2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

İyiyim canım kız bir tane vardı resim daha nerede gördün ağlayan pastayı tiramisuyu desen neyse Sen nasılsın

bir tiramisu bir de ağlayan pasta işte bilirim iyiyim bende sağol canım
Iyiyim canim sagolasin sen nasilsin?
yaa annemle babam en sıkı takipcilerim hic bir fotomu yorumsuz bırakmıyorlar saģolsunlar
iyiyim canım sağol
hahaha sorma yaaa akşam bombardımana tutmuşsun beni

valla ben kapatmıcam en sıcakta salon oluyo en azndan kapısını acıyorm eve dagılıyo

ben herseye tamam dedigim icin iyi canm yoksa sanmyrm iyi olcagını iyiden kastımda biseye karısmaz onun dısında biseyi yok

sagol canım kıymet bilinirse :))

bende su faturasını dusurmek istiyorm bakıyorm kayınvalidemgil 3 kisi mesela bide cok camasr yıkıyo ona 25 tlden fazla gelmiyo banada 35ten asagı düsmüyo anlamyrm bi turlu

dogunca cok gzel giydirme kız nazar degmesn bebisee :))

Genelde bilinmez canım bilirim ben hiç kasmıyorum öyle gelinlik yapmıyorum Evime gelirlerse bir güzel ağırlarım iş yaptırmam ama hiçte
bende yapıyorm iste dayanamyrm calısyolar yoruluyolar felan diyorm ama kıymetm bilinmicek biliyorm onuda kucuk ogluna cok duskun smdidn öbür gelin icin hayaller kuruyo

Allah mutluluğunu daim etsin canım benimm
Günaydın kızlar

bende yapıyorm iste dayanamyrm calısyolar yoruluyolar felan diyorm ama kıymetm bilinmicek biliyorm onuda kucuk ogluna cok duskun smdidn öbür gelin icin hayaller kuruyo
Genelde öyle olur canım aman çok muhabbet tez ayrılık getirir biz çok yakın örneğini gördük çok iyi olmak her zaman iyi değil boşver mesafe iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…