Bizi de haberdar et hamile kaldiginda olur mu:)
inşallah, çok isterim olmasınınehirnil111 zaten 20lik dis dedimmi direk aklima sn geliyosun gercekten
benimde bu 3.
diger ikisini hic hissetmedim ama bu altta ve hamilelige denk geldi herhalde ondan agri yapiyor.
PembeLokum heh bellimi olur " 2014-2015 gelinlerinin torunlari" diye topic acarlar
hayirlisi hele o gunlere varirmiyizki zaten..
D denizbhrm Rabbim hayirli zamanda nasip eeder insallah canim minnaginizi :)
akrabalar bitecek gbi degilki hangine birine gidecen.
bosver
Artik buna vericem.canim bi arkadasima.sordum oda bizim oralarda da hep ayni metresi 8 olan bile var dedi aman bilmedigim.yere vermiyim dedim. Yagmurda nasil yagiyor saatlerdir.ordada oyle mi :)) resmen yagmurda cam silcem ama napayim temiz olsun en cok perdeler su 2 ayda cam surekli acik oldugundan resmen perdeler karardi tozdan :))
Veriyorum canim ayni firmaya knsallah yine guzel yikarlar :) halinin markasina bagli sanirim benim koridor angoraydi.neredeyse hic cikmadi gibi azdi, salon kasmir cikti uzun sure ama mutfak padisah aman aman ne cok cikti o yikamayada vermemistim ben surekli supurdum bitmecek sanmistim
Heh iste hep.bunu diyolar birde su oluyo tabi bos odanin kapisi acilinca soguk diger odalarada dagiliyo. Bakalim napicaz bu kis
Aaa disci olmaz tabi kuzum hatta benim icinde konusmustuk ya bebek dusunmeden git demistiniz bana. Zaten benim disci.iyi ki gelmistin.hamilelikte cok cekerdin biseyde yapamazdik demosti. Iyi ki iyi bir disciye denk gelmissin gercekten. Doktor niye oyle yapti ki.. Bu isleri hic bilmiyorum yani ayni.dokyorun takibinde olman gerekiyorsa gideceksin tabi aklina kotu bisey getirme canim insallah saglikla yapacaksin dogumunu
Dogru hatirladin canim :) cok yogun calisiyor o canim eve gelince temizlik yemek derken giremiyor. Bi ara izinliydi girmisti buraya :) onunda oglu olacak :) darisin sen,ben ve tum isteyenlere insallah :)
Oyyy ne guzel seyler almissiniz hele.o gelinlik gibi.elbise cok guzel :)) eksikler tamamlaniyor tabi.zaman azaldi :)
Bu aradaatutkku bak.nasil unuttum sende besigi.almistin dimi.cekmeceli cok.guzeldi misil
misil.uyusun.insallah unuttum bak :)
Valla ilk iş buraya yazıcam canım.... ben evliliği külfet sanıyodum doğru kişiyle yapılınca nimetmiş meğer...
pek iyi bi ev hanımı değilim, yemeği ve ev işlerini ben yapmıyorum sadece kahvaltı hazırlıyorumBi oglumuz daha oluyor demek ne guzel :)
Bu arada hani elektrik faturasini dusurmeye calisiyordum ya canim son iki sefer 42 ve 40 lira gelmisti bu ay 33 geldi başardım
Evet öyle doğru kişiyle olunca ev işi yemek fln ağır gelmiyor insana Allah şaşırtmasın
benım hep 50 geliyo nasıl yaptın bulasık makınesını kullanmasam mı gündüzlerı evde de yokuz ama cok gelıyoBu arada hani elektrik faturasini dusurmeye calisiyordum ya canim son iki sefer 42 ve 40 lira gelmisti bu ay 33 geldi başardım
Benim 2 tane çıktı ilki duruyor hala normal yerinde diğeri canımdan can aldı mübareknehirnil111 zaten 20lik dis dedimmi direk aklima sn geliyosun gercekten
benimde bu 3.
Yesinler o cicileri ya çok tatlılar canım sağlıcakla giysin inşallahİyi akşamlar kızlar bugün çok yogundum konuşmalarınıza ortak olamadım maalesef ama hazır girmisken kızıma aldığım şeyleri teyzeleri de gorsun istedim. Hastane çıkışını aldik, babası ve halası beyaz elbiseyi çok beğenerek aldılar diğerinin de fiyatı çok uygundu:)) bende firsati kacirmadim:)) nasillar sizceEki Görüntüle 1641571
Anladım canım maşallah senin gibi gelineEvet canm arada gdyrm evlerini felanda temzlyrm
Artik buna vericem.canim bi arkadasima.sordum oda bizim oralarda da hep ayni metresi 8 olan bile var dedi aman bilmedigim.yere vermiyim dedim. Yagmurda nasil yagiyor saatlerdir.ordada oyle mi :)) resmen yagmurda cam silcem ama napayim temiz olsun en cok perdeler su 2 ayda cam surekli acik oldugundan resmen perdeler karardi tozdan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?