çok yalvardı eve dön çok özledim ben yapamıyorum sensiz falan filan ama gel bi annemle babamla konuş hatalıyım de sonra beni bekle dimi ama bu diyorki çık gel beni o duruma düşürme kendi beni ne hallere düşürdü 4 eylülden beri evime girmedim hiç benim canım acımıyo mu ben üzülmüyo muyum ama ben onun yüzünden ailesine düşman oldum. bayram geçti sözde ablasıyla babası beni aramış benim telim kapalıymış ki öyle bişey yok çekmemiş dicem ama diyesim gelmiyo çünkü inanmıyorum.Ab
Ah canim esinin akli bi an evvel basina gelir insallahne zamandir annenlerdesin? Hic mi yuvasinin kiymetini bilmiyor hic mi ozlemiyor ya
Bnde bilmiyorum yahuuu beni de bilgilendirin inst kullanmıyorum çünküSevgili anneler ve anne adayları montessori etkinlikleri ve blw diye bir sey duydunuz mu hic? Blw bebeklerin 6. Aydan itibaren kendi kendine yemek yemesi instagramda goruyorum o minik bebeler nasil tavuk put yiyor kofteler yiyor gormeniz lazim ya anneleri onlara yemek yedirmiyor kendi kendilerine yiyorlar
@SirriEyvan @CennetiMelegiM @Ladypurpleduman91 tutkku ilknurrr22
bakıyorm hemen ogrenelmde yapalm valla cok aklllı bi cocugm olsn istyrm cok sımark olmasn
Evet çok güzel çorabı birde o kadar güzel kokuyor ki :)))
bende dogsada bi an önce vakit gecirsek diye bekliyorm valla insan sabırsızlanıyoInstagram bu konularda cok faydali cnm bi de bazi bloglar takip ediyorum hassas anne oyuncu anne gibi onlar da vok faydali hepimiz cok iyi anneler oluruz insallah ben bebegim olsun da onunla oyunlar oynayayim parka gideyim diye cok sabirsizlaniyorum
Sirf bebegimi kendim buyutebileyim diye avukatlik tercih ettim ki serbest meslek hem iyi para kazanabilirim hem de bebegime vakit ayirabilirim diye
Canim ya insallah gecer agrisi cok zor dis agrisi.bide hamilelikte aman aman Rabbim acini dindirsin insallah. Ohhh anneannedende hediyeler yagdi.desene ne guzel onlarida yikar halledersin canim iyice zorlanmadan :)MutluBulut_
aynen canim iyiki gitmissin benim zamanim kalmamisti.
isin kotu tarafi dogurunca gecen agri degil illa yapulmasi gerek.
doktorun surdugu o sey 4 gundur agriyi kesmisti ama demin yineyine basladi. dayanamadim tuz koydum,eskiler oule yaparmis.
uyusturuyo insallah gecer.
amin canim Rabbim herkeze kolay dogum nasip eder insallah.
heh evet aldik canim besigi falan,amin insallah.
hersey hazir pasa bekleniyor :)
annem bussuru kiyagfet getirmis inlarin yikamasini saymazsak haziriz :)
bazen oyle heves geliyoki iste simdi dogyrsam diyorum,ama bazen ...
Bi oglumuz daha oluyor demek ne guzel :)
Bu arada hani elektrik faturasini dusurmeye calisiyordum ya canim son iki sefer 42 ve 40 lira gelmisti bu ay 33 geldi başardım
Evet öyle doğru kişiyle olunca ev işi yemek fln ağır gelmiyor insana Allah şaşırtmasın
Aminn canim :))tutkku , MutluBulut_ , ilknurrr22 çok çok teşekkür ederiz teyzoşları...:) Evet yaza kısmetse düğünümüz var tabi net değil ama en olmadı bayramda giyer inşAllah kuzucuğum:))) Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Eşim daha yeni yeni idrak ediyor birşeyler aldıkça :)
Sen ne zaman yikayacaksin canim :) gelip aldilar ay cok iyi oldu insallah temizde yikar baya indirim.yaptilar yine 65 tuttu halilar :))Benim 2 tane çıktı ilki duruyor hala normal yerinde diğeri canımdan can aldı mübarekbiri diğerine uymuyor işte canım seninde hamileliğe gelmiş ne yapacaksın çok felaket bir acı biliyorum bana ilaç falan kar etmiyordu kemiğe dayandığı için
Yesinler o cicileri ya çok tatlılar canım sağlıcakla giysin inşallah
Anladım canım maşallah senin gibi geline
Burada da bütün akşam yağdı iş çıkışımda da fena yağıyordu şuanda hafiften atıyor ama normal yani ben silmedim perdelerimi yıkadığımda sileceğim perdeler dediğin gibi karardıhalıyı da güvendiğin yere ver canım ne yapacaksın bir kaç TL den kaçılmaz artık
Tunaydin :))Günaydın Hanımlar
Tunaydin:)günaydın :)
Insallah bu kis evlerimiz sicacik faturalarimz azicik olurr :))valla ben kapatmıcam en sıcakta salon oluyo en azndan kapısını acıyorm eve dagılıyo
Genelde bilinmez canım bilirim ben hiç kasmıyorum öyle gelinlik yapmıyorumEvime gelirlerse bir güzel ağırlarım iş yaptırmam ama hiçte
Tunaydin canim :)Allah mutluluğunu daim etsin canım benimm
Günaydın kızlar
Oyyy Aminn :)) esinlede duzelecek.gibi hissetmeye basladim.hayirlisi olsun canimamin canım amin darısı başımıza bi de Edama
PembeLokum yok kuzum.bilmiyordum.
