- 30 Ocak 2015
- 19.863
- 28.643
- 798
- 29
insallah yaa sürekli kayınvalidemgile gidiyoduk cok yakmadık yeni binaydı bide bostu ısınmıyodu ilk ay 450 dogalgaz geldi 150de elektrik biz sokInsallah canim kac gunun var ki adete
Ayni hayal kirikligini bende yasamistim istebende anlamadimki
Iste bu sene tam tersi olsun.imsallah imkansiz ama
kulakları çınladı sanki biraz önce aradı yine bu seferde annem aradı seni diyor aricam demişte nedense beni arayan yok ben bu işi anlamadım 4 hafta olcak daha yeni akıllarına geliyorum ben o kadar masum göremiyorum canım erkek tarafını maalesef
yok canm niye itici olsn bende cok heycanlıydım esim bekletti birazda o zaman islerimz vardı aklıma gelmedi acıkcası
Evet haklıyım Allahtan bunları gören eşimde var zaten eşimde annemi aramaz annemle ben konuşurum genelde selam söylerler birbirlerine sonuçta herkesin annesi kendine diğeri yağla bal olmak zorunda değilooo o zaman sonuna kadar mesafeli olmakta haklısınsmdi ben bu kadar yaptıklarına karsı mesafeli olursam ben suclu olurum o yzden ben böyle kalmayı tercih ediyim ama bende bazen diyorm herseyi kendimiz yapsaydk diye
Canım salgın var dikkatli ol eve gittiğinde limonlu ıhlamur iç bol bol bal ye karabiberle ya da limon sıkarak inan iyi gelecektir pekmez aynı şekilde güç verir yoksa yakalanacaksın banada öyle başladınehirnil111
ilknurrr22
iyiyim kizlar.
dersteyim iste.
grip olacam.galiba bogazim cok.agriyo,halsizim.
eksi eksi soguk meyveler canim cekiyo
Canım aslında hep meraktayım seni sorup açmak istemedim canını sıkmayayım diye inşallah eşinin aklı başına gelir seni üzmez inşallah ya çok üzgünüm beraber günler şafaklar saydık bekleyip böyle şeylerle karşılaşmak çok üzücüiyiyim canım sen nasılsın? yok canım bi düzelme ben ailemdeyim hala eşimle düne kadar konuşuyordum ama işten ayrılıp aylak aylak dolaşması beni delirtti yuvasının dağılmasını istemiyor ama işten çıkıyor sıkıldım diyip sonra iş bak bari diyorum yok diyor bende verdiğim kararın doğru ve boşanmanın yerinde bi karar olduğunu söyledim tabi bu kadar sakin değildim çıldırdım resmen rahatlığına... millet çoluk çocuk sahibi oldu bizimki karısına sahip çıkamadı nolcak bilmiyorum ama açsa davayı canım acımaz inanki çok kırgınım çokk ama iyiyim gerçekten sabaha göre çok çok iyiyim.
Sen ne zaman yikayacaksin canim :) gelip aldilar ay cok iyi oldu insallah temizde yikar baya indirim.yaptilar yine 65 tuttu halilar :))
Bende ayni sendenim canimama kaynanam ikidir altan alttan soyluyo mesela bayramda diger eltim icin sunu yapmadi.bunu yapmadi dedi hani kizim sana soyluyorum gelinim sen anla bende o gun yemek yaptim mecbur evde o kadar lezetli yaptigim yemek orda kotu oldu bende dedim valla insan anneside olsa baska evde yapamiyo.kendi mutfagi olacak ben hic sevmiyorum baska mutfakta yapmayi dedim :)) ya zaten her gittigimde ya yemek ya bulasik bisey yapmak zorunda oluyorum ama hic istemeden bazende kalkmiyorum zaten yemek ypmiyo kv kendi. Bide iste baya oldu buyuk temizlik yapmisti sonrasinda biz gittik butun komsulari o kadar gelininvar gelsinler seni ne yoruyoolar demisler hic ses cikarmadim bayramda da bi daha ayni seyi.dedi bide ustune kp demiski cagir gelsinler ve kesin sadece benden bahsediyolar oda demis isleri vardir. Kp de tekrar demis cagir paralari yoksa yol parasini veririm gelsin temizlesinler hiiiic orali olmadim cevap bile vermedim tahminimce 3. De direk gel diyecekler ama esimede diyorum hayir derim hic kendimi.ezdiremem bi kere gidersem hep alisirlar ben kendi evimi anca temizliyorum ama bu hamleyi bekliyorum
fili görürsek yaparzKizlar TRT BELGESEL de zor durumlarda ne yapmamiz gerektigine dair belgesel var
Yangin-Pencereden balkondan bir kat asagi gecmeye calismaliymisiz kendimizi savurarak ama pencereler isinmadan cok cabuk yapmaliymisiz
Fil saldirisi-Tiz bir sesle kesik kesik ciglik atmaliymisiz(fili nerden gorceksek)
Kapkac-Direnmeyip cantamizi vermeliymisiz(ben gaspa ugradim malesef direnmedim)
