- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Evet iste hayali.bile cok guzel :)) esime bazen.kahvaltida diyorum simdi bebis olsa kendi.sandalyesinden uzanip.onundekileri kapmaya calisirdi diye :) masallah.buyumuslerde kendi.yemeleri.lazim.hele 3 yasindakinin ama bizim cevrede de hep alismislar yedirmeye hele eltim cocugu 2 yasinda hala pure yediriyoAa canim siz de bizim gibiymissiniz ben de mete hayraniyim masallah cok guzel cok cok tatli bir bebekmercan bebek de cok tatli :)
Ben de esim bebegim ben ucumuz sofrada yemek yiyelim hayali kuruyorum ya o bebeler 6 aydan itibaren kendi yemek yiyor super degil mi
Anneler genelde 3 yasina kadar fln cocuga kendi yedirir ve mama fln verir ben etrafimda hep boyle gordum daha gecen kuzenimgilin 2 kucuk kizina biri 3 biri 2 yas birine anne yedirdi digerine baba yedirdi
Ahaha cok guldum su fatura isine canim
Batıma 10 gun var daha
Aa canim cok.varmis daha dur
Uww baya vermissinoz sonraki aylar nasildiinsallah yaa sürekli kayınvalidemgile gidiyoduk cok yakmadık yeni binaydı bide bostu ısınmıyodu ilk ay 450 dogalgaz geldi 150de elektrik biz sokhem ısınamadk hemde bi ton para ödedik
Senin.normal tul degil sanirim canim o yuzden siliniyo dimi adini unuttum su mu dicem amaEvet haklıyım Allahtan bunları gören eşimde var zaten eşimde annemi aramaz annemle ben konuşurum genelde selam söylerler birbirlerine sonuçta herkesin annesi kendine diğeri yağla bal olmak zorunda değilSeni el üstünde tutmuşlar kendini mecbur gibi hissediyorsun anladığım kadarıyla yapta mesafeli yap sen yine de
Canım salgın var dikkatli ol eve gittiğinde limonlu ıhlamur iç bol bol bal ye karabiberle ya da limon sıkarak inan iyi gelecektir pekmez aynı şekilde güç verir yoksa yakalanacaksın banada öyle başladı
Canım aslında hep meraktayım seni sorup açmak istemedim canını sıkmayayım diye inşallah eşinin aklı başına gelir seni üzmez inşallah ya çok üzgünüm beraber günler şafaklar saydık bekleyip böyle şeylerle karşılaşmak çok üzücü
Ben seneye bahara canım ya daha yeniler gerek yok diyorum çok kirlenmediler ama sabunlu su yapıp yüzlerinden sileceğim bu pazar müsait olursam
Bak sen bakKayınvalidenin eli ayağı tutuyorsa hasta değilse hiçte gerek yok zaten kendilerini geçindiremediklerinde gelinleri olarak yardımcı oluruz ama sırf adet gibi insanın önüne sunulması kimse kusura bakmasın saçmalık Bizimkiler pek adet nedir bilmezler nişanda düğünde gördüm o yüzden adet kızım gel evimi temizle gelin diyemez cevabını alabilir Çok saygılıyımdır oldukça da anlayışlı ama damarıma basılmadığı sürece Bizim temizliğimizde yemeğimizde bize yeter vallahi
kızlar her gün ne yemek yapıyosnz valla ne yapsam diye dusunmekten bıktım artk