- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
Arcelik canm ama 12 sene once alnmssmdi ikinci elini bulabilirsn anca
Canm senin dedgn imrengrsy baktm o bebek nasl tatlı yaaaben de oğlumun sarışın olmasını istyrm ama biraz zor anne esmer baba esmer kadında çok gzelms ama
Bizim ailedede varda Babannem halam kuzenim hep ela gözleri belki bi ihtimal bide kime bakarsan ona benzer diyolar ya bakıyorum sarışın bebeklerin resmine bi ihtimalNe varsa eskilerde var zaten :)
Sizin oglan da esmer guzeli olur artik :)
Benim esimin babasi ve dedesi renkli gozlu belki bizim bebegimiz de renkli gozlu olur ama dusuk ihtimaldir ya esim gozleri kahverengi :)
Bizim ailedede varda Babannem halam kuzenim hep ela gözleri belki bi ihtimal bide kime bakarsan ona benzer diyolar ya bakıyorum sarışın bebeklerin resmine bi ihtimal
Bak bakAhaha ben de o mantikla.bol bol meteye bakiyorum
Ne kotu dimi :)o dediğin internetteki hre veri için geçerli canım ben de bilişim suçları dersinde öğrenmiştim hiç bir şey yok olmuyor internette :)
Yika canim bir huzurlu oluyo.zaten isler bittikten sonra perdeleri izlemek :))GalibaPerdelerim düz tül kuzum bir de güneşliklerim var işte ayrı ayrı tabi renklileri de var öyle yıkayacağım onları 1-2 hafta içinde
Tabi ki seninde hayallerin vardı 8 sene bunların için beklemedin yani inşallah hayırlısıyla düzelir canım gerçektenOlur mu aşk olsun bize anlatacaksın tabi ki burada sadece yemek gezmekten bahsetmiyoruz ki herşey bizler için burada herşeyimizi konuşmazsak ne anlamı kalır
Ben çok tatlıcıyım eşim aksine sütlü tatlılardan arada yese yeter canım şu zamana kadar her hafta 1 tatlı muhakkak oldu o da 2-3 gün sürüyordu zaten rahat yetiyordu dondurmalarla falanda geçiştirdik eşim abur cuburcu illa her akşam çikilatası cipsi vardır onlarla idare ediyor bende evde yapılmış tatlı istiyorum ama ona çok yediremiyorumGidişata bakılırsa 2 haftada bir anca yaparım artık sanırım gelen misafirlerle kandırıp yerim çünkü eşim yemeyince hepsini ben yiyorum kilo aldım
İç karnın genişse çok çatlağında olmaz galiba... Göğüslerinde olmuştu değil mi? Bnim de göğüslerimde yok da varis gibi şeyler çıkmaya başladı harita gibi oldu resmenben normaldede yemiyorm et o yzden yiyemedm canm ben cok dikkat ediyorm yememe sabah ve öglen istediğim gibi yiyorm ama aksam yemekten sonra cok acıkırsam meyve bide salatalıga taktm bu ara oyle gecistriyorm gören inanmyo 5 buck aylık olduguna cunkü daha karnm cıkmadı esm dogurcan daha karnn cıkcak bu ne ya diyoic karnım gens sanırım
Canım ne demek sende iyi ki varsın anlatıp içini dökmezsen daha kötü istediğin kadar anlatabilirsin kendi adıma sonuna kadar dinlerim
inşaAllah canımanladm canım insallah duzelir bu erkekler neler cektiriyo bize
anladım canım çok haklısın sen keşke böyle şeyler yaşamasaydın ah işte evlilik aslında şans biraz da
sen kafamızı şişirmiyorsun anlat üzüldükçe bunaldıkça biz ne için varız burda
canım inançlı biri misin bilmiyorum ama Kur-anda eşlerimizin evlatlarımızın hayırlı olmaları için bir dua var seninle paylaşayım belki işe yarar
Furkan suresi 74. ayet
''وَالَّذِينَ يَقُولُونَ ''رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا
Vellezîne yekûlûne ''rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen).''
Onlar, “Ey Rabbimiz! Eşlerimizi ve çocuklarımızı bize göz aydınlığı kıl ve bizi Allah’a karşı gelmekten sakınanlara önder eyle” diyenlerdir.
