2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Arcelik canm ama 12 sene once alnms smdi ikinci elini bulabilirsn anca

Ne varsa eskilerde var zaten :)

Canm senin dedgn imrengrsy baktm o bebek nasl tatlı yaaa ben de oğlumun sarışın olmasını istyrm ama biraz zor anne esmer baba esmer kadında çok gzelms ama

Sizin oglan da esmer guzeli olur artik :)
Benim esimin babasi ve dedesi renkli gozlu belki bizim bebegimiz de renkli gozlu olur ama dusuk ihtimaldir ya esim gozleri kahverengi :)

Ne varsa eskilerde var zaten :)

Sizin oglan da esmer guzeli olur artik :)
Benim esimin babasi ve dedesi renkli gozlu belki bizim bebegimiz de renkli gozlu olur ama dusuk ihtimaldir ya esim gozleri kahverengi :)
Bizim ailedede varda Babannem halam kuzenim hep ela gözleri belki bi ihtimal bide kime bakarsan ona benzer diyolar ya bakıyorum sarışın bebeklerin resmine bi ihtimal

o dediğin internetteki hre veri için geçerli canım ben de bilişim suçları dersinde öğrenmiştim hiç bir şey yok olmuyor internette :)
Ne kotu dimi :)

Yika canim bir huzurlu oluyo.zaten isler bittikten sonra perdeleri izlemek :))

İç karnın genişse çok çatlağında olmaz galiba... Göğüslerinde olmuştu değil mi? Bnim de göğüslerimde yok da varis gibi şeyler çıkmaya başladı harita gibi oldu resmen Aramızda 1 ay var benim çıkmıştı 1 ay öncesinde göbeğim :))

Canım ne demek sende iyi ki varsın anlatıp içini dökmezsen daha kötü istediğin kadar anlatabilirsin kendi adıma sonuna kadar dinlerim

çok saol canım benimm

anladm canım insallah duzelir bu erkekler neler cektiriyo bize
inşaAllah canım

canım benim çok sağol bende hangi dua okunur bilmiyordum sürekli "Ya Vedud Cellü Celalühü" diye tesbih çekiyordum ve faydasını da gördüm çok şükür eşler arasındaki muhabbeti artırmak için paylaştığını da yazdırıp dolabıma yapıştırcam gördükçe okurum inşaAllah iyiki varsınız

hepinize günaydın kızlarr

Yika canim bir huzurlu oluyo.zaten isler bittikten sonra perdeleri izlemek :))
Haftasonum boş inşallah bir yere çıkmayı düşünmüyorum haftasonu perdelerimle halılarımı halledeceğim niyetlendimBugün kuzenim suni sancıyla normal doğum yapacak çok heyecanlıyım akşama görmeye gideceğim
çok saol canım benimm

Sende sağol canım

ayy çok heyecanlı oluyor bebeğin doğmasını beklemek Rabbim tek avazda kucağına almayı nasip etsin inşaAllah

Günaydın canım, bu aralar sizde bol bol bebiş var desene... :)))
İnşAllah sağlıcakla alır kucağına bebişini, günü mü geçmişti acaba suni sancı verecekler?

Günaydın canım, bu aralar sizde bol bol bebiş var desene... :)))
İnşAllah sağlıcakla alır kucağına bebişini, günü mü geçmişti acaba suni sancı verecekler?
Evet bol bol bebiş var bizi de isteklendiriyorlararkadaşımın bebek mevlütü var Cuma günü ben katılamayacağım ama akşamına gideceğim gene yarın akşamda hazırlıklara yardıma gideceğimYoo olmazsa sanırım anlamadım ki 30 na normal doğum tarihi vermişti zaten doktor

Şu geçen doğum yapan arkadaşının mı mevlüdü var canım?
Ne zaman yapılıyor peki? Aslında bende istiyorum ama hiç katılmadım bilmiyorum nasıl olduğunu biraz araştırmalara başlayım bende o zaman:)))
Hmm hadi bakalım nasılda heyecanlıdırlar şimdi annesini zorlamadan sağ salim gelir İnşAllah...

Evet canım geçen doğum yapan arkadaşımın mevlütü 1 aylık falan olduğunda yapıyor normalde 40nda da yapılıyor hatta 20 sine doğru yapan bile var çok fark etmiyor sanırım Arkadaşım özel arabalar dağıtacak küçük içine resim koyulanlardan sonra şeker dağıtacak etli pilav börek sarma falanda dağıtacaklar kuran okutulduktan sonra diye biliyorumlohusa sanırım yatak odasında beyaz pijama takımını giyip oturuyor içeri de kuran okunuyor sonra bebekle içeri gidiyor anne bebek kucaktan kucağa dua okunarak gezdiriliyor falan böyle işler var çok tuhaf

Amin inşallah canım

Hmmm anladığım kadarıyla lohusalık döneminde yapılıyor, ama sonrasında da olabilir değil mi?
Güzel olur yaaa, bakalım bende kendimi toparlayabilirsem yapayım, zaten izne ayrıldığımda yaprak sarayım, börek yapayım buzluğa atayım diyordum iyi olur:))

Sanırım o dönemde yapılıyor bilemiyorum ama gördüğüm öyle ama sonrasında da yapılır tabi bir zamanı olduğunu sanmıyorum onlar aradan çıksın diye erken bile yapıyor olabilirler internetten falan araştır büyüklerine sor bilirler canımBörek sarma hazır olursa geriye diğerleri basit halledilir çok abartı bir kalabalık olmuyor zaten

Gunaydin canim :) nasilsin

Iyi dusundun canim aradan cikar :)) masallah sizde pes pese geliyor dogumlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…