- 30 Ocak 2015
- 19.866
- 28.661
- 798
- 29
Aynen göbekten degl gogsten aliyorm 3 kilo almsm bakyrm degsk bsy yok nerden aldm dyodm gomleklermn düğmeleri kapanmiyo göguslerdenCanım demek ki senin göğüsler kilo almış, göbüş çıkmamış, benimde tam tersi oldu... Genetikse yandım demiştim ama korktuğum başıma gelmeyecek sanırım :)))
Birde alışık olmayınca iyice tuaf geliyordur şimdi sana :)Aynen göbekten degl gogsten aliyorm 3 kilo almsm bakyrm degsk bsy yok nerden aldm dyodm gomleklermn düğmeleri kapanmiyo göguslerden
Aynen çok tuhaf geliyo bide çok kasiniyo uçları seninde öyle mi kasimaktan yara yapyrmBirde alışık olmayınca iyice tuaf geliyordur şimdi sana :)
Utan utan belki yapmazsınEvet öyle yaptım hakikaten , utandırdın beni
Oo bebişler , mevlütler, misafirler, programın pek yoğun
İyiyim bende, bu hafta eşim 4-12 . Çooookkk sıkılıyorum iki akşamdır 9 da yatıyorum1 de uyanıyorum , sonra birlikte uyuyoruz. Bu hafta çabucak bitmeli
Evet şimdi duruldum Allahtan vermeye başlayacağım artıkÖyle misafir gelirse pasta borek yersen alirsin
Off annem deli etti beni yine yaa valla sinrden catlicam yaaUtan utan belki yapmazsın
Hep yoğunum düğün hazırlığında yoğundum hala devam ediyor ne hareketli akrabalarım var bilmiyorum
Kıyamam sana ama bak 1 de geliyormuş gece beraber oluyorsunuz akşamları yalnız takılıyorsun sadece sende o sırada yıkanmamış temizlenmemiş yerlerini temizle film aç izle falan arada tek takılmakta farklı oluyor
Evet şimdi duruldum Allahtan vermeye başlayacağım artık
Yok canım benim hiçbir yerim kaşınmıyor..Aynen çok tuhaf geliyo bide çok kasiniyo uçları seninde öyle mi kasimaktan yara yapyrm
5 de cıkıyorum,eve gidiyorum,üsttekiler çağırıyor yemeğe,yedi kaçtı olmasın diye 1 saatte oturuyorum mecburenUtan utan belki yapmazsın
Hep yoğunum düğün hazırlığında yoğundum hala devam ediyor ne hareketli akrabalarım var bilmiyorum
Kıyamam sana ama bak 1 de geliyormuş gece beraber oluyorsunuz akşamları yalnız takılıyorsun sadece sende o sırada yıkanmamış temizlenmemiş yerlerini temizle film aç izle falan arada tek takılmakta farklı oluyor
Evet şimdi duruldum Allahtan vermeye başlayacağım artık
Ay evet ya smdiden 40 mevludunu dusunuyo bi suru kişi cagrcakms kendi arkadaşları komşuları ne gerek var diyincede hemen sinirlenyo sabah sabah snrlendrdiYok canım benim hiçbir yerim kaşınmıyor..
Ama kaşıma daha fazla krem kullanıyor musun?
Hayırdır canım kendi annen mi ne yaptı ki?
Ne oldu canımOff annem deli etti beni yine yaa valla sinrden catlicam yaa
5 de cıkıyorum,eve gidiyorum,üsttekiler çağırıyor yemeğe,yedi kaçtı olmasın diye 1 saatte oturuyorum mecburendün çıkmadım,illlaaa gel, yok yemicem ben evde yerim diyorum,anlamıyolar. 9 a kadar iş yaptım,dizi izleyip yattım. tek durmaya korkuyordum alıştım biraz, uyuyunca geçiyo
yalnız kalmanın faydalarından biri de ,kitap okuyabiliyosun
yeni bebek yok herhalde eda ve nehirden bekliyoruz e tabi senden demuhtemelen.
bende sık girmiyorum zaten. bayram ertesi işlerimi hallettim, fırsattan istifade bi bakayım ne var ne yok bebek haberleri var mı dedim
İyi allahıma şükür, herşey yolunda . Senin nasıl gidiyor evliliğin
Off annem deli etti beni yine yaa valla sinrden catlicam yaa
Annem ya smdiden 40 mevludune kmi cagrcagni söylüyo resmen yoldan gecenide cagrcakyeni bebek yok herhalde eda ve nehirden bekliyoruz e tabi senden debenim evlilik askıda şuan canım bebekte öyle tabi
hayırdır canım bişey mi oldu??