ogrenelim bari neymis.
hos gerci o zamana gelince bebekler mrakindan kendileri yemek.istiyor zaten
bende dogsada bi an önce vakit gecirsek diye bekliyorm valla insan sabırsızlanıyo
Canim ya insallah gecer agrisi cok zor dis agrisi.bide hamilelikte aman aman Rabbim acini dindirsin insallah. Ohhh anneannedende hediyeler yagdi.desene ne guzel onlarida yikar halledersin canim iyice zorlanmadan :)
Aaa super olmuss :)) ama gecen ay bende az geldi.diye sevindim.once sonra baktim 25 gunde gelmis fatura o.yuzden az gorunuyo :) sende baksana 1 aylik mi tam eger oyleyse super olmus. Benim bu ay gelir ya simdi.makime cok calisacak perdeler var basli basina kac makine.. Diger seyleri.aksam yikayim bari bende nasilsa disari asamiyorum havalardan kaynakli :) kar kardir dimiama su suyada bir vozum bulsam
Aminn canim :))
Sen ne zaman yikayacaksin canim :) gelip aldilar ay cok iyi oldu insallah temizde yikar baya indirim.yaptilar yine 65 tuttu halilar :))
Tunaydin :))
Tunaydin:)
Insallah bu kis evlerimiz sicacik faturalarimz azicik olurr :))
Bende ayni sendenim canimama kaynanam ikidir altan alttan soyluyo mesela bayramda diger eltim icin sunu yapmadi.bunu yapmadi dedi hani kizim sana soyluyorum gelinim sen anla bende o gun yemek yaptim mecbur evde o kadar lezetli yaptigim yemek orda kotu oldu bende dedim valla insan anneside olsa baska evde yapamiyo.kendi mutfagi olacak ben hic sevmiyorum baska mutfakta yapmayi dedim :)) ya zaten her gittigimde ya yemek ya bulasik bisey yapmak zorunda oluyorum ama hic istemeden bazende kalkmiyorum zaten yemek ypmiyo kv kendi. Bide iste baya oldu buyuk temizlik yapmisti sonrasinda biz gittik butun komsulari o kadar gelininvar gelsinler seni ne yoruyoolar demisler hic ses cikarmadim bayramda da bi daha ayni seyi.dedi bide ustune kp demiski cagir gelsinler ve kesin sadece benden bahsediyolar oda demis isleri vardir. Kp de tekrar demis cagir paralari yoksa yol parasini veririm gelsin temizlesinler hiiiic orali olmadim cevap bile vermedim tahminimce 3. De direk gel diyecekler ama esimede diyorum hayir derim hic kendimi.ezdiremem bi kere gidersem hep alisirlar ben kendi evimi anca temizliyorum ama bu hamleyi bekliyorum
Tunaydin canim :)
Oyyy Aminn :)) esinlede duzelecek.gibi hissetmeye basladim.hayirlisi olsun canim
cok yakmadık gecen sene fatura cok geldi amaCanim ya insallah gecer agrisi cok zor dis agrisi.bide hamilelikte aman aman Rabbim acini dindirsin insallah. Ohhh anneannedende hediyeler yagdi.desene ne guzel onlarida yikar halledersin canim iyice zorlanmadan :)
Aaa super olmuss :)) ama gecen ay bende az geldi.diye sevindim.once sonra baktim 25 gunde gelmis fatura o.yuzden az gorunuyo :) sende baksana 1 aylik mi tam eger oyleyse super olmus. Benim bu ay gelir ya simdi.makime cok calisacak perdeler var basli basina kac makine.. Diger seyleri.aksam yikayim bari bende nasilsa disari asamiyorum havalardan kaynakli :) kar kardir dimiama su suyada bir vozum bulsam
Aminn canim :))
Sen ne zaman yikayacaksin canim :) gelip aldilar ay cok iyi oldu insallah temizde yikar baya indirim.yaptilar yine 65 tuttu halilar :))
Tunaydin :))
Tunaydin:)
Insallah bu kis evlerimiz sicacik faturalarimz azicik olurr :))
