- 30 Ocak 2015
- 19.866
- 28.662
- 798
- 29
Sende istersn yakında bende bekleme taraftariydim eşim çok istyodu onun isteği bana da geldi :))eşim çok istiyorben biraz bekleme taraftarıyım.(kredi borcundan dolayı)
Hayirlisi canim :)) borc varsa o kismi onemli tabi ama esin.istedigine gore sen calismasan bile odenecek miktar demek ki :)) ama yinede senin istemen en onmelisi :)) kac ay oldu simdieşim çok istiyorben biraz bekleme taraftarıyım.(kredi borcundan dolayı)
Annem ya smdiden 40 mevludune kmi cagrcagni söylüyo resmen yoldan gecenide cagrcaksöyleyncede kiziyo
inşaAllah canım akşam gelcekmiş bakalım bizimkilerin tepkisi nolcakokudum biraz problemleriniziçokta üzüldüm,umarım düzelirsiniz biran öncee
bizde de yok bebiş henüzkısmet..
Iyiyim canim.bende sagol.. Soguklar nasil geldi boyle ya buz resmen hava
Anneler öyledir komşular uzak akrabalarda gelmeliAnnem ya smdiden 40 mevludune kmi cagrcagni söylüyo resmen yoldan gecenide cagrcaksöyleyncede kiziyo
Anladım canım alışkanlık kötü en azından insan evinde de yemek yapmak eşiyle yemek istiyor iyi ki eşin evdeyken çok ısrar etmiyorlar anlayışlılarİlk ay hergün çağırıyolardı, ama ben de yaptım,yazzık oluyo diyodum,alıştılar şimdi.eşim varken sıksık çağırmıyolar. ama 4*12 iken yalnız yemiyim birlikte yiyelimm istiyolar.
hangi kitabı aldın
Dimi yaa :)) instagramda sende bebisleri takip ediyomusnn
Sorma sanki kendi dogrcak benden heyecanlıolsun olsun hevesini alsın o da anane olmanın heyecanını yaşıyo bence ne güzel
inşaAllah canım akşam gelcekmiş bakalım bizimkilerin tepkisi nolcak
Rabbim isteyen herkese versin bebiş
sorma ayaklarımın altında elektrik sobasını çalıştırdım bilee üşüyorum resmen şarıl şarıl yağmur sesi de sürekli wc ye yolluyo beni
Canım şimdiden 4 ay sonrasını düşünmek mantıksız, zaten kış olacak o yüzden sende kendini boşyere strese sokma desin annen boşver...Öylede Canm benm eşim dicek benm tanimadgm kişinin evmde ne işi var diye adım gibi blyrm tartscaz o zaman benm açımdan dusunmyo hic
Cagrcaklarin hepside gelr blyrmAnneler öyledir komşular uzak akrabalarda gelmeliMerak etme bırak içinde kalmasın kırmayın bunun için birbirinizi istediğini çağırsın herkes gelmez zaten
Anladım canım alışkanlık kötü en azından insan evinde de yemek yapmak eşiyle yemek istiyor iyi ki eşin evdeyken çok ısrar etmiyorlar anlayışlılar
Aslında aldım sayılmaz kardeşim verdi doğmamış çocuğun gizli yaşamı diye hamileler okusa daha iyi tabi niye aldıysamgörmen gerek ama kesinlikle bir anne adayı okumalı o kadar farklı şeyler var ki anne karnında çocuk başlıyor herşeye dışarıdaki sesleri özellikle annesini ve babasını duyuyor annenin kalp atışından durumu anlıyor üzgün mü stresli mi falan tabi okuduğum bir kaç sayfada bunlar yazıyordu ilerisi kim bilir nasıldır
Bir bebek yerini takip ediyorum o yetiyor zaten fazlası zarar şuanda çocuk düşünmediğimizden
Kuzenimi sezeryana alıyorlarmış suni sancıdan korkmuş kıyamam ya
Bende ona kiziyorum şimdiden dusunupte milleti cagrma dyeCanım şimdiden 4 ay sonrasını düşünmek mantıksız, zaten kış olacak o yüzden sende kendini boşyere strese sokma desin annen boşver...
Gelsinler berekettir boşver canım can sıkmaya değmez herkes bulduğu yerde oturur boşuna kasılmayın bulamayan ayakta kalsın yere çöksünCagrcaklarin hepside gelr blyrm
Düşünsün boşver canım..Bende ona kiziyorum şimdiden dusunupte milleti cagrma dye
Bizimde salon küçük mecbur odayada otrcaklar oda kose takımı evde küçük büyük deglGelsinler berekettir boşver canım can sıkmaya değmez herkes bulduğu yerde oturur boşuna kasılmayın bulamayan ayakta kalsın yere çöksünBizim evde olsa yer de yok çok köşe koltuk var yani herkes yere çökerdi herhalde
Soylemicem zaten neyse o zaman gelsn bakalmDüşünsün boşver canım..nehirnil111 çok haklı berekettir, eşinde nerden bilecek kaç kişi geleceğni söylemezsin
Canım illa sizin ev olacak diye bir şey yok ama genelde kendi evinde olur bebeğin mesela eltimin bir kendi evlerinde yapıldı bir de kayınvalidem de ben olsam ister yerde otursunlar ister balkonda kendi evimde sadece 1 kez yapardım gelmek isteyen gelsin kız hediye de gelir bol bol daha ne istiyorsunBizimde salon küçük mecbur odayada otrcaklar oda kose takımı evde küçük büyük deglkaynanmgln evde yapsam olr mu ki
HahaCanım illa sizin ev olacak diye bir şey yok ama genelde kendi evinde olur bebeğin mesela eltimin bir kendi evlerinde yapıldı bir de kayınvalidem de ben olsam ister yerde otursunlar ister balkonda kendi evimde sadece 1 kez yapardım gelmek isteyen gelsin kız hediye de gelir bol bol daha ne istiyorsunBerekettir boşver ben ne yapayım evlendiğimden beri ağırlamadığım misafir kalmadı berekettir dedim sustum
Aynen canım sağlıcakla gelsin bebişiniz sonra o devreleri düşünürsünüzHahagelsnde smdiden bu telaş ne yanı neyse artk bsy demyrm
Hadi yaa bende sezeryandan korkyrm Allah yardımcısı olsunAynen canım sağlıcakla gelsin bebişiniz sonra o devreleri düşünürsünüzKuzenimi de sezeryana alacaklarmış birazdan suni sancıdan vazgeçmiş korkmuş
Amin inşallah korkma diye telkinler verdim ama her şekilde doğum işte insan korkuyor heyecanlanıyor çok değişik duygular arkadaşımda yaşadımHadi yaa bende sezeryandan korkyrm Allah yardımcısı olsun
Ahh canım bende sezeryandan çok korkuyorum, demek ki o an insan hemen olsun bitsin istiyor, olsun sağlıcakla atlatsın inşAllah...Aynen canım sağlıcakla gelsin bebişiniz sonra o devreleri düşünürsünüzKuzenimi de sezeryana alacaklarmış birazdan suni sancıdan vazgeçmiş korkmuş
Sanırım bende normal doğum çok istiyorum hamile kalırsam Rabbim nasip eder de durumlar el verirse ama dediğin gibi sağlıklı hangisiyse bizler içinAhh canım bende sezeryandan çok korkuyorum, demek ki o an insan hemen olsun bitsin istiyor, olsun sağlıcakla atlatsın inşAllah...
Darısı bize artık :))Amin inşallah korkma diye telkinler verdim ama her şekilde doğum işte insan korkuyor heyecanlanıyor çok değişik duygular arkadaşımda yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?