- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
herseyi iyice sudan gecirip koymam gerekiyo bide parlatıcısı bttiği zaman hep su lekesi kalıyo
valla bende her yeri duzene sokuyum diyorm bi ise baslıyorm sonunu getiremiyorm hemen yoruluyorm smdi bi yemek yaptm bacaklarım tutmuyo resmen bu hamilelk beni ck yoruyo
Oyy sen ne kadar zorlanmissindir tabi ya bide ilk aylariniz iskence olmus ama sukur gecmis :) soba evet hakkini vererek.isitiyo.ama asiri.sicak beni hasta etiyo halsiz kaliyorum
Evet canim baya baya :)) bende int attigimiz her fotonun kaydedildigini.ogrendigimden beri.soguk bakiyorum yani yillar gevip sen silsen.dahi onlar hala kayitli kaliyormus bizim bi profildeki var oda kaydoldu tabi google aramalarinda hep cikiyo. Ya evet evet masallah yiyesim geliyo onu acayip karizma bebek
:)
sıkıntım kısacası bizim evde yaşadığımız her olayın eşimin ailesine anlatması bunla büyüdü olay el kaldırdı bana yok yere bende çıktım evden anneme gittim. babam ailesini aradı kayınbabam boşansınlar istemiyorum falan dedi hemen dakka bir gol bir yani öyle büyüdü 4 haftadır annemdeyim canımcanım senin sıkıntını bilmedigim icin yorum yapamıyorm ama insallah duzelir bi an önce aranız
benim şartım dediğimse işte aileme kendini affettirecek aramızda geçen mevzuları ailesine anlatmicak yatak odamı ne anlatıon ki yani ailene aklıma geliyor deliriyorum durduğum yerdeSenin sartlarin neler canim?
öyle az buz olsa neyse 7,5 sene oldu ya bana diyo beni oyaladın hep falan sanki onunki ömür bizimki değil çok bencil ya gerçekten dua etmekten başka bişey yapamıyorum bende Rabbime bıraktım hayırlıysa gelir değilse gelmezÖyle düşünme kimse kimseyi tanıyamıyor maalesef ne suçumuz var sevdin kuzum dur bakalım inşallah bir çıkar yol vardır
oh oh masallahPaylaşırım tabi canım istersen haftalık haftalık yazalım buraya hepimiz birbirimize fikir vermiş oluruz.Bu haftamı yazmakla başlayayımÖnümüzdeki haftayı da ekleyeyim bari bu hafta pek bir şey yapmayacakmışım Hadi tüm ayı yazdım kız
Pazartesi; Tepside kumpir - Arpa şehriye pilavı - Kola
Çarşamba; Yoğurt çorbası - Kıymalı dolma biber - Cacık
Cuma; Patatesli yufkadan gözleme
Cumartesi; Patates yemeği - Pirinç pilavı - Çoban salatası
Pazartesi; Sucuklu kuru fasulye - Pirinç pilavı - Turşu - Cacık
Çarşamba; Beşamel soslu patlıcan musakka - Bolonez soslu makarna -Yeşil salata
Cuma; Patates mantısı - Beşamel soslu fırın makarna
Pazartesi; Yeşil fasulye - Mantı - Kola
Çarşamba; Çökertme kebabı - Pirinç pilavı
Perşembe; Karışık türlü - Pirinç pilavı- Cacık
Cumartesi; Patatesli çiğköfte - Yeşil salata
Pazartesi;Bulgur köfteli yahni - Meyhane pilavı - Cacık
Çarşamba; Kıymalı patates lazanya - Çoban salatası
Cuma; Tatar böreği
Pazartesi; Hünkar beğendi - Yeşil salata
Çarşamba; Tavada soğanlı patates - Havuçlu pilav - Yoğurt
Cuma; Balık - Domatesli makarna- Yeşil salata
Tatlılarım kafama göre oluyor genelde duruma göre bir de muhakkak pilav ve makarna yapıyorum hafta içine bölüyorum yanlarına bir şey bulmak kolay oluyor muhakkak patates aşığı olduğumuzdan ona göre bir yemek bulurum ayda 1 kere de balık tüketmeye çalışacağız çok sevmesekteçorbada aynı şekilde kafama göre yaparım her gün canımız çorba içmek istemiyor
üzüldm canım herseyi ailesine anlatması kötü bisey iki tarafnda anlatmaması gerekiyo evin icinde olan seyleri umarım pisman olmustursıkıntım kısacası bizim evde yaşadığımız her olayın eşimin ailesine anlatması bunla büyüdü olay el kaldırdı bana yok yere bende çıktım evden anneme gittim. babam ailesini aradı kayınbabam boşansınlar istemiyorum falan dedi hemen dakka bir gol bir yani öyle büyüdü 4 haftadır annemdeyim canımRabbim ne veriyorsa hayırlısını versin.
