- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
Bizim esya alma olayı biraz sıkıntılı dönem oldugu için beyaz esyaya önem vermedim canım.bende memnunum ama süper diyemem tabi :) hem kirada oturuyoruz inş kendi evimi kendi zevkime göre yaptırcam
bizde samsung aldık beyaz esyaları özellikle bulasık makinesnden hic memnun degilim habernz olsn alcak olrsanz ilerki zamanlarda almaynanladm canım olsun hem vestel Türk markası yerli malı yurdun malı daha iyi yurdumuza katkıda bulunmuşsunuz :)
Yok canim hic duymadimmmm bakmam lazim bunaaa:))))Sevgili anneler ve anne adayları montessori etkinlikleri ve blw diye bir sey duydunuz mu hic? Blw bebeklerin 6. Aydan itibaren kendi kendine yemek yemesi instagramda goruyorum o minik bebeler nasil tavuk put yiyor kofteler yiyor gormeniz lazim ya anneleri onlara yemek yedirmiyor kendi kendilerine yiyorlar
@SirriEyvanCennetiMelegiM @Ladypurple @duman91 tutkku ilknurrr22
anladm canım olsun hem vestel Türk markası yerli malı yurdun malı daha iyi yurdumuza katkıda bulunmuşsunuz :)
bizde samsung aldık beyaz esyaları özellikle bulasık makinesnden hic memnun degilim habernz olsn alcak olrsanz ilerki zamanlarda almayngerci yeni makineler su tasarruflu oldugu icin güzel yıkamıyoms markayla alakası yokms
Yok canim hic duymadimmmm bakmam lazim bunaaa:))))
Kizlar bu arada size bisi danismak istiyorum evimizi takas yapmak istiyoruz ama bankada hipotekli taksidini ödüyoruz ben evimi sevemedim bi türlü esim evlenmeden once almisti banada resimlerini yollamisti icine bir dunya masraf yaptik mutfak dolabi degistirildi vestiyer yapildi ust kattaki bi tuvaleti iptal edip oraya camasir makinasi icin dolap yapildi bi odada gomme dolap var ama ev inanin dokuluyo sifir alindi bide mutahite parasi helal olmasin yeni evliyken ev su aldi tekrar boyamak zorunda kaldik daha bir suru sey... Sizce bankadan hipotekli bir ev nasil takas yapilabilir bu konularda bilgisi olan varmi?
herseyi iyice sudan gecirip koymam gerekiyo bide parlatıcısı bttiği zaman hep su lekesi kalıyosamsung için iyi derler ama neden memnun değilsin canım lekeli mi kalıyor?
bende mesela 1 hafta beklemiş yapışmış tencereleri temizlemiyor ama o da doğal sanırım benim tembelliğimden kaynaklı sanırım o kadar bekletmemek gerek
bak canım iyi olur pedagog Adem Güneş de iyi ona da bakabilirsin :)
Dur bi stajyer avukat olarak sorunu cevaplayacağım canım bugün içinde
bende çay lekeleri bile duruyo çok bekletınce sonra tekrar ugrasıyorum 2 kişiyiz hemende dolmuyo makineherseyi iyice sudan gecirip koymam gerekiyo bide parlatıcısı bttiği zaman hep su lekesi kalıyo
aynen benmde hemen dolmuyo bi haftada anca doluyo cay bardakları sarı sarı kalıyo bende artk bardakların üstüne domestos gezdryrm aslnda cok beklediği icin sararıyo bencebende çay lekeleri bile duruyo çok bekletınce sonra tekrar ugrasıyorum 2 kişiyiz hemende dolmuyo makine
benm esimde hic aramaz tam bi odundur kendisi
Erkekler çok bu işlere yatkın değiller utangaçlık çekimserlik oluyor bende önemsemem o yüzden eşimde hiç dert etmezkızlar her gün ne yemek yapıyosnz valla ne yapsam diye dusunmekten bıktım artk
İnceler çok tüylü değiller sanırım deterjanlı suyla sildiğimde üzerlerinden en azından lekeleri falan alır çok lekeli görünmüyorlar ama tozları vardır her hafta çeksem deSenin.normal tul degil sanirim canim o yuzden siliniyo dimi adini unuttum su mu dicem amaheh iste bizimde ayni canim hicc orali olmadilar onlarin.yapicagi cogu seyi.kiz tarafi.yapti.umurlarinda degildi adeti simdi mi ogrenmisler pehhh. Bende ne derlerse susyorum vs ama yardim et derlerse susamam
hayırlısı canım ama hiç bişey eskisi gibi olmicak ki benim de şartlarım onlar kabul ederse gelsinler etmicekse gelmesinler annesi ararsa tek tek söylicem ararsa tabi
evet canım heyecanla şafak sayardım bi zmanlar şimdi nerdee öldürdü bütün o duyguları huylu huyundan vazgeçmiyor ya maalesef o hep aynı kalcak biliyorum olan bana olcak böyle ele güne karşı mahcup
