2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Annem ya smdiden 40 mevludune kmi cagrcagni söylüyo resmen yoldan gecenide cagrcak söyleyncede kiziyo

olsun olsun hevesini alsın o da anane olmanın heyecanını yaşıyo bence ne güzel

okudum biraz problemlerinizi çokta üzüldüm,umarım düzelirsiniz biran öncee

bizde de yok bebiş henüz kısmet..
inşaAllah canım akşam gelcekmiş bakalım bizimkilerin tepkisi nolcak
Rabbim isteyen herkese versin bebiş

Iyiyim canim.bende sagol.. Soguklar nasil geldi boyle ya buz resmen hava

sorma ayaklarımın altında elektrik sobasını çalıştırdım bilee üşüyorum resmen şarıl şarıl yağmur sesi de sürekli wc ye yolluyo beni

Annem ya smdiden 40 mevludune kmi cagrcagni söylüyo resmen yoldan gecenide cagrcak söyleyncede kiziyo
Anneler öyledir komşular uzak akrabalarda gelmeli Merak etme bırak içinde kalmasın kırmayın bunun için birbirinizi istediğini çağırsın herkes gelmez zaten
Anladım canım alışkanlık kötü en azından insan evinde de yemek yapmak eşiyle yemek istiyor iyi ki eşin evdeyken çok ısrar etmiyorlar anlayışlılar
Aslında aldım sayılmaz kardeşim verdi doğmamış çocuğun gizli yaşamı diye hamileler okusa daha iyi tabi niye aldıysamgörmen gerek ama kesinlikle bir anne adayı okumalı o kadar farklı şeyler var ki anne karnında çocuk başlıyor herşeye dışarıdaki sesleri özellikle annesini ve babasını duyuyor annenin kalp atışından durumu anlıyor üzgün mü stresli mi falan tabi okuduğum bir kaç sayfada bunlar yazıyordu ilerisi kim bilir nasıldır

Dimi yaa :)) instagramda sende bebisleri takip ediyomusnn

Bir bebek yerini takip ediyorum o yetiyor zaten fazlası zarar şuanda çocuk düşünmediğimizden

Kuzenimi sezeryana alıyorlarmış suni sancıdan korkmuş kıyamam ya

Sorma sanki kendi dogrcak benden heyecanlı

Öylede Canm benm eşim dicek benm tanimadgm kişinin evmde ne işi var diye adım gibi blyrm tartscaz o zaman benm açımdan dusunmyo hic
Canım şimdiden 4 ay sonrasını düşünmek mantıksız, zaten kış olacak o yüzden sende kendini boşyere strese sokma desin annen boşver...

Cagrcaklarin hepside gelr blyrm

Bizimde salon küçük mecbur odayada otrcaklar oda kose takımı evde küçük büyük degl kaynanmgln evde yapsam olr mu ki

Bizimde salon küçük mecbur odayada otrcaklar oda kose takımı evde küçük büyük degl kaynanmgln evde yapsam olr mu ki
Canım illa sizin ev olacak diye bir şey yok ama genelde kendi evinde olur bebeğin mesela eltimin bir kendi evlerinde yapıldı bir de kayınvalidem de ben olsam ister yerde otursunlar ister balkonda kendi evimde sadece 1 kez yapardım gelmek isteyen gelsin kız hediye de gelir bol bol daha ne istiyorsunBerekettir boşver ben ne yapayım evlendiğimden beri ağırlamadığım misafir kalmadı berekettir dedim sustum

Haha gelsnde smdiden bu telaş ne yanı neyse artk bsy demyrm

Aynen canım sağlıcakla gelsin bebişiniz sonra o devreleri düşünürsünüz Kuzenimi de sezeryana alacaklarmış birazdan suni sancıdan vazgeçmiş korkmuş
Ahh canım bende sezeryandan çok korkuyorum, demek ki o an insan hemen olsun bitsin istiyor, olsun sağlıcakla atlatsın inşAllah...

Ahh canım bende sezeryandan çok korkuyorum, demek ki o an insan hemen olsun bitsin istiyor, olsun sağlıcakla atlatsın inşAllah...
Sanırım bende normal doğum çok istiyorum hamile kalırsam Rabbim nasip eder de durumlar el verirse ama dediğin gibi sağlıklı hangisiyse bizler içinAmeliyatı falan çok kısa sorunsuz sürüyor genelde ama işte o ilk ağlamasını görmek çok farklı bir de dikişlerin çok ağrısı oluyor insanda göbeğinin şişi de hemen gitmiyor o kilo kalıyor karında böyle eksileri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…