Tabi ki seninde hayallerin vardı 8 sene bunların için beklemedin yani inşallah hayırlısıyla düzelir canım gerçektenOlur mu aşk olsun bize anlatacaksın tabi ki burada sadece yemek gezmekten bahsetmiyoruz ki herşey bizler için burada herşeyimizi konuşmazsak ne anlamı kalır
oyle dusunme canım cocuk olunca düzelir lafı cok yanls bence
Canım ne demek sende iyi ki varsın anlatıp içini dökmezsen daha kötü istediğin kadar anlatabilirsin kendi adıma sonuna kadar dinlerimsaol canım benim iyiki varsınız rahatladım inanki
ben yavas yavas yapyrm valla yaparken sıkılıyo insan smdide kokostar kek yapcam insallah gzel olur burda gördmBaklavayı bende en fazla 2 dilim yerim canım ama şerbetliden kastım mesela Revani gibi şerbet isteyen tatlılar şekerpare olsun ekmek kadayıfı falan fena canım çekti şuandaProfiterol çok güzel gerçekten ama zahmetli kardeşim güzel yapar ben sıkılıyorum onu yaparken
anladm canım insallah duzelir bu erkekler neler cektiriyo bizesaol canım benim iyiki varsınız rahatladım inanki
yok canım yanlış anladın sen beni ben aramız düzelsin diye çocuk istemiyorum ki benim hayatım güzel gitmiyorsa çocuk bile olsa boşanmam gerekiyorsa boşanırım da en büyük hayalimiz çocuk bizim onun gerçekleşmesini istiyorum sadece aman bebek olsun kocam bana dönsün gibi bi durum yok aksine ben gitmiyorum bişeyler düzelmeden de gitmem
Güzel olur canım neden olmasın emek var herşeyden önce aşkla yapılan herşey güzel olurben yavas yavas yapyrm valla yaparken sıkılıyo insan smdide kokostar kek yapcam insallah gzel olur burda gördm
oh oh ne güzelGüzel olur canım neden olmasın emek var herşeyden önce aşkla yapılan herşey güzel olurBizde annemlere gideceğiz bugün kardeşimin doğum günü o yüzden yemek düşünmüyorum ohh ne rahat
Yap canım canın çekiyorsa yorulacaksan al bir yerden olmadı dün eşimin canı çekmiş mesela bir yere uğrarken almış gelmiş ben yapsamoh oh ne güzelbu aralar canım cok tatlı cekiyo valla dayanamyrm yapmam lazm
dısardaki tatlıları sevmyrm ki canm ev yapımı bsy istiyo canm dısrdan bi ekleri cok seviyorm gecen bi kilo aldk aksama kadar hepsini ben yedmYap canım canın çekiyorsa yorulacaksan al bir yerden olmadı dün eşimin canı çekmiş mesela bir yere uğrarken almış gelmiş ben yapsam
Ekler öyle ama durduramıyorsun kendini hop hop atıveriyorsun ağzınadısardaki tatlıları sevmyrm ki canm ev yapımı bsy istiyo canm dısrdan bi ekleri cok seviyorm gecen bi kilo aldk aksama kadar hepsini ben yedm
aynen öyle valla bak smdi yne canm cektiEkler öyle ama durduramıyorsun kendini hop hop atıveriyorsun ağzına
Aman getirme aklına bu yemek mevzularını burada açmak istemiyorum ama hayat koşullarıaynen öyle valla bak smdi yne canm cekti
ye ye nereye kadar sonra gelsn kilolar hepsi bebege gtse icim yanmıcakAman getirme aklına bu yemek mevzularını burada açmak istemiyorum ama hayat koşullarıDışarıdakiler dediğin gibi tam olmuyor bende kızdım ama işte yedim de
Senin bebek var bahanen büyük benim gidecek bir yerimde yokye ye nereye kadar sonra gelsn kilolar hepsi bebege gtse icim yanmıcak
hahaSenin bebek var bahanen büyük benim gidecek bir yerimde yok
sıkıntım kısacası bizim evde yaşadığımız her olayın eşimin ailesine anlatması bunla büyüdü olay el kaldırdı bana yok yere bende çıktım evden anneme gittim. babam ailesini aradı kayınbabam boşansınlar istemiyorum falan dedi hemen dakka bir gol bir yani öyle büyüdü 4 haftadır annemdeyim canımRabbim ne veriyorsa hayırlısını versin.
benim şartım dediğimse işte aileme kendini affettirecek aramızda geçen mevzuları ailesine anlatmicak yatak odamı ne anlatıon ki yani ailene aklıma geliyor deliriyorum durduğum yerdeevde ses bile yükselmicek kapıdan geçen sesimizi duymicak değilki annen hiç bilmicek falan ondan sonra gelceksin bana dedim bu yani canım zor bişey istemiorum yani
öyle az buz olsa neyse 7,5 sene oldu ya bana diyo beni oyaladın hep falan sanki onunki ömür bizimki değil çok bencil ya gerçekten dua etmekten başka bişey yapamıyorum bende Rabbime bıraktım hayırlıysa gelir değilse gelmez
kızlar kusura bakmayın ya kafanızı şişirdim yazmazsam çatlicak gibi oluyorum ki en yakın arkadaşımla bile paylaşamıyorum bu durumu hakkınızı helal edin
kayınvalidemin makinesi öyle biliyo msn kurumus bi sekilde koyuyosn pırıl pırıl cıkaryo yaa sinr olyrm
canımcımm geç olsada senin de geçmiş bayramın mübarek olsunn@SirriEyvan Utandim bak simdik
iyiki varsin kuzum,kuzunu op bizden
@MutluBulut_ canim benim
PembeLokum insallah amiin canim,insallah guzel hayirli haberler verirsin bize
seker000 kimi.unuttum kimi unuttum derkeen busabah aklima geldii
canim benim aeninde bayramin mubarek olsun
Arcelik canm ama 12 sene once alnmsaa ciddi misin markası ne?
Canm senin dedgn imrengrsy baktm o bebek nasl tatlı yaaaaa ciddi misin markası ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?