- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Amin canım inşallahamin canım amin darısı başımıza bi de Edama
ooo o zaman sonuna kadar mesafeli olmakta haklısınBana kimse ne eksiğin var nasıl gidiyor hazırlıklar diye sormadı bile eşimle herşeyi kendimiz yaptık benim almam gerekenleri ailem aldı tabi eşimde kendi yaptı sadeceDüğünümüzü falanda hep takılardan hallettik canım bir halılarımızı ödüyor annesi eşimin onunda bir kaç ayı kaldı o kadar kayınpederimin yüzünü bile görmedim ben nişanlıyken para çıkacak cebinden diye babamı bile aramadı Unutulmuyor işte sadece böyle dalgaya vuruyorum
Hoşgeldin tutkum nasılsın
olmazsn insallah bende oldmda hamilelikte hic ceklmyo ilacta icemynce iyilesmek bilmysnnehirnil111
ilknurrr22
iyiyim kizlar.
dersteyim iste.
grip olacam.galiba bogazim cok.agriyo,halsizim.
eksi eksi soguk meyveler canim cekiyo
yok ya cok sıcak olmuyo su önceden kaynar suyla banyo yapardm resmen simdi ılık oluyo cok iyi geliyo
smdi yapamıyorm ama ilk aylarda düsüge sebep oluyo diye yapmadm smdide alstm ılık suyaBen de senin gibi sıcak suyu severim kaplıcaya fln bayılırım hele :)
smdi yapamıyorm ama ilk aylarda düsüge sebep oluyo diye yapmadm smdide alstm ılık suya
18. haftada ögrendm canım gostermemsti bi hafta sonra gittik gösterdiAnladm cnm sana bisey daha sorim dur bebegin cinsiyetini ne zaman kacinci haftada ogrendiniz :)
iyiyim canım sen nasılsın? yok canım bi düzelme ben ailemdeyim hala eşimle düne kadar konuşuyordum ama işten ayrılıp aylak aylak dolaşması beni delirtti yuvasının dağılmasını istemiyor ama işten çıkıyor sıkıldım diyip sonra iş bak bari diyorum yok diyor bende verdiğim kararın doğru ve boşanmanın yerinde bi karar olduğunu söyledim tabi bu kadar sakin değildim çıldırdım resmen rahatlığınaanatkh018 canim nasilsin durumlar nasil duzelme gelisme var mi
18. haftada ögrendm canım gostermemsti bi hafta sonra gittik gösterdi
iyiyim canım sen nasılsın? yok canım bi düzelme ben ailemdeyim hala eşimle düne kadar konuşuyordum ama işten ayrılıp aylak aylak dolaşması beni delirtti yuvasının dağılmasını istemiyor ama işten çıkıyor sıkıldım diyip sonra iş bak bari diyorum yok diyor bende verdiğim kararın doğru ve boşanmanın yerinde bi karar olduğunu söyledim tabi bu kadar sakin değildim çıldırdım resmen rahatlığına... millet çoluk çocuk sahibi oldu bizimki karısına sahip çıkamadı nolcak bilmiyorum ama açsa davayı canım acımaz inanki çok kırgınım çokk ama iyiyim gerçekten sabaha göre çok çok iyiyim.
aynen cok nazlı bana cekmis hraldeSenin oglan pek nazli olacak herhalde kalbini gec duydunuz gec dollenmis cinsiyetini gec gostermis
ay hayır ilk defa duydm hemen bakıyımSevgili anneler ve anne adayları montessori etkinlikleri ve blw diye bir sey duydunuz mu hic? Blw bebeklerin 6. Aydan itibaren kendi kendine yemek yemesi instagramda goruyorum o minik bebeler nasil tavuk put yiyor kofteler yiyor gormeniz lazim ya anneleri onlara yemek yedirmiyor kendi kendilerine yiyorlar
SirriEyvan CennetiMelegiM Ladypurple tutkku ilknurrr22
ay hayır ilk defa duydm hemen bakıyım
bakıyorm hemen ogrenelmde yapalm valla cok aklllı bi cocugm olsn istyrm cok sımark olmasnBi bak canim hele montessori etkinlikleri cok guzel :)
Ben imrengrsy diye birini takip ediyorm mete adinda cok seker bi oglu var cok seker yemek yiyor ya :)
Evet çok güzel çorabı birde o kadar güzel kokuyor ki :)))Oyh bayıldımmm
Hele o minicik çorap yok muuuu
onu bilmiyodum sadece düsüge neden oldugunu biliyorum hic sıcaak suyla dus almadım hamile kaldıktan sonra bide soguk su daha iyi vucüt icinde catlak olusumu önlüyo ama benm gögüsler catladı smdiden napcam blmyorumilknurrr22 insallah canim ya.
sekerle ,sutle idare ediyorum.
cayda icmek istemiyorum sanci yapiyomus.
canim sicak suyla dus alma,dedigin gibi dusuge sebep olabiliyor.
ilerleyen aylarda ise burun kanamasi.vs. olabilir Allah korusun.
ilik her zaman iyidir.
bn hatta banyonun kapisini tamamen kapatmiyorum cok havasiz kaliyor su nekadar ilik bile olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?