cok iyiyms aylık liste bende mi yapsam kiErkekler çok bu işlere yatkın değiller utangaçlık çekimserlik oluyor bende önemsemem o yüzden eşimde hiç dert etmezBen genelde aylık liste hazırlıyorum canım Ekim ayı içinde hazırladım mesela daha kolay oluyor bu şekilde hangi günlerde sebze tavuk et falan gibi bölebiliyorum Dün tepside kumpir arpa şehriye pilavı vardı canım bugün annemlere gidiyoruz yarında kıymalı dolmabiber, yoğurt çorbası ve cacık yapacağım öteki güne kalmış olacak böyle böyle gidiyor bir gün yapıyorum 2 gün yeniyor sonraki gün hafif börek olur kızartma menemen türü yapıyorum sonra yine devam
İnceler çok tüylü değiller sanırım deterjanlı suyla sildiğimde üzerlerinden en azından lekeleri falan alır çok lekeli görünmüyorlar ama tozları vardır her hafta çeksem deBeni en iyi sen seni en iyi ben anlarım o zaman
Öyle düşünme kimse kimseyi tanıyamıyor maalesef ne suçumuz var sevdin kuzum dur bakalım inşallah bir çıkar yol vardır
bende öyle yapıyorum yinede çelik tenceredeki izler benı sinir ediyo sogudum makınadanaynen benmde hemen dolmuyo bi haftada anca doluyo cay bardakları sarı sarı kalıyo bende artk bardakların üstüne domestos gezdryrm aslnda cok beklediği icin sararıyo bence
tencereleri genelde elimde yıkıyorm ciflemeynce guzel olmyobende öyle yapıyorum yinede çelik tenceredeki izler benı sinir ediyo sogudum makınadan
Oyy sen ne kadar zorlanmissindir tabi ya bide ilk aylariniz iskence olmus ama sukur gecmis :) soba evet hakkini vererek.isitiyo.ama asiri.sicak beni hasta etiyo halsiz kaliyorumaynen soba yaksak diyorum duvarlara yazıkama sobanın yerini hic bisey tutmuyo biz gecen sene hazıranda evlendk dogalgaz aralıkta geldi 6 ay dogalgaz yoktu kücük tupte yemek yaptm kettleda su ısıtıp banyo yaptm cok zordu
senin eşin sosyal medyaya fotoya karşı biraz :)
ben de video koymam belki de foto koyarım amaig ye bol bol foto atıyorum zaten duramam dayanamam bebeğimle de foto atarım
ya bnm de mete gibi dünyalar tatlısı bi bebeğim olsa ben de öyle yapardım ama
çocuk cidden çok güzel maşallah ya
:)maşallah o zaman
bebegede sıcak lazm benmkide tam kısın ortasında dogcak yavrum kücück nasl ısıncakOyy sen ne kadar zorlanmissindir tabi ya bide ilk aylariniz iskence olmus ama sukur gecmis :) soba evet hakkini vererek.isitiyo.ama asiri.sicak beni hasta etiyo halsiz kaliyorum
Evet canim baya baya :)) bende int attigimiz her fotonun kaydedildigini.ogrendigimden beri.soguk bakiyorum yani yillar gevip sen silsen.dahi onlar hala kayitli kaliyormus bizim bi profildeki var oda kaydoldu tabi google aramalarinda hep cikiyo. Ya evet evet masallah yiyesim geliyo onu acayip karizma bebek
:)
KizzErkekler çok bu işlere yatkın değiller utangaçlık çekimserlik oluyor bende önemsemem o yüzden eşimde hiç dert etmezBen genelde aylık liste hazırlıyorum canım Ekim ayı içinde hazırladım mesela daha kolay oluyor bu şekilde hangi günlerde sebze tavuk et falan gibi bölebiliyorum Dün tepside kumpir arpa şehriye pilavı vardı canım bugün annemlere gidiyoruz yarında kıymalı dolmabiber, yoğurt çorbası ve cacık yapacağım öteki güne kalmış olacak böyle böyle gidiyor bir gün yapıyorum 2 gün yeniyor sonraki gün hafif börek olur kızartma menemen türü yapıyorum sonra yine devam
İnceler çok tüylü değiller sanırım deterjanlı suyla sildiğimde üzerlerinden en azından lekeleri falan alır çok lekeli görünmüyorlar ama tozları vardır her hafta çeksem deBeni en iyi sen seni en iyi ben anlarım o zaman
Öyle düşünme kimse kimseyi tanıyamıyor maalesef ne suçumuz var sevdin kuzum dur bakalım inşallah bir çıkar yol vardır
Annesi isitir onu sicavik yapar :)bebegede sıcak lazm benmkide tam kısın ortasında dogcak yavrum kücück nasl ısıncak
Evet aslında hem çalışmak hem ev işleri zorluyo üşeniyorum atıyorum makıneyetencereleri genelde elimde yıkıyorm ciflemeynce guzel olmyo
annesi kurban olsnKizzben perdeden sen halidan bahsediyosjn galibaaa
Annesi isitir onu sicavik yapar :)
valla bende her yeri duzene sokuyum diyorm bi ise baslıyorm sonunu getiremiyorm hemen yoruluyorm smdi bi yemek yaptm bacaklarım tutmuyo resmen bu hamilelk beni ck yoruyoEvet aslında hem çalışmak hem ev işleri zorluyo üşeniyorum atıyorum makıneyebazı şeyleri sallamaya başladım ama tekrar çeki düzen vermem lazım eve.bide bebek olsa ne yaparım bilmiyorum.
Paylaşırım tabi canım istersen haftalık haftalık yazalım buraya hepimiz birbirimize fikir vermiş oluruz.Bu haftamı yazmakla başlayayımcok iyiyms aylık liste bende mi yapsam kilisteni benlede paylaşr msn :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?