2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Canım demek ki senin göğüsler kilo almış, göbüş çıkmamış, benimde tam tersi oldu... Genetikse yandım demiştim ama korktuğum başıma gelmeyecek sanırım :)))
Aynen göbekten degl gogsten aliyorm 3 kilo almsm bakyrm degsk bsy yok nerden aldm dyodm gomleklermn düğmeleri kapanmiyo göguslerden

Utan utan belki yapmazsın

Hep yoğunum düğün hazırlığında yoğundum hala devam ediyor ne hareketli akrabalarım var bilmiyorum

Kıyamam sana ama bak 1 de geliyormuş gece beraber oluyorsunuz akşamları yalnız takılıyorsun sadece sende o sırada yıkanmamış temizlenmemiş yerlerini temizle film aç izle falan arada tek takılmakta farklı oluyor

Öyle misafir gelirse pasta borek yersen alirsin
Evet şimdi duruldum Allahtan vermeye başlayacağım artık

Off annem deli etti beni yine yaa valla sinrden catlicam yaa

5 de cıkıyorum,eve gidiyorum,üsttekiler çağırıyor yemeğe,yedi kaçtı olmasın diye 1 saatte oturuyorum mecburen dün çıkmadım,illlaaa gel, yok yemicem ben evde yerim diyorum,anlamıyolar. 9 a kadar iş yaptım,dizi izleyip yattım. tek durmaya korkuyordum alıştım biraz, uyuyunca geçiyo

yalnız kalmanın faydalarından biri de ,kitap okuyabiliyosun

Yok canım benim hiçbir yerim kaşınmıyor..
Ama kaşıma daha fazla krem kullanıyor musun?
Hayırdır canım kendi annen mi ne yaptı ki?
Ay evet ya smdiden 40 mevludunu dusunuyo bi suru kişi cagrcakms kendi arkadaşları komşuları ne gerek var diyincede hemen sinirlenyo sabah sabah snrlendrdi

Ne oldu canım

Kayınvalidenler mi canım peki hep onlarda mı yiyorsunuz alışkanlık olmasın öyle onlaraTek duruluyor ya bende duruyorum bazen eşimin halı salaha maçı oluyor 2 haftada 1 Kitabım var bir tane aldım hala okuyamadım ya

yeni bebek yok herhalde eda ve nehirden bekliyoruz e tabi senden de benim evlilik askıda şuan canım bebekte öyle tabi

hayırdır canım bişey mi oldu??

yeni bebek yok herhalde eda ve nehirden bekliyoruz e tabi senden de benim evlilik askıda şuan canım bebekte öyle tabi

Annem ya smdiden 40 mevludune kmi cagrcagni söylüyo resmen yoldan gecenide cagrcak söyleyncede kiziyo

Annem ya smdiden 40 mevludune kmi cagrcagni söylüyo resmen yoldan gecenide cagrcak söyleyncede kiziyo

Ay evet ya smdiden 40 mevludunu dusunuyo bi suru kişi cagrcakms kendi arkadaşları komşuları ne gerek var diyincede hemen sinirlenyo sabah sabah snrlendrdi
Canım hevesleniyordur, bende eşime söyledm o ne gerek var, zaten kurban kesicez toplu bişey yapcaz, dişi çıkınca yaparsın sonra doğum günü olunca yaparsın dedi...Hevesimi kursağımda bıraktı, sende tam tersi... Boşver kırmayalım kimseyi...

İlk ay hergün çağırıyolardı, ama ben de yaptım,yazzık oluyo diyodum,alıştılar şimdi.eşim varken sıksık çağırmıyolar. ama 4*12 iken yalnız yemiyim birlikte yiyelimm istiyolar.
hangi kitabı aldın

okudum biraz problemlerinizi çokta üzüldüm,umarım düzelirsiniz biran öncee

bizde de yok bebiş henüz kısmet..

iyiyimm edacım sen nasılsın?
Iyiyim canim.bende sagol.. Soguklar nasil geldi boyle ya buz resmen hava

naber canım , neler yapıyosun?
Nolsun canim temizlik ile ugrasiyorum yerlessemde kurtulsam ailemi yolcu ettim baska bir ile tasindilar bayram oncesi.. Sonra baska degisiklik olarak artok bebis dusunuyoruz bakalim ne zaman gelecek hayirlisiyla :)) boyle benden sende ne var ne yok biraktin bizi

Günaydın boncuk hanım oo nerelerdeydiniz

Çok masumlar süt kokuyorlar ne yapalım

Ne demek canım inşallah atlatırsınız hepiniz hayırlısıyla o süreçleri de
Dimi yaa :)) instagramda sende bebisleri takip ediyomusnn

Istiyomusunz bakiyim

Öylede Canm benm eşim dicek benm tanimadgm kişinin evmde ne işi var diye adım gibi blyrm tartscaz o zaman benm açımdan dusunmyo hic

aaa neden taşındılar, sen aynı evdesin dimi?

yok kız bırakmadım,uğruyorum yine

evet,sendn bkliyoruz hepimizz

aaa neden taşındılar, sen aynı evdesin dimi?

yok kız bırakmadım,uğruyorum yine

evet,sendn bkliyoruz hepimizz

Ayni yerdeyim evet canim kardesim univ kazandi bide memlekette olunca gittiler buyuk ihtimal.donus yapmayacaklar
Insallah :)) dualarinizi bekliyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…