Kalp krizi-Hemen birilerini arayip kuvvetli sekilde oksurmeliymisiz(bayramda fenalastim ben yine kalpten cok fena kalp krizi geciriyorum zannettim ben de kuvvetli olsurdum ayaklarimi havaya kaldirdim duzeldim)
Çok teşekkür ederim canım tez günde sende yaşarsın inşAllah....Gule gule giysin kızıniz canim cok guzel model secmissiniz bayildim
benm esimde hic aramaz tam bi odundur kendisiEvet haklıyım Allahtan bunları gören eşimde var zaten eşimde annemi aramaz annemle ben konuşurum genelde selam söylerler birbirlerine sonuçta herkesin annesi kendine diğeri yağla bal olmak zorunda değilSeni el üstünde tutmuşlar kendini mecbur gibi hissediyorsun anladığım kadarıyla yapta mesafeli yap sen yine de
Canım salgın var dikkatli ol eve gittiğinde limonlu ıhlamur iç bol bol bal ye karabiberle ya da limon sıkarak inan iyi gelecektir pekmez aynı şekilde güç verir yoksa yakalanacaksın banada öyle başladı
Canım aslında hep meraktayım seni sorup açmak istemedim canını sıkmayayım diye inşallah eşinin aklı başına gelir seni üzmez inşallah ya çok üzgünüm beraber günler şafaklar saydık bekleyip böyle şeylerle karşılaşmak çok üzücü
Ben seneye bahara canım ya daha yeniler gerek yok diyorum çok kirlenmediler ama sabunlu su yapıp yüzlerinden sileceğim bu pazar müsait olursam
Bak sen bakKayınvalidenin eli ayağı tutuyorsa hasta değilse hiçte gerek yok zaten kendilerini geçindiremediklerinde gelinleri olarak yardımcı oluruz ama sırf adet gibi insanın önüne sunulması kimse kusura bakmasın saçmalık Bizimkiler pek adet nedir bilmezler nişanda düğünde gördüm o yüzden adet kızım gel evimi temizle gelin diyemez cevabını alabilir Çok saygılıyımdır oldukça da anlayışlı ama damarıma basılmadığı sürece Bizim temizliğimizde yemeğimizde bize yeter vallahi
oh masallahCanim ilk basta olayin ciddiyetinin farkina varmiyorlar jeton gec dusuyor malesef bazi insanlara bazi ailelere
Insallah ailecek gelir sizin eve ve senin gonlunu ailenin gonlunu alir seni de alir evine geri gotururler
Tamam cnm o zaman :) benim esim bussuru gebelik testi almis her gun yapayim diye
fili görürsek yaparzgecms olsn canm dikkat et benmde bu aralar nefesm cok daralıyo bebekten mi oluyo blmyrm üstümde ne var ne yok ckaryorm hersey baskı yapıyo gibi geliyo
Çok teşekkür ederim canım tez günde sende yaşarsın inşAllah....
bi kontrole git o zaman canımBebektendir canim oyle anlarda ferahlatmaya calis kendini
Bende de atirmi var (ritm bozuklugu) duzenli olarak fenalasiyorum
Gecen banyo temizligi yaptim mesela temizlik malzemesi kokusu yuzunden fenalastim fln boyle bi rahatsizlikO kadar dinleniyorum ev isi az yapiyorum fln ama yine de dayanmiyo kalbim
Burada cennetiMelegim diye bir arkadasimizda da var aritmi o dogum yapti oglusu oldu
InsaAllah cnm senin moralin mi bozuk?
Durgun gibi geldin bana
Valla bende bıktım ama hava yağmurlu olcak dediler, ilk aklıma kuru fasulye geldi.. Sabah ısladım gidince yapıcam büyük ihtimal biraz geç olacak ama ne yapalımkızlar her gün ne yemek yapıyosnz valla ne yapsam diye dusunmekten bıktım artk
bende yesil fasulye nohutlu pilav annem yapms canm cekti bende yapıyım dedm bide mercimek corbası yapcam artk esim cok yemek isteyen biri degil evde cok yemek pismiyo ama alıstırmam lazm kendimi bebek olnca hep yapcam mecbur valla yemekleri özlüyormValla bende bıktım ama hava yağmurlu olcak dediler, ilk aklıma kuru fasulye geldi.. Sabah ısladım gidince yapıcam büyük ihtimal biraz geç olacak ama ne yapalım
Canim izlemedigimiz zamanlar surekli televizyonlarin fislerini cektim, camasir ve bulasik makinasini tam kapasitede calistiriyorum tam dolana kadar bekliyorum, bir de tencereleri elde yıkarsan bulasık makinasi cabuk dolmuyor
Tunaydin:)
bi kontrole git o zaman canım
bulaşık makinesini bi kere tam kapasite doldurdum ama iyi yıkamadı 2 kez çalıştırdım ama tasarruf yapmak lazım nedense kış gelince hep bütçe açık veriyo :)
akşam oldu :) ohh keyfe bak ya
kızlar her gün ne yemek yapıyosnz valla ne yapsam diye dusunmekten bıktım artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?