2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

saol canım benim iyiki varsınız rahatladım inanki

oyle dusunme canım cocuk olunca düzelir lafı cok yanls bence

yok canım yanlış anladın sen beni ben aramız düzelsin diye çocuk istemiyorum ki benim hayatım güzel gitmiyorsa çocuk bile olsa boşanmam gerekiyorsa boşanırım da en büyük hayalimiz çocuk bizim onun gerçekleşmesini istiyorum sadece aman bebek olsun kocam bana dönsün gibi bi durum yok aksine ben gitmiyorum bişeyler düzelmeden de gitmem

ben yavas yavas yapyrm valla yaparken sıkılıyo insan smdide kokostar kek yapcam insallah gzel olur burda gördm

anladm canım insallah duzelir bu erkekler neler cektiriyo bize

ben yavas yavas yapyrm valla yaparken sıkılıyo insan smdide kokostar kek yapcam insallah gzel olur burda gördm
Güzel olur canım neden olmasın emek var herşeyden önce aşkla yapılan herşey güzel olur Bizde annemlere gideceğiz bugün kardeşimin doğum günü o yüzden yemek düşünmüyorum ohh ne rahat

Güzel olur canım neden olmasın emek var herşeyden önce aşkla yapılan herşey güzel olur Bizde annemlere gideceğiz bugün kardeşimin doğum günü o yüzden yemek düşünmüyorum ohh ne rahat
oh oh ne güzel bu aralar canım cok tatlı cekiyo valla dayanamyrm yapmam lazm

hamile bayanlar bisey sorcam size ya bu aralar mide yanması yasıyorm sizdede oldu mu ne geciriyo bi fkrnz var mı

anladım canım çok haklısın sen keşke böyle şeyler yaşamasaydın ah işte evlilik aslında şans biraz da
sen kafamızı şişirmiyorsun anlat üzüldükçe bunaldıkça biz ne için varız burda
canım inançlı biri misin bilmiyorum ama Kur-anda eşlerimizin evlatlarımızın hayırlı olmaları için bir dua var seninle paylaşayım belki işe yarar

Furkan suresi 74. ayet

''
وَالَّذِينَ يَقُولُونَ ''رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا

Vellezîne yekûlûne ''rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen).''

Onlar, “Ey Rabbimiz! Eşlerimizi ve çocuklarımızı bize göz aydınlığı kıl ve bizi Allah’a karşı gelmekten sakınanlara önder eyle” diyenlerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…