Bende ayni sendenim canimama kaynanam ikidir altan alttan soyluyo mesela bayramda diger eltim icin sunu yapmadi.bunu yapmadi dedi hani kizim sana soyluyorum gelinim sen anla bende o gun yemek yaptim mecbur evde o kadar lezetli yaptigim yemek orda kotu oldu bende dedim valla insan anneside olsa baska evde yapamiyo.kendi mutfagi olacak ben hic sevmiyorum baska mutfakta yapmayi dedim :)) ya zaten her gittigimde ya yemek ya bulasik bisey yapmak zorunda oluyorum ama hic istemeden bazende kalkmiyorum zaten yemek ypmiyo kv kendi. Bide iste baya oldu buyuk temizlik yapmisti sonrasinda biz gittik butun komsulari o kadar gelininvar gelsinler seni ne yoruyoolar demisler hic ses cikarmadim bayramda da bi daha ayni seyi.dedi bide ustune kp demiski cagir gelsinler ve kesin sadece benden bahsediyolar oda demis isleri vardir. Kp de tekrar demis cagir paralari yoksa yol parasini veririm gelsin temizlesinler hiiiic orali olmadim cevap bile vermedim tahminimce 3. De direk gel diyecekler ama esimede diyorum hayir derim hic kendimi.ezdiremem bi kere gidersem hep alisirlar ben kendi evimi anca temizliyorum ama bu hamleyi bekliyorum
Tunaydin canim :)
Oyyy Aminn :)) esinlede duzelecek.gibi hissetmeye basladim.hayirlisi olsun canim
cok erken yapmssn canım ben 8 gün gecikti öyle yaptm her gün adet olcam sanıyodum bilerek erteledm en son dayanamadm sabaha kadar ruyamda test yaptgmı pozitif oldugunu gördm uyandm sabahn körnde yaptm vallaEvet canim yaa bugun gebelik testi yaptim negatif cikti yaa biraz erken davrandim ama insallah benim de bebegim olur :)
Ay mete hayraniyim ben yaaaBi bak canim hele montessori etkinlikleri cok guzel :)
Ben imrengrsy diye birini takip ediyorm mete adinda cok seker bi oglu var cok seker yemek yiyor ya :)
çok yalvardı eve dön çok özledim ben yapamıyorum sensiz falan filan ama gel bi annemle babamla konuş hatalıyım de sonra beni bekle dimi ama bu diyorki çık gel beni o duruma düşürme kendi beni ne hallere düşürdü 4 eylülden beri evime girmedim hiç benim canım acımıyo mu ben üzülmüyo muyum ama ben onun yüzünden ailesine düşman oldum. bayram geçti sözde ablasıyla babası beni aramış benim telim kapalıymış ki öyle bişey yok çekmemiş dicem ama diyesim gelmiyo çünkü inanmıyorum.ayy içim şişti valla bir derdim var topiğine yazasım var Rabbim neyse hayırlısı onu yazsın anlım onu çıkarsın karşıma
cok erken yapmssn canım ben 8 gün gecikti öyle yaptm her gün adet olcam sanıyodum bilerek erteledm en son dayanamadm sabaha kadar ruyamda test yaptgmı pozitif oldugunu gördm uyandm sabahn körnde yaptm valla
Insallah canim kac gunun var ki adeteEvet canim yaa bugun gebelik testi yaptim negatif cikti yaa biraz erken davrandim ama insallah benim de bebegim olur :)
Ayni hayal kirikligini bende yasamistim isteAaa hakkaten erken gelmis fatura bosuna sevindim
Niye erken geldi ki bu ay faturalar
Iste bu sene tam tersi olsun.imsallah imkansiz amacok yakmadık gecen sene fatura cok geldi ama
kulakları çınladı sanki biraz önce aradı yine bu seferde annem aradı seni diyor aricam demişte nedense beni arayan yok ben bu işi anlamadım 4 hafta olcak daha yeni akıllarına geliyorum ben o kadar masum göremiyorum canım erkek tarafını maalesefDedigin gibi cnm seni babangilin evinden kendi gelip bizzat almali, en azindan pisman ve ozlemis bu da iyi canim. Dedikleri dogruysa ailesinden birileri aramis da ulasamamissa o da iyi bir sey.
yok canm niye itici olsn bende cok heycanlıydım esim bekletti birazda o zaman islerimz vardı aklıma gelmedi acıkcasıKiyamam ya ben hep ayni seyi soyluyorum hep onceki gebeligim deyip duruyorum umarim itici olmuyorumdur da yine dicem onceki gebeligimde hic umursamadim adet gecikti fln oyle test yaptim ama bunda yerimde duramiyorum resmen zaman gecmiyor :)
Ay mete hayraniyim ben yaaane tatli bisey nasil yiyo dimi esim.niyeyse onu sevmiyo esimin blw de favorisi mercan bebek bide dogmamis cocuga don biciyoruz ama bizimde simdiden aklimizi celiyo blw hele esime daha guzel geliyo :)) banada beraber ayni.masada oturup yemek yeme fikri.mukemmel geliyo :)) ama zorda blw sanki.her yer batiyo bi acidan :)
Insallah canim kac gunun var ki adete
Ayni hayal kirikligini bende yasamistim istebende anlamadimki
Iste bu sene tam tersi olsun.imsallah imkansiz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?