Annem ya smdiden 40 mevludune kmi cagrcagni söylüyo resmen yoldan gecenide cagrcakNe oldu canım
Kayınvalidenler mi canım peki hep onlarda mı yiyorsunuz alışkanlık olmasın öyle onlaraTek duruluyor ya bende duruyorum bazen eşimin halı salaha maçı oluyor 2 haftada 1 Kitabım var bir tane aldım hala okuyamadım ya
Canım hevesleniyordur, bende eşime söyledm o ne gerek var, zaten kurban kesicez toplu bişey yapcaz, dişi çıkınca yaparsın sonra doğum günü olunca yaparsın dedi...Hevesimi kursağımda bıraktı, sende tam tersi... Boşver kırmayalım kimseyi...Ay evet ya smdiden 40 mevludunu dusunuyo bi suru kişi cagrcakms kendi arkadaşları komşuları ne gerek var diyincede hemen sinirlenyo sabah sabah snrlendrdi
İlk ay hergün çağırıyolardı, ama ben de yaptım,yazzık oluyo diyodum,alıştılar şimdi.eşim varken sıksık çağırmıyolar. ama 4*12 iken yalnız yemiyim birlikte yiyelimm istiyolar.Ne oldu canım
Kayınvalidenler mi canım peki hep onlarda mı yiyorsunuz alışkanlık olmasın öyle onlaraTek duruluyor ya bende duruyorum bazen eşimin halı salaha maçı oluyor 2 haftada 1 Kitabım var bir tane aldım hala okuyamadım ya
yeni bebek yok herhalde eda ve nehirden bekliyoruz e tabi senden debenim evlilik askıda şuan canım bebekte öyle tabi
hayırdır canım bişey mi oldu??
Iyiyim canim.bende sagol.. Soguklar nasil geldi boyle ya buz resmen havaiyiyimm edacım sen nasılsın?
Nolsun canim temizlik ile ugrasiyorum
naber canım , neler yapıyosun?
Dimi yaa :)) instagramda sende bebisleri takip ediyomusnnGünaydın boncuk hanım oo nerelerdeydiniz
Çok masumlar süt kokuyorlar ne yapalım
Ne demek canım inşallah atlatırsınız hepiniz hayırlısıyla o süreçleri de
Istiyomusunz bakiyimİlk ay hergün çağırıyolardı, ama ben de yaptım,yazzık oluyo diyodum,alıştılar şimdi.eşim varken sıksık çağırmıyolar. ama 4*12 iken yalnız yemiyim birlikte yiyelimm istiyolar.
hangi kitabı aldın
okudum biraz problemleriniziçokta üzüldüm,umarım düzelirsiniz biran öncee
bizde de yok bebiş henüzkısmet..
Öylede Canm benm eşim dicek benm tanimadgm kişinin evmde ne işi var diye adım gibi blyrm tartscaz o zaman benm açımdan dusunmyo hicCanım hevesleniyordur, bende eşime söyledm o ne gerek var, zaten kurban kesicez toplu bişey yapcaz, dişi çıkınca yaparsın sonra doğum günü olunca yaparsın dedi...Hevesimi kursağımda bıraktı, sende tam tersi... Boşver kırmayalım kimseyi...
aaa neden taşındılar, sen aynı evdesin dimi?Iyiyim canim.bende sagol.. Soguklar nasil geldi boyle ya buz resmen hava
Nolsun canim temizlik ile ugrasiyorumyerlessemde kurtulsam ailemi yolcu ettim baska bir ile tasindilar bayram oncesi.. Sonra baska degisiklik olarak artok bebis dusunuyoruz bakalim ne zaman gelecek hayirlisiyla :)) boyle benden sende ne var ne yok biraktin bizi
Dimi yaa :)) instagramda sende bebisleri takip ediyomusnn
eşim çok istiyorIstiyomusunz bakiyim
aaa neden taşındılar, sen aynı evdesin dimi?
yok kız bırakmadım,uğruyorum yine
evet,sendn bkliyoruz hepimizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?