2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

ooo o zaman sonuna kadar mesafeli olmakta haklısın smdi ben bu kadar yaptıklarına karsı mesafeli olursam ben suclu olurum o yzden ben böyle kalmayı tercih ediyim ama bende bazen diyorm herseyi kendimiz yapsaydk diye

anatkh018 canim nasilsin durumlar nasil duzelme gelisme var mi
iyiyim canım sen nasılsın? yok canım bi düzelme ben ailemdeyim hala eşimle düne kadar konuşuyordum ama işten ayrılıp aylak aylak dolaşması beni delirtti yuvasının dağılmasını istemiyor ama işten çıkıyor sıkıldım diyip sonra iş bak bari diyorum yok diyor bende verdiğim kararın doğru ve boşanmanın yerinde bi karar olduğunu söyledim tabi bu kadar sakin değildim çıldırdım resmen rahatlığına... millet çoluk çocuk sahibi oldu bizimki karısına sahip çıkamadı nolcak bilmiyorum ama açsa davayı canım acımaz inanki çok kırgınım çokk ama iyiyim gerçekten sabaha göre çok çok iyiyim.

Ah canim esinin akli bi an evvel basina gelir insallah ne zamandir annenlerdesin? Bayramdan onceden beri ordasin hatirladigim kadariyla Hic mi yuvasinin kiymetini bilmiyor hic mi ozlemiyor ya

Sevgili anneler ve anne adayları montessori etkinlikleri ve blw diye bir sey duydunuz mu hic? Blw bebeklerin 6. Aydan itibaren kendi kendine yemek yemesi instagramda goruyorum o minik bebeler nasil tavuk put yiyor kofteler yiyor gormeniz lazim ya anneleri onlara yemek yedirmiyor kendi kendilerine yiyorlar

SirriEyvan CennetiMelegiM Ladypurple duman91 tutkku ilknurrr22

ilknurrr22 insallah canim ya.
sekerle ,sutle idare ediyorum.
cayda icmek istemiyorum sanci yapiyomus.

canim sicak suyla dus alma,dedigin gibi dusuge sebep olabiliyor.
ilerleyen aylarda ise burun kanamasi.vs. olabilir Allah korusun.
ilik her zaman iyidir.
bn hatta banyonun kapisini tamamen kapatmiyorum cok havasiz kaliyor su nekadar ilik bile olsa

onu bilmiyodum sadece düsüge neden oldugunu biliyorum hic sıcaak suyla dus almadım hamile kaldıktan sonra bide soguk su daha iyi vucüt icinde catlak olusumu önlüyo ama benm gögüsler catladı smdiden napcam blmyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…