2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Teşekkür ederim canım benim bilgilendirme için.. :))hemen araştırıyorum...

Goguslerim küçüktü bnm kocaman oldu ondan catladi heralde

selam bronz boncuğum naber nasılsın??
İyiyim anakitim sen nasılsın, epeydir gözükmüyordun
Günaydın boncuk hanım oo nerelerdeydiniz

Çok masumlar süt kokuyorlar ne yapalım

Ne demek canım inşallah atlatırsınız hepiniz hayırlısıyla o süreçleri de

Pek sitemli gördüm seni nehir hanım

Nasılsın, napıyosun bakıyım, nasıl gidiyor evlilik, misafir ağırlamacalar falam

Azıcık sitem edeyim dur seni bulmuşken neredesin bakıyım selam verip kaçıyorsun haftada bir

İyiyim çok şükür azaldı misafir olayları bayramda kuzenimi ağırladım sadece kardeşimle 1 gece kaldılar bizde kahvaltı falan işteonun dışında gezdim şimdi kuzen doğum yapacak arkadaşımında bebek mevlütü var öyle geçiyor haftalar günlerSen nasılsın neler yapıyorsun

buralardayım canım arada bi bakıyorum denk gelmiyoruz demek ki nasıl gidiyor bakem

Evet öyle yaptım hakikaten , utandırdın beni

Oo bebişler , mevlütler, misafirler, programın pek yoğun

İyiyim bende, bu hafta eşim 4-12 . Çooookkk sıkılıyorum iki akşamdır 9 da yatıyorum 1 de uyanıyorum , sonra birlikte uyuyoruz. Bu hafta çabucak bitmeli

buralardayım canım arada bi bakıyorum denk gelmiyoruz demek ki nasıl gidiyor bakem
muhtemelen.
bende sık girmiyorum zaten. bayram ertesi işlerimi hallettim, fırsattan istifade bi bakayım ne var ne yok bebek haberleri var mı dedim

İyi allahıma şükür, herşey yolunda . Senin nasıl gidiyor evliliğin

Yok ya dar bi tsort bile giyip çıkınca utanyrm nasl.belli benden önde gdyo resmen
Canım demek ki senin göğüsler kilo almış, göbüş çıkmamış, benimde tam tersi oldu... Genetikse yandım demiştim ama korktuğum başıma gelmeyecek sanırım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…