2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Canim ben de genel ev temizligi yapamiyorum benim de yardimcim var ama yemek yapiyorum keyifli oluyor sen de dene tek basina yemek yapmayi gercekten bir sey basarmak keyifli oluyor :)

benım hep 50 geliyo nasıl yaptın bulasık makınesını kullanmasam mı gündüzlerı evde de yokuz ama cok gelıyo

Canim izlemedigimiz zamanlar surekli televizyonlarin fislerini cektim, camasir ve bulasik makinasini tam kapasitede calistiriyorum tam dolana kadar bekliyorum, bir de tencereleri elde yıkarsan bulasık makinasi cabuk dolmuyor

bir tiramisu bir de ağlayan pasta işte bilirim iyiyim bende sağol canım

iyiyim canım sağol
hahaha sorma yaaa akşam bombardımana tutmuşsun beni

Eveet tum fotolarını begendim

bende su faturasını dusurmek istiyorm bakıyorm kayınvalidemgil 3 kisi mesela bide cok camasr yıkıyo ona 25 tlden fazla gelmiyo banada 35ten asagı düsmüyo anlamyrm bi turlu

Su faturasi nasil duser bilmiyorum canim ben su konusunda cok cok hassasimdir bir damla bile ziyan etmemeye calisirim ne biliyim elde bulasik yikarken suyu cok az acarim dus alirken surekli ac kapa ac kapa yaparak dus alirim ve hizli dus alirim cok su harcamayim diye evi vileda yaparken o kovayi tamamen doldurmam mesela yarisindan daha az doldururum

Oyh bayıldımmm
Hele o minicik çorap yok muuuu

bende dusta cok kalıyorm iste onun dısında suyu harcamıyorm cok

mesafeliler daha degerlii oluyo zaten bende ilk basta her gn gidiyodm nerdeyse temzligi yemegi smdi gtmyrm öyle bilerek
Biz çok gitmeyiz onlarda haftada bir ya gelirler ya gelmezler bizde özlersek gidiyoruz öyle hiç adet edinmedik kural gibi kafamıza nasıl eserse yani telefonla hiç aramam kayınvalidemi o da beni aramaz özel anlar ya da günler dışında mesafeyle arabayla 10 dakika falan anca aramız

hadi ya o kadar yani yok kayınvalidem iki gnde bi arar o aramazssa ben ararım ama seninkide cok iyiyms bi kere kalbimi kırmslardı 10 gün aramadm onlar aradı konstlar onun dsnda ararm hep

hadi ya o kadar yani yok kayınvalidem iki gnde bi arar o aramazssa ben ararım ama seninkide cok iyiyms bi kere kalbimi kırmslardı 10 gün aramadm onlar aradı konstlar onun dsnda ararm hep
Ben nişan zamanı tanışma zamanı da böyleydim hiç değiştirmedim daha iyi sonra çok beklentiye giriliyor sürekli arayıp ne konuşacağım ki

Ben nişan zamanı tanışma zamanı da böyleydim hiç değiştirmedim daha iyi sonra çok beklentiye giriliyor sürekli arayıp ne konuşacağım ki
ay bende senin gbi olmak istyrmmmm beceremyrm ama aynen daha cok beklentiye giriyolar esim bile gitme o kadar diyo ama ben laf etcekler diye gdyrm iste

ay bende senin gbi olmak istyrmmmm beceremyrm ama aynen daha cok beklentiye giriyolar esim bile gitme o kadar diyo ama ben laf etcekler diye gdyrm iste
Ben pek takmam insanları canım çok eyvallahım yoktur ama şimdi ne gördüysem onuda yapıyor olabilirim kimse de annemler dışında ne eksiğin var ne derdin var diye sormadı ne nişanlılık evresinde ne de şimdi o yüzden biraz adamına göre hesabı oluyor kimse maddi olarak yardım etmek zorunda değil ama manevi olarak sorulması bile yeter

orası öyle canm benmde kendi annemgil her zaman yanımda destekciler ama nisanlılık zamanında bi dediğimi iki etmedi esimin ailesi özellikle kayınbabam

orası öyle canm benmde kendi annemgil her zaman yanımda destekciler ama nisanlılık zamanında bi dediğimi iki etmedi esimin ailesi özellikle kayınbabam
Bana kimse ne eksiğin var nasıl gidiyor hazırlıklar diye sormadı bile eşimle herşeyi kendimiz yaptık benim almam gerekenleri ailem aldı tabi eşimde kendi yaptı sadece Düğünümüzü falanda hep takılardan hallettik canım bir halılarımızı ödüyor annesi eşimin onunda bir kaç ayı kaldı o kadarkayınpederimin yüzünü bile görmedim ben nişanlıyken para çıkacak cebinden diye babamı bile aramadıUnutulmuyor işte sadece böyle dalgaya vuruyorum

Hoşgeldin tutkum nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…