benim şartım dediğimse işte aileme kendini affettirecek aramızda geçen mevzuları ailesine anlatmicak yatak odamı ne anlatıon ki yani ailene aklıma geliyor deliriyorum durduğum yerdeevde ses bile yükselmicek kapıdan geçen sesimizi duymicak değilki annen hiç bilmicek falan ondan sonra gelceksin bana dedim bu yani canım zor bişey istemiorum yani
öyle az buz olsa neyse 7,5 sene oldu ya bana diyo beni oyaladın hep falan sanki onunki ömür bizimki değil çok bencil ya gerçekten dua etmekten başka bişey yapamıyorum bende Rabbime bıraktım hayırlıysa gelir değilse gelmez
kızlar kusura bakmayın ya kafanızı şişirdim yazmazsam çatlicak gibi oluyorum ki en yakın arkadaşımla bile paylaşamıyorum bu durumu hakkınızı helal edin
kayınvalidemin makinesi öyle biliyo msn kurumus bi sekilde koyuyosn pırıl pırıl cıkaryo yaa sinr olyrmee o zaman bulasık makinası niye var değil mi ben de sinir oluyorum her şeyi sudan geçirmek zorunda kalmamıza
bulaşık makinaları koyduğumuz gibi yıkasa keşke
2 saatte neler neler yaparsn ben yemegi cabucak yapıyorm yeterki ne yapcagımı biliyimAllah kolaylık versin çok zordur.10 dk sonra eve gidicem 2 saatte ne yaparsam artık :)
Canım burda keklerle ilgili yarışma vardı, gayet güzel görünüyorlardı bi oraya bak istersen... Şekerim olmasa bende yapardım valla :))) Ama güzel ilerliyorum 2 haftadır kilo almamışım hatta 2 kilo vermişim :)))oh oh masallahtatlı her zaman yapıyo msn canım ben yapmyrm valla esim cok isterse yapıyorm bugnde degisik bi kek yapmayı düsündm aama bulamadm
oo cok iyiCanım burda keklerle ilgili yarışma vardı, gayet güzel görünüyorlardı bi oraya bak istersen... Şekerim olmasa bende yapardım valla :))) Ama güzel ilerliyorum 2 haftadır kilo almamışım hatta 2 kilo vermişim :)))
MaşAllah canım ellerine sağlık farkettim patates ağırlıklı, valla tam bana göre menü ama doğumdan sonra artık :)Paylaşırım tabi canım istersen haftalık haftalık yazalım buraya hepimiz birbirimize fikir vermiş oluruz.Bu haftamı yazmakla başlayayımÖnümüzdeki haftayı da ekleyeyim bari bu hafta pek bir şey yapmayacakmışım Hadi tüm ayı yazdım kız
Pazartesi; Tepside kumpir - Arpa şehriye pilavı - Kola
Çarşamba; Yoğurt çorbası - Kıymalı dolma biber - Cacık
Cuma; Patatesli yufkadan gözleme
Cumartesi; Patates yemeği - Pirinç pilavı - Çoban salatası
Pazartesi; Sucuklu kuru fasulye - Pirinç pilavı - Turşu - Cacık
Çarşamba; Beşamel soslu patlıcan musakka - Bolonez soslu makarna -Yeşil salata
Cuma; Patates mantısı - Beşamel soslu fırın makarna
Pazartesi; Yeşil fasulye - Mantı - Kola
Çarşamba; Çökertme kebabı - Pirinç pilavı
Perşembe; Karışık türlü - Pirinç pilavı- Cacık
Cumartesi; Patatesli çiğköfte - Yeşil salata
Pazartesi;Bulgur köfteli yahni - Meyhane pilavı - Cacık
Çarşamba; Kıymalı patates lazanya - Çoban salatası
Cuma; Tatar böreği
Pazartesi; Hünkar beğendi - Yeşil salata
Çarşamba; Tavada soğanlı patates - Havuçlu pilav - Yoğurt
Cuma; Balık - Domatesli makarna- Yeşil salata
Tatlılarım kafama göre oluyor genelde duruma göre bir de muhakkak pilav ve makarna yapıyorum hafta içine bölüyorum yanlarına bir şey bulmak kolay oluyor muhakkak patates aşığı olduğumuzdan ona göre bir yemek bulurum ayda 1 kere de balık tüketmeye çalışacağız çok sevmesekteçorbada aynı şekilde kafama göre yaparım her gün canımız çorba içmek istemiyor
üzüldm canım herseyi ailesine anlatması kötü bisey iki tarafnda anlatmaması gerekiyo evin icinde olan seyleri umarım pisman olmustur
Canım MaşAllah sen çok güzel ilerliyorsun, ben bir anda çok kilo almıştım o da sanırım şekerden dolayıymış, şimdi dikkat ediyorum baya baya, Valla bende tiksinmiştim etten ama yine de yedim bebiş için protein alsın diye... :)))oo cok iyibende 3 kilo almstm 5 ayda köyde yarım kilo vermsm et sevmediğim icin resmen ac gezdm cocugm ac kaldı
GalibaKizzben perdeden sen halidan bahsediyosjn galibaaa
Tabi ki seninde hayallerin vardı 8 sene bunların için beklemedin yani inşallah hayırlısıyla düzelir canım gerçektenöyle az buz olsa neyse 7,5 sene oldu ya bana diyo beni oyaladın hep falan sanki onunki ömür bizimki değil çok bencil ya gerçekten dua etmekten başka bişey yapamıyorum bende Rabbime bıraktım hayırlıysa gelir değilse gelmez
kızlar kusura bakmayın ya kafanızı şişirdim yazmazsam çatlicak gibi oluyorum ki en yakın arkadaşımla bile paylaşamıyorum bu durumu hakkınızı helal edin
oh oh masallahtatlı her zaman yapıyo msn canım ben yapmyrm valla esim cok isterse yapıyorm bugnde degisik bi kek yapmayı düsündm aama bulamadm
oyle dusunme canım cocuk olunca düzelir lafı cok yanls bencesözde olmuş gibi ama güven gidince kolay kolay geri gelmiyor az değil 4 haftadır evimden uzağım eşyam bile yok yanımda kardeşimin kıyafetleriyle işe gidiyorum benimde bi bebişim olsaydı ağzından burnundan getirirdim de
benm esmde cok cikolatalı tatlı seviyo bende tam tersi daha sütlü tatlıları seviyorm ama dediğin gibi yenmeynce yapmyrmGalibaPerdelerim düz tül kuzum bir de güneşliklerim var işte ayrı ayrı tabi renklileri de var öyle yıkayacağım onları 1-2 hafta içinde
Tabi ki seninde hayallerin vardı 8 sene bunların için beklemedin yani inşallah hayırlısıyla düzelir canım gerçektenOlur mu aşk olsun bize anlatacaksın tabi ki burada sadece yemek gezmekten bahsetmiyoruz ki herşey bizler için burada herşeyimizi konuşmazsak ne anlamı kalır
Ben çok tatlıcıyım eşim aksine sütlü tatlılardan arada yese yeter canım şu zamana kadar her hafta 1 tatlı muhakkak oldu o da 2-3 gün sürüyordu zaten rahat yetiyordu dondurmalarla falanda geçiştirdik eşim abur cuburcu illa her akşam çikilatası cipsi vardır onlarla idare ediyor bende evde yapılmış tatlı istiyorum ama ona çok yediremiyorumGidişata bakılırsa 2 haftada bir anca yaparım artık sanırım gelen misafirlerle kandırıp yerim çünkü eşim yemeyince hepsini ben yiyorum kilo aldım
ben normaldede yemiyorm et o yzden yiyemedm canm ben cok dikkat ediyorm yememe sabah ve öglen istediğim gibi yiyorm ama aksam yemekten sonra cok acıkırsam meyve bide salatalıga taktm bu ara oyle gecistriyorm gören inanmyo 5 buck aylık olduguna cunkü daha karnm cıkmadı esm dogurcan daha karnn cıkcak bu ne ya diyoCanım MaşAllah sen çok güzel ilerliyorsun, ben bir anda çok kilo almıştım o da sanırım şekerden dolayıymış, şimdi dikkat ediyorum baya baya, Valla bende tiksinmiştim etten ama yine de yedim bebiş için protein alsın diye... :)))
Sağol canım sende doğumdan sonra yaparsınMaşAllah canım ellerine sağlık farkettim patates ağırlıklı, valla tam bana göre menü ama doğumdan sonra artık :)
benm esmde cok cikolatalı tatlı seviyo bende tam tersi daha sütlü tatlıları seviyorm ama dediğin gibi yenmeynce yapmyrm
bende serbetli tatlıdan nefret ederm bi tane baklava yesem bi tepsi yemisim gibi agır geliyo yiyenleri görüyorm sok oluyorm dedem bi oturusta 10 tane felan yer heralde midem kaldrmaz benmSağol canım sende doğumdan sonra yaparsınPatatesi çok seviyoruz hiç olmazsa kızartmasını falan yaparım
Bana tatlı olsun her şekilde yerim ama eşim az tatlı olan kazandibi, tavuk gögsü gibi sütlü tatlılardan hoşlanıyor şerbetli ağzına zor alır o derece çikolatayı da muzun üzerinde yerbazen halley pastada da yiyor yalan yok Kendisini ama her akşam yese sıkılmaz neden birşeyle karışınca yemiyor anlamıyorum
bende serbetli tatlıdan nefret ederm bi tane baklava yesem bi tepsi yemisim gibi agır geliyo yiyenleri görüyorm sok oluyorm dedem bi oturusta 10 tane felan yer heralde midem kaldrmaz benmbende profiterol yapyorm cok gzel olyo ama zahmetli esim cok seviyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?