Dimi ya insan.dayanamiyo :))Evet bebek bolluğu var heveslendiriyorlar bizi de sürekli etrafımız bebekle doldu
Ooo gunaydin boncuk gelin :))Günaydın hanımlar :)
Teşekkür ederim canım benim bilgilendirme için.. :))hemen araştırıyorum...Sanırım o dönemde yapılıyor bilemiyorum ama gördüğüm öyle ama sonrasında da yapılır tabi bir zamanı olduğunu sanmıyorum onlar aradan çıksın diye erken bile yapıyor olabilirler internetten falan araştır büyüklerine sor bilirler canımBörek sarma hazır olursa geriye diğerleri basit halledilir çok abartı bir kalabalık olmuyor zaten
Dimi ya insan.dayanamiyo :))
Ooo gunaydin boncuk gelin :))
selam bronz boncuğum naber nasılsın??
naber canım , neler yapıyosun?
Goguslerim küçüktü bnm kocaman oldu ondan catladi heraldeİç karnın genişse çok çatlağında olmaz galiba... Göğüslerinde olmuştu değil mi? Bnim de göğüslerimde yok da varis gibi şeyler çıkmaya başladı harita gibi oldu resmenAramızda 1 ay var benim çıkmıştı 1 ay öncesinde göbeğim :))
Günaydın boncuk hanım oo nerelerdeydinizGünaydın hanımlar :)
Çok masumlar süt kokuyorlar ne yapalımDimi ya insan.dayanamiyo :))
Ne demek canım inşallah atlatırsınız hepiniz hayırlısıyla o süreçleri deTeşekkür ederim canım benim bilgilendirme için.. :))hemen araştırıyorum...
Benim daha hamile kalamadan büyüdü yaGoguslerim küçüktü bnm kocaman oldu ondan catladi heralde
İyiyim anakitim sen nasılsın, epeydir gözükmüyordunselam bronz boncuğum naber nasılsın??
Günaydın boncuk hanım oo nerelerdeydiniz
Çok masumlar süt kokuyorlar ne yapalım
Ne demek canım inşallah atlatırsınız hepiniz hayırlısıyla o süreçleri de
Hamileyken kocaman olcak habern olsnBenim daha hamile kalamadan büyüdü ya
Azıcık sitem edeyim dur seni bulmuşken neredesin bakıyım selam verip kaçıyorsun haftada birİyiyim anakitim sen nasılsın, epeydir gözükmüyordun
Pek sitemli gördüm seni nehir hanım
Nasılsın, napıyosun bakıyım, nasıl gidiyor evlilik, misafir ağırlamacalar falam
Benimde kilo aldım sanırım ondan oldu sırtımda genişlemiş hep sıkıyor arkası daHamileyken kocaman olcak habern olsnevde büyük sutyenlerm vardı onlar bile küçük geliyo geçen kopcasi koptu tasiyamiyo
Hadi ya, benim de küçüktü öyle çok büyümediler, bana aynı gibi geliyor :))Goguslerim küçüktü bnm kocaman oldu ondan catladi heralde
İyiyim anakitim sen nasılsın, epeydir gözükmüyordun
Pek sitemli gördüm seni nehir hanım
Nasılsın, napıyosun bakıyım, nasıl gidiyor evlilik, misafir ağırlamacalar falam
Evet öyle yaptım hakikaten , utandırdın beniAzıcık sitem edeyim dur seni bulmuşken neredesin bakıyım selam verip kaçıyorsun haftada bir
İyiyim çok şükür azaldı misafir olayları bayramda kuzenimi ağırladım sadece kardeşimle 1 gece kaldılar bizde kahvaltı falan işteonun dışında gezdim şimdi kuzen doğum yapacak arkadaşımında bebek mevlütü var öyle geçiyor haftalar günler Sen nasılsın neler yapıyorsun
Öyle misafir gelirse pasta borek yersen alirsinBenimde kilo aldım sanırım ondan oldu sırtımda genişlemiş hep sıkıyor arkası da
Yok ya dar bi tsort bile giyip çıkınca utanyrm nasl.belli benden önde gdyo resmenHadi ya, benim de küçüktü öyle çok büyümediler, bana aynı gibi geliyor :))
muhtemelen.buralardayım canım arada bi bakıyorum denk gelmiyoruz demek kinasıl gidiyor bakem
Canım demek ki senin göğüsler kilo almış, göbüş çıkmamış, benimde tam tersi oldu... Genetikse yandım demiştim ama korktuğum başıma gelmeyecek sanırım :)))Yok ya dar bi tsort bile giyip çıkınca utanyrm nasl.belli benden önde gdyo resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?