- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Nasılsın canımAllah mutluluğunu daim etsin canım benimm
Günaydın kızlar
mesafeliler daha degerlii oluyo zatenGenelde öyle olur canım aman çok muhabbet tez ayrılık getirir biz çok yakın örneğini gördük çok iyi olmak her zaman iyi değil boşver mesafe iyidir
En güzel öğündür iyi yapıyorsun canımvalla kahvaltının keyfini cok iyi cıkarıyorumkalkmak bilmiyorm sofradan en cokta sabah yiyorm zaten
pek iyi bi ev hanımı değilim, yemeği ve ev işlerini ben yapmıyorum sadece kahvaltı hazırlıyorumbekarlık günlerimden emektar bir çerkes abla var, onu bırakmadım yine beraberiz :) çok laf yedim ve yiyorum bu yüzden ama napalım gerçi temizliği beraber yapıyoruz hoşuma gidiyo bekarken üşenirdim şimdi hevesle yapıyorum
benım hep 50 geliyo nasıl yaptın bulasık makınesını kullanmasam mı gündüzlerı evde de yokuz ama cok gelıyo
bir tiramisu bir de ağlayan pasta işte bilirimiyiyim bende sağol canım
iyiyim canım sağol
hahaha sorma yaaaakşam bombardımana tutmuşsun beni
bende su faturasını dusurmek istiyorm bakıyorm kayınvalidemgil 3 kisi mesela bide cok camasr yıkıyo ona 25 tlden fazla gelmiyo banada 35ten asagı düsmüyo anlamyrm bi turlu
İyi akşamlar kızlar bugün çok yogundum konuşmalarınıza ortak olamadım maalesef ama hazır girmisken kızıma aldığım şeyleri teyzeleri de gorsun istedim. Hastane çıkışını aldik, babası ve halası beyaz elbiseyi çok beğenerek aldılar diğerinin de fiyatı çok uygundu:)) bende firsati kacirmadim:)) nasillar sizceEki Görüntüle 1641571
bende dusta cok kalıyorm isteCanim ben de genel ev temizligi yapamiyorum benim de yardimcim var ama yemek yapiyorum keyifli oluyor sen de dene tek basina yemek yapmayi gercekten bir sey basarmak keyifli oluyor :)
Canim izlemedigimiz zamanlar surekli televizyonlarin fislerini cektim, camasir ve bulasik makinasini tam kapasitede calistiriyorum tam dolana kadar bekliyorum, bir de tencereleri elde yıkarsan bulasık makinasi cabuk dolmuyor
Eveet tum fotolarını begendim
Su faturasi nasil duser bilmiyorum canim ben su konusunda cok cok hassasimdir bir damla bile ziyan etmemeye calisirim ne biliyim elde bulasik yikarken suyu cok az acarim dus alirken surekli ac kapa ac kapa yaparak dus alirim ve hizli dus alirim cok su harcamayim diye evi vileda yaparken o kovayi tamamen doldurmam mesela yarisindan daha az doldururum
bende dusta cok kalıyorm isteonun dısında suyu harcamıyorm cok
Nasılsın canım
yok ya cok sıcak olmuyo su önceden kaynar suyla banyo yapardm resmen simdi ılık oluyo cok iyi geliyoHamilesin bir de uzun kalınca fenalık gelmiyo mu
Biz çok gitmeyiz onlarda haftada bir ya gelirler ya gelmezler bizde özlersek gidiyoruz öyle hiç adet edinmedik kural gibi kafamıza nasıl eserse yani telefonla hiç aramam kayınvalidemi o da beni aramaz özel anlar ya da günler dışında mesafeyle arabayla 10 dakika falan anca aramızmesafeliler daha degerlii oluyo zatenbende ilk basta her gn gidiyodm nerdeyse temzligi yemegi smdi gtmyrm öyle bilerek
Evet bizim henüz bebişimiz yokiyiym canım seni sormalı bi sen kalmışsın sanırım bebişsiz sayfaya bakıyorumda hep göbüşlü resimlerRabbim sıhhatli bi şekilde kucaklarına almayı nasip etsin
hadi ya o kadar yani yok kayınvalidem iki gnde bi arar o aramazssa ben ararım ama seninkide cok iyiymsBiz çok gitmeyiz onlarda haftada bir ya gelirler ya gelmezler bizde özlersek gidiyoruz öyle hiç adet edinmedik kural gibi kafamıza nasıl eserse yani telefonla hiç aramam kayınvalidemi o da beni aramaz özel anlar ya da günler dışında mesafeyle arabayla 10 dakika falan anca aramız
Ben nişan zamanı tanışma zamanı da böyleydim hiç değiştirmedim daha iyi sonra çok beklentiye giriliyor sürekli arayıp ne konuşacağım kihadi ya o kadar yani yok kayınvalidem iki gnde bi arar o aramazssa ben ararım ama seninkide cok iyiymsbi kere kalbimi kırmslardı 10 gün aramadm onlar aradı konstlar onun dsnda ararm hep
ay bende senin gbi olmak istyrmmmmBen nişan zamanı tanışma zamanı da böyleydim hiç değiştirmedim daha iyi sonra çok beklentiye giriliyor sürekli arayıp ne konuşacağım ki
Ben pek takmam insanları canım çok eyvallahım yoktur ama şimdi ne gördüysem onuda yapıyor olabilirim kimse de annemler dışında ne eksiğin var ne derdin var diye sormadı ne nişanlılık evresinde ne de şimdi o yüzden biraz adamına göre hesabı oluyor kimse maddi olarak yardım etmek zorunda değil ama manevi olarak sorulması bile yeteray bende senin gbi olmak istyrmmmmbeceremyrm ama aynen daha cok beklentiye giriyolar esim bile gitme o kadar diyo ama ben laf etcekler diye gdyrm iste
orası öyle canm benmde kendi annemgil her zaman yanımda destekciler ama nisanlılık zamanında bi dediğimi iki etmedi esimin ailesi özellikle kayınbabamBen pek takmam insanları canım çok eyvallahım yoktur ama şimdi ne gördüysem onuda yapıyor olabilirim kimse de annemler dışında ne eksiğin var ne derdin var diye sormadı ne nişanlılık evresinde ne de şimdi o yüzden biraz adamına göre hesabı oluyor kimse maddi olarak yardım etmek zorunda değil ama manevi olarak sorulması bile yeter
selam canm :)) napysnselam.canlaaar
amin canım amin darısı başımıza bi de EdamaEvet bizim henüz bebişimiz yokRabbim herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Bana kimse ne eksiğin var nasıl gidiyor hazırlıklar diye sormadı bile eşimle herşeyi kendimiz yaptık benim almam gerekenleri ailem aldı tabi eşimde kendi yaptı sadeceorası öyle canm benmde kendi annemgil her zaman yanımda destekciler ama nisanlılık zamanında bi dediğimi iki etmedi esimin ailesi özellikle kayınbabam
selam.canlaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?