Haftasonum boş inşallah bir yere çıkmayı düşünmüyorum haftasonu perdelerimle halılarımı halledeceğim niyetlendimYika canim bir huzurlu oluyo.zaten isler bittikten sonra perdeleri izlemek :))
çok saol canım benimm
Haftasonum boş inşallah bir yere çıkmayı düşünmüyorum haftasonu perdelerimle halılarımı halledeceğim niyetlendimBugün kuzenim suni sancıyla normal doğum yapacak çok heyecanlıyım akşama görmeye gideceğim
Sende sağol canım
Amin canım inşallah bende heyecanlandım bu sene oğlan senesi sanırım onunda erkek acaba kimse benzeyecekayy çok heyecanlı oluyor bebeğin doğmasını beklemekRabbim tek avazda kucağına almayı nasip etsin inşaAllah
Günaydın canım, bu aralar sizde bol bol bebiş var desene... :)))Haftasonum boş inşallah bir yere çıkmayı düşünmüyorum haftasonu perdelerimle halılarımı halledeceğim niyetlendimBugün kuzenim suni sancıyla normal doğum yapacak çok heyecanlıyım akşama görmeye gideceğim
Sende sağol canım
Evet bol bol bebiş var bizi de isteklendiriyorlarGünaydın canım, bu aralar sizde bol bol bebiş var desene... :)))
İnşAllah sağlıcakla alır kucağına bebişini, günü mü geçmişti acaba suni sancı verecekler?
evet canım erkek kime sorduysam erkek hep seneye kız modası olurAmin canım inşallah bende heyecanlandım bu sene oğlan senesi sanırım onunda erkek acaba kimse benzeyecek
Şu geçen doğum yapan arkadaşının mı mevlüdü var canım?Evet bol bol bebiş var bizi de isteklendiriyorlararkadaşımın bebek mevlütü var Cuma günü ben katılamayacağım ama akşamına gideceğim gene yarın akşamda hazırlıklara yardıma gideceğim Yoo olmazsa sanırım anlamadım ki 30 na normal doğum tarihi vermişti zaten doktor
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canımevet canım erkek kime sorduysam erkek hep seneye kız modası oluronada ben denk gelir miyim şaka bi yana Rabbim hayırlı evlatlar versin
Evet canım geçen doğum yapan arkadaşımın mevlütü 1 aylık falan olduğunda yapıyor normalde 40nda da yapılıyor hatta 20 sine doğru yapan bile var çok fark etmiyor sanırımŞu geçen doğum yapan arkadaşının mı mevlüdü var canım?
Ne zaman yapılıyor peki? Aslında bende istiyorum ama hiç katılmadım bilmiyorum nasıl olduğunu biraz araştırmalara başlayım bende o zaman:)))
Hmm hadi bakalım nasılda heyecanlıdırlar şimdi annesini zorlamadan sağ salim gelir İnşAllah...
Hmmm anladığım kadarıyla lohusalık döneminde yapılıyor, ama sonrasında da olabilir değil mi?Evet canım geçen doğum yapan arkadaşımın mevlütü 1 aylık falan olduğunda yapıyor normalde 40nda da yapılıyor hatta 20 sine doğru yapan bile var çok fark etmiyor sanırımArkadaşım özel arabalar dağıtacak küçük içine resim koyulanlardan sonra şeker dağıtacak etli pilav börek sarma falanda dağıtacaklar kuran okutulduktan sonra diye biliyorum lohusa sanırım yatak odasında beyaz pijama takımını giyip oturuyor içeri de kuran okunuyor sonra bebekle içeri gidiyor anne bebek kucaktan kucağa dua okunarak gezdiriliyor falan böyle işler var çok tuhaf
Amin inşallah canım
Sanırım o dönemde yapılıyor bilemiyorum ama gördüğüm öyle ama sonrasında da yapılır tabi bir zamanı olduğunu sanmıyorum onlar aradan çıksın diye erken bile yapıyor olabilirler internetten falan araştır büyüklerine sor bilirler canımHmmm anladığım kadarıyla lohusalık döneminde yapılıyor, ama sonrasında da olabilir değil mi?
Güzel olur yaaa, bakalım bende kendimi toparlayabilirsem yapayım, zaten izne ayrıldığımda yaprak sarayım, börek yapayım buzluğa atayım diyordum iyi olur:))
Gunaydin canim :) nasilsinçok saol canım benimm
inşaAllah canım
canım benim çok sağol bende hangi dua okunur bilmiyordum sürekli "Ya Vedud Cellü Celalühü" diye tesbih çekiyordum ve faydasını da gördüm çok şükür eşler arasındaki muhabbeti artırmak içinpaylaştığını da yazdırıp dolabıma yapıştırcam gördükçe okurum inşaAllah iyiki varsınız
hepinize günaydın kızlarr
Haftasonum boş inşallah bir yere çıkmayı düşünmüyorum haftasonu perdelerimle halılarımı halledeceğim niyetlendimBugün kuzenim suni sancıyla normal doğum yapacak çok heyecanlıyım akşama görmeye gideceğim
Sende sağol canım
Evet bebek bolluğu var heveslendiriyorlar bizi de sürekli etrafımız bebekle dolduIyi dusundun canim aradan cikar :)) masallah sizde pes pese geliyor dogumlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?