2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Evet iste hayali.bile cok guzel :)) esime bazen.kahvaltida diyorum simdi bebis olsa kendi.sandalyesinden uzanip.onundekileri kapmaya calisirdi diye :) masallah.buyumuslerde kendi.yemeleri.lazim.hele 3 yasindakinin ama bizim cevrede de hep alismislar yedirmeye hele eltim cocugu 2 yasinda hala pure yediriyo

Ahaha cok guldum su fatura isine canim

Batıma 10 gun var daha

Aa canim cok.varmis daha dur

insallah yaa sürekli kayınvalidemgile gidiyoduk cok yakmadık yeni binaydı bide bostu ısınmıyodu ilk ay 450 dogalgaz geldi 150de elektrik biz sok hem ısınamadk hemde bi ton para ödedik
Uww baya vermissinoz sonraki aylar nasildi

Senin.normal tul degil sanirim canim o yuzden siliniyo dimi adini unuttum su mu dicem ama heh iste bizimde ayni canim hicc orali olmadilar onlarin.yapicagi cogu seyi.kiz tarafi.yapti.umurlarinda degildi adeti simdi mi ogrenmisler pehhh. Bende ne derlerse susyorum vs ama yardim et derlerse susamam

kızlar her gün ne yemek yapıyosnz valla ne yapsam diye dusunmekten bıktım artk
oyle oluyo dogru ben pazara cikinca canimin.cektiklerini aliyorum o hafta sirayla yapiyorum bayram haftasi pazar yoktu daa evelki.haftadan kalanlari.bitiriyorum patlican yaptim aksam yanina bulgur pilavi yaparim birde yesillikler bitsin diye salata yaptim dolap bosaldi simdi gidip rahatca temizlicem :))

Anladim canim kolay gelsin sana sen islerine bak musait oldugunda yazarsin canim kendini skntiya sokma :)

Canim ilk basta olayin ciddiyetinin farkina varmiyorlar jeton gec dusuyor malesef bazi insanlara bazi ailelere
Insallah ailecek gelir sizin eve ve senin gonlunu ailenin gonlunu alir seni de alir evine geri gotururler
hayırlısı canım ama hiç bişey eskisi gibi olmicak ki benim de şartlarım onlar kabul ederse gelsinler etmicekse gelmesinler annesi ararsa tek tek söylicem ararsa tabi
evet canım heyecanla şafak sayardım bi zmanlar şimdi nerdee öldürdü bütün o duyguları huylu huyundan vazgeçmiyor ya maalesef o hep aynı kalcak biliyorum olan bana olcak böyle ele güne karşı mahcup

sonraki ayda 260 felan geldi canm ama dedigim gibi her gün sabah aksam yanmadı komsumuz yaktı sabah aksam 700 tl fatura gelms bu kısta mecburen yancak sürekli bebek var gecen kıs otrdgmz odada ufo yaktk yatarkende öyle dogalgazn bi faydasnı göremynce öyle gecrdk

Haklisin tam doldurunca da oyi yikamamasi gibi bir risk de oluyor senin makinanin markasi ne canim kac kilo bi de?

malesef vestel canım pek marka secme sansım olmadı. az bulaşık oldugunda güzel yıkıyo.ben yıne elde yıkamaya baslıyım. :)
birde kardiyolojiye git benımde panık atak varmış.kan degerlerıne baktır saglıgına dikkat et

canım senin sıkıntını bilmedigim icin yorum yapamıyorm ama insallah duzelir bi an önce aranız

Ben de dogru bulmuyorum surekli pure yedirilmesini sonra cocugum yemek yemiyor diye yakiniyoruz biz de instagramdaki annrler gibi bilincli olur da cocugumuz kendi kendine yemek yer ve her turlu yemekten hazirlayip yedirirz ins

Mama yapmak pure yapmak kolay tabi bebek icin kofte yapmak zor ama biz bebeklerimiz icin ugrasiriz :)

ihmal etme niye ediysn git

Bu aralar surekli doktor doktor gezmekten skldm biraz ondan ust uste geldi rahatsizliklar bir de kucuk bi ilde yasadigimiz icin hep ankaraya yonlendiriyolar :)

nerde otrysn

bulaşık makinesini bi kere tam kapasite doldurdum ama iyi yıkamadı 2 kez çalıştırdım ama tasarruf yapmak lazım nedense kış gelince hep bütçe açık veriyo :)

akşam oldu :) ohh keyfe bak ya
Keyif mi sabah 6.10 da ayaktayim canim ben

Off off 700 mu valla biz gecen yil az yaktik.battaniye falan idare ettik bizimde yeni bina yalitim saglam galiba yazin daha serin kisin diger evlere gore minikte olsa daha sicak insallah bu senede oyle olur. Ama dogru siz artik acmak zorundasiniz bebek var napalim artik mecbur. Ufoda o an isitiyo.kapatinca hic yok.gibi

Senin sartlarin neler canim?

Hm benim de bulasik mak. Siemens camasir mak. Beko canim memnunum ikisinden de

Biz evi alirken bulasik mak., Buzdolabi, ocak, fırın, kombi, davlumbaz zaten vardı evin icinde mutahit hepsini taktirmis siemens taktirmis kombi de vaillant biz bir tek camasir mak. Aldik onu da beko aldik:)
Memnunum simdiye kdr bi sknti yasamadim

Kesinlile dogru canim ya eltimde yemoyo diyo.ama 2 yasindaki cocugun damak zevki var yani bana verseler bende pure yemem.
Insallah o gunleri goruruz ya ama ben resmini videosunu koymam nete hos ben koysam babasi koydurmaz

aynen soba yaksak diyorum duvarlara yazık ama sobanın yerini hic bisey tutmuyo biz gecen sene hazıranda evlendk dogalgaz aralıkta geldi 6 ay dogalgaz yoktu kücük tupte yemek yaptm kettleda su ısıtıp banyo yaptm cok zordu

Afiyet olsun canım, benim eşimde yemek istemez, istemez derken seçmez anlamında söylüyorum... Ama evde olduğumuz hergün pişiyor:)))) Birde beni düşün yani sen her zaman yapmadığın halde bıkmışsın ne pişirsem derdinden... Ahh ahh annem derdi de inanmazdım düşünmek yoruyor beni diye

Kesinlile dogru canim ya eltimde yemoyo diyo.ama 2 yasindaki cocugun damak zevki var yani bana verseler bende pure yemem.
Insallah o gunleri goruruz ya ama ben resmini videosunu koymam nete hos ben koysam babasi koydurmaz

senin eşin sosyal medyaya fotoya karşı biraz :)
ben de video koymam belki de foto koyarım ama ig ye bol bol foto atıyorum zaten duramam dayanamam bebeğimle de foto atarım

ya bnm de mete gibi dünyalar tatlısı bi bebeğim olsa ben de öyle yapardım ama
çocuk cidden çok güzel maşallah ya

aynen benmkide cok yemek sevmediği icin bıkttm iste mesela ben barbunyayı cok seviyorm o sevmyo diye pisirmyorm yesil fasulyeyi cok severdm sogudm yemekten

Bizim esya alma olayı biraz sıkıntılı dönem oldugu için beyaz esyaya önem vermedim canım.bende memnunum ama süper diyemem tabi :) hem kirada oturuyoruz inş kendi evimi kendi zevkime göre